Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Guest maklovinsam
Κοιτά το 4αρι γενικά δεν έχουν ακουστεί προβλήματα πλην του τριξιματος που κανει κοντά στην κάμερα. Γνώμη μ είναι να περιμένεις το 5 να δεις τιμή κτλ και μετα βλέπεις πιο θα πάρεις...

σαν ποιοτητα υλικων να ειναι καλυτερο το 5αρι?

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Guest maklovinsam
Το 4 έχει γυαλί ενω το 5 ενα ειδος rubber υλικού. Στα νέα έχει μπολικα θρεντ με φημες για το πως θα είναι το 5

μακαρι να ειναι καλο ποιοτικα κ να ησυχασω.

Και το 4 είναι πολύ ποιοτικό και πλέον το βρίσκεις και σε καλές τιμές και άμεσα :)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Και το 4 είναι πολύ ποιοτικό και πλέον το βρίσκεις και σε καλές τιμές και άμεσα :)

Έτσι είναι Μάνο, σε τιμη κάτω απο 300€ είναι ,κατα την γνώμη μου ,ότι καλύτερο και ποιοτικοτερο μπορει να αγοράσει κάποιος.

καλησπερας σας φιλοι μου θελω παρακαλω την βοηθεια σας,μεσα σε 15 μερες αλλαξα 2 ολοκαινουργια κινητα,το 1 ηταν το galaxy s4 το οποιο οπου και να το εποιανα ετριζε ολοκληρο κ τα buttons ετρεμαν αρκετα και το εδωσα,μετα πηρα το I phone 5 κ ειχε το γνωστο προβλημα,οταν το κουναγες δυνατα με το χερι σου κατι ακουγες απο μεσα να παιζει,θελω να παρω το nexus 4αλλα επειδη ειμαι απο επαρχια δεν το εχω δει Live,ποιοτηκα ειναι καλο?χωρις να τριζει η να παιζει η οθονη?η τα Buttons Να τρεμουν?θελω την γνωμη σας εαν εχει βγαλει καποια προβληματα για να το παραγγειλω!χιλια ευχαριστω σε ολους σας κ καλο απογευμα.η να αναμενω να παρω το Nexus 5.

Τα κουμπιά τρίζουν.Στην δικιά μου τουλάχιστον περίπτωση το power button τρίζει αρκετά.Επίσης τρίζει και η κάμερα του κινητού.

Τα κουμπιά τρίζουν.Στην δικιά μου τουλάχιστον περίπτωση το power button τρίζει αρκετά.Επίσης τρίζει και η κάμερα του κινητού.

Και εμενα κατι ακουγετε οταν το κουναω αλλα δεν νομιζω καποιος να βαζει το κινητο μεσα στο αυτι ολη μερα και να το κουναει (εμενα αν δεν κανω λαθος ειναι απο την καμερα ο θορυβος

και κατι ακομα για οποιον ξερει

Αυτη τη στιγμη εχω stock rooted rom+Franco kernel+cwm touch recovery αν βγει update εκτος απο το recovery πρεπει να αλλαξω και kernel σε στοκ η οχι ?

Edited by evoluti0n

Και εμενα κατι ακουγετε οταν το κουναω αλλα δεν νομιζω καποιος να βαζει το κινητο μεσα στο αυτι ολη μερα και να το κουναει (εμενα αν δεν κανω λαθος ειναι απο την καμερα ο θορυβος

και κατι ακομα για οποιον ξερει

Αυτη τη στιγμη εχω stock rooted rom+Franco kernel+cwm touch recovery αν βγει update εκτος απο το recovery πρεπει να αλλαξω και kernel σε στοκ η οχι ?

Kernel άλλαξε μονο..Recovery δεν χρειάζεται..

Είναι τώρα μερικές μέρες που προσπαθώ να απενεργοποιήσω το κλείδωμα της οθόνης όταν είμαι συνδεδεμένος στο Wi-Fi του σπιτιού.

Η πρώτη προσπάθεια έγινε με το tasker και το secure settings. Στην αρχή φαίνεται πως δουλεύει, μετά από λίγη ώρα όμως και πάλι εμφανίζεται η οθόνη κλειδώματος.

Η δεύτερη προσπάθεια έγινε πάλι με το tasker με ξεχωριστό προφίλ χωρίς το secure settings. Πάλι τα ίδια.

Η τρίτη προσπάθεια έγινε με τον NFC task launcher και φυσικά με κάποιο tag, έχει μια τέτοια λειτουργία σε πειραματικό στάδιο, αλλά και πάλι τίποτα. Μετά από λίγη ώρα πάλι επανέρχεται η οθόνη κλειδώματος.

Υπάρχει κάποιος τρόπος; το τηλέφωνο είναι stock, μόνο με root.

Είναι τώρα μερικές μέρες που προσπαθώ να απενεργοποιήσω το κλείδωμα της οθόνης όταν είμαι συνδεδεμένος στο Wi-Fi του σπιτιού.

Η πρώτη προσπάθεια έγινε με το tasker και το secure settings. Στην αρχή φαίνεται πως δουλεύει, μετά από λίγη ώρα όμως και πάλι εμφανίζεται η οθόνη κλειδώματος.

Η δεύτερη προσπάθεια έγινε πάλι με το tasker με ξεχωριστό προφίλ χωρίς το secure settings. Πάλι τα ίδια.

Η τρίτη προσπάθεια έγινε με τον NFC task launcher και φυσικά με κάποιο tag, έχει μια τέτοια λειτουργία σε πειραματικό στάδιο, αλλά και πάλι τίποτα. Μετά από λίγη ώρα πάλι επανέρχεται η οθόνη κλειδώματος.

Υπάρχει κάποιος τρόπος; το τηλέφωνο είναι stock, μόνο με root.

Πολυ σύνθετα τα κάνεις.ρυθμίσεις Ασφάλεια κλείδωμα οθόνης> κανένα.

Πολυ σύνθετα τα κάνεις.ρυθμίσεις Ασφάλεια κλείδωμα οθόνης> κανένα.

Σωστός, πως δεν το σκέφτηκα πιο πριν. Και κάθε φορά που βγαίνεις από το σπίτι και βάζεις το τηλέφωνο στην τσέπη, μετά βλέπεις και και διαφορετικό στην οθόνη, έτσι για να σπάει την μονοτονία lol.

Τώρα σοβαρά χωρίς πλάκα, υπάρχει κάποιο θέμα με μερικές συσκευές, όταν αγγίξεις την notification bar για κάποια ειδοποίηση, τότε επανέρχεται το κλείδωμα.

Ξέρει κανείς;

Αν δε γίνει καμία έκπληξη έως το βράδυ τότε μάλλον προς το τέλος Οκτώβρη όπως είπαν

Παντα φιλικα Μανος

Πάντως ρε παιδιά να πω εδώ θέλω ότι για το ακουστικό του έχω τα καλύτερα να πω.

Το συζητούσα με ένα φίλο πριν και αυτός έχει την ίδια γνώμη με μένα.

Ποιο δυνατό από όλα όσα έχω δοκιμάσει, και από το note αλλά και απ τα Nokia (1020 poor view κ.α.)

Δε το βάζω καν στο αυτί μου όταν μιλάω, το έχω 5-10 πόντους πιο πέρα!

Με την ευκαιρία ξέρει κανείς κάνα πρόγραμμα ηχογράφησης κλήσεων να παίζει στο κινητό αλλά να ακούγονται και τα 2 μεροι ταυτόχρονα?

Παντα φιλικα Μανος

Μας έχουν βγάλει την ψυχή!!!

Γιατί το λες αυτό; ποιος μας ταλαιπωρεί; η Google; δεν έχει πει κάτι γιατί προφανώς δεν είναι έτοιμη, τα διάφορα φόρουμ; ίσως, αυτοί περισσότερο ασχολούνται και γράφουν διάφορα περι ημερομηνιών και πως θα είναι, τι θα έχει και τι όχι. Υπομονή, τι να πουν και οι άλλοι;

Πάντως ρε παιδιά να πω εδώ θέλω ότι για το ακουστικό του έχω τα καλύτερα να πω.

Το συζητούσα με ένα φίλο πριν και αυτός έχει την ίδια γνώμη με μένα.

Ποιο δυνατό από όλα όσα έχω δοκιμάσει, και από το note αλλά και απ τα Nokia (1020 poor view κ.α.)

Δε το βάζω καν στο αυτί μου όταν μιλάω, το έχω 5-10 πόντους πιο πέρα!

Με την ευκαιρία ξέρει κανείς κάνα πρόγραμμα ηχογράφησης κλήσεων να παίζει στο κινητό αλλά να ακούγονται και τα 2 μεροι ταυτόχρονα?

Να ήταν το ίδιο καλό και το μεγάφωνο...Δεν ξέρω για εσάς,αλλά τις περισσότερες φορές δεν το ακούω,ειδικά οταν είναι με την πλάτη κάτω...

Μάνο και για μένα ,οχι μονο η ενταση αλλα η ποιότητα συνομιλίας στο 4 είναι οτι καλυτερο, απο όσα κινητα έχουν περάσει απο τα χέρια μου.( και το ξερεις οτι δεν είναι και λίγα).

Αυτή η μπαταρία του............@&€@)&)@

Και εγω ειμαι ευχαριστημενος με την ποιοτητα ομιλιας

σε αντιθεση περσι που το ειχα πάλι απο τις πρωτες παρτιδες που ηταν

σα να μιλουδα με τενεκε (ντενεκα που λεμε εμεις στην κρητη)

Μας έχουν βγάλει την ψυχή!!!

Ακουγόταν έντονα η 15η Οκτωβρίου. Όμως όταν στις 14 Οκτωβρίου βγάζουν οδηγίες για προσαρμογή εφαρμογών για το KitKat (http://android-developers.blogspot.gr/2013/10/getting-your-sms-apps-ready-for-kitkat.html) πώς μπορεί να γίνει παρουσίαση την επόμενη;!

Αμα ισχύσει οτι θα ξαναβγεί το Ν4 με lte την κατσαμε.δεν πουλιέται μετά, χαριζεται χαχα
Δημήτρης

Και εγω ειμαι ευχαριστημενος με την ποιοτητα ομιλιας

σε αντιθεση περσι που το ειχα πάλι απο τις πρωτες παρτιδες που ηταν

σα να μιλουδα με τενεκε (ντενεκα που λεμε εμεις στην κρητη)

δηλαδή Μανώλη το είχες ξαναπάρει όταν βγήκε και ξανά τώρα και αν ναι τι διάφορες παρατήρησες? ευχαριστώ

Είπα να γυρίσω stock αλλά το παρά έκανα.ξεχάστηκα και κλείδωσα ξανά τον bootloader και όταν θα θέλω να ξεκλειδώσω, άιντε πάλι σβήσιμο όλα και στήσιμο από την αρχή :P .είχα ξεχάσει όμως πόσο καλή είναι και η stock Rom.Για κάποιον που έρχεται από κάποιο mid range κινητό το 4 πετάει!

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)