dimitrisOS Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 τον ακολουθώ χωρίς φόβο των οδηγό ; το carbon που λέτε είναι rom ; είναι καλή ; εγώ σκεφτόμουν κάτι σε cm Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orion79 Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 (edited) Φοβερος ο νεος kernel! Smooth και με πολυ δυνατο wi-fi σημα επιτελους! Ειχα καιρο να δω κατι τετοιο. Βασικα ειδα διαφορα και στο σημα της κινητης. Μου αρεσει που ο developer χρησιμοποιει τον πιο προσφατο kernel (3.4.44) Το μονο που μενει ειναι να δω και την αυτονομια. Λειτουργει αψογα με την PA 3.5 Αlpha (Halo-Pie) ;) Θα τον βρειτε ΕΔΩ :http://air.sloud.kr/2013/05/air-kernel-weekly-9-for-nexus-4.html Και εδω θα κατεβασετε τη νεα επισημη CWM Touch Recovery 6.0.3.2 (09/05/2013) :http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1954098&d=1368287659 Edited May 12, 2013 by orion79 Παράθεση OmniRom 4.4.2 - ΑΚ KO v.242 - TWRP 2.6.3.3 @Dalvik_Must_Die@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsakos1908 Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 παιδιά εγώ είμαι με την τελευταία nightly την carbon που βγήκε και με τον 123faux kernel και ενώ έχω βρει τα πιο πολλά πως γίνονται δεν μπορώ να βρω πως θα φτιάξω το θέμα με τα μνμ που δεν με αφήνει να στείλω μνμ κανονικά με 160 χαρακτήρες... από 70 χαρακτήρες και πάνω μου το θεωρεί 2πλο το μνμ... καμιά ιδέα πως το φτιάχνουμε αυτό στη στοκ εφαρμογή μνμ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 παιδιά εγώ είμαι με την τελευταία nightly την carbon που βγήκε και με τον 123faux kernel και ενώ έχω βρει τα πιο πολλά πως γίνονται δεν μπορώ να βρω πως θα φτιάξω το θέμα με τα μνμ που δεν με αφήνει να στείλω μνμ κανονικά με 160 χαρακτήρες... από 70 χαρακτήρες και πάνω μου το θεωρεί 2πλο το μνμ... καμιά ιδέα πως το φτιάχνουμε αυτό στη στοκ εφαρμογή μνμ; εμενα εχει αυτη τη ρυθμιση: https://dl.dropboxusercontent.com/u/49612551/Screenshot_2013-05-12-09-28-59.png δες αν εχει κι εσενα κατι παρομοιο... Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 βγηκε τελικα η καινουρια PARANOID [AOSPA 4.2.2 JDQ39] PARANOIDANDROID 3.5alpha (May11) | HALO ALPHA 3, Switch Tasks την εβαλα αλλα και παλι προβληματα με το halo...κρυβεται και ενω μου ερχονται ειδοποιησεις,εμαιλ,μουσικη, δεν ξαναεμφανιζεται. δεν ξερω τι φταιει...δεν εχω βαλει καποιον κερνελ για να δημιουργει προβλημα.:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orion79 Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 (edited) βγηκε τελικα η καινουρια PARANOID [AOSPA 4.2.2 JDQ39] PARANOIDANDROID 3.5alpha (May11) | HALO ALPHA 3, Switch Tasks την εβαλα αλλα και παλι προβληματα με το halo...κρυβεται και ενω μου ερχονται ειδοποιησεις,εμαιλ,μουσικη, δεν ξαναεμφανιζεται. δεν ξερω τι φταιει...δεν εχω βαλει καποιον κερνελ για να δημιουργει προβλημα.:wacko: Ειναι Alpha σταδιο ακομη,γιαυτο. Θα διορθωθουν ολα!! ;) Την τρεχω με τον πιο προσφατο Airkernel και παει σφαιρα! UV και χαμηλες θερμοκρασιες,smooth scrolling και πολυ καλο σημα wi-fi. Εγω τη λατρευω!! Να και καποια screenshots : #1 Screenshot :PA 3.5 Alpha,Sony Xperia Launcher,Pie (Extended Desktop Mode) #2 Screenshot :Pie Interface/Controls #3 Screenshot :SwipePad Interface (Το SwipePad-Hyperspace Launcher ειναι μια δωρεαν εφαρμογη στο Google Store) #4 Screenshot :PA 3.5 Alpha Tablet UI #5 Screenshot :PA 3.5 Alpha Stock UI,Halo Enabled (Still buggy of course! ;) ) Edited May 12, 2013 by orion79 Παράθεση OmniRom 4.4.2 - ΑΚ KO v.242 - TWRP 2.6.3.3 @Dalvik_Must_Die@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Ειναι Alpha σταδιο ακομη,γιαυτο. Θα διορθωθουν ολα!! ;) Την τρεχω με τον πιο προσφατο Airkernel και παει σφαιρα! UV και χαμηλες θερμοκρασιες,smooth scrolling και πολυ καλο σημα wi-fi. Εγω τη λατρευω!! Να και καποια screenshots : #1 Screenshot :PA 3.5 Alpha,Sony Xperia Launcher,Pie (Extended Desktop Mode) #2 Screenshot :Pie Interface/Controls #3 Screenshot :SwipePad Interface (Το SwipePad-Hyperspace Launcher ειναι μια δωρεαν εφαρμογη στο Google Store) #4 Screenshot :PA 3.5 Alpha Tablet UI #5 Screenshot :PA 3.5 Alpha Stock UI,Halo Enabled (Still buggy of course! ;) ) Σε πολλους τρεχει κανονικα ομως....εμενα τωρα εχει κρυφτει και παρολο που εχουν ερθει εμαιλ, δεν εχει ξαναεμφανιστει:wacko: τεσπα περιμενουμε... στην πρωτη φωτο το widget ενεργειας με πιο προγραμμα το χεις βαλει? το power toggles?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orion79 Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Ναι,το Power Toggles ειναι. Παράθεση OmniRom 4.4.2 - ΑΚ KO v.242 - TWRP 2.6.3.3 @Dalvik_Must_Die@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 (edited) Ναι,το Power Toggles ειναι. ωραια αυτο εχω κι εγω:D επομενη ερωτηση...τωρα που χει κρυφτει το halo, πως το απενεργοποιω??? επειδη τωρα δεν μπορω να κανω install κανενα αρχειο .apk :wacko: edit το κλεισα Edited May 12, 2013 by alexclone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Εγώ φοράω, από χθες, τη νέα pa αλλά ή δεν έχω πιάσει, ακόμα, πώς γίνεται το swype των ειδοποιήσεων στο halo ή δεν μου δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Εγώ φοράω, από χθες, τη νέα pa αλλά ή δεν έχω πιάσει, ακόμα, πώς γίνεται το swype των ειδοποιήσεων στο halo ή δεν μου δουλεύει. Εγω το κλεισα το χαλο...δεν μου δουλευει. Απο τι ξερω κανες διπλο tap και μετα swype αναμεσα στα notifications Δες και το βιντεο τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Με μια γρήγορη ματιά είδα ότι ο Έλληνας που φτιάχνει kernels για το nexus 4,βρήκε έναν τρόπο να ανάβει το led όταν η θερμοκρασία φτάσει σε κάποια όρια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Με μια γρήγορη ματιά είδα ότι ο Έλληνας που φτιάχνει kernels για το nexus 4,βρήκε έναν τρόπο να ανάβει το led όταν η θερμοκρασία φτάσει σε κάποια όρια; Ναι αλλα ειναι ψιλοσπαστικο εγω το εχω απερνεργοποιησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 (edited) Ναι αλλα ειναι ψιλοσπαστικο εγω το εχω απερνεργοποιησει Εννοείς πως αναβοσβήνει συνέχεια; Γράφει ότι γίνεται και σε stock kernel ή πρέπει να έχεις τον kernel του που βασίζεται στον stock; Πάντως φαίνεται να "συνεργάζεται" με τον Franco και το αποτέλεσμα μόνο καλό μπορεί να είναι, όταν developers αυτού του επιπέδου έχουν διάθεση για συνεργασία. Edited May 12, 2013 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Το οριο που εχει θεσει νομιζω ειναι =>47° οποτε αναβει σχεδον συνεχεια οταν χρησιμοποιεις και μου τη δινει προσωπικα :p Ο Στρατος ειναι φοβερος,για παραδειγμα οπως εγραψε στο τοπικ του ο τελευταιος στοκ κερνελ περιεχει και δικα του fixes μεσα(εκτος αν καταλαβα κατι λαθος) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=41321197 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Το οριο που εχει θεσει νομιζω ειναι =>47° οποτε αναβει σχεδον συνεχεια οταν χρησιμοποιεις και μου τη δινει προσωπικα :p Ο Στρατος ειναι φοβερος,για παραδειγμα οπως εγραψε στο τοπικ του ο τελευταιος στοκ κερνελ περιεχει και δικα του fixes μεσα(εκτος αν καταλαβα κατι λαθος) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=41321197 Με το system monitor που παρακολουθώ, η μπαταρία δεν ξεπέρασε τους 40 βαθμούς και αυτό μετά από το real racing 3. Σπάνια έχω δει 43, άρα μια χαρά μου ακούγεται το >= από 47. Το κακό είναι πως δεν θέλω να αλλάξω kernel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Νεα εκδοση paranoid alpha 4 12MAY Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Λοιπόν μόλις έκανα unlock και root στο κινητό μου με φόβο Θεού (δεν ξέρω γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που κάνω)!!!! από αυτών των οδηγό wugfresh τώρα χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο ; να αλλάξω ρομ ή κερνελ ή και τα 2 ; πως τα διαλέγω ; κερνελ δεν έχω ξανά αλλάξει σε άλλη συσκευή Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Λοιπόν μόλις έκανα unlock και root στο κινητό μου με φόβο Θεού (δεν ξέρω γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που κάνω)!!!! από αυτών των οδηγό wugfresh τώρα χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο ; να αλλάξω ρομ ή κερνελ ή και τα 2 ; πως τα διαλέγω ; κερνελ δεν έχω ξανά αλλάξει σε άλλη συσκευή Περασες και το recovery??? Η ρομς και οι κερνελς ειναι ζιπακια που φλασαρεις μεσω του recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Νεα εκδοση paranoid alpha 4 12MAY Που το έιδες; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Που το έιδες; http://goo.im/devs/paranoidandroid/roms/mako Την εβαλα ηδη :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 http://goo.im/devs/paranoidandroid/roms/mako Την εβαλα ηδη :p Πωπω και θα εβαζα τη χθεσινή.πως τη βλέπεις; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Πωπω και θα εβαζα τη χθεσινή.πως τη βλέπεις; Θα βγαλουν κι αλλη χαχα Η ιδια ειναι απλα με κατι επιλογες για το χαλο...και καποια fixes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Περασες και το recovery??? Η ρομς και οι κερνελς ειναι ζιπακια που φλασαρεις μεσω του recovery ναι αυτό που έχει και εδώ ακριβώς έκανα και το πρώτο back up αλλά που είναι ; ναι αυτό το ξέρω που είναι σε ζιπ αλλά πια να διαλέξω ; αυτό που θέλω είναι καλύτερη αυτονομία στην μπαταρία και την διαμόρφωση των nav κουμπιών Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 ναι αυτό που έχει και εδώ ακριβώς έκανα και το πρώτο back up αλλά που είναι ; ναι αυτό το ξέρω που είναι σε ζιπ αλλά πια να διαλέξω ; αυτό που θέλω είναι καλύτερη αυτονομία στην μπαταρία και την διαμόρφωση των nav κουμπιών Οι περισσοτεροι εδω βαζουν την carbon με φρανκο κερνελ... Εγω εβαλα paranoid Θελει διαβασμα και ψαξιμο και δοκιμες μεχρι να καταληξεις:eek: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts