alexclone Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Παιδιά τι drivers θέλουν τα win xp για να δουν το nexus ως εξωτερικό δίσκο; Δοκίμασα με 2 pc και τίποτα. Λογικα επρεπε να το δουν αμεσως... Δοκιμασε την επιλογη που λεει ο ταλιμπαν αλλιως κατεβασε το toolkit απο τους xda που εχει επιλογη να σου περασει τους drivers.... Και το google θα στα βρει ολα επισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 μολις πουλησα το S 3 και πηγα πηρα nexus 4 απο ΠΛΑΙΣΙΟ στα 459Ε. Παιδια η μπαταρια με τα παντα ολα ανοιχτα βγαζει 8ωρο ; και φωτεινοτητα στο φουλ εννοειται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Εξαρταται παντα απο την χρηση...λογικα ναι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Εξαρταται παντα απο την χρηση...λογικα ναι.... 1 ωρα μιλαω την ημερα ισως και παραπανω. Εχω ανοιχτα email 2-3 συγχρονισμενα δηλαδη και facebook συνεχεια ανοιχτο να τρεχει απο πισω. Αν κραταει οσο και το S 3 θα ειναι καλα. Οριακα μου εβγαζε 11 ωρες με φωτεινοτητα ομως στο 50-70 % . Αν υπαρχει φιλος που κανει βαρια χρηση ας γραψει. Ευχαριστω πολυ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 μολις πουλησα το S 3 και πηγα πηρα nexus 4 απο ΠΛΑΙΣΙΟ στα 459Ε. Παιδια η μπαταρια με τα παντα ολα ανοιχτα βγαζει 8ωρο ; και φωτεινοτητα στο φουλ εννοειται. Πως σου φάνηκε η αλλαγή αυτή??Πιο σου φαίνεται καλύτερο σε όλα....και εγώ θέλω να κάνω αυτήν την αλλαγη Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Πως σου φάνηκε η αλλαγή αυτή??Πιο σου φαίνεται καλύτερο σε όλα....και εγώ θέλω να κάνω αυτήν την αλλαγη Εκανα αυτη τη μεταβαση απο s3 σε nexus.δε το μετανιωνω καθολου.δε λαγκαρει με τη καμια και μου αρεσει που εχει γυαλι πισω.το bezel.σα κατασκευη γενικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Εκανα αυτη τη μεταβαση απο s3 σε nexus.δε το μετανιωνω καθολου.δε λαγκαρει με τη καμια και μου αρεσει που εχει γυαλι πισω.το bezel.σα κατασκευη γενικα. εχει καποιο προγραμμα οπως το samsung kies??για μεταφορα επαφων μουσικης κτλπ?? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 εχει καποιο προγραμμα οπως το samsung kies??για μεταφορα επαφων μουσικης κτλπ?? Απ οτι ξερω δεν υπαρχει κατι τετοιο.μπορεις να παιξεις με αλλα προγραμματα.φωτο μουσικη εχω το dropbox και με βολευει μια χαρα για μεταφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Πως σου φάνηκε η αλλαγή αυτή??Πιο σου φαίνεται καλύτερο σε όλα....και εγώ θέλω να κάνω αυτήν την αλλαγη Φιλε μου το nexus πεταει σε συγκριση με το S 3 . Με ειχε κουρασει παρα πολυ, πηγαινες να παρεις τηλεφωνο καθυστερηση 3 sec, πηγαινες να ανοιξεις facebook παλι τα ιδια. Πηγαινες να φορτωσεις κανα παιχνιδι ; Μνημη 60mb δηλαδη ολα με το αγχος και ολα κολλουσαν,ακομα και τα παιχνιδια. Εβλεπες πως το μηχανημα ηθελε μνημη !! Ειμαι ευχαριστημενος με την αλλαγη-μενει να δω την μπαταρια αν αντεχει οσο του GS 3 !:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 παιδια καλημερα ! Υπαρχει περιπτωση να το κανουμε 4G με αυτο τον κωδικο ; ΕΤσι διαβασα... *#*#4636#*#* Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 παιδια καλημερα ! Υπαρχει περιπτωση να το κανουμε 4G με αυτο τον κωδικο ; ΕΤσι διαβασα... *#*#4636#*#* Δεν δουλεύει με τα δίκτυα της Ελλάδος. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Δεν δουλεύει με τα δίκτυα της Ελλάδος. Υπαρχει περιπτωση να φτιαξει με καποιο update η θα μεινουμε στο 3G ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Υπαρχει περιπτωση να φτιαξει με καποιο update η θα μεινουμε στο 3G ; Δεν το γνωρίζω αυτό.πιστεύω οτι είναι θέμα hardware.θα μάθουμε πάντως σε λίγες μέρες με την αναβάθμιση. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Δεν το γνωρίζω αυτό.πιστεύω οτι είναι θέμα hardware.θα μάθουμε πάντως σε λίγες μέρες με την αναβάθμιση. Μαλιστα..θα γινει αναβαθμιση ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 παιδια καλημερα ! Υπαρχει περιπτωση να το κανουμε 4G με αυτο τον κωδικο ; ΕΤσι διαβασα... *#*#4636#*#* Μονο αμα εισαι σε baseband version .33 δηλαδη σε εκδοση πριν την 4.2.2.Ακομα και ετσι ομως στην Ελλαδα δεν λειτουργει γιατι ειναι σε διαφορετικη LTE συχνοτητα εκπομπης.Με το update μακαρι να κανουν κατι γιατι ειναι LTE ready.Βεβαια η νεα εκδοση του Nexus που θα κυκλοφορησει λογικα με την 4.3 θα εχει κανονικα LTE.Οποτε ή θα μας δωσουν με το update αυτη τη δυνατοτητα ή θα μας γραψουν.Ειδωμεν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Μονο αμα εισαι σε baseband version .33 δηλαδη σε εκδοση πριν την 4.2.2.Ακομα και ετσι ομως στην Ελλαδα δεν λειτουργει γιατι ειναι σε διαφορετικη LTE συχνοτητα εκπομπης.Με το update μακαρι να κανουν κατι γιατι ειναι LTE ready.Βεβαια η νεα εκδοση του Nexus που θα κυκλοφορησει λογικα με την 4.3 θα εχει κανονικα LTE.Οποτε ή θα μας δωσουν με το update αυτη τη δυνατοτητα ή θα μας γραψουν.Ειδωμεν Ευχαριστω φιλε καταλαβα. ΤΟ update για ποτε ειναι να γινει ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Ευχαριστω φιλε καταλαβα. ΤΟ update για ποτε ειναι να γινει ;; Για 10 Ιουνίου απ' οτι λέγεται. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Για 10 Ιουνίου απ' οτι λέγεται. Πανω στην ωρα το αγορασα δηλαδη :D ΠΑιδια εχω μια απορια...στο GS 3 οταν ειχες αναπτητη και γενικα ειδοποιηση αναβαν τα LED απανω...στο Nexus υπαρχει τετοιο LED ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Πανω στην ωρα το αγορασα δηλαδη :D ΠΑιδια εχω μια απορια...στο GS 3 οταν ειχες αναπτητη και γενικα ειδοποιηση αναβαν τα LED απανω...στο Nexus υπαρχει τετοιο LED ;;; Αναβει ενα στρογγυλο φωτακι κατω ακριβως απο το home button.Δεν εχει ledακι που να φαινεται μη κοιτας τζαμπα ρεεεεεεεε :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Πανω στην ωρα το αγορασα δηλαδη :D ΠΑιδια εχω μια απορια...στο GS 3 οταν ειχες αναπτητη και γενικα ειδοποιηση αναβαν τα LED απανω...στο Nexus υπαρχει τετοιο LED ;;; υπάρχει.ειναι κάτω από την οθόνη στο κέντρο αλλά δεν ανάβει σε όλους!!!εμένα άναβε μόνο στα email.κατέβασε μια εφαρμογή για να το ρυθμίσεις και θα δουλεύει τελεια.το light flow είναι το καλύτερο για αυτή την δουλεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Αναβει ενα στρογγυλο φωτακι κατω ακριβως απο το home button.Δεν εχει ledακι που να φαινεται μη κοιτας τζαμπα ρεεεεεεεε :lol: αχμ...αυτο δεν μου αρεσε αλλα τι να κανεις....αλλη λυση μεσω software υπαρχει ; Καποιο προγραμμα ; μου χρειαζεται αυτη η επιλογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 αχμ...αυτο δεν μου αρεσε αλλα τι να κανεις....αλλη λυση μεσω software υπαρχει ; Καποιο προγραμμα ; μου χρειαζεται αυτη η επιλογη. Δεν καταλαβες καλα μαλλον.Αναβει κανονικοτατα σε ειδοποιησεις αναπαντητες μηνυματα κλπ.Απλα σαν physical led δεν το βλεπεις ειναι χωμενο κατω απο το μαυρο πλαισιο.Δοκιμασε το lightflow που λεει και ο απο πανω αν δε σου δουλευει μονο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Κατεβασε τοlight flow... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Ναι τωρα το δοκιμασα απλα δεν φαινεται καν και το χρειαζομαι πολυ για την δουλεια... θα κατεβασω το προγραμματακι που λετε. Ευχαριστω πολυ ! ΚΑτι αλλο τωρα..αξιζει να το κανω Root θα δω καποια διαφορα η να μην το πειραξω καν ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 (edited) Μονο αμα εισαι σε baseband version .33 δηλαδη σε εκδοση πριν την 4.2.2.Ακομα και ετσι ομως στην Ελλαδα δεν λειτουργει γιατι ειναι σε διαφορετικη LTE συχνοτητα εκπομπης.Με το update μακαρι να κανουν κατι γιατι ειναι LTE ready.Βεβαια η νεα εκδοση του Nexus που θα κυκλοφορησει λογικα με την 4.3 θα εχει κανονικα LTE.Οποτε ή θα μας δωσουν με το update αυτη τη δυνατοτητα ή θα μας γραψουν.Ειδωμεν Στην Ελλαδα ΔΕΝ θα δουλεψει ποτε 4G γιατι η συσκευη δεν ειναι LTE ready. Δουλευει μονο με band 7 και αυτο εντελως τυχαια (περιπου τυχαια, απλα η motherboard ειναι του optimus) και χωρις ενισχυτη. Στο UK δεν εχω τη τυχη να το χρησιμοποιω αλλα στο US το χρησιμοποιησα και ειχα πολλα drops και εννοειται η μπαταρια ειχε προβλημα. Μην περιμενετε υποστηριξη σε αυτη τη συσκευη. Αν βγαλει αλλη και για τα Ευρωπαικα bands τοτε βλεπουμε. Edited May 26, 2013 by mcde Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts