noisex Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Έδωσε χθες η αδερφή μου το άθλιο, κατ'εμέ, S4 και γύρισε στο καπάκι με G2. Πολύ ωραίο αλλά δεν φεύγω από nexus. Εξάλλου τη rom και το ui της LG το απολαμβάνω στην ταμπλέτα. Όλα αυτά εάν και εφόσον πουληθεί το N4 βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Έδωσε χθες η αδερφή μου το άθλιο, κατ'εμέ, S4 και γύρισε στο καπάκι με G2. Πολύ ωραίο αλλά δεν φεύγω από nexus. Εξάλλου τη rom και το ui της LG το απολαμβάνω στην ταμπλέτα. Και κατ'εμε αθλιο ειναι!Αμα μπορουσα κ γω θα ειχα κ τα 2 μιας και το Ν4 το θεωρω απο τα πιο ομορφα κινητα.Με σβηστη οθονη το χαζευω οπου το αφηνω :p σορυ για οφτοπικ Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 (edited) Ρε παιδιά να ρωτησω κάτι.. Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά.. Είμαι τελείως στοκ και unroot.. Το μόνο χρησιμοποιώ art αντί για dalvik.. Οποτε κάνω κάποιο update εφαρμογής από play store παρατηρώ μετά σε ένα μήνυμα που βγαίνει συνήθως αμέσως μετά από το update ότι η μνήμη μίκρυνε κατά τι.. μείωση στην μείωση μετά από κάθε update έχω πάει από κοντά 3 GB ελεύθερα στα 1,8 .. τι στο καλό φταίει; είναι θέμα του art ή σε λίγο θα μείνουμε από μνήμη; το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος; Edited February 27, 2014 by tonysac Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Ρε παιδιά να ρωτησω κάτι.. Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά.. Είμαι τελείως στοκ και unroot.. Το μόνο χρησιμοποιώ art αντί για dalvik.. Οποτε κάνω κάποιο update εφαρμογής από play store παρατηρώ μετά σε ένα μήνυμα που βγαίνει συνήθως αμέσως μετά από το update ότι η μνήμη μίκρυνε κατά τι.. μείωση στην μείωση μετά από κάθε update έχω πάει από κοντά 3 GB ελεύθερα στα 1,8 .. τι στο καλό φταίει; είναι θέμα του art ή σε λίγο θα μείνουμε από μνήμη; το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος; Θέμα του art γτ κρατάει κάποια πραγματα στη μνήμη. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Θέμα του art γτ κρατάει κάποια πραγματα στη μνήμη. Σε ευχαριστώ για την απάντηση.. Δηλαδή όπως πάει θα μείνουμε από μνήμη; και εντάξει εγώ έχω περίπου 100 εφαρμογές άλλοι που έχουν γύρω στις 200 ξέρω γω με τα απανωτά και όπως είναι επόμενο πιο συχνά updates του play store θα πρεπει να γυρίσουν σε dalvik; Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Σε ευχαριστώ για την απάντηση.. Δηλαδή όπως πάει θα μείνουμε από μνήμη; και εντάξει εγώ έχω περίπου 100 εφαρμογές άλλοι που έχουν γύρω στις 200 ξέρω γω με τα απανωτά και όπως είναι επόμενο πιο συχνά updates του play store θα πρεπει να γυρίσουν σε dalvik; Τα updates δεν εχεις θέμα. Τώρα αμα εχεις 200 εφαρμογές μέσα εξαρτάται κ τι άλλο έχεις απο εικόνες κ αρχεία. Εγώ με 150 δεν είχα πρόβλημα. Εντάξει 11 giga έχουμε δεν είναι κ παρα πολύ. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 250 εφαρμογες και ισα που κραταω 3.5gb free. Δεν θελω να φανταστω σε Art τι θα ειχε μεινει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 250 εφαρμογες και ισα που κραταω 3.5gb free. Δεν θελω να φανταστω σε Art τι θα ειχε μεινει. Βάστα γερά. Κάτω η art! Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Αν απο art αλλαχτεί σε dalvik σβηνεται αυτόματα ο χώρος που έπιαναν οι εφαρμογές; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Αν απο art αλλαχτεί σε dalvik σβηνεται αυτόματα ο χώρος που έπιαναν οι εφαρμογές; Από προσωπική εμπειρία φοβάμαι πως όχι. Κάτι κάνει αλλά μένουν κατάλοιπα. Εγώ το είχα στήσει καθαρά. Με την ευκαιρία να σας πω ότι από απόψε μετακομίζω. Το N4 έφυγε το απόγευμα και μάλιστα σε μέλος του φόρουμ. Οπότε κάποιος άλλος θα πάρει τη θέση μου. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια, τις ανταλλαγές απόψεων, τον χαβαλέ, μα περισσότερο για την παρέα σας (μας). Δεν θα είναι μακριά. Στην δίπλα πόρτα ;) και σε κάθε περίπτωση θα προσπαθήσω να κρατήσουμε επαφή. Και πάλι σας ευχαριστώ όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Από προσωπική εμπειρία φοβάμαι πως όχι. Κάτι κάνει αλλά μένουν κατάλοιπα. Εγώ το είχα στήσει καθαρά. Με την ευκαιρία να σας πω ότι από απόψε μετακομίζω. Το N4 έφυγε το απόγευμα και μάλιστα σε μέλος του φόρουμ. Οπότε κάποιος άλλος θα πάρει τη θέση μου. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια, τις ανταλλαγές απόψεων, τον χαβαλέ, μα περισσότερο για την παρέα σας (μας). Δεν θα είναι μακριά. Στην δίπλα πόρτα ;) και σε κάθε περίπτωση θα προσπαθήσω να κρατήσουμε επαφή. Και πάλι σας ευχαριστώ όλους. Ευχαριστούμε και μεις για την όμορφη συντροφιά. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Από προσωπική εμπειρία φοβάμαι πως όχι. Κάτι κάνει αλλά μένουν κατάλοιπα. Εγώ το είχα στήσει καθαρά. Με την ευκαιρία να σας πω ότι από απόψε μετακομίζω. Το N4 έφυγε το απόγευμα και μάλιστα σε μέλος του φόρουμ. Οπότε κάποιος άλλος θα πάρει τη θέση μου. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια, τις ανταλλαγές απόψεων, τον χαβαλέ, μα περισσότερο για την παρέα σας (μας). Δεν θα είναι μακριά. Στην δίπλα πόρτα ;) και σε κάθε περίπτωση θα προσπαθήσω να κρατήσουμε επαφή. Και πάλι σας ευχαριστώ όλους. Άλλος ένας φεύγει ,την αλλη εβδομαδα μετακομιζω κ γω. Κ μεις ευχαριστουμε για την παρέα και την βοήθεια φίλε. Κ γω πιστευω να βρίσκομαι κ εδω που κ που μιας κ το κινητό πήγε αρκετά κοντά μου. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kortis Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 καλημερα παιδια! κατεβασα το google now και νομιζω οτι δεν δουλευει πληρως... δηλαδη δεν μπορω να κανω search μεσω της camera... εχω κανει κατι λαθος? εδω εχει οδηγιες https://support.google.com/websearch/answer/186334?hl=el αλλα οταν παταω τις 3 τελειες δεν μου βγαζει καμια επιλογη για Search from Camera :( Παράθεση Vespa Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makarios91 Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 (edited) εχω το εξης προβλημα κατα τις 4:30 το κινητο μου εκλεισε απο μπαταρια.Οταν το συνδεω με το υπολογιστη η με τη μπριζα δεν κανει τιποτα ειναι νεκρο.Τι να εχει παθει? Θα το καλυψει η εγγυηση? Edited February 28, 2014 by makarios91 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 εχω το εξης προβλημα κατα τις 4:30 το κινητο μου εκλεισε απο μπαταρια.Οταν το συνδεω με το υπολογιστη η με τη μπριζα δεν κανει τιποτα ειναι νεκρο.Τι να εχει παθει? Θα το καλυψει η εγγυηση? Άστο στην πρίζα πολλές ώρες και δες άμα ξεκινήσει να φορτίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makarios91 Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 εχω παρει τηλεφωνο τη lg και θα το παραλαβει την τεταρτη. υπαρχει περιπτωση να εχει παρει υγρασια? γιατι ενα iphone μου ειχε κανει παρομοιο αλλα ειχε σπασει η οθονη με αποτελεσμα να μπει υγρασια και να μου χαλασει την πλακετα. πολυ γκαντεμια με αυτα τα κινητα:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 καλημερα παιδια! κατεβασα το google now και νομιζω οτι δεν δουλευει πληρως... δηλαδη δεν μπορω να κανω search μεσω της camera... εχω κανει κατι λαθος? εδω εχει οδηγιες https://support.google.com/websearch/answer/186334?hl=el αλλα οταν παταω τις 3 τελειες δεν μου βγαζει καμια επιλογη για Search from Camera :( Αν καταλαβαίνω σωστά αυτό αφορά μια εφαρμογή της Google που λέγεται goggles και μπορείς να την κατεβάσεις από το play store Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 εχω το εξης προβλημα κατα τις 4:30 το κινητο μου εκλεισε απο μπαταρια.Οταν το συνδεω με το υπολογιστη η με τη μπριζα δεν κανει τιποτα ειναι νεκρο.Τι να εχει παθει? Θα το καλυψει η εγγυηση? Αφού με υπολογιστή κάνει πολύ αργή φόρτιση γιατί δεν το εβαλες στη πρίζα;ίσως δεν μπορούσε να το "ξυπνήσει". Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pok Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 καλημερα παιδια! κατεβασα το google now και νομιζω οτι δεν δουλευει πληρως... δηλαδη δεν μπορω να κανω search μεσω της camera... εχω κανει κατι λαθος? εδω εχει οδηγιες https://support.google.com/websearch/answer/186334?hl=el αλλα οταν παταω τις 3 τελειες δεν μου βγαζει καμια επιλογη για Search from Camera :( <<Search With Camera’ Removed From Google Search App>> http://www.ubergizmo.com/2013/05/search-with-camera-removed-from-google-search-app/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kortis Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 pok σε ευχαριστω για την απαντηση! κριμα και ηταν πολυ εξυπνο και χρηστικο! Παράθεση Vespa Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Νέος κατοχος του κινητου κι εγω και μια που ο ενθουσιασμος μου για την αγορα του ειναι τεραστιος, μου ηρθε στο μυαλο η απορία...τι ισχυει με την LG και την μπαταρια του κινητου οταν καποια στιγμη θα αρχισει να μειωνεται η απόδοση μια που ειναι μη αποσπωμενη?? Αλλαζει στο service, το εχει δοκιμασει ηδη κανεις? Αντε, καλοριζικο μου! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Νέος κατοχος του κινητου κι εγω και μια που ο ενθουσιασμος μου για την αγορα του ειναι τεραστιος, μου ηρθε στο μυαλο η απορία...τι ισχυει με την LG και την μπαταρια του κινητου οταν καποια στιγμη θα αρχισει να μειωνεται η απόδοση μια που ειναι μη αποσπωμενη?? Αλλαζει στο service, το εχει δοκιμασει ηδη κανεις? Αντε, καλοριζικο μου! :) Kαλοριζικο!Μην αγχωνεσαι για την μπαταρια,εχεις 1000 φορτισεις να κανεις.Μεχρι τοτε υπαρχουν οδηγοι στο youtube να την αλλαξεις μονος! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Νέος κατοχος του κινητου κι εγω και μια που ο ενθουσιασμος μου για την αγορα του ειναι τεραστιος, μου ηρθε στο μυαλο η απορία...τι ισχυει με την LG και την μπαταρια του κινητου οταν καποια στιγμη θα αρχισει να μειωνεται η απόδοση μια που ειναι μη αποσπωμενη?? Αλλαζει στο service, το εχει δοκιμασει ηδη κανεις? Αντε, καλοριζικο μου! :) Άσε τα χαζά άγχη και απόλαυσε το κινητό σου :cool: Περιμένω εντυπώσεις prive ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Πως μπαίνουν αυτόματα οι εφαρμογές στην εσωτερική μνήμη και όχι σε αυτήν του κινητού? Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THV Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Τα nexus έχουν μια ενιαία μνήμη για όλα. Εφαρμογές και αρχεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts