dancer_69 Δημοσιεύτηκε December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 11, 2012 Έψαχνα εδώ και λίγο καιρό για μια δωρεάν εφαρμογή που να ενεργοποιεί/απενεργοποιεί το φλας της κάμερας της συσκευής κατευθείαν με τη χρήση του εικονιδίου της συσκευής και χωρίς widget ή πρόσθετες οθόνες. Επειδή δε βρήκα κάποια ξεκίνησα(με τις λίγες γνώσεις προγραμματισμού που έχω, και για εξάσκηση) τη δημιουργία του LightsOnOff. Έτσι λοιπόν προέκυψε η παραπάνω μικρή και απλή εφαρμογή, η οποία ενεργοποιεί/απενεργοποιεί το φλας της κάμερας κατευθείαν από τη συντόμευσή της και χωρίς επιπλέον οθόνες ή παράθυρα διαλόγου. Είναι ένας γρήγορος τρόπος ενεργοποίησης του φλας για χρήση της συσκευής ως φακού, χωρίς να χρειάζεται κάτι παραπάνω από ένα απλό κλικ(αφού βέβαια εισάγουμε μια συντόμευση στην Αρχική οθόνη). Με κλικ στο εικονίδιο ανάβει το φλας, με κλικ ξανά πάνω του σβήνει. Με τις μέχρι τώρα δοκιμές φαίνεται να λειτουργεί χωρίς πρόβλημα, ελπίζω να σας φανεί χρήσιμη. https://www.dropbox.com/s/t0wzm517ku1b5r1/lightsOnOff.apk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Λειτουργεί κανονικά στο SE NeoV που έχω ;) Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ! Πολύ χρήσιμο όντως και μάλιστα έψαχνα και γω κάτι τέτοιο και δεν είχα βρει τίποτα. Να είσαι καλά :) Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Την δοκιμασα σε HTC One S αλλα το μονο που κανει οταν παταω το εικονιδιο της καμερας αναβει ο φακος. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. December 12, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Το εικονίδιο της κάμερας? Το εικονίδιο της εφαρμογής είναι μια μπλε λάμπα, δεν είναι κάμερα. Η εφαρμογή πάντως αυτό κάνει. Μόλις πατάς στο εικονίδιό της ανάβει το φλάς, αν ξαναπατήσεις σβήνει. Το βάζεις στην Αρχική οθόνη της συσκευής και έτσι μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη συσκευή ως φακό με ένα κλικ. Ο σκοπός της είναι η γρήγορη χρήση, χωρίς επιπλέον οθόνες. Αρκετές εφαρμογές έχουν widgets για αντίστοιχη χρήση. Με την εφαρμογή όμως είναι πολύ εύκολο να αλλάξει το εικονίδιο(αρκεί να το επιτρέπει ο launcher), ώστε να ταιριάζει με το στυλ της Αρχικής οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Το εικονίδιο της κάμερας? Το εικονίδιο της εφαρμογής είναι μια μπλε λάμπα, δεν είναι κάμερα. Η εφαρμογή πάντως αυτό κάνει. Μόλις πατάς στο εικονίδιό της ανάβει το φλάς, αν ξαναπατήσεις σβήνει. Το βάζεις στην Αρχική οθόνη της συσκευής και έτσι μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη συσκευή ως φακό με ένα κλικ. Ο σκοπός της είναι η γρήγορη χρήση, χωρίς επιπλέον οθόνες. Αρκετές εφαρμογές έχουν widgets για αντίστοιχη χρήση. Με την εφαρμογή όμως είναι πολύ εύκολο να αλλάξει το εικονίδιο(αρκεί να το επιτρέπει ο launcher), ώστε να ταιριάζει με το στυλ της Αρχικής οθόνης. Καταλαβα....Δικο μου λαθος Οντως το HTC One S εχει εφαρμογη για φακο και την εχω σαν συντομευση αλλα οχι στην αρχικη οθονη γιατι εκει εχω αλλες πιο χρησιμες για μενα. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Μόλις το ενεργοποιώ κι ανάβει το φλας, τρέχοντας μετά την μαμίσια εφαρμογή κάμερα μου βγάζει μνμ. "Η κάμερα δεν είναι διαθέσιμη". Απενεργοποιώντας το δουλεύει κανονικά η κάμερα. Υ.Γ Sony Ericsson Xperia ray με GB 2.3.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. December 15, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Για να έχει πρόσβαση μια εφαρμογή ή υπηρεσία στο φλας, πρέπει να χρησιμοποιήσει την κάμερα, έτσι λοιπόν όσο είναι ενεργή η εφαρμογή αυτή(ή η υπηρεσία) η κάμερα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Το ίδιο συμβαίνει και με τις άλλες εφαρμογές φακού(τουλάχιστον όσες έχω δοκιμάσει). Όταν απενεργοποιείται, ελευθερώνεται η κάμερα, οπότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την εφαρμογή φωτογραφικής μηχανής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo1963 Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Σο δικο μου τηλεφωνο λειτουργει αψογα με ενα κλικ. Πολυ καλη δουλεια μπραβο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Aψογη εφαρμογη σε htc sensation δουλευη super , με ενα κλικ αναμα σβησιμο :):) Μπραβο φιλε. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts