scorpio3 Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 πολλα features της 4,4 ειναι nexus 5 only... θα έπρεπε να τα δωσουν και στο n4!!! Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Γιατί ρε παιδιά; Μετά απο έναν χρόνο ή και λιγότερο, πολλές άλλες συσκευές έχουν πέσει στην μισή περίπου τιμή, γιατί όχι και το 4; Δεν νομιζω να βρίσκεις τέτοια συσκευή με τοσα λιγα χρήματα.Αλλωστε στην Ελλάδα δεν έχει κλείσει ακόμα χρονο απο την αγορά.Τεσπα εγώ ευελπιστω να κάνω μετάβαση στο 5αρι κάποια στιγμη Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 (edited) Ο κάθε ένας όπως καταλαβαίνει. Εγώ πάντως δεν υπάρχει περίπτωση να έδινα 230 ευρώ που διαβάζω, όταν μπορώ με 100 ακόμη, να πάρω καινούργιο και καλύτερο. Δεν είναι λίγα τα 100, το αντίθετο μάλιστα, αλλά κάνω και υπομονή λίγο και τα μαζεύω. Ίσως μέχρι 180 το συζητάω, από εκεί και πέρα με τίποτα και περιμένω το 5. Όσο για το 4, όχι δεν θα το δώσω, θα μείνει μέχρι να διαλυθεί. Το S4 το έδινα ευχαρίστως, μιας και πιστεύω πως το μόνο καλό που έχει σε σχέση με το nexus, είναι η κάμερα που δεν με καίει και πολύ. Edited November 5, 2013 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Συμφωνώ με τον cb600f και απορώ που κάποιοι δεν το βλέπουν, ίσως επειδή έχουν αποφασίσει να κρατήσουν το 4άρι και να προσπεράσουν το 5? Δεν έχει σχέση αυτό όμως. Δυστυχώς 150 μου ακούγονται νορμάλ τιμή και 200 ως το ταβάνι. Η λογική ότι μιλάμε για ένα τηλέφωνο με πολύ καλά specs, ανώτερα απο κινητά που καινούρια κάνουν τα διπλά λεφτά έχει βάση, μέχρι όμως το σημείο που εξετάζουμε την δική του αρχική τιμή αγοράς η οποία ήταν 349 αρχικά και 249 μέχρι πριν ένα μήνα στο Store! Η ίδια η Google επέλεξε να υπο-τιμολογήσει το κινητό της (ως προς τα δεδομένα της αγοράς όχι ότι μπαίνει κ μέσα...) και αυτό δεν μπορεί να το αλλάξει ο κάθε πωλητής μεταχειρισμένης συσκευής. Η αξία αγοράς, πολλές φορές λανθασμένα, καθορίζει και το εύρος της μεταπωλητικής αξίας σε όλα τα προιόντα. Προσωπικά θα μεταπηδήσω στο 5άρι γιά ένα λόγο και μόνο: 32 gb μνήμης. Όλα τα υπόλοιπα είναι καλοδεχούμενα αλλά για εμένα δευτερεύοντα. Αν μπορέσω να έχω μια χασούρα 150-200 ευρώ μεταξύ πώλησης του 4 και αγοράς του 5 (32) θα είμαι ικανοποιημένος. Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Εγώ έχω αγοραστή που δίνει 260 ευρώ γι αυτό σκέφτομαι να το δώσω. 150 είναι ξεφτίλα δεν αξίζει να το πουλήσεις καλύτερα να το σπάσεις , μη λέμε τέτοια. και ελπίζω να μη το δώσει κάποιος τόσο χαμηλά γιατί κάπως έτσι ξεφτιλίζεται η τιμή του νέξους το δικό μου είναι 6 μηνών μόνο , και μόνος του μου έκανε την προσφορά αυτή ! τώρα άρχισα να ψάχνω πόσο θα μου κοστίσει από Αγγλία το όλο πακέτο... Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megawatt Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Αμα θες το 5 δωσ' το. Εγώ προσωπικά δεν θα αλλαζα 4αρι για 5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Συμφωνώ με τον cb600f και απορώ που κάποιοι δεν το βλέπουν, ίσως επειδή έχουν αποφασίσει να κρατήσουν το 4άρι και να προσπεράσουν το 5? Δεν έχει σχέση αυτό όμως. Δυστυχώς 150 μου ακούγονται νορμάλ τιμή και 200 ως το ταβάνι. Η λογική ότι μιλάμε για ένα τηλέφωνο με πολύ καλά specs, ανώτερα απο κινητά που καινούρια κάνουν τα διπλά λεφτά έχει βάση, μέχρι όμως το σημείο που εξετάζουμε την δική του αρχική τιμή αγοράς η οποία ήταν 349 αρχικά και 249 μέχρι πριν ένα μήνα στο Store! Η ίδια η Google επέλεξε να υπο-τιμολογήσει το κινητό της (ως προς τα δεδομένα της αγοράς όχι ότι μπαίνει κ μέσα...) και αυτό δεν μπορεί να το αλλάξει ο κάθε πωλητής μεταχειρισμένης συσκευής. Η αξία αγοράς, πολλές φορές λανθασμένα, καθορίζει και το εύρος της μεταπωλητικής αξίας σε όλα τα προιόντα. Προσωπικά θα μεταπηδήσω στο 5άρι γιά ένα λόγο και μόνο: 32 gb μνήμης. Όλα τα υπόλοιπα είναι καλοδεχούμενα αλλά για εμένα δευτερεύοντα. Αν μπορέσω να έχω μια χασούρα 150-200 ευρώ μεταξύ πώλησης του 4 και αγοράς του 5 (32) θα είμαι ικανοποιημένος. Σαν βαση να εχεις την τιμολογιση στην Ελλάδα.όχι Αμερική κ Αγγλία.η πλειοψηφία το πήρε απο ελληνικά καταστήματα το κινητό.Γνώμη μου δηλ Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Συμφωνώ με τον cb600f και απορώ που κάποιοι δεν το βλέπουν, ίσως επειδή έχουν αποφασίσει να κρατήσουν το 4άρι και να προσπεράσουν το 5? Δεν έχει σχέση αυτό όμως. Δυστυχώς 150 μου ακούγονται νορμάλ τιμή και 200 ως το ταβάνι. Η λογική ότι μιλάμε για ένα τηλέφωνο με πολύ καλά specs, ανώτερα απο κινητά που καινούρια κάνουν τα διπλά λεφτά έχει βάση, μέχρι όμως το σημείο που εξετάζουμε την δική του αρχική τιμή αγοράς η οποία ήταν 349 αρχικά και 249 μέχρι πριν ένα μήνα στο Store! Η ίδια η Google επέλεξε να υπο-τιμολογήσει το κινητό της (ως προς τα δεδομένα της αγοράς όχι ότι μπαίνει κ μέσα...) και αυτό δεν μπορεί να το αλλάξει ο κάθε πωλητής μεταχειρισμένης συσκευής. Η αξία αγοράς, πολλές φορές λανθασμένα, καθορίζει και το εύρος της μεταπωλητικής αξίας σε όλα τα προιόντα. Προσωπικά θα μεταπηδήσω στο 5άρι γιά ένα λόγο και μόνο: 32 gb μνήμης. Όλα τα υπόλοιπα είναι καλοδεχούμενα αλλά για εμένα δευτερεύοντα. Αν μπορέσω να έχω μια χασούρα 150-200 ευρώ μεταξύ πώλησης του 4 και αγοράς του 5 (32) θα είμαι ικανοποιημένος. Καλά εσείς βάζετε τα χέρια σας να βγάλετε τα μάτια σας μόνοι σας... το 4 όπως και το 5 δεν το πηρε κανείς 350€ ... βάλτε 10€+20€ τα μεταφορικά το λιγότερο όποτε πάμε 380€ αγορά... και δεν εχουν ολοι τι δυνατότητά να αγοράσουν με proxy k.t.l.p οπότε όλα πληρωνονται ... οπότε για μένα μια λογική τιμή αν το τηλέφωνο είναι άριστο είναι τα 250€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 http://www.android.com/versions/kit-kat-4-4/ οσα ειναι με αστερισκο ειναι προς το παρων μονο για nexus 5 Ρε παιδιά λίγο προσοχή. Και το 4 θα τα πάρει. Απλά λέει προς το παρόν διαθέσιμα μόνο στο 5. Γιατί μόνο αυτό έχει 4.4 προς το παρόν... Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Τι να πω, μακάρι να πουλιούνται τα 4άρια γύρω στα 250 όπως εκτιμούν κάποια παιδιά αλλά προσωπικά δεν το βλέπω. Αν μιλάμε αποκλειστικά για Ελλάδα ίσως υπάρχουν λίγο περισσότερες πιθανότητες λόγω της έλλειψης μαζικής διάθεσης της συσκευής όπως σε χώρες με το Play store, θα δείξει... Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Τι γίνεται πότε θα ερθει η νεα εκδοση;;σαν να αργεί κάπως χαχα Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Τι γίνεται πότε θα ερθει η νεα εκδοση;;σαν να αργεί κάπως χαχα Αργεί και μαζί με αυτήν αργεί και η carbon! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Αυτό το Google now πάλι σταμάτησε να λειτουργεί... Έκανα το γνωστό κόλπο, τίποτα. Έχω και το πρόβλημα με το wifi που δεν μου αποθηκεύει κωδικούς, ούτε καν τον δικό μου, οπότε ελπίζω να φτιάξουν με το 4.4 Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 290 εχει το 4 καινούργιο τώρα στο skrootz οποίος δώσει πάνω από 200 για μένα είναι τελείως ηλίθιος. και η τιμές πάνε βάση της τιμής πώλησης στη χώρα που γίνεται το νταλαβερι. εγώ σε ένα μήνα αν βγει το 5 Ελλάδα και αν έχει λογική τιμή ίσως το πάρω αλλιώς παίρνω ένα ακόμα 4αρι άσπρο μαυρο έχω που θα μείνει στοκ στο κουτί του και θα βγει σε περίπτωση που πάθει κάτι το άλλο.. και μετά παμε για μεγάλες αλλαγές με το 6 που τι να πω λογικά και η κάμερα θα αλλάξει και η Ραμ που βάση με τα σημερινά δεδομένα δεν φτάνει.. εκτός και αν βγει ο κερνελ που ακούγεται αλλά δεν το βλέπω το 5 τον 3.4 έχει αν θέλετε φωτό έχω.. και..ότι και να μου πείτε μου έχει κολλήσει πολες φορές λόγο ραμ έκανα και σχετικό βίντεο.. και φτανουμε στο 6 που πιστεύω θα έχει όλα τα παραπάνω και παραπάνω ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megawatt Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Και αν δεν μας αρέσει το 6 πάμε στο άλλο 6... iPhone :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Εγώ ψήθηκα για το 5 !!! είναι και ευκαιρία να πουλήσω τώρα το 4 με 260 και με άλλα 100 & κάτι έρχεται από Αγγλία το άλλο! Και σκέφτηκα να το ξαναγοράσω πίσω απ τον τύπο σε κανα 6μηνο κανα 130αρι !!! γιατί αλήθεια μ αρέσει το 4αρι. Πολύ φοβάμαι μόνο μη βγει σε 6 μήνες καμιά νέα έκδοση με 3000 μπαταρία (αν και απ ότι κατάλαβα δεν αφήνει η LG γιατί μετά τι θα πουλάνε αυτοί θα τους κλείσει όλους η Google ) ....οπότε καλή αντάμωση στο Φόρουμ Nexus 5 .Και αν όχι θα είμαστε όλοι στο Φόρουμ Νέξους 6 (αυτό είναι σχεδόν σίγουρο να είμαστε καλά πάνω απ όλα και να βγάζουμε αυτά τα μικρά γούστα μας με τα παλιοκινητά για να μην αρχίσουμε να κοπανάμε κόσμο με τη κωλοκατάσταση που βιώνουμε ) Επίσης πιστεύω ότι τόσο το Iphone 6 όσο και τα Nexus 6 /Galaxy 6 θα είναι κάτι διαφορετικό από όσα νομίζουμε . ...πετάμε τα λεφτουδάκια μας σε βλακείες ... Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 εχω το παρακατω προβλημα στης επαφες σε ενα ατομο εχω δυο τηλεφωνικους αριθμους και για καποιο λογο θελω να σβησω τον ενα απο οπου και να το σβησω ( τηλεφωνο- gmail) στο τηλεφωνο το νουμερο που εχω σβησει το επαναφερη ,στο gmail οχι πως θα το κανω να σβηνει το δευτερο νουμερο για παντα ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 megawatt GreatLorens... βρες μου και μένα έναν τέτοιον... χαχα gyes Συμφωνώ απολύτως kostascbr. sorry δεν γνωρίζω κάτι επ αυτου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 οποίος θέλει γαμ....το boot animation ας βάλει αυτό https://www.dropbox.com/s/76oxxl0mxsb2r2e/bootanimation.zip είναι το στοκ χ αλλά λευκό από κιτ κατ μόλις το κατεβάσετε παντε το στο system media διαγράψτε το παλιό βάλτε τα σωστά permissions και είστε ready αν κανείς δεν μπορεί ας μου πει να το κάνω flashable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 (edited) Εγω παντως εχω το 4 εδω και 2 μηνες. Ειμαι ευχαριστημενος κ ειδα κ καποιες βελτιωσεις στο κιτ κατ που οντως θα δινουν αλλον αερα. Αν και οντως δεν εχουν γινει τρελες αλλαγες. Ειμαι ευχαριστημενος διπλα γιατι εδωσα μονο 160 ευρω παραπανω -αναγκαστηκα γιατο το nexus οταn το πηρα ειχε τη λευκη εκδοση κ εψαξα αρκετα τη black edition-. Καταφερα να πουλησω το Samsung gs2 με 200 ευρω. Οποτε μου κοστισε ελαχιστα. Απο νεξους 6 βλεπουμε.. Μαλλον θα ειναι my next phone..:P Για μενα η νεα εκδοση θα ειναι μαματη, αν εχουν καταφερει να κανουν καλο battery calibration.... Edited November 5, 2013 by jim19 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 https://db.tt/G0OVPV9x white boot anim. έτοιμο για flash no wipes just flash αν κανείς θέλει τροποποιημένο system ui από κιτ κατ (όλα λευκά) για slim bean 4.3.1 build 2 ας μου πει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 θελω τωρα με το καλο που θα παμε στην αναβάθμιση να μην φόρτωση ολες της εφαρμογες οπως μου εκανε στην προηγούμενη αναβάθμιση,, θελω να τις βαλω χειροκίνητα οποιες θελω εγω,,, και πως καποιες που δεν θελω καθόλου να τις σβήσω και απο το μαρκετ να μην φαίνονται εγκατεστημενες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gkarkamel Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Παίδες τα φώτα σας λίγο, παρέλαβα απο το service την συσκευή (την έστειλα γιατί είχε ενοχλητικές παρεμβολές κατά την κλήση, αμυδρές αλλά διακριτές σε αδράνεια). Άλλαξαν την κεντρική πλακέτα και το πρόβλημα φαίνεται να έχει υποχωρήσει (δεν εξαλείφθηκε τελείως). Άλλαξε ΙΜΕΙ, διαπίστωσα ότι η φωνητική αναζήτηση άκουγε Βουλγαρικά (η προηγούμενη πλακέτα ήταν στα Ρουμανικά). Άλλαξαν ακόμα και το πίσω αυτοκόλλητο που αναγράφεται το IMEI. Με παραξένεψε η όλη φάση, όχι κακοπροαίρετα, αλλά κάπως μου φάνηκε. Έχω περάσει απο SE και Motorola και αντιλαμβάνεστε το σοκ μετάβασης. Έχετε παρόμοιες εμπειρίες; Είναι όλοι τόσο λεπτομερείς; Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 εχω το παρακατω προβλημα στης επαφες σε ενα ατομο εχω δυο τηλεφωνικους αριθμους και για καποιο λογο θελω να σβησω τον ενα απο οπου και να το σβησω ( τηλεφωνο- gmail) στο τηλεφωνο το νουμερο που εχω σβησει το επαναφερη ,στο gmail οχι πως θα το κανω να σβηνει το δευτερο νουμερο για παντα ευχαριστω Από το τηλέφωνο κάνε ολοκληρωτική διαγραφή της επαφής, μετά αμέσως συγχρονισμό, για να διαγραφεί κ από gmail, στη συνέχεια την περνάς πλέον σαν νέα επαφή με τον αριθμό που επιθυμείς. Πιστεύω να πετύχει. ;) Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 θελω τωρα με το καλο που θα παμε στην αναβάθμιση να μην φόρτωση ολες της εφαρμογες οπως μου εκανε στην προηγούμενη αναβάθμιση,, θελω να τις βαλω χειροκίνητα οποιες θελω εγω,,, και πως καποιες που δεν θελω καθόλου να τις σβήσω και απο το μαρκετ να μην φαίνονται εγκατεστημενες Ενας τροπος ειναι,οταν το ανοιξεις πρωτη φορα με την Kitkat,λογικα θα σου ζητησει τιποτα στοιχεια,gmail ,στην επομενη-μεθεπομενη φαση,σου εχει να τικαρεις 2-3 κουτακια,ενα απο αυτα λεει επαναφορα λογαριασμου και διαφορα τετοια (ισως λεει και κωδικων),αυτο δεν το τικαρεις.Νομιζω πως αυτο ειναι που ζητας.ισως δεν πρεπει να τικαρεις και κανενα κουτακι,καποιους που αλλαζει συχνα ρομ,θα θυμαται τι λενε οι επιλογες που περιγραφω,και αν εχω δικιο. ενας αλλος τροπος,ειναι μολις ανοιξει το κινητο,να το ξανακλεισεις,θα εχει αρχισει λογικα να κατεβαζει αλλα δεν πειραζει. μετα οταν το ανοιξεις νομιζω δεν θα συνεχισει να κατεβαζει,(δεν θυμαμαι αν ισχυει αυτο,μπορεις απλα να κλεισεις και ο μαρκετ) (παλι καποιος που περναε συχνα ρομ,θα ξερει αν εχω δικιο.) για το πρωτο που ρωτας,οσο αφορα τις επαφες,πριν δοκιμασεις αυτο που σου λεει ο δημητρης λογικα δουλευει,ολικη διαγραφη,συγχρονισμο,ξαναπερνας με τα στοιχεια που θες.αλλα σου προτεινω εναν αλλο τροπο,ολικη διαγραφη απο το κινητο(εχοντας κλεισει τον συγχρονισμο),και απο το gmail,αλλαζεις τα στοιχεια που θες και μετα συγχρονισμο,ετσι αν ειναι πολλα στοιχεια,δεν χρειαζετε να τα γραφεις ολα απο την αρχη. Δοκιμασε ομως και το πιο απλο,με ανοιχτο συγχρονισμο,κανε απλη διαγαφη αυτο που θες και πατα συγχρονισμο,φανταζομαι ξαναεμφανιζει αυτο που θες,αλλα δοκιμασε το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts