Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μετά το δωρεάν μνήμη τώρα έχουμε και το χρεώθηκε για την μπαταρία
ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Απο μπαταρια τι λεει ?σκεφτομαι να δωσω το νοτε2 αλλα ενα που με χαλαει σιγουρα ειναι η μικρη αυτονομια των Lg κινητων..
οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας.....

Απο μπαταρια τι λεει ?σκεφτομαι να δωσω το νοτε2 αλλα ενα που με χαλαει σιγουρα ειναι η μικρη αυτονομια των Lg κινητων..

Εντελώς φιλικά αλλά εκτός από το μέγεθος που δεν ξέρω από την χρήση του αν σε βολεύει κατά τα άλλα δεν υπάρχει σύγκριση...

Το noteli είναι και παραμένει κορυφαίο σε όλες τις κατηγορίες για μένα.

Σε μπαταρία τώρα που ρωτάς περίπου 30-40% διάφορα έχουν.

5.5-6 ώρες για το νοτελι

3-4 ώρες για το n4.

Δουλεύω και τα δύο τηλέφωνα καθημερινά...

Edited by galanakop

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

το beam σίγουρα το έχετε δοκιμάσει nexus 4 με nexus 4 είναι οκ όπως και να στέλνει το nexus σε samsung s3, αλλά όταν στέλνεις στο nexus απο s3 samsung ανοίγει google play, ξέρει κανείς καμία λύση?
ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2

Εντελώς φιλικά αλλά εκτός από το μέγεθος που δεν ξέρω από την χρήση του αν σε βολεύει κατά τα άλλα δεν υπάρχει σύγκριση...

Το noteli είναι και παραμένει κορυφαίο σε όλες τις κατηγορίες για μένα.

Σε μπαταρία τώρα που ρωτάς περίπου 30-40% διάφορα έχουν.

5.5-6 ώρες για το νοτελι

3-4 ώρες για το n4.

Δουλεύω και τα δύο τηλέφωνα καθημερινά...

Συμφωνώ και εγώ και παραπάνω διαφορά έχουν απ αυτή που γράφεις σε θέμα αυτονομίας!

Όποιος έχει μάθει σε noteli και το δουλεύει κυρίως για ίντερνετ δε θα ικανοποιηθεί με τη καμία με το Ν4 το οποίο είναι περισσότερο τηλέφωνο λόγο μεγέθους αμεσοτητα απ το νοτε αλλά και σε αυτό αν δεν ενοχλει ξαναλέω το μέγεθος έχει τα ατού του και το noteli όπως πιο δυνατό μεγάφωνο, αυτονομία και πολλά άλλα.

Για μένα μόνο αν σε ενοχλεί το μέγεθος η αν θες να βάζεις χέρι συνέχεια αξίζει το Ν4 πιο πολύ αλλιώς στα περισσότερα άλλα(αυτονομία, μέγεθος οθόνης, κάμερα κ.α.) ) είναι πίσω.

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Ευχαριστω για τις απαντησεις τελικα θα μεινω με το νοτε απο οτι βλεπω..χρησιμοποιω πολυ το 3g internet και ειναι το μονο κινητο που ου βγαζει τη μερα ανετα
οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας.....

Εδώ και λίγες ώρες η Google ξεκίνησε να δίνει ΟΤΑ την τελευταία έκδοση του Jelly Bean η οποία ακούσει στον αριθμό 4.2.2 στις GSM εκδόσεις των Galaxy Nexus, Nexus 7 αλλά και Nexus 10.

Το update είναι περίπου 47MB και σύμφωνα με την Google φέρει αρκετά bug fixes. Αυτό που κάνει την μεγαλύτερη εντύπωση όμως είναι το γεγονός του ότι από τις συσκευές που θα το λάβουν, τουλάχιστο στην αρχή, απουσιάζει το Nexus 4!!

Μέχρι στιγμής στο προσωπικό μου Nexus 4 δεν έχω λάβει κάτι αλλά θα το κοιτάξω στενά το θέμα διότι είναι παράλογο η τελευταία Nexus συσκευή της Google να μην βρίσκεται στην λίστα.

Source: gadgeta.me

καθόλου παράλογο δεν είναι...;)

ακολουθείται πιστά το πρόγραμμα αναβαθμίσεων..;)

και για να μην σε στεναχωρήσω..:p λίιιγο υπομονή..έρχεται από κοντά και το 4άρι..;)

και για να μην σε στεναχωρήσω..:p λίιιγο υπομονή..έρχεται από κοντά και το 4άρι..;)

Έχεις κάποια πληροφόρηση για το ποτέ θα την λάβουμε;

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Εννοείται πως θα έρθει, αυτό είναι δεδομένο, η απορία μου έχει να κάνει για ποιο λόγο είναι το μοναδικό Νέξους που δεν θα το πάρει άμεσα.

παιδια καλημερα ειμαι κατοχος s 3 και σκεφτομαι σοβαρα την αλλαγη σε Ν 4 ειχε κανεις την αναλογη εμπειρια να πει γνωμες και διαφορες????

IPhone 15 Pro 

Κουφά πράγματα συμβαίνουν, από ότι διάβασα έχει ξεκινήσει η 4.2.2 να διανέμεται στα galaxy nexus !!!! Oι πρώτες αναφορές αναφέρουν για βελτίωση του streaming μέσω Bluetooth, ίσως βελτίωση της κατανάλωσης όταν είναι συνδεδεμένο σε 3G και ένα γενικό ΄΄βελτίωση της απόδοσης και σταθερότητα΄΄.

Για να δούμε ........

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ευχαριστω για τις απαντησεις τελικα θα μεινω με το νοτε απο οτι βλεπω..χρησιμοποιω πολυ το 3g internet και ειναι το μονο κινητο που ου βγαζει τη μερα ανετα

Μου βγάζει 3+ ώρες browsing με 3g με στοκ κερνελ

Στο s2 ειχα 2 μπαταρίες για την ίδια χρήση

http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg

Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη.

Έχεις κάποια πληροφόρηση για το ποτέ θα την λάβουμε;

προς το παρόν έχει ξεκινήσει από τα takju, χωρίς αυτό να πρέπει να σε αγχώνει (αν έχει takju εννοώ) μιας και ακολουθείται κάποια σειρά, για να μην υπάρξει θέμα με servers κτλ κτλ...λογικά μέχρι την επόμενη βδομάδα τα takju θα είναι κομπλέ...και βάλε και καμιά βδομάδα ακόμα για τα jakju...

αυτά αν περιμένεις με τον σταυρό στο χέρι..:p αλλιώς μόλις βγουν τα incremental updates διαθέσιμα (του takju βγήκε ήδη), φλασάρεις μόνος σου το update και είσαι έτοιμος..:)

ουπς σόρρυ...τοπικ για το 4άρι εδώ...:O αναφερόμουν στα GN...

το 4άρι λογικά σε λίγες μέρες θα ακολουθήσει...;) (εκτός απροόπτου ως το τέλος της βδομάδας)

Edited by Nikos_s3

ουπς σόρρυ...τοπικ για το 4άρι εδώ...:O αναφερόμουν στα GN...

το 4άρι λογικά σε λίγες μέρες θα ακολουθήσει...;) (εκτός απροόπτου ως το τέλος της βδομάδας)

Λάθος τόπικ ή απλά πικάρισμα??? :lol::lol::lol:

χαχαχα...καλό..:up:

όχι, πραγματικά λάθος τόπικ...έτσι και αλλιώς όπου να'ναι θα αλλάξω avatar...;)

παιδια εξωτερικο στικακι διαβαζει? σκεφτομαι να παρω το 8αρι

αληθεια το 8αρι ποσο χωρο εχει ελευθερο για εφαρμογες?

Παιδιά καλησπέρα!

Νομίζω ότι λεχω ένα θεματάκι με το κινητό και θέλω να μου πείτε αν συμβαίνει και έσας. Έχω σύνδεση cosmote και παρατηρώ ότι συχνά χάνω το data το οποίο δουλεύω σε 2g. Δηλαδή, αργούν να έρθουν τα μειλ και τα μηνύματα στο whatsapp που χρησιμοποιώ. Στο s3 που είχα δεν είχα κανένα θέμα.

:D

παιδια εξωτερικο στικακι διαβαζει? σκεφτομαι να παρω το 8αρι

αληθεια το 8αρι ποσο χωρο εχει ελευθερο για εφαρμογες?

Όταν πρωτο-άνοιξα το κινητό είχα ~5.75Gb ελεύθερα, αν και από την 1η στιγμή έβαλα την CyanogenMod rom, αλλά νομίζω και η μαμά rom τον ίδιο χώρο σου δίνει.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)