zidane72003 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 (edited) Κάθε 3 και λίγο μου κολλάει μια ένδειξη:δεν υπάρχει διαθέσιμο δίκτυο. ΟΚ όταν ξεκολλάει και το δείχνει για 1-2 sec σαν ενημέρωση...Όμως τις πιο πολλές φορές δε φεύγει(στην αρχική οθόνη πάει και μπαστακώνεται πάνω στη γραμμή που χωρίζει τις βασικές εργασίες και το μενού). Φαντάζομαι ότι είμαι ο μόνος.Μπορεί να φταίει το ότι δεν έχω ανοιχτο συννέχεια 3g ή έχω ανοιχτό wifi αλλά επειδή δε βρίσκει wifi σήμα να κολλάει έτσι στη μέση το μνμ;Υπάρχει κανένας τρόπος να αφαιρέσουμε το μνμ ειδοποίησης;;; Edited February 23, 2013 by zidane72003 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Μολις το πηρα στα χερια μου απλα εξαιρετικο! Με τις πρωτες φορτισεις της μπαταριας τι κανουμε ρε παιδια? Τρεις φορτισεις εκφορτισεις η τελικα ειναι μυθος ολο αυτο? Δε μπορω να το βαλω να φορτισει και να το αφησω απο τα χερια μου!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Μολις το πηρα στα χερια μου απλα εξαιρετικο! Με τις πρωτες φορτισεις της μπαταριας τι κανουμε ρε παιδια? Τρεις φορτισεις εκφορτισεις η τελικα ειναι μυθος ολο αυτο? Δε μπορω να το βαλω να φορτισει και να το αφησω απο τα χερια μου!!!! Καλορίζικο! Μύθος είναι, προσπάθησε τις πρώτες 4-5 φορτίσεις να τις κάνεις πριν πέσει κάτω από το 15 με 20% και το βγάζεις από την φόρτιση κανονικά μόλις δείξει 100% Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 (edited) Καλορίζικο! Μύθος είναι, προσπάθησε τις πρώτες 4-5 φορτίσεις να τις κάνεις πριν πέσει κάτω από το 15 με 20% και το βγάζεις από την φόρτιση κανονικά μόλις δείξει 100% Αυτο ακουγεται καλυτερο! Με το SII που ειχα πριν αυτο ειχα κανει κ δεν ειχα κανενα προβλημα. Ευχαριστω! Επισης κατι ακομα. Να κανω πρωτα τις φορτισεις και να ρουταρω μετα? Edited February 23, 2013 by GeorgeX21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas80 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Με την τέταρτη πλήρη φόρτιση έπιασα screen time 4 ώρες και 15 λεπτά. Είμαι εντελώς stock με 4.2.2. Έχω wi-fi συνεχώς on, data και location off. Αυτή η επίδοση πως κρίνεται; Θα έβλεπα μεγάλη διαφορά αν πήγαινα σε franco; Ρωτάω σε αυτό το thread γιατί στις τροποποιήσεις σίγουρα θα μου έλεγαν να άλλαζα. Το θέμα είναι όμως ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος με το stock στήσιμο. Δεν υπάρχει υποψία lag και δεν θα ήθελα να αλλάξει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Καλή σας μέρα. Επειδή πρόκειται να το παραλάβω από wind, στο επόμενο μισάωρο σας παρακαλώ 3 ερωτήσεις: 1) Είναι εύκολη η διαδικασία root, δεδομένου οτι έχω αγορασμένες εφαρμογές που το χρειάζονται (titanium, call master κλπ) Επίσης, εφόσον δεν έχει δυνατότητα για sd card, αυτό σημαίνει οτι δεν μπορω να πάρω back up εφαρμογών με titanium; 2) Τί κάρτα sim δέχεται; Mini, micro και πώς μπορώ να το λύσω; Θα μου την κόψουν στο κατάστημα ή θα με χρεώσουν καινούργια; 3) Ισχύει τελικώς ο ασύρματος φορτιστής ως προσφορά; Κι αν νομίζετε οτι πρέπει να προσέξω κάτι άλλο..; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Με την τέταρτη πλήρη φόρτιση έπιασα screen time 4 ώρες και 15 λεπτά. Είμαι εντελώς stock με 4.2.2. Έχω wi-fi συνεχώς on, data και location off. Αυτή η επίδοση πως κρίνεται; Θα έβλεπα μεγάλη διαφορά αν πήγαινα σε franco; Ρωτάω σε αυτό το thread γιατί στις τροποποιήσεις σίγουρα θα μου έλεγαν να άλλαζα. Το θέμα είναι όμως ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος με το stock στήσιμο. Δεν υπάρχει υποψία lag και δεν θα ήθελα να αλλάξει αυτό. Eξαιρετικη. Εγω με franco δεν εχω πιασει ποτε πανω απο 2ωρο. Ποτε ομως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Ουτε Google Now? Δεν έχω κάνει ρυθμίσεις στο Google Now, ψάχτηκα λίγο με το να δω τί ακριβώς είναι/κάνει, αλλά το παράτησα, οπότε δε νομίζω να φταίει αυτό. Προσωπικά δεν το έχω αυτό το process. Κάντο disable όπως και το downloads. Θεωρητικά θα ξένοιασεις. Πώς ακριβώς κάνω disable το process και το downloads; (αν και νομίζω ότι δεν θέλω να τα κάνω diasble αφού χρησιμοποιώ GPS εφαρμογή, απλά να δοκιμάσω να δω αν θα αλλάξει κάτι) Έχω ταυτόχρονα CM 10.1 rom και στο Desire μου, με ίδιες πάντα εφαρμογές και ανοιχτά και εκεί τα GPS satellites και Wi-Fi & mobile network location και δεν έχω τέτοιου είδους battery drain, ούτε φυσικά βλέπω στο BetterBatteryStats το com.google.android.location (δεν υπάρχει ούτε στο τέλος της λίστας). Μόνο στο N4 έχω το πρόβλημα!!! Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Χθες το βράδυ που το φόρτισα ήμουν στις 4 ώρες και 5 λεπτά screen time, με 1 ώρα και 5 λεπτά φωνητικές κλήσεις, ~10 λεπτά GPS. Με τις ίδιες παραμέτρους όπως ο costas80, αλλά με live wallpaper. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 (edited) Καλή σας μέρα. Επειδή πρόκειται να το παραλάβω από wind, στο επόμενο μισάωρο σας παρακαλώ 3 ερωτήσεις: 1) Είναι εύκολη η διαδικασία root, δεδομένου οτι έχω αγορασμένες εφαρμογές που το χρειάζονται (titanium, call master κλπ) Επίσης, εφόσον δεν έχει δυνατότητα για sd card, αυτό σημαίνει οτι δεν μπορω να πάρω back up εφαρμογών με titanium; 2) Τί κάρτα sim δέχεται; Mini, micro και πώς μπορώ να το λύσω; Θα μου την κόψουν στο κατάστημα ή θα με χρεώσουν καινούργια; 3) Ισχύει τελικώς ο ασύρματος φορτιστής ως προσφορά; Κι αν νομίζετε οτι πρέπει να προσέξω κάτι άλλο..; 1. Μπορεις να κανεις backup κανονικα και χωρις sd. Ευκολη η διαδικασια δες εδω: 2. Micro sim θα σου την κοψουν στο καταστημα. 3. Υσχυει η προσφορα του φορτιστη. Θα σου βγαλουν μια φωτοτυπια την αποδειξη και θα το αναλαβουν αυτοι. Θα σου ερθει η σπιτι η θα τον παραλαβεις απο το καταστημα οταν ερθει. Αργησα λιγο! Παιδια τι λετε πρωτα φορτισεις και μετα ροοτ? Edited February 23, 2013 by GeorgeX21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Αν όλα πάνε καλά τα λέμε σε λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas80 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Χθες το βράδυ που το φόρτισα ήμουν στις 4 ώρες και 5 λεπτά screen time, με 1 ώρα και 5 λεπτά φωνητικές κλήσεις, ~10 λεπτά GPS. Με τις ίδιες παραμέτρους όπως ο costas80, αλλά με live wallpaper. Κι εγώ το αρχικό wallpaper έχω που είναι live. Από ότι λέτε μια χαρά φαίνεται να είναι η αυτονομία στο τηλέφωνο. Άντε να φτιάξουν και το USB OTG στο XDA και ποιος μας πιάνει:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Με την τέταρτη πλήρη φόρτιση έπιασα screen time 4 ώρες και 15 λεπτά. Είμαι εντελώς stock με 4.2.2. Έχω wi-fi συνεχώς on, data και location off. Αυτή η επίδοση πως κρίνεται; Θα έβλεπα μεγάλη διαφορά αν πήγαινα σε franco; Ρωτάω σε αυτό το thread γιατί στις τροποποιήσεις σίγουρα θα μου έλεγαν να άλλαζα. Το θέμα είναι όμως ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος με το stock στήσιμο. Δεν υπάρχει υποψία lag και δεν θα ήθελα να αλλάξει αυτό. Αφου εισαι ευχαριστημενος και σε καλυπτει αυτη η αποδοση δεν χρειαζεται να αλλαξεις κατι. Και σε μενα εκει γυρω κινειται με data on ομως. Αν θες ομως μεγαλη παραμετροποιηση θα πρεπει να φυγεις απο stock. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Το έχω καμιά ωρα στα χέρια μου. Καταλαβαίνετε πως νιώθω. Μετά από X10 mini, Arc S και A500 tab φχαριστιέμαι android. Δυνατότητα να μπούμε στις ρυθμίσεις του launcher δεν υπάρχει; Αν θέλω δηλαδή να κρατήσω λιγότερες οθόνες; Είναι κάτι που δεν έχω βρει ή δεν γίνεται με τον "μαμά"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Το έχω καμιά ωρα στα χέρια μου. Καταλαβαίνετε πως νιώθω. Μετά από X10 mini, Arc S και A500 tab φχαριστιέμαι android. Δυνατότητα να μπούμε στις ρυθμίσεις του launcher δεν υπάρχει; Αν θέλω δηλαδή να κρατήσω λιγότερες οθόνες; Είναι κάτι που δεν έχω βρει ή δεν γίνεται με τον "μαμά"; Βάλε άλλο launcher π.χ. nova - apex - adw κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Βάλε άλλο launcher π.χ. nova - apex - adw κλπ Ναι. Το κατάλαβα. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darko_77 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Μετά απο ένα 24ωρο με το 4 έχω να πω κυρίως καλά λόγια. Πάνω κάτω σε ταχύτητα - απόκριση περίμενα κάτι όπως στο nexus 7 και αυτό βρήκα οπότε δεν μπορώ να πω οτι με εντυπωσίασε κιόλας. Πολή καλή συσκευή, δύο στοιχεία που δεν μου άρεσαν αλλά θα συνηθιστούν είναι η υποδοχή των ακουστικών στο πάνω μέρος (συνήθεια nexus s) και τα κουμπιά home κλπ μέσα στην οθόνη (ίδιο όπως στο nexus 7 αλλά εδώ λόγω μικρότερης οθόνης πέφτει το μάτι εκεί) Παράθεση http://www.madfortech.com Pinterest Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmanous Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 καμμια ιδεα? κανένας? να θεωρηθώ πρωτοπόρος? :p:lol::p καλησπέρα παιδιά.... μια ερώτηση..από τότε που έγινε η αναβάθμιση σε 4.2.2 αν δεν έχω επιλεγμένο το να χρησιμοποιει 2G only, αν δεν πιάνει καλά 3g...μου βγάζει no service και πρέπει μετά να γίνει reset για να μπορέσει να έχει σήμα έστω 2G. Είμαι Vodafone....kai full stock Το έχει δει κανένας άλλος? Thanx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 καμμια ιδεα? κανένας? να θεωρηθώ πρωτοπόρος? :p:lol::p Μάλλον πρώτος είσαι που το λέει αυτό εγώ δεν το έχω πάθει ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas80 Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Ούτε εγώ έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Μπορείς να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmanous Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 το εκανα αλλα συνεχίζει.....στην ουσία δεν κάνει μετάβαση απο 3g σε 2g....εκτός αν του κάνεις restart Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Κανενας στο Ingress? Μολις μπηκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psycho13 Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 αντε θα το καψεις κι εσυ....παιζω αλλα αραια και που Παράθεση Yo estoy aqui.todos estamos aqui... Humanidad ahora habita dos mundos (I am here.We are here... Mankind now inhabits two worlds...) Deus Ex 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplek217 Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Παιδιά να ρωτησω κάτι με κλειδωμένη οθόνη δεξιά ειναι η κάμερα κ αριστερα εχει προεγκατεστημενες εφαρμογες. Πρέπει να είσαι ροοτ για να προσθέσεις άλλες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikosr Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Με της ειδοποιήσεις τι γίνεται παιδιά? Γιατί δεν μου ανάβει ποτε το φωτακι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts