Guest maklovinsam Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Κοιτά το 4αρι γενικά δεν έχουν ακουστεί προβλήματα πλην του τριξιματος που κανει κοντά στην κάμερα. Γνώμη μ είναι να περιμένεις το 5 να δεις τιμή κτλ και μετα βλέπεις πιο θα πάρεις... σαν ποιοτητα υλικων να ειναι καλυτερο το 5αρι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megawatt Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Το 4 έχει γυαλί ενω το 5 ενα ειδος rubber υλικού. Στα νέα έχει μπολικα θρεντ με φημες για το πως θα είναι το 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest maklovinsam Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Το 4 έχει γυαλί ενω το 5 ενα ειδος rubber υλικού. Στα νέα έχει μπολικα θρεντ με φημες για το πως θα είναι το 5 μακαρι να ειναι καλο ποιοτικα κ να ησυχασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Και το 4 είναι πολύ ποιοτικό και πλέον το βρίσκεις και σε καλές τιμές και άμεσα :) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosa Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Και το 4 είναι πολύ ποιοτικό και πλέον το βρίσκεις και σε καλές τιμές και άμεσα :) Έτσι είναι Μάνο, σε τιμη κάτω απο 300€ είναι ,κατα την γνώμη μου ,ότι καλύτερο και ποιοτικοτερο μπορει να αγοράσει κάποιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 καλησπερας σας φιλοι μου θελω παρακαλω την βοηθεια σας,μεσα σε 15 μερες αλλαξα 2 ολοκαινουργια κινητα,το 1 ηταν το galaxy s4 το οποιο οπου και να το εποιανα ετριζε ολοκληρο κ τα buttons ετρεμαν αρκετα και το εδωσα,μετα πηρα το I phone 5 κ ειχε το γνωστο προβλημα,οταν το κουναγες δυνατα με το χερι σου κατι ακουγες απο μεσα να παιζει,θελω να παρω το nexus 4αλλα επειδη ειμαι απο επαρχια δεν το εχω δει Live,ποιοτηκα ειναι καλο?χωρις να τριζει η να παιζει η οθονη?η τα Buttons Να τρεμουν?θελω την γνωμη σας εαν εχει βγαλει καποια προβληματα για να το παραγγειλω!χιλια ευχαριστω σε ολους σας κ καλο απογευμα.η να αναμενω να παρω το Nexus 5. Τα κουμπιά τρίζουν.Στην δικιά μου τουλάχιστον περίπτωση το power button τρίζει αρκετά.Επίσης τρίζει και η κάμερα του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 (edited) Τα κουμπιά τρίζουν.Στην δικιά μου τουλάχιστον περίπτωση το power button τρίζει αρκετά.Επίσης τρίζει και η κάμερα του κινητού. Και εμενα κατι ακουγετε οταν το κουναω αλλα δεν νομιζω καποιος να βαζει το κινητο μεσα στο αυτι ολη μερα και να το κουναει (εμενα αν δεν κανω λαθος ειναι απο την καμερα ο θορυβος και κατι ακομα για οποιον ξερει Αυτη τη στιγμη εχω stock rooted rom+Franco kernel+cwm touch recovery αν βγει update εκτος απο το recovery πρεπει να αλλαξω και kernel σε στοκ η οχι ? Edited October 14, 2013 by evoluti0n Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Και εμενα κατι ακουγετε οταν το κουναω αλλα δεν νομιζω καποιος να βαζει το κινητο μεσα στο αυτι ολη μερα και να το κουναει (εμενα αν δεν κανω λαθος ειναι απο την καμερα ο θορυβος και κατι ακομα για οποιον ξερει Αυτη τη στιγμη εχω stock rooted rom+Franco kernel+cwm touch recovery αν βγει update εκτος απο το recovery πρεπει να αλλαξω και kernel σε στοκ η οχι ? Kernel άλλαξε μονο..Recovery δεν χρειάζεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Είναι τώρα μερικές μέρες που προσπαθώ να απενεργοποιήσω το κλείδωμα της οθόνης όταν είμαι συνδεδεμένος στο Wi-Fi του σπιτιού. Η πρώτη προσπάθεια έγινε με το tasker και το secure settings. Στην αρχή φαίνεται πως δουλεύει, μετά από λίγη ώρα όμως και πάλι εμφανίζεται η οθόνη κλειδώματος. Η δεύτερη προσπάθεια έγινε πάλι με το tasker με ξεχωριστό προφίλ χωρίς το secure settings. Πάλι τα ίδια. Η τρίτη προσπάθεια έγινε με τον NFC task launcher και φυσικά με κάποιο tag, έχει μια τέτοια λειτουργία σε πειραματικό στάδιο, αλλά και πάλι τίποτα. Μετά από λίγη ώρα πάλι επανέρχεται η οθόνη κλειδώματος. Υπάρχει κάποιος τρόπος; το τηλέφωνο είναι stock, μόνο με root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Είναι τώρα μερικές μέρες που προσπαθώ να απενεργοποιήσω το κλείδωμα της οθόνης όταν είμαι συνδεδεμένος στο Wi-Fi του σπιτιού. Η πρώτη προσπάθεια έγινε με το tasker και το secure settings. Στην αρχή φαίνεται πως δουλεύει, μετά από λίγη ώρα όμως και πάλι εμφανίζεται η οθόνη κλειδώματος. Η δεύτερη προσπάθεια έγινε πάλι με το tasker με ξεχωριστό προφίλ χωρίς το secure settings. Πάλι τα ίδια. Η τρίτη προσπάθεια έγινε με τον NFC task launcher και φυσικά με κάποιο tag, έχει μια τέτοια λειτουργία σε πειραματικό στάδιο, αλλά και πάλι τίποτα. Μετά από λίγη ώρα πάλι επανέρχεται η οθόνη κλειδώματος. Υπάρχει κάποιος τρόπος; το τηλέφωνο είναι stock, μόνο με root. Πολυ σύνθετα τα κάνεις.ρυθμίσεις Ασφάλεια κλείδωμα οθόνης> κανένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Πολυ σύνθετα τα κάνεις.ρυθμίσεις Ασφάλεια κλείδωμα οθόνης> κανένα. Σωστός, πως δεν το σκέφτηκα πιο πριν. Και κάθε φορά που βγαίνεις από το σπίτι και βάζεις το τηλέφωνο στην τσέπη, μετά βλέπεις και και διαφορετικό στην οθόνη, έτσι για να σπάει την μονοτονία lol. Τώρα σοβαρά χωρίς πλάκα, υπάρχει κάποιο θέμα με μερικές συσκευές, όταν αγγίξεις την notification bar για κάποια ειδοποίηση, τότε επανέρχεται το κλείδωμα. Ξέρει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Έχουμε κανένα νεο για kit kat?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Έχουμε κανένα νεο για kit kat?? Μπα,δεν το βλεπω Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Αν δε γίνει καμία έκπληξη έως το βράδυ τότε μάλλον προς το τέλος Οκτώβρη όπως είπαν Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Μας έχουν βγάλει την ψυχή!!! Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Πάντως ρε παιδιά να πω εδώ θέλω ότι για το ακουστικό του έχω τα καλύτερα να πω. Το συζητούσα με ένα φίλο πριν και αυτός έχει την ίδια γνώμη με μένα. Ποιο δυνατό από όλα όσα έχω δοκιμάσει, και από το note αλλά και απ τα Nokia (1020 poor view κ.α.) Δε το βάζω καν στο αυτί μου όταν μιλάω, το έχω 5-10 πόντους πιο πέρα! Με την ευκαιρία ξέρει κανείς κάνα πρόγραμμα ηχογράφησης κλήσεων να παίζει στο κινητό αλλά να ακούγονται και τα 2 μεροι ταυτόχρονα? Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Μας έχουν βγάλει την ψυχή!!! Γιατί το λες αυτό; ποιος μας ταλαιπωρεί; η Google; δεν έχει πει κάτι γιατί προφανώς δεν είναι έτοιμη, τα διάφορα φόρουμ; ίσως, αυτοί περισσότερο ασχολούνται και γράφουν διάφορα περι ημερομηνιών και πως θα είναι, τι θα έχει και τι όχι. Υπομονή, τι να πουν και οι άλλοι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Πάντως ρε παιδιά να πω εδώ θέλω ότι για το ακουστικό του έχω τα καλύτερα να πω. Το συζητούσα με ένα φίλο πριν και αυτός έχει την ίδια γνώμη με μένα. Ποιο δυνατό από όλα όσα έχω δοκιμάσει, και από το note αλλά και απ τα Nokia (1020 poor view κ.α.) Δε το βάζω καν στο αυτί μου όταν μιλάω, το έχω 5-10 πόντους πιο πέρα! Με την ευκαιρία ξέρει κανείς κάνα πρόγραμμα ηχογράφησης κλήσεων να παίζει στο κινητό αλλά να ακούγονται και τα 2 μεροι ταυτόχρονα? Να ήταν το ίδιο καλό και το μεγάφωνο...Δεν ξέρω για εσάς,αλλά τις περισσότερες φορές δεν το ακούω,ειδικά οταν είναι με την πλάτη κάτω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosa Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Μάνο και για μένα ,οχι μονο η ενταση αλλα η ποιότητα συνομιλίας στο 4 είναι οτι καλυτερο, απο όσα κινητα έχουν περάσει απο τα χέρια μου.( και το ξερεις οτι δεν είναι και λίγα). Αυτή η μπαταρία του............@&€@)&)@ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Και εγω ειμαι ευχαριστημενος με την ποιοτητα ομιλιας σε αντιθεση περσι που το ειχα πάλι απο τις πρωτες παρτιδες που ηταν σα να μιλουδα με τενεκε (ντενεκα που λεμε εμεις στην κρητη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nplatis Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Μας έχουν βγάλει την ψυχή!!! Ακουγόταν έντονα η 15η Οκτωβρίου. Όμως όταν στις 14 Οκτωβρίου βγάζουν οδηγίες για προσαρμογή εφαρμογών για το KitKat (http://android-developers.blogspot.gr/2013/10/getting-your-sms-apps-ready-for-kitkat.html) πώς μπορεί να γίνει παρουσίαση την επόμενη;! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Αμα ισχύσει οτι θα ξαναβγεί το Ν4 με lte την κατσαμε.δεν πουλιέται μετά, χαριζεται χαχα Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Αμα ισχύσει οτι θα ξαναβγεί το Ν4 με lte την κατσαμε.δεν πουλιέται μετά, χαριζεται χαχα τι ενοεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Και εγω ειμαι ευχαριστημενος με την ποιοτητα ομιλιας σε αντιθεση περσι που το ειχα πάλι απο τις πρωτες παρτιδες που ηταν σα να μιλουδα με τενεκε (ντενεκα που λεμε εμεις στην κρητη) δηλαδή Μανώλη το είχες ξαναπάρει όταν βγήκε και ξανά τώρα και αν ναι τι διάφορες παρατήρησες? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Είπα να γυρίσω stock αλλά το παρά έκανα.ξεχάστηκα και κλείδωσα ξανά τον bootloader και όταν θα θέλω να ξεκλειδώσω, άιντε πάλι σβήσιμο όλα και στήσιμο από την αρχή :P .είχα ξεχάσει όμως πόσο καλή είναι και η stock Rom.Για κάποιον που έρχεται από κάποιο mid range κινητό το 4 πετάει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts