Jump to content

Η μεγαλύτερη τρέλα που κάνατε σε έπετειο!

MiKe-Dee
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δώστε μου ιδέες για πράγματα που έχετε κάνει για τον την συντροφό σας την ημέρα της επετείου το οποίο να είναι κάτι.. κάτι διαφορετικό απο τα συνηθισμένα!! :D
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

το πιο τρελο που έκανα ήταν να την ξεχάσω.....

αμα έχει μπλέξει και με καμια γκρινίαρα ειναι πραγματικά επικυνδυνο....

και μετα οπως προειπώθηκε χωρίζεις....

Χαλαρά... :lol:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aggelopas ( 1 Ιούλ. 2004 , 17:56)

Δεν εχω κανει κατι ιδιαιτερο,ενας φιλος μου παντως χωρισε.

:D :lol: :!: :p :D :lol:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jane_butterfly ( 1 Ιούλ. 2004 , 18:37)

:D :lol: :!: :p :D :lol:

και που σου φαίνεται το περίεργο; και να ήταν ο μόνος... :rolleyes:

τώρα και με netmonitor

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ndd ( 2 Ιούλ. 2004 , 10:38)

και που σου φαίνεται το περίεργο; και να ήταν ο μόνος... :rolleyes:

το ξέρω ότι το κάνουν πολλοί αυτό , αλλά το παιδί εδώ ρωτάει να κάνει κάτι πρωτότυπο και ρομαντικό προφανώς , όχι να την χωρήσει :p :D :whistle:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jane_butterfly ( 2 Ιούλ. 2004 , 16:34)

το ξέρω ότι το κάνουν πολλοί αυτό , αλλά το παιδί εδώ ρωτάει να κάνει κάτι πρωτότυπο και ρομαντικό προφανώς , όχι να την χωρήσει :p :D :whistle:

Thanx για την διευκρίνηση.. :p

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Γιατί δεν κάνεις το κλασσικό...?

σε ένα καλό και ακριβό, χλειδάτο "restaurant" με ζωντανή μουσική. Εκεί που τρώτε σηκώνεσαι, γονατίζεις και τη βγάζεις το κουτί με τη βέρα από την τσέπη σου. "με παντρεύεσαι?" της λες...

Αν δεχτεί τότε αρχίζει η ορχήστρα να παίζει ένα ρομαντικό,ήρεμο και όμορφο τραγούδι και χορεύεται οι δυο σας (αυτά τα έχεις συννενοηθεί με το καταστημα).

Αυτό πιστεύω είναι πολύ καλό! Θα της αρέσει

Ελπίζω να πρόλαβα και να μην είναι πολύ τραβηγμένο για τα σχέδια σου...

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

kati aplo kai gluko....panta pianei..

emena as poume o filos mou sth proth epetio mas epeidh etyxe na exei gene8lia th prohgoumenh mera ekane to ekshs..eno eixame bgei me olous toys filous tou gia ta gene8lia tou,me to pou phge 12 h ora kai allakse h mera(kai hr8e ayth ths epetiou mas )me filhse kai mou edose ena mikro pougaki me ena doraki mesa...poly glukouli!!!

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΗΝ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΤΕ ΦΩΤΙΑ (ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ) ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ...ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΗΜΙΚΑ ΕΠΙΣΗΣ!!ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ!!ΑΧ!ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΠΩΣ ΕΣΥ!!ΑΧ!!!
ΣΥΡΟΣ FOR EVER!!!!!!!

την πηγα στα μπουζουκια το βραδυ, αφου φυγαμε απο εκει στο αεροδρομιο για καφε, και εκει που καθωταν της ειπα οτι παω τουαλλετα και πηγα και αγορασα δυο εισιτηρια για Ροδο οπου πηγαμε ημερησια εκδρομη, οπου της εδωσα την πιστωτικη μου καρτα και ψωνισε οτι ηθελε.

ΥΓ 2 εβδωμαδες μετα με χωρισε :p αλλα τα ξαναβρηκαμε μετα απο 3 μηνες

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter ( 3 Ιούλ. 2004 , 17:30)

την πηγα στα μπουζουκια το βραδυ, αφου φυγαμε απο εκει στο αεροδρομιο για καφε, και εκει που καθωταν της ειπα οτι παω τουαλλετα και πηγα και αγορασα δυο εισιτηρια για Ροδο οπου πηγαμε ημερησια εκδρομη, οπου της εδωσα την πιστωτικη μου καρτα και ψωνισε οτι ηθελε.

Nαι ,το θυμάμαι αυτό.Μάλιστα τα μπουζούκια ήταν εκτός Αθήνας αν δε κάνω λάθος και η όλη υπόθεση σου στοίχισε πάνω από 1500ε έτσι ; :worry: :blink:

Ubuntu Linux

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kini83 ( 3 Ιούλ. 2004 , 17:39)

ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ???ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΤΟΥ!!!!

παντα ειμαι ελευθερος, η πιστωτικη δεν φευγει απο τα χερια μου ομως :p μονο σε πολυ ειδικες περιπτωσεις ( πχ οταν ειναι ξανθια και διμετρη )

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος georget ( 3 Ιούλ. 2004 , 17:39)

Nαι ,το θυμάμαι αυτό.Μάλιστα τα μπουζούκια ήταν εκτός Αθήνας αν δε κάνω λάθος και η όλη υπόθεση σου στοίχισε πάνω από 1500ε έτσι ; :worry: :blink:

;) :D :cool: θυμασαι καλα

Τωρα θα με συγχωρεσετε , παω για καφε στο Dadeee (νομιζω ετσι λεγεται ) η σερβιτορα ειναι διμετρη και φυσικα ΞΑΝΘΙΑ :p

σε ενα λεπτο πηγες απο 1.70 στα 1.75? μαλλον θα πρεπει καποια στιγμη να το διαπιστωσω αυτο το φαινομενο :p κοκκινομαλλα ε? καλες ειναι και αυτες :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter ( 3 Ιούλ. 2004 , 17:30)

-diakrino mia tasi ilismou i kano lathos....mpouzoukia....agorasa....pistotiki.... den ine etsi ta pragmata file hunter....

Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 ( 3 Ιούλ. 2004 , 16:26)

18 χρονών είναι ο άνθρωπος παιδιά! Τι γάμους και ιστορίες του λέτε...

Ε καλά εντάξει...κάναμε ένα λαθάκι....

εξάλου δεν είναι ανάγκη να παντρευτεί αμέσως! ;) ;) :p

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City