lazaross Δημοσιεύτηκε June 30, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 30, 2004 ...writer υπαρχει? θα ειναι δυσκολο να τα βαλω? νομιζω οτι με την καρτα γραφικων ειναι ευκολο αλλα με το dvd writer τι γινεται? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. June 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2004 Ο υπολογιστής δεν έχει ήδη κάρτα γραφικών; Βγάζεις την παλιά αφού πρώτα έχεις βγάλει τους drivers της, βάζεις την καινούργια και βάζεις τους drivers της. Και με το dvd rw τα ίδια. Βλέπεις πως είναι τοποθετημένο το optical drive που ήδη υπάρχει και είτε το αντικαθιστάς με το καινούργιο, είτε τα χρησιμοποιείς και τα 2 (master το dvdr, slave το άλλο). Δε μας εξηγείς αν κάνεις αναβάθμιση ή φτιάχνεις καινούργιο pc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaross Δημ. June 30, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2004 κανω αναβαθμιση και φοβαμαι μηπως δνε κανω κατι καλα. υπαρχει κανενα site με φωτογραφιες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. June 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2004 Δεν είναι τόσο δύσκολο για να χρειάζεται και οδηγό. Απλά χρειάζεται λίγη προσοχή, όταν θα βγάζεις την μία κάρτα και θα βάζεις την άλλη. Αν δεν ξέρεις ή φοβάσαι μήπως κάνεις ζημιά στο μηχάνημα, ζήτα από κάποιον φίλο σου που ξέρει να σε βοηθήσει. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotech22 Δημ. July 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2004 Prosoxi me ta katsabidia min ksiseis tipota kai me to IDE to kalodio min spaseis kanena pin! Παράθεση PORSCHE BoxsterS 3.2 Mini CooperS KAWASAKI ZX10 07 muzzy's full exhaust, PCIII, K&N Είμαι πλέον ευτυχισμένος.....:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaross Δημ. July 3, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2004 α καλαα. αφηστε καλυτερα. θα το παω σε εναν ειδικο να μου τα περασει. ( πανε 100 ευρω τζαμπα.. :( ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. July 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2004 100 Ευρώ!!! Για να σου συνδέσει ένα DVD και μια κάρτα γραφικών. Αυτή η διαδικασία δεν θέλει ούτε 5 λεπτά... Δηλαδή θα τον πληρώσεις 20 Ευρώ το λεπτό... Και έπειτα ίσως αξίζει να προσπαθήσεις μόνος σου. Η πείρα που θα κερδίσεις έτσι θα σου γλιτώσει άλλα 100 Ευρώ όταν στο μέλλον πάρεις καινούριο PC... Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. July 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lazaross ( 3 Ιούλ. 2004 , 13:43) α καλαα. αφηστε καλυτερα. θα το παω σε εναν ειδικο να μου τα περασει. ( πανε 100 ευρω τζαμπα.. :( ) Aν δεν χαλασεις κατι δεν θα μαθεις!!Χε χε!Σε καμμια 10αρια μερες παντως θα ερθω απο εκει! Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Revan Δημ. July 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2004 To DVD-R τουλάχιστον σου προτείνω να το βάλεις μόνος σου. Και εγώ την πρώτη φορά φοβόμουν μήπως πάει κάτι στραβά αλλά τώρα αλλάζω τα πάντα στο PC μου μόνος μου... Ειδικά το DVD-R είναι γελοία υπόθεση και πρέπει να γίνει κάτι πολύ στραβό για να πάθεις ζημιά... Παράθεση Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god. - Jean Rostand Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaross Δημ. July 4, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2004 οκ θα προσπαθησω μονος μου και αν δεν τα καταφερω θα ερθει το ξαδερφακι σε 10 μερες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts