g47 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 έχουμε καμιά πληροφόρηση σχετικά με το από που εχει ξεκινήσει η διάθεση της ? Καντου ενα flahαρισμα και τελειωσες. Το εκανα χθες βραδυ αντι να περιμενω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Καντου ενα flahαρισμα και τελειωσες. Το εκανα χθες βραδυ αντι να περιμενω. Σωστό και αυτό! Εχεις κάνει George καμιά περιγραφή των αλλαγών και δεν την έχω πάρει χαμπάρει σήμερα ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Oχι γιατι δε μου εκανε εντυπωση τιποτα ακομα. :lol: Τα γνωστα εχουν ανακοινωθει και λειτουργουν οπως πρεπει (πχ τα dongles αν πατησεις σε bluetooth, wifi). Θα δουμε πως θα παει και με τις φορτισεις και εδω ειμαστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psycho13 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Βρε παιδια αυτα τα τσικ τσικ στις κλησεις σας τα κανει και εσας??? Ειναι σφαλμα καποιων παρτιδων, το στελνεις πισω για αντικατασταση. προτεινετε να περιμενω να κυκλοφορησει ελλαδα πρωτα ωστε να κανω rma απο την Lg Hellas? Το εχω αγορασει απο handtec.co.uk Παράθεση Yo estoy aqui.todos estamos aqui... Humanidad ahora habita dos mundos (I am here.We are here... Mankind now inhabits two worlds...) Deus Ex 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Έχει ειπωθεί ότι υπάρχει περίπτωση να μην καλύπτεσαι από εγγύηση από την ελληνική αντιπροσωπεία της LG επειδή δεν το πήρες από Play Store. Δεν ξέρω αν ισχύει όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Oταν το φερει τοτε θα καλυπτεται. Εγω σε καμια περιπτωση δε θα περιμενα γιατι εξω θα το στειλουν και αυτοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 To update μπαίνει πανεύκολα με ADB. Αν δεν θέλετε να περιμένετε, διαβάστε εδώ: http://www.androidpolice.com/2013/02/13/the-nexus-4-finally-gets-android-4-2-2-jdq39-as-well-here-are-instructions-for-installing-it-manually/ Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 The new radio removes LTE Band 4 support μαλιστα... ευχαριστουμε για το λινκ...ξερουμε μηπως τυχον ξερουταρει τη συσκευη? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 To οποιο δεν σε αφορα εκτος αν πας US η Καναδα, και οπως και το root ξαναμπαινει σε 1 λεπτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 σωστα,αυτο που λεγαμε οτι παιζει το λτε μονο στην αμερικη...ωραια :) εντυπωσεις εσυ?με στοκ 4.2.2 εισαι? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Καναδα κυριως, US ενα δικτυο θυμαμαι ναχει band 4. Με stock γιατι δεν εχουν βγει ακομα τα sources αν και το kernel του franco δουλευει. Τιποτα αμεσα παρατηρησιμο. Θα δουμε με τη χρηση. Για αρχη μπορεσα και εφτιαξα το battery percentage που το ειχα με αριθμους. Μενουν αρκετα ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 ωραια,μπορει να το περασω σημερα..εκτος αν περιμενω μια καλη custom με 4.2.2 Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 ωραια,μπορει να το περασω σημερα..εκτος αν περιμενω μια καλη custom με 4.2.2 Αύριο μεθαύριο θα υπάρχουν αξιόλογες custom rom με 4.2.2 Γι αυτό όποιος είναι είδη ρουτ και έχει και custom roms η άποψή μου είναι να περιμένει... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 εγω ειμαι απλα ρουταρισμενος..εχω στη συσκευη και περιμενει ο r72 και δε ξερω να τον περασω η οχι.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zidane72003 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Μονο το root δε θελω να χασω...αλλα μου εχει ερθει η αναβάθμιση και το λιγουρεύομαι να πατήσω το κουμπι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 γεια σας παιδια.....υπαρχει τροπος βαση του imei της συσκευης να βρουμε ποτε ενεργοποιηθηκε για πρωτη φορα οπως εχει η apple για τις συσκευες της? Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Κάποιος που χρησιμοποιεί την XenonHD. Στο banner της rom, στο xda thread φαίνεται να χρησιμοποιείται το circle weather widget της Motorola. Είναι απλά μία φωτογραφία, κάποια εφαρμογή που απλά χρησιμοποιεί από το Market ο δημιουργός και δεν υπάρχει ενσωματωμένη στη rom, ή πρόκειται για κάποιο hack του Razr M και υπάρχει ως επιλογή στη rom; Ρωτάω, γιατί δύο-τρεις εφαρμογές με το widget που βρήκα στο Market είναι για τα κλάμματα, ενώ ο μόνος σωστός τρόπος που βρήκα είναι ένα rip-off των .apk από το Razr M, το οποίο όμως απαιτεί να έχεις τον δικό του launcher. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Κάποιος που χρησιμοποιεί την XenonHD. Στο banner της rom, στο xda thread φαίνεται να χρησιμοποιείται το circle weather widget της Motorola. Είναι απλά μία φωτογραφία, κάποια εφαρμογή που απλά χρησιμοποιεί από το Market ο δημιουργός και δεν υπάρχει ενσωματωμένη στη rom, ή πρόκειται για κάποιο hack του Razr M και υπάρχει ως επιλογή στη rom; Ρωτάω, γιατί δύο-τρεις εφαρμογές με το widget που βρήκα στο Market είναι για τα κλάμματα, ενώ ο μόνος σωστός τρόπος που βρήκα είναι ένα rip-off των .apk από το Razr M, το οποίο όμως απαιτεί να έχεις τον δικό του launcher. Η XenonHD δεν το έχει ενσωματωμένο. Δες αν θες από κάτω που έχει κάνει κάποιος extract τον launcher με το κυκλικό widget από Motorola.. Δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά να σου πω :p http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1955779 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Μετά από 3 προσπάθειες κάνοντας εκκαθάριση των δεδομένων του google framework πήρα το update. Ελπίζω να διορθώνει και το πρόβλημα που έχω.... Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psycho13 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Μετά από 3 προσπάθειες κάνοντας εκκαθάριση των δεδομένων του google framework πήρα το update. Ελπίζω να διορθώνει και το πρόβλημα που έχω.... 3 προσπαθειες χρειαστηκε και εμενα για να παρω το update Παράθεση Yo estoy aqui.todos estamos aqui... Humanidad ahora habita dos mundos (I am here.We are here... Mankind now inhabits two worlds...) Deus Ex 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Μετά από 3 προσπάθειες κάνοντας εκκαθάριση των δεδομένων του google framework πήρα το update. Ελπίζω να διορθώνει και το πρόβλημα που έχω.... Πως τα σβηνεις; από που; Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Πως τα σβηνεις; από που; Θα πας στις ρυθμίσεις- εφαρμογές- όλες- google services framework. Θα κάνεις εκκαθάριση δεδομένων και μετά θα πας να ελέγξεις πάλι για update όπως το κάνεις κανονικά. Εμένα με την τρίτη προσπάθεια μου το έβγαλε.. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psycho13 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Βρε παιδια αυτα τα τσικ τσικ στις κλησεις σας τα κανει και εσας??? Επικοινωνησα με LG UK και θελουν αγγλικη διευθυνση αλλιως δεν δεχονται να το επισκευασουν. Να δω τι θα μου προτεινει να κανω το Handtec Παράθεση Yo estoy aqui.todos estamos aqui... Humanidad ahora habita dos mundos (I am here.We are here... Mankind now inhabits two worlds...) Deus Ex 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Μονο το root δε θελω να χασω...αλλα μου εχει ερθει η αναβάθμιση και το λιγουρεύομαι να πατήσω το κουμπι. Το πιο απλό είναι να βάλεις το OTA ROOTKEEPER Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Θα πας στις ρυθμίσεις- εφαρμογές- όλες- google services framework. Θα κάνεις εκκαθάριση δεδομένων και μετά θα πας να ελέγξεις πάλι για update όπως το κάνεις κανονικά. Εμένα με την τρίτη προσπάθεια μου το έβγαλε.. Περίεργα πράγματα...... στην 2η εκαθάριση βρήκε το update, το κατέβασα και όταν πήγα να το περάσω μου έβγαλε σφάλμα, το έκανα reboot και τώρα έκανα 4-5 εκαθαρίσεις και δεν μου το βρίσκει ........τι μπορεί να φταίει ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts