Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η συζήτηση για τον ασύρματο φορτιστή ας συνεχιστεί παρακάτω:

Αξεσουάρ για το Google Nexus 4 (by LG)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=353650&page=90

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα παιδια...Απο αύριο γινομαι και εγώ κάτοχοσ ν4 αγορασμένο απο playstore Αμερικής. Θα ηθελα να μου πείτε τη διαδικασία φόρτωσης απο τη στιγμη που το βγάλω απο το κουτι για τη βελτιστοποιησή της.

Ευχαριστώ:)

καλησπερα παιδια...μου εβγαλε ξαφνικα ενα θεματακι το κινητο το οποιο απο οτι καταλαβα δεν ειναι θεμα hardware αλλα software.το θεμα ειναι το εξης...ενω εχω το ακουστικο στην φουλ ενταση για να μιλαω μολις το κλεισω και περασει καποια ωρα και με παρουν τηλεφωνο τοτε το ακουστικο εχει χαμηλωσει αυτοματα απο μονο του...εχει συμβει σε κανεναν η ξερει καποιος πως να το φτιαξω αυτο...δοκιμασα μεχρι και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα τπτ...

καλησπερα παιδια...μου εβγαλε ξαφνικα ενα θεματακι το κινητο το οποιο απο οτι καταλαβα δεν ειναι θεμα hardware αλλα software.το θεμα ειναι το εξης...ενω εχω το ακουστικο στην φουλ ενταση για να μιλαω μολις το κλεισω και περασει καποια ωρα και με παρουν τηλεφωνο τοτε το ακουστικο εχει χαμηλωσει αυτοματα απο μονο του...εχει συμβει σε κανεναν η ξερει καποιος πως να το φτιαξω αυτο...δοκιμασα μεχρι και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα τπτ...

Μου το κανει συνεχεια εμενα...απο την αρχη

Ρε μάγκες μήπως πειραζεται τον ήχο μετά σε κανένα YouTube η ακούτε μουσική και αλλάζετε την ένταση;

Μπορει κι αυτο να ναι...δεν εχω ασχοληθει με αυτο το θεμα...θελω να χαρω το κινητο :D

Στο λέω γιατί και εγώ την έχω πατήσει

Ναι το λογικο ειναι να ναι αυτο που λες....απλα δεν με χει απασχολησει...απλα το παταω να δυναμωσει οποτε θελω :rolleyes:

Ρε μάγκες μήπως πειραζεται τον ήχο μετά σε κανένα YouTube η ακούτε μουσική και αλλάζετε την ένταση;

Αυτό συμβαίνει κ σε μένα απλα το γνωρίζω όταν καλώ κάποιον

Δημήτρης

Παιδιά καλησπέρα. Μπορω να κάνω την κάμερα σαν στο sony, που πατάς απλα στην οθόνη και βγάζει φωτογραφία, ισως με κάποια εφαρμογή; γιατί δεν έχει camera button και όταν θες να βγαλεις τον εαυτό σου πρέπει να κανεις τάμα για να πετύχεις το συγκεκριμένο κουμπακι... Edited by kkoletsis

Παιδιά καλησπέρα. Μπορω να κάνω την κάμερα σαν στο sony, που πατάς απλα στην οθόνη και βγάζει φωτογραφία, ισως με κάποια εφαρμογή; γιατί δεν έχει camera button και όταν θες να βγαλεις τον εαυτό σου πρέπει να κανεις τάμα για να πετύχεις το συγκεκριμένο κουμπακι...

Γιατί να το κάνεις αυτό αφού έχει επιλογή να χρησιμοποιήσεις την μπροστινή κάμερα για να βάλεις τον εαυτό σου?

Γιατί να το κάνεις αυτό αφού έχει επιλογή να χρησιμοποιήσεις την μπροστινή κάμερα για να βάλεις τον εαυτό σου?

αυτο το γνωριζω...

υπαρχει η δυνατοτητα σε αυτο που ρωτησα?

αυτο το γνωριζω...

υπαρχει η δυνατοτητα σε αυτο που ρωτησα?

Βάλε μια άλλη εφαρμογή που ορίζεις τα κουμπιά για shot όπως αυτή αν δεν κάνω λάθος https://play.google.com/store/apps/details?id=com.moblynx.cameraics

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Βάλε μια άλλη εφαρμογή που ορίζεις τα κουμπιά για shot όπως αυτή αν δεν κάνω λάθος https://play.google.com/store/apps/details?id=com.moblynx.cameraics

σε ευχαριστω πολυ φιλε...

Ίσως επειδή δεν έχει την ίδια ανάλυση;;

Συμφωνώ για το θέμα της ανάλυσης. Δικο μου λάθος που απαντησα. Πάντως έτσι για την ιστορία εγώ δεν θα εψαχνα εφαρμογή να βγάζει φωτογραφιες ανάποδα άλλα θα ζητούσα απο εναν ανθρωπο να με βγάλει μια φωτογραφία. Με αυτό το σκεπτικό απαντησα....

Συμφωνώ για το θέμα της ανάλυσης. Δικο μου λάθος που απαντησα. Πάντως έτσι για την ιστορία εγώ δεν θα εψαχνα εφαρμογή να βγάζει φωτογραφιες ανάποδα άλλα θα ζητούσα απο εναν ανθρωπο να με βγάλει μια φωτογραφία. Με αυτό το σκεπτικό απαντησα....

εισαι τρομερος ρε φιλε...

Το ξέρω αλλά εσύ δεν είσαι υποχρεωμένος να ακολουθησεις την δίκη μου λύση. Γι' αυτό είμαστε εδώ τόσοι πολλοί........

καλησπερα παιδια αξιζει αυτην την στιγμη η αγορα του κινητου?
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

καλησπερα παιδια αξιζει αυτην την στιγμη η αγορα του κινητου?

Εχουν βγει και θα βγουν πολλα αξιολογα κινητα...πιστευω αν βρεις το νεξους 4 στα 300, τσιμπα το....

Αν εισαι της φωτογραφιας κοιτα για αλλο μοντελο...εχει πολυ καλη καμερα αλλα υποφερει λιγο σε σχεση με τον ανταγωνισμο :)

απο εξωτερικο θα μου το φερουν καναδα μαλλον οποτε πιστευω οτι αξιζει,καμερα δεν με ενδιαφερει.τι αλλο να κοιταξω απο εξωτερικο?
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

απο εξωτερικο θα μου το φερουν καναδα μαλλον οποτε πιστευω οτι αξιζει,καμερα δεν με ενδιαφερει.τι αλλο να κοιταξω απο εξωτερικο?

μπες στο gsmarena, κάνε αναζήτηση όλα τα τετραπύρηνα με 2gb μνήμη και αποφάσισε αν αξίζει.

μπες στο gsmarena, κάνε αναζήτηση όλα τα τετραπύρηνα με 2gb μνήμη και αποφάσισε αν αξίζει.

για αγορα απο Ελλαδα στα 370 χωρις την επιλογη αγορας απο το εξωτερικο αξιζει ;

Samsung Galaxy S20 FE 5G:)

«Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)