Jump to content

κανενας οδηγος για να βαζω καρτες γραφικων και dvd...

lazaross
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

...writer υπαρχει? θα ειναι δυσκολο να τα βαλω? νομιζω οτι με την καρτα γραφικων ειναι ευκολο αλλα με το dvd writer τι γινεται? :worry:

Ο υπολογιστής δεν έχει ήδη κάρτα γραφικών; Βγάζεις την παλιά αφού πρώτα έχεις βγάλει τους drivers της, βάζεις την καινούργια και βάζεις τους drivers της.

Και με το dvd rw τα ίδια. Βλέπεις πως είναι τοποθετημένο το optical drive που ήδη υπάρχει και είτε το αντικαθιστάς με το καινούργιο, είτε τα χρησιμοποιείς και τα 2 (master το dvdr, slave το άλλο).

Δε μας εξηγείς αν κάνεις αναβάθμιση ή φτιάχνεις καινούργιο pc.

Δεν είναι τόσο δύσκολο για να χρειάζεται και οδηγό. Απλά χρειάζεται λίγη προσοχή, όταν θα βγάζεις την μία κάρτα και θα βάζεις την άλλη. Αν δεν ξέρεις ή φοβάσαι μήπως κάνεις ζημιά στο μηχάνημα, ζήτα από κάποιον φίλο σου που ξέρει να σε βοηθήσει.

Prosoxi me ta katsabidia min ksiseis tipota kai me to IDE to kalodio min spaseis kanena pin!

PORSCHE BoxsterS 3.2

Mini CooperS

KAWASAKI ZX10 07 muzzy's full exhaust, PCIII, K&N

Είμαι πλέον ευτυχισμένος.....:D

100 Ευρώ!!!

Για να σου συνδέσει ένα DVD και μια κάρτα γραφικών. Αυτή η διαδικασία δεν θέλει ούτε 5 λεπτά...

Δηλαδή θα τον πληρώσεις 20 Ευρώ το λεπτό...

Και έπειτα ίσως αξίζει να προσπαθήσεις μόνος σου. Η πείρα που θα κερδίσεις έτσι θα σου γλιτώσει άλλα 100 Ευρώ όταν στο μέλλον πάρεις καινούριο PC...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lazaross ( 3 Ιούλ. 2004 , 13:43)

α καλαα. αφηστε καλυτερα. θα το παω σε εναν ειδικο να μου τα περασει. ( πανε 100 ευρω τζαμπα.. :( )

Aν δεν χαλασεις κατι δεν θα μαθεις!!Χε χε!Σε καμμια 10αρια μερες παντως θα ερθω απο εκει!

My PreciousSs!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg

GwgosSs...

To DVD-R τουλάχιστον σου προτείνω να το βάλεις μόνος σου. Και εγώ την πρώτη φορά φοβόμουν μήπως πάει κάτι στραβά αλλά τώρα αλλάζω τα πάντα στο PC μου μόνος μου...

Ειδικά το DVD-R είναι γελοία υπόθεση και πρέπει να γίνει κάτι πολύ στραβό για να πάθεις ζημιά...

Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god.

- Jean Rostand