g47 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Καθαρισε το framework, cache και ξαναπροσπαθησε. Θα το παρει. Πρεπει να εχεις stock kernel και stock recovery. Και οοοολα αυτα δε θα χρειαζονταν αν flashαρες το zip που σου ειπα. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Καθαρισε το framework, cache και ξαναπροσπαθησε. Θα το παρει. Πρεπει να εχεις stock kernel και stock recovery. Και οοοολα αυτα δε θα χρειαζονταν αν flashαρες το zip που σου ειπα. :p α ρε George, δεν σε ακούω ......:( όταν λες cashe εννοείς μέσα από το framework ? μήπως έφταιγαν οι lmt και το full screen toggle που είχα εγκαταστήσει ? Τα έκανα απεγκατάσταση μετά που μου έβγαλε το σφάλμα. Η πλάκα είναι ότι βλέπω και μία περίεργη συμπεριφορά στο touch της οθόνης, δεν ακούει καλά....... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Cache: Ρυθμισεις, αποθηκευτικος χωρος, δεδομενα προσωρινης μνημης, πατημα πανω, καθαρισμος. To Google services Framework θα το βρεις στις εφαρμογες πηγαινοντας στις ρυθμισεις, εφαρμογες, ολα. Κανε clear. Δυσκολο να εφταιγε καποιο apk. Τι σφαλμα εβγαλε? Εχεις stock kernel και recovery? No worries παντως, οτι και να εχει φτιαχνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Σχετικά με το rootkeeper προσοχή είδα κάποιον στι xda που το χρησιμοποίησε και ναι μεν δουλεύει το root μετά το update σε 4.2.2 βγάζει όμως force close όταν πάει να μπει στο settings/security:banghead: Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 α ρε George, δεν σε ακούω ......:( όταν λες cashe εννοείς μέσα από το framework ? μήπως έφταιγαν οι lmt και το full screen toggle που είχα εγκαταστήσει ? Τα έκανα απεγκατάσταση μετά που μου έβγαλε το σφάλμα. Η πλάκα είναι ότι βλέπω και μία περίεργη συμπεριφορά στο touch της οθόνης, δεν ακούει καλά....... Αν είχαν πειράξει αρχείο-α του συστήματος αυτά έφταιγαν. Επίσης επισημαίνω ότι οι clockworkmod recoveries 6+ περνάνε τις ΟΤΑ χωρίς πρόβλημα και κρατάνε και το root. Οπότε για να εγκατασταθεί η ΟΤΑ θα πρέπει να είναι όλα στοκ και απειραχτα εκτός από τη recovery που μπορεί να είναι η 6.0.2.3 ας πούμε. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 εμενα δεν εχει πουθενα google services framework....τι γινεται? Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 (edited) Cache: Ρυθμισεις, αποθηκευτικος χωρος, δεδομενα προσωρινης μνημης, πατημα πανω, καθαρισμος. To Google services Framework θα το βρεις στις εφαρμογες πηγαινοντας στις ρυθμισεις, εφαρμογες, ολα. Κανε clear. Δυσκολο να εφταιγε καποιο apk. Τι σφαλμα εβγαλε? Εχεις stock kernel και recovery? No worries παντως, οτι και να εχει φτιαχνεται. άντε πάλι.....2 φορές την βρίσκει την κατεβάζει και μόλις κάνει επανεκίνηση για εγκατάσταση προχωράει λίγο και μετά μου βγάζει σφάλμα. Ναι στόκ είμαι εμενα δεν εχει πουθενα google services framework....τι γινεται? πλαίσιο υπηρεσιών google Edited February 20, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 το βρηκα...ηταν στα ελληνικα "πλαισιο υπηρεσιων google"...kανει τωρα το update Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 άντε πάλι.....2 φορές την βρίσκει την κατεβάζει και μόλις κάνει επανεκίνηση για εγκατάσταση προχωράει λίγο και μετά μου βγάζει σφάλμα. Ναι στόκ είμαι Tοτε καποιο αρχειο συστηματος πρεπει ναναι πειραγμενο. Μηπως πχ απεγκατεστησες καποια εφαρμογη με την οποια ηρθε το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Tοτε καποιο αρχειο συστηματος πρεπει ναναι πειραγμενο. Μηπως πχ απεγκατεστησες καποια εφαρμογη με την οποια ηρθε το κινητο? από ότι θυμάμαι όχι, λες να φταίει το pimp my rom ? Aν πάω να το φλασάρω λες να περάσει ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Nαι μπορει να φταιει, οπως οτιδηποτε αλλαζει τα αρχεια συστηματος. Πρεπει ναναι σε απολυτως στοκ κατασταση. Αν το φλασαρεις λογικα ναι. Εμενα πχ δε μου περασε με τη πρωτη παροτι το φλασαρα γιατι παροτι επανεγκατεστησα τον chrome με τον οποιο εφαγε κολλημα να μην υπαρχει, καποια associations ειχαν πειραχτει και φλασαρα το img του system πρωτα, εννοειται χωρις να χασω κατι απο apks. Παντως ειναι σιγουρη λυση το φλασαρισμα γιατι μπορει να μη μπορεις αλλιως αυτη τη στιγμη, εκτος αν επιστρεψεις στην εργοαστασιακη κατασταση που δεν αξιζει το κοπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 αν ειμαστε ρουτ κ unlocked ,τρεχουμε την εφαρμογη rootkeeper , φλασαρουμε το καινουριο αρχειο,reboot,επαναφερουμε το ρουτ με την εφαρμογη κ βουαλα? το περναμε απο πανω απο την 4.2.1 με βρωμικο τροπο?μονο με clean cache & dalvik ? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Γενικοτερα αν εχουμε custom recovery και ειδικα cwm 6+ και απειραχτο το υπολοιπο συστημα (root και bootloader δεν εχουν σημασια) δεν χρειαζεται να ασχοληθουμε με τιποτα. Οταν ερθει η ΟΤΑ θα εγκατασταθει κανονικα και θα ερωτηθουμε αν θελουμε να κρατησουμε το root και την cwm recovery. yes και yes λοιπον και τελος. Αν δεν θελουμε να περιμενουμε κατεβαζουμε το zip για 4.2.2 και το φλασαρουμε απο την cwm και παλι τελος. Απλα. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Εγώ που είμαι με custom rom (xenon hd) ποιος είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να βάλω την 4.2.2 παιδιά??? Εκτός βέβαια του να περιμένω update from xenon... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psycho13 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Μολις αγορασα αυτο http://www.ebay.com/itm/150992155018?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 Δεν βγαζω ακρη με την LG και θα επιχειρησω την επισκευη μονος μου... Παράθεση Yo estoy aqui.todos estamos aqui... Humanidad ahora habita dos mundos (I am here.We are here... Mankind now inhabits two worlds...) Deus Ex 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Εγώ που είμαι με custom rom (xenon hd) ποιος είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να βάλω την 4.2.2 παιδιά??? Εκτός βέβαια του να περιμένω update from xenon... Κατεβαζεις και φλασαρεις την εργοστασιακη 4.2.2 απο εδω : https://developers.google.com/android/nexus/images?hl=fr-FR#occam Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Μολις αγορασα αυτο http://www.ebay.com/itm/150992155018?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 Δεν βγαζω ακρη με την LG και θα επιχειρησω την επισκευη μονος μου... Καλο μεσημερι. Οταν σου ερθει να μην βιαστεις...παρε οσο χρονο θελεις και να κανεις με ανεση τα βηματα... Με αυτο τον τροπο εχω φτιαξει τρια κινητα. Το μυστικο ειναι να μην βιαζεσαι Καλη επιτυχια! Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssstergiosss Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Παιδιά help!!!Συνειδητοποίησα σήμερα πως όταν στέλνω μηνύματα η χωρητικότητα του μηνύματος μου είναι 70 χαρακτήρες αντι για 160.Τι μπορώ να κάνω για να είναι 160 και να συνεχίσω να χρησιμοποιώ τη stock εφαρμογή για τα μηνύματα; Παράθεση -20€ σε αξεσουάρ https://oneplus.net/gr/invite#V2TJ7NRWZH2XQZA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Κατεβαζεις και φλασαρεις την εργοστασιακη 4.2.2 απο εδω : https://developers.google.com/android/nexus/images?hl=fr-FR#occam Κανονικά με cwm και ολα τα wipe να υποθεσω??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Παιδιά help!!!Συνειδητοποίησα σήμερα πως όταν στέλνω μηνύματα η χωρητικότητα του μηνύματος μου είναι 70 χαρακτήρες αντι για 160.Τι μπορώ να κάνω για να είναι 160 και να συνεχίσω να χρησιμοποιώ τη stock εφαρμογή για τα μηνύματα; Πας εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4500932&highlight=160+%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B5%CF%82#post4500932 και διαβαζεις αυτο που εχω ποσταρει Νο. 344. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 (edited) Κανονικά με cwm και ολα τα wipe να υποθεσω??? Οχι. Αυτη φλασαρεται μονο μεσω fastboot ή με toolkit αν το εχουν βαλει μεσα (που παλι το ιδιο κανει αλλα αυτοματοποιημενα) Γενικοτερα κατα τη γνωμη μου αν εγκαταστησεις το android sdk και τους drivers της εκαστοτε nexus συσκευης, δεν χρειαζεσαι τιποτα αλλο. Την δενεις "κομπο" και την επαναφερεις στο λεπτο. Edited February 15, 2013 by Gialakias Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssstergiosss Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Πας εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4500932&highlight=160+%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B5%CF%82#post4500932 και διαβαζεις αυτο που εχω ποσταρει Νο. 344. Αυτό γίνεται και σε stock ή θέλει root? Παράθεση -20€ σε αξεσουάρ https://oneplus.net/gr/invite#V2TJ7NRWZH2XQZA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Πας εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4500932&highlight=160+%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B5%CF%82#post4500932 και διαβαζεις αυτο που εχω ποσταρει Νο. 344. Λογικα ομως μετα δεν θα εγκαθισταται η ΟΤΑ αν δεν κανω λαθος. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 καλά εγώ με αυτό το σφάλμα έχω πάθει ήττα, μα με την καμία δεν μπορώ να την εγκαταστήσω !!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Λογικα ομως μετα δεν θα εγκαθισταται η ΟΤΑ αν δεν κανω λαθος. Δεν ειχα προβλημα με αυτο. Απλα μου γυρισε στους 70 παλι. Ετσι κι αλλιως παντα κανουμε backup οτι αλλαζουμε. καλά εγώ με αυτό το σφάλμα έχω πάθει ήττα, μα με την καμία δεν μπορώ να την εγκαταστήσω !!!!!!!!!!!!!!!! Ειπαμε, την φλασαρεις απο το recovery. Αλλιως φλασαρε το system.img απο στοκ 4.2.1 και προσπαθησε παλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts