Gialakias Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Καλησπέρα παιδιά κ απο μένα το κινητό είναι φοβερό δεν παίζεται μήπως ξέρετε πως αλλάζουν τα toggles να προσθέσεις κ άλλα. Είμαι με stock rom 4.2.2 εκανε αναβάθμιση κατευθείαν μολις το άνοιξα Δεν αλλαζουν στην stock Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplek217 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Δεν αλλαζουν στην stock Κατάλαβα δηλαδή πρεπει να το ρουταρω αναγκαστικά. κρίμα ειναι το μονο που με χάλασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Εχω διαβασει ολες τις σελιδες εδω μεσα που αφορουν το κινητο και πραγματικα θελω να το πιασω στα χερια μ.Υπομονη ομως μεχρι να πεσει η τιμη του στα e-shop Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Εχει χρησιμοποιησει κανεις hdmi output απο τη slimport? Δεν εχω το καλωδιο μαζι μου να το δω. Αναφερεται οτι με το 4.2.2 η google το χαλασε και το τηλεφωνο crashαρει. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuNaTiC-Abuser Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Εχω κ εγώ το πρώτο κόλλημα του κινητού!! Μετά την επίσημη αναβάθμιση σήμερα ολα λειτουργούσαν κανονικά, όταν όμως (μετά απο ώρες κ πολλά τηλεφωνήματα) προσπάθησα να "τραβήξω" την μπάρα των ειδοποιήσεων, δεν ανταποκρινόταν...Οπότε απενεργοποίηση-ενεργοποίηση κ όλα ΟΚ!! Ναι το έπαθα και εγώ Παράθεση http://img822.imageshack.us/img822/166/400x90.jpg StarCraft2 Hellenic Community @ http://www.StarCraft2.gr StarCraft 2 Gaming Stream @ http://www.Twitch.tv/Lunaticoldschool Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Ναι το έπαθα και εγώ Το ίδιο και σε μένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Βαζεις ενα zip απο αυτα η το κανεις χειροκινητα οπως εγω γιατι δεν ειχα βγει το icon που ηθελα. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2037171&page=18 όταν λες χειροκινητα ? τι εννοείς George ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Θες χειροκινητα? Ετσι, ο σωστος ο τροπος και ο δυσκολος (πανευκολος ειναι αλλα λεμε τωρα, το εκανα σε 5 λεπτα)! Ουσιαστικα πρεπει να κανεις modify αυτα που εχεις ηδη στο τηλεφωνο σου. Αντιγραφω: 1. Download Battery MOD Tool for Android 4.2.1, unzip it and choose which battery icons your like (in "Image Resources" folder) 2. Copy battery icons into "Input_Images" 3. Using root file explorer go to your nexus 4's \system\app\ copy "SystemUI.apk" and \system\framework\ copy "framework-res.apk" 4. Paste "SystemUI.apk" & "framework-res.apk" in folder "Battery_Mod_Tool_for_Android_4.2.1\Input_APKs " 5. Edit "Battery_Mod_Tool_for_Android_4.2.1\Working_Dir\Mo d_Battery.bat and exchange line 81---> http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=36893421&postcount=95 6. Double-click "Battery_Mod_Tool_for_Android_4.2.1\Working_Dir\Mo d_Battery.bat" and sit back and wait 7. Download Brainmasters.Battery.Mod.Flasher.Nexus.4.zip 8. Copy the updated SystemUI.apk (in "Battery_Mod_Tool_for_Android_4.2.1\Output\Mod ded_ APK") and use 7zip paste it in Brainmasters.Battery.Mod.Flasher.Nexus.4.zip\syste m\app\ (don't unzip it) 9. Brainmasters.Battery.Mod.Flasher.Nexus.4.zip is updated, copy it in your nexus 4 and boot to recovery , flash it 10. Reboot your nexus 4, then your will get the updated battery icons http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2037171 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psycho13 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 1. Η μπαταρία τελικά είναι Li-Ion η NiMH; Οι γνώμες διίστανται, και πως θα μπορούσαμε να το επιβεβαιώσουμε με σιγουριά; Οπως και ναχει, μικρή διάρκεια αλλα ας την αφήσω να κάνει μερικούς κύκλους φόρτισης. Η μπαταρία είναι Li-Ion 1000% Παράθεση Yo estoy aqui.todos estamos aqui... Humanidad ahora habita dos mundos (I am here.We are here... Mankind now inhabits two worlds...) Deus Ex 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Σε stock συσκευή δεν γίνεται να περάσουμε τον γνωστό παλιό browser με apk; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Μόνο αν έχεις κάνει ροοτ πριν...! Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Εχω κ εγώ το πρώτο κόλλημα του κινητού!! Μετά την επίσημη αναβάθμιση σήμερα ολα λειτουργούσαν κανονικά, όταν όμως (μετά απο ώρες κ πολλά τηλεφωνήματα) προσπάθησα να "τραβήξω" την μπάρα των ειδοποιήσεων, δεν ανταποκρινόταν...Οπότε απενεργοποίηση-ενεργοποίηση κ όλα ΟΚ!! κ σήμερα το ίδιο!!! κατά τα άλλα το κινητό λειτουργεί κανονικά... :blink: Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Νόμιζα ότι η μπαταρία είναι Li-Po. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Πολυμερων (Li-Po) ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Καλό είναι αυτό ή κακό ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Mια χαρα ειναι, ελαχιστα καλυτερο απο Li-Ion (και η Li-Po Li-Ion ειναι ουσιαστικα, απλα μετεξελιξη της) για υλοποιησεις κινητων. Αλλου κανει μεγαλυτερη διαφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Aπό σήμερα και στο club του Nexus 4 !!! Σήμερα παρέλαβα από Wind και οι εντυπώσεις μου άριστες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Όπως είδατε κανεις δεν γνωρίζει για την μπαταρία. Θα ψαξω να βρω βίντεο με ανοικτό το κινητό. Αλκατελ άλλαξε την φωτο για να μπεις στο κλαμπ.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Οταν γραφω οτι ειναι πολυμερων, πως εσυ καταλαβαινεις οτι κανεις δε γνωριζει? :wacko: Οταν βρεις το βιντεο θα γραφει Li-Ion Polymer. Οποτε καποιος ξερει οτι ειναι πολυμερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio_1976 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Li-ion Polymer γράφει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Όπως είδατε κανεις δεν γνωρίζει για την μπαταρία. Θα ψαξω να βρω βίντεο με ανοικτό το κινητό. Αλκατελ άλλαξε την φωτο για να μπεις στο κλαμπ.:p Δεν ξέρω από που αλλάζει... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Δεν ξέρω από που αλλάζει... ;) άσε τα σάπια και άλλαξέ το αλλιώς θα φας ban :lol::lol::lol::lol: Mε τον ασύρματο φορτιστή τι έγινε? Σου είπαν αν και πότε θα τον πάρεις ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Στη παρουσιαση δεν ειχαν ουτε ενα κομματι. Απιθανοι τυποι. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Έχει βγει για να είχαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Εννοειται. Αυριο μουρχεται. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts