tron Δημοσιεύτηκε December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 10, 2012 Αντιμετωπίζω εδώ και κάνα 3ωρω πρόβλημα με τον υπολογιστή μου κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. το ιστορικό: Άλλαξα ρουτερ γιατί με κλέβαν συνέχεια (thompson τα σπάνε αβέρτα) και έβαλα ένα που μου δώσε η HOL, με όλες τις υπόλοιπες ασύρματες συσκευές συνδέομαι κανονικά και με το laptop τίποτα . Έκανα και στα 2 restart, επαναφορά στο ρούτερ και πάλι τίποτα Καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Αντιμετωπίζω εδώ και κάνα 3ωρω πρόβλημα με τον υπολογιστή μου κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. το ιστορικό: Άλλαξα ρουτερ γιατί με κλέβαν συνέχεια (thompson τα σπάνε αβέρτα) και έβαλα ένα που μου δώσε η HOL, με όλες τις υπόλοιπες ασύρματες συσκευές συνδέομαι κανονικά και με το laptop τίποτα . Έκανα και στα 2 restart, επαναφορά στο ρούτερ και πάλι τίποτα Καμιά ιδέα? Χρειάζονται υpdate οι drivers της ασύρματης κάρτας δικτύου σου στο laptop. Ελπίζω να μη είναι παλιό και να είναι συμβατό με το κλείδωμα του router σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Έχω laptop 4ετιας και με 3 διαφορετικά λειτουργικά, αλλά ποτέ δεν χρειάστηκε να βάλω drivers για το ασύρματο. Άλλα δίκτυα βλέπει το laptop? The Συνδέεται σε άλλα χωρίς πρόβλημα; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Άλλαξε το πρωτόκολλο ασφαλείας της ασύρματης σύνδεσης στο ρούτερ. Βάλε μόνο WPA2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts