Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε κάθε περίπτωση, είναι λίγο δώρον άδωρον να έχεις ένα σύγχρονο smartphone και να έχεις σκοτεινή οθόνη και κλειστά τα ασύρματα για να βγάζεις τη διάρκεια μιας μέρας.

Οκ, έχουμε φορτιστή παντού, αλλά θα έπρεπε να το έχουν προσέξει.

Δυο χρόνια μετά το dhd πάλι στα ίδια θα είμαι.

Εχεις δικιο σε αυτο δεν μπορω να πω κατι!

Έχεις πολύ ψηλά τη φωτεινότητα σου. εγώ με 25% βγάζω άνετα 4+ ώρες με wi fi.

Εγώ την έχω στο αυτόματο κάτω απο τη μέση κ βλέπω ακόμα κ με ήλιο

Δημήτρης

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Να πω και γω την άποψή μου μιας και το έχω στα χέρια μου από χτες. Αρχικά η οθόνη με απογοήτευσε, μου φάνηκε πολύ αχνή στα default settings πάντα σε σχέση με το Ο2Χ μου. Σήμερα που το είδα όμως πλάι πλάι με το S2 ενός φίλου μου, μου φάνηκε η μέρα με τη νύχτα. Ξέρω ότι το θέμα σηκώνει διαφωνίες και συζήτηση όμως στα δικά μου μάτια η οθόνη του s2 ήταν επιεικώς τραγική (λέτε να χε κάποιο πρόβλημα του φίλου μου; ). Κατά τα άλλα το κινητό φυσάει, είναι τρομερά γρήγορο (για πότε συγχρονίζει, κάνει install κτλ) δεν μασάει μία. Αυτά ώς προς το hardware γιατί από το software καθότι κάτοχος και nexus 7 δεν μου έκανε την παραμικρή εντύπωση (εν γνώσει μου βέβαια αφού είναι ολόιδια). Να το χαιρόμαστε :-)

[samsung Galaxy Tab S2 8"]

[Apple Iphone 6]

Να πω και γω την άποψή μου μιας και το έχω στα χέρια μου από χτες. Αρχικά η οθόνη με απογοήτευσε, μου φάνηκε πολύ αχνή στα default settings πάντα σε σχέση με το Ο2Χ μου. Σήμερα που το είδα όμως πλάι πλάι με το S2 ενός φίλου μου, μου φάνηκε η μέρα με τη νύχτα. Ξέρω ότι το θέμα σηκώνει διαφωνίες και συζήτηση όμως στα δικά μου μάτια η οθόνη του s2 ήταν επιεικώς τραγική (λέτε να χε κάποιο πρόβλημα του φίλου μου; ). Κατά τα άλλα το κινητό φυσάει, είναι τρομερά γρήγορο (για πότε συγχρονίζει, κάνει install κτλ) δεν μασάει μία. Αυτά ώς προς το hardware γιατί από το software καθότι κάτοχος και nexus 7 δεν μου έκανε την παραμικρή εντύπωση (εν γνώσει μου βέβαια αφού είναι ολόιδια). Να το χαιρόμαστε :-)

Συγνώμη αλλά το να συγκρινεις την οθόνη του nexus με του o2x είναι ιεροσυλία . τα έχω και τα δύο στα χέρια μου και δεν τίθεται θέμα σύγκρισης

Οταν τη ρυθμισεις σωστα η του Nexus θα δειχνει τα πιο σωστα χρωματα.

Τοσο απλα.

Στοκ ειναι για κλαματα, ειδικα το γκριζο του.

Συγγνώμη την άποψή μου έγραψα οτι στις στοκ ρυθμίσεις, η οθόνη του 2Χ είναι πιο ζωντανή και πιο φωτεινή. Και εγω διπλα διπλα τα εχω. Δεν έγραψα ότι είναι καλύτερη γενικά. Δεν βλέπω κάπου την ιεροσυλία, όπως επίσης η οθόνη του 2Χ θεωρείται πολύ καλή IPS. Εξάλλου και εδώ και στο xda όλοι συζητάν οτι θέλει το καλιμπραρισμά της για να αποδώσει τα αναμενόμενα. Όπως και να χει το κινητό είναι αστέρι με έχει εντυπωσιάσει η ταχύτητά του.

Φιλικά

Πάνος

[samsung Galaxy Tab S2 8"]

[Apple Iphone 6]

Αυτο που σας αρεσει στα χρωματα των αλλων κινητων ειναι απλα ο υπερκορεσμος.

Απεχει μακραν απο το πιστο χρωμα.

Οποτε ειτε ιεροσυλια, ειτε οχι, ξερω οτι το Nexus εχει πιο σωστα (μετρημενα) χρωματα με gamma 2.2. :)

Οποτε ειτε ιεροσυλια, ειτε οχι, ξερω οτι το Nexus εχει πιο σωστα (μετρημενα) χρωματα με gamma 2.2. :)

Γιαυτο αυριο αλλαγη κερνελ με φρανκο και οτι αλλο ειπαμε!

Δημήτρης

Κατεβαζω ταινια ,ακούω μουσική μέσω mv600 sony ericsson,σερφαρω στο ίντερνετ. Κολιματα πουθενά.... Όταν κάποιοι λέτε ομιλία με ανοιχτή οθόνη τι ενοειτε; ανοιχτή ακρόαση; όταν μιλάμε η οθόνη είναι σβηστή.
Vw CC 1.8TSI K04.. :D

Μιας και μιλάτε για καλιμπραρισμα της οθόνης, υπάρχει κάποιος οδηγός για το πως γίνεται?

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Ναι, θες ενα επαγγελματικο και σωστα καλιμπραρισμενο monitor για αρχη.

Ολα τα αλλα ειναι ημιμετρα γιατι παιρνεις ρυθμισεις απο αλλους που το εχουν κανει αλλα για τη δικη τους οθονη που ποτε δεν ειναι απολυτα ιδια με τις υπολοιπες.

Στα nexus εχω δει αστειες διαφορες μεταξυ οθονων.

Edited by g47

Γιώργο εκτός από το display control χρειάζεσαι και κάποιο άλλο πρόγραμμα για την σωστή απόδοση των χρωμάτων ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Γιώργο εκτός από το display control χρειάζεσαι και κάποιο άλλο πρόγραμμα για την σωστή απόδοση των χρωμάτων ?

Ενα προγραμμα για rgb και gamma θελεις.

Αν το κανει το display control καλως, αλλιως ναι, θελεις αλλο.

Ενα προγραμμα για rgb και gamma θελεις.

Αν το κανει το display control καλως, αλλιως ναι, θελεις αλλο.

για πες ποια προτείνεις , το display control το χρησιμοποιώ για να βγάλω την όποια κιτρινίλα βλέπω τουλάχιστον εγώ, δεν εχει και πολλές ρυθμισεις

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ναι, θες ενα επαγγελματικο και σωστα καλιμπραρισμενο monitor για αρχη.

Ολα τα αλλα ειναι ημιμετρα γιατι παιρνεις ρυθμισεις απο αλλους που το εχουν κανει αλλα για τη δικη τους οθονη που ποτε δεν ειναι απολυτα ιδια με τις υπολοιπες.

Στα nexus εχω δει αστειες διαφορες μεταξυ οθονων.

Μάλιστα, άρα λοιπόν δεν μπορώ να το κάνω και την αφήνω ως έχει .

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

για πες ποια προτείνεις , το display control το χρησιμοποιώ για να βγάλω την όποια κιτρινίλα βλέπω τουλάχιστον εγώ, δεν εχει και πολλές ρυθμισεις

To franco.kernel updater ειναι ικανοποιητικο.

Μάλιστα, άρα λοιπόν δεν μπορώ να το κάνω και την αφήνω ως έχει .

Μπορεις να δοκιμασεις ρυθμισεις αλλων, θα ειναι καλυτερες απο τις στοκ (ειναι πραγματικα τραγικες, δε μπορω να καταλαβω με ποια λογικη της εκαναν) αλλα δε εχεις τροπο να μετρησεις ακριβη πιστοτητα.

To franco.kernel updater ειναι ικανοποιητικο.

Περιμενε για το νεο που θα εχει για rgb ξεχωριστα ρυθμισεις.

Η δικη μου οθονη με μετρησεις vicheral απο xda γιατι η ΕΙΖΟ ηταν για επισκευη και δεν περιμενα, εδειχνε κοντα στο 2.2 gamma (2 ειχα δει).

Υπάρχει επίσης αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teamkang.fauxdisplay&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwxLDEwMiwiY29tLnRlYW1rYW5nLmZhdXhkaXNwbGF5Il0. και αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bigeyes0x0.trickstermod&feature=nav_result#?t=W251bGwsMSwxLDMsImNvbS5iaWdleWVzMHgwLnRyaWNrc3Rlcm1vZCJd Αλλά είναι θέμα που ανήκει στις Τροποποιήσεις-Βελτιώσεις γιατί δεν δουλεύει με stock kernel. Edited by Gialakias

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Υπάρχει επίσης και αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teamkang.fauxdisplay&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwxLDEwMiwiY29tLnRlYW1rYW5nLmZhdXhkaXNwbGF5Il0. Αλλά είναι θέμα που ανήκει στις Τροποποιήσεις-Βελτιώσεις γιατί δεν δουλεύει με stock kernel.

καλό φαίνεται και προπάντων οικονομικό:) , το θέμα είναι πως βρίσκεις τις ιδανικές ρυθμίσεις:cool:

καλό φαίνεται και προπάντων οικονομικό:) , το θέμα είναι πως βρίσκεις τις ιδανικές ρυθμίσεις:cool:

Με δοκιμές φυσικά πως φαίνεται καλύτερο στα μάτια σου και πιο σωστά με τον σωστό εξοπλισμό όπως είπε ο g47

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Με δοκιμές φυσικά πως φαίνεται καλύτερο στα μάτια σου και πιο σωστά με τον σωστό εξοπλισμό όπως είπε ο g47

Λογικό αυτό που αναφέρεις αν και υποκειμενικό.....Τέλος πάντων στο xda λογικά θα υπάρχει ανάλογο θέμα οπότε θα πέσει μελέτη για τις ρυθμίσεις αυτές και λογικά θα υπάρχουν τεκμηριωμένες ρυθμίσεις από το να ψάχνει κάποιος μόνος του στα κουτουρού:)

Λογικό αυτό που αναφέρεις αν και υποκειμενικό.....Τέλος πάντων στο xda λογικά θα υπάρχει ανάλογο θέμα οπότε θα πέσει μελέτη για τις ρυθμίσεις αυτές και λογικά θα υπάρχουν τεκμηριωμένες ρυθμίσεις από το να ψάχνει κάποιος μόνος του στα κουτουρού:)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2039607

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AoDp2qRui0u0dGE4T2gtSDBTRHVFSldPS2RrX1Rya0E

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

επανέρχομαι με 2 ερωτήσες εκ μέρους του φίλου με το Ν4 .

1) Όταν πηγαίνει ρυθμίσεις->ασφάλεια του βγάζει ΠΑΝΤΑ "the application has stopped working" . Υπάρχει λύση πέρα απο το factory defaults?

2) Του είχα πει εξ αρχής πως αν διαλέξει σαν γλώσσα τα ελληνικά θα χει θέμα με το google now + google talk. Τελικά τώρα που απο ελληνικά το γύρισε στα αγγλικά, έγινε αυτό που ήξερα, δηλαδή δεν λειτουργεί το google now/talk . Απο όσο θυμάμαι θέλει να κάνεις κάτι ακόμα για να καταλάβει το google now/talk πως άλλαξες γλώσσα αλλα δεν θυμάμαι τι.

Ευχαριστώ παιδιά

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

επανέρχομαι με 2 ερωτήσες εκ μέρους του φίλου με το Ν4 .

1) Όταν πηγαίνει ρυθμίσεις->ασφάλεια του βγάζει ΠΑΝΤΑ "the application has stopped working" . Υπάρχει λύση πέρα απο το factory defaults?

2) Του είχα πει εξ αρχής πως αν διαλέξει σαν γλώσσα τα ελληνικά θα χει θέμα με το google now + google talk. Τελικά τώρα που απο ελληνικά το γύρισε στα αγγλικά, έγινε αυτό που ήξερα, δηλαδή δεν λειτουργεί το google now/talk . Απο όσο θυμάμαι θέλει να κάνεις κάτι ακόμα για να καταλάβει το google now/talk πως άλλαξες γλώσσα αλλα δεν θυμάμαι τι.

Ευχαριστώ παιδιά

Σε ότι έχει να κάνει με το πρώτο, ψάξε στο φόρουμ τις απαντήσεις μου, και στις πρόσφατες θα βρεις την λύση.

Edit: στο βρήκα... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4579450#post4579450

Φόρτιση κλειστό το βράδυ κ άνοιγμα το πρωι με 60%..τι λέει?

Επίσης παρατήρησα οτι με 3g είναι απίστευτα γρήγορο! Καμμία σχέση με wifi

Edited by prioxxx
Δημήτρης

Εγω απο την αλλη δεν εχω κανενα προβλημα με την μπαταρια.Απο το HOS που ειχα πριν μου φαινεται οτι κραταει περισσοτερο.Ειδικα οταν ειναι stand-by δεν καταναλωνει καθολου μπαταρια.Σχετικα με το καλιμπραρισμα της οθονης,για να καταλαβω, αν ειναι στοκ μπορουμε να κανουμε τιποτα? ποιο προγραμμα δλδ μπορω να κατεβασω για να παιξω με τις ρυθμισεις χωρις να αλλα φω το kernel?

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)