blade_ Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα φήμες, η Google θα παρουσιάσει την επόμενη μεγάλη έκδοση του Android στο ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών, τον Μάιο. Το νέο Android 5 θα έχει την ονομασία Key Lime Pie. Μέχρι την 5η έκδοση του Android Key Lime Pie θα δούμε μία ακόμα αναβάθμιση στο Jelly Bean 4.2, την 4.2.2. Μάλιστα αν οι πηγές του “Τhe International Business Times” αληθέυουν το 4.2.2 θα κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του μήνα και ήδη δοκιμάζεται στα Nexus 4, Nexus 7 και Nexus 10! Το τελευταίο update πριν το Key Lime Pie θα διορθώσει bugs του Jelly Bean και θα αυξήσει την ασφάλεια του mobile λειτουργικού. Source: gadgeta.me πολυ ενδιαφερον.αραγε θα βελτιωσει καθολου το touch? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Το touch καλο είναι κατά την γνώμη μου Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_tz Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Το touch ειναι σχετικο... για οσους μεταπαδανε απο Galaxy S3 ή Note 2... θα εχουν ενα θεματακι.... για τους αλλους ειναι απλα κομπλε..!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Μάλλον αναφέρονται στην υπερευαισθησία του S3 και των Samsung γενικότερα. Εγώ πάντως που πήγα από W960i (:p) σε Nexus 4, υπέροχο μου φαίνεται του τελευταίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alan79 Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Καλησπερα, επειδηε εγραψα και στο θεμα "τροποποιησεις" και απαντηση δεν πηρα, το αναφερω και εδω..αν ειναι λαθος ας διαγραφει το post μου. Νομιζω εχω ενα θεματακι με την ταχυτητα της cosmote..εχω κανει uncheck την επιλογη χρηση μονο δικτυων 2G, και τικαρισμενη την ενεργοποιηση δεδομενων! Σαν να μη μου φαινονται καλες οι μετρησεις..Ειχα και ενα iphone 4s διπλα μου για τεστ και επιανε τουλαχιστον 8mbps στην cosmote επισης, και το δικο μου γυρω στα 2,5 mbps λιγο κουλο δεν ειναι? Εχω την xenon 4 και harsh kernel. Η μετρηση εγινε χθες, σημερα το μετρησα και με ενα iphone 5 διπλα διπλα και πραγματικα απογοητευτηκα, 16mbps το 5αρι. Δεν ειναι τοσο οι αριθμοι, οσο το οτι ανησυχω μηπως εχω καποιο hardware θεμα στο κινητο μου. ελπιζω να ναι μονο θεματακι λαθος ρυθμισεων..Εχει μετρησει κανεις ταχυτητα στα data cosmote? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount54432 Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 (edited) Καλησπερα, επειδηε εγραψα και στο θεμα "τροποποιησεις" και απαντηση δεν πηρα, το αναφερω και εδω..αν ειναι λαθος ας διαγραφει το post μου. Νομιζω εχω ενα θεματακι με την ταχυτητα της cosmote..εχω κανει uncheck την επιλογη χρηση μονο δικτυων 2G, και τικαρισμενη την ενεργοποιηση δεδομενων! Σαν να μη μου φαινονται καλες οι μετρησεις..Ειχα και ενα iphone 4s διπλα μου για τεστ και επιανε τουλαχιστον 8mbps στην cosmote επισης, και το δικο μου γυρω στα 2,5 mbps λιγο κουλο δεν ειναι? Εχω την xenon 4 και harsh kernel. Η μετρηση εγινε χθες, σημερα το μετρησα και με ενα iphone 5 διπλα διπλα και πραγματικα απογοητευτηκα, 16mbps το 5αρι. Δεν ειναι τοσο οι αριθμοι, οσο το οτι ανησυχω μηπως εχω καποιο hardware θεμα στο κινητο μου. ελπιζω να ναι μονο θεματακι λαθος ρυθμισεων..Εχει μετρησει κανεις ταχυτητα στα data cosmote? Μιας και είσαι σε custom kernel και Rom ξέρω ότι μπορείς να αλλάξεις και baseband ανάλογα με τη χώρα που είσαι λόγο διαφοράς συχνοτήτων παροχων ανά τον κόσμο για να έχεις καλύτερο σήμα αλλά δεν ξέρω τι παίζει για nexus 4 στο xda Edited February 6, 2013 by inactiveaccount54432 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Δεν άντεξα να περιμένω και το πήρα και εγώ σήμερα χωρίς βέβαια να δώσω το note2 τουλάχιστον όχι ακόμα μέχρι να δω αν με βολεύει :) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alan79 Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Μιας και είσαι σε custom kernel και Rom ξέρω ότι μπορείς να αλλάξεις και baseband ανάλογα με τη χώρα που είσαι λόγο διαφοράς συχνοτήτων παροχων ανά τον κόσμο για να έχεις καλύτερο σήμα αλλά δεν ξέρω τι παίζει για nexus 4 στο xda Αποσο εχω κοιταξει, δεν εχω δει να αλλαζει κανεις baseband, νομιζω μια ειναι και ενιαια, διορθωστε με αν κανω λαθος..Κοιταζω να δω αν ειναι θεμα kernel, γι αυτο και ζητησα αποτελεσματα απο αλλα παιδια που ειναι σε cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount54432 Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 (edited) Αποσο εχω κοιταξει, δεν εχω δει να αλλαζει κανεις baseband, νομιζω μια ειναι και ενιαια, διορθωστε με αν κανω λαθος..Κοιταζω να δω αν ειναι θεμα kernel, γι αυτο και ζητησα αποτελεσματα απο αλλα παιδια που ειναι σε cosmote. αλλάζεις και Ril μάλιστα υπάρχει σχετική εφαρμογή στο play store για το 2x που είχα και είδα ότι ειναι συμβατή και με το nexus 4,δες τη πληροφοριακά και ψάξε το και στο xda Edited February 6, 2013 by inactiveaccount54432 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alan79 Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 αλλάζεις και Ril μάλιστα υπάρχει σχετική εφαρμογή στο play store για το 2x που είχα και είδα ότι ειναι συμβατή και με το nexus 4,δες τη πληροφοριακά Αν σου πω οτι δε ξερω τι ειναι το ril, θα γελασεις, ετσι δεν ειναι :lol: ουτε και ποια εφαρμογη μου λες για το play store. Στο δικο σου τι εχεις για να παρω μια ιδεα και να αρχισω τους πειραματισμους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount54432 Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Αν σου πω οτι δε ξερω τι ειναι το ril, θα γελασεις, ετσι δεν ειναι :lol: ουτε και ποια εφαρμογη μου λες για το play store. Στο δικο σου τι εχεις για να παρω μια ιδεα και να αρχισω τους πειραματισμους καλά δεν αξίζει και πολύ να μάθεις,απλά να το έχεις υπόψιν,ειναι λογισμικό που εχει να κάνει με την κεραία του κινητού και της συχνότητες δικτύων ανά τον κόσμο,η εφαρμογή ειναι η getril και λέει ότι ειναι συμβατή με το nexus 4 ψάξε το λίγο πριν κανείς κάτι στο κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alan79 Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 καλά δεν αξίζει και πολύ να μάθεις,απλά να το έχεις υπόψιν,ειναι λογισμικό που εχει να κάνει με την κεραία του κινητού και της συχνότητες δικτύων ανά τον κόσμο,η εφαρμογή ειναι η getril και λέει ότι ειναι συμβατή με το nexus 4 ψάξε το λίγο πριν κανείς κάτι στο κινητό Το τσεκαρα φιλε μου, μου βγαζει ril/baseband match..οποτε τα ιδια παλι :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount54432 Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Το τσεκαρα φιλε μου, μου βγαζει ril/baseband match..οποτε τα ιδια παλι :cry: και να το κάνει κάποιος με Cosmote ειναι υποκειμενική σύγκριση λόγο διαφοράς τοποθεσίας της μέτρησης,μιας και σκέφτεσαι το service επανέφερε το στο stock λογισμικό του αφού θα το έκανες ούτως συ άλλος και ξανάμέτρα για σιγουριά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alan79 Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 και να το κάνει κάποιος με Cosmote ειναι υποκειμενική σύγκριση λόγο διαφοράς τοποθεσίας της μέτρησης,μιας και σκέφτεσαι το service επανέφερε το στο stock λογισμικό του αφού θα το έκανες ούτως συ άλλος και ξανάμέτρα για σιγουριά Υποκειμενικη μπορει να ειναι, οχι ομως αν γινει μετρηση με full 3G. Εκανα τις μετρησεις με full σημα..επειδη εχω οργωσει το google, λεω μηπως και ειναι θεμα και παροχου, ισως επειδη το κινητο δεν εχει ερθει ακομα ελλαδα και αρα βγαζει λανθασμενες μετρησεις. Γι αυτο ζητησα οποιος μπορει να μετρησει με speedtest και να πει τα αποτελεσματα του, ωστε να δω τι φταιει στην τελικη. Θα την βρω την ακρη σιγα σιγα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axristos Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 ρε παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς το 4G του nexus ?? δουλεύει στην Cosmote εδώ στην Ελλάδα ? Παράθεση Current Device : LG Nexus 4 ( Old and lost devices : Sony Ericsson k500i | Sony Ericsson w580i | Sony Ericsson w780i | HTC Wildfire(buzz) ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Όχι. 10 goddamn χαρακτήρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alan79 Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Οσοι ειστε cosmote, εχετε κανει αιτημα για 4G? Λεω μηπως και φταει αυτο για την περιπτωση μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axristos Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 εγώ δεν έχω κάνει αίτημα.. αυτό κοστίζει κάτι ξέρουμε ? πρέπει να μπω σε κάποιο πρόγραμμα-σύνδεση ? Παράθεση Current Device : LG Nexus 4 ( Old and lost devices : Sony Ericsson k500i | Sony Ericsson w580i | Sony Ericsson w780i | HTC Wildfire(buzz) ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alan79 Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 εγώ δεν έχω κάνει αίτημα.. αυτό κοστίζει κάτι ξέρουμε ? πρέπει να μπω σε κάποιο πρόγραμμα-σύνδεση ? δωρεαν ειναι http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/HMS/section/COSMOTE_4G_BUS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axristos Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 δωρεαν ειναι http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/HMS/section/COSMOTE_4G_BUS ευχαριστώ !! καλό φαίνεται μιας και είναι δωρεάν μέχρι τον Μάρτιο, το έχεις δοκιμάσει στο n4 ? Παράθεση Current Device : LG Nexus 4 ( Old and lost devices : Sony Ericsson k500i | Sony Ericsson w580i | Sony Ericsson w780i | HTC Wildfire(buzz) ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alan79 Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 ευχαριστώ !! καλό φαίνεται μιας και είναι δωρεάν μέχρι τον Μάρτιο, το έχεις δοκιμάσει στο n4 ? Αν διαβασες τα παραπανω post εχω θεμα με το 3G..οποτε θα ρωτησω την εταιρια αν γινεται τπτ γιατι ηρακλειο προς το παρον δεν καλυπτει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 4G δεν δουλευει στην Ελλαδα, ο.τι και να κανετε, band 4 δεν εχουμε. That simple. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount54432 Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 (edited) Οντως δουλεύει μονο σε μια συχνότητα αλλά όταν ουτε καν το 3g δεν υπαρχει παντου σε πανάκριβα προγράμματα σε σχέση με τις χώρες που υπαρχει το 4g παντού σας νοιάζει αν τα λιγα ακριβά GB που δίνει η cosmote και vodafone τελειώσουν πιό γρήγορα;Σιγά μη περιμένω να με εκσυγχρονίσουν οι άρχοντες του καρτέλ edit : Το touch ειναι θεμα driver και διορθονεται μεσω mod απο το xda : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2028289 και για οποιον θελει οδηγίες ειναι αυτες http://www.redmondpie.com/how-to-improve-touchscreen-responsiveness-on-nexus-4-tutorial/ θελει λέει καποια δεπτερολεπτα μετα απο καθε reboot για να δουλεψει σωστα Edited February 7, 2013 by inactiveaccount54432 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Τι ακριβώς πρόβλημα υπάρχει με το touch; Το έχουν όλες ή κάποιες συσκευές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount54432 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Τι ακριβώς πρόβλημα υπάρχει με το touch; Το έχουν όλες ή κάποιες συσκευές; δε κανει αμεσως pinch zoom οταν τα δακτιλα ειναι πολυ κοντα μεταξυ τους, ειναι software προβλημα και το διόρθωσαν στο xdadevelopers οπως ειπα πριν και εχει ανοιχθεί θεμα στη google http://code.google.com/p/android/issues/detail?id=40445 αρα λογικά θα διορθωθεί και επίσημα κάποια στιγμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts