ταξιδιωτης22 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 αν εκανε unlock,γιατι δε περνας μονο ρουτ μετα? Το δοκίμασα αλλα και πάλι τίποτα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Τι σου γράφει; Μπες boot loader με το ρομποτακι ξάπλα και τα γραναζια στην κοιλιά, αφού πρωτα εχεις ενεργοποίηση παλι το USB debugging. Εκεί προχωρά με το επόμενο βήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Παιδιά έχω πάνω στο κινητό την ρομ pa mako 3 20130218 και από ότι είδα έχει βγει από τον developer χθεσινή αναβάθμιση... Για να την κάνω πρέπει πάλι όλα από την αρχή η μπορώ να την πετάω κατευθείαν από πάνω; Ποια είναι η διαδικασία δηλ για να την περάσω; πρώτα titanium backup όλα τα apps Kai data μετά boot in recovery μετά wipe system data/ cache μετά install Rom και gaps μετά reboot και τελείωσα; Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 (edited) Παιδιά έχω πάνω στο κινητό την ρομ pa mako 3 20130218 και από ότι είδα έχει βγει από τον developer χθεσινή αναβάθμιση... Για να την κάνω πρέπει πάλι όλα από την αρχή η μπορώ να την πετάω κατευθείαν από πάνω; Ποια είναι η διαδικασία δηλ για να την περάσω; πρώτα titanium backup όλα τα apps Kai data μετά boot in recovery μετά wipe system data/ cache μετά install Rom και gaps μετά reboot και τελείωσα; Διαβασες τί λεει ο dev στην περιπτωση update της rom του?Δεν εχω διαβασει τις οδηγιες αλλα τα πιο κατω μου φαινονται αρκετα Reboot recovery Wipe cache/dalvik (ψιλοακυρο γιατι λογικα με το install της rom θα το κανει ουτως ή αλλως) Install rom from sd Reboot Edit Απο το thread της PA Πρεπει να περασεις και τα gapps.Δεν χρειαζεται factory reset PA 3+ UPDATES DO NOT NEED A FACTORY RESET, BUT YOU NEED TO INSTALL GAPPS ASWELL Edited February 23, 2013 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 (edited) Διαβασες τί λεει ο dev στην περιπτωση update της rom του?Δεν εχω διαβασει τις οδηγιες αλλα τα πιο κατω μου φαινονται αρκετα Reboot recovery Wipe cache/dalvik (ψιλοακυρο γιατι λογικα με το install της rom θα το κανει ουτως ή αλλως) Install rom from sd Reboot Edit Απο το thread της PA Πρεπει να περασεις και τα gapps.Δεν χρειαζεται factory reset PA 3+ UPDATES DO NOT NEED A FACTORY RESET, BUT YOU NEED TO INSTALL GAPPS ASWELL ο λογος που θελω να κανω αναβαθμιση στη ρομ και λεω μηπως διορθωθει το θεμα ειναι οτι οταν η οθονη ειναι σβηστη δεν μου ερχονται οι ειδοποιησεις... εχει καποιος αλλος το ιδιο θεμα με εμενα? υπαρχει καποια ρυθμιση που μπορω να κανω ή κάτι άλλο...??? επισης αν ανοιξω την οθονη πατησω power αλλα δεν την ξεκλειδωσω τοτε ερχονται π.χ. τα μαιλ και αν δεν κανω τιποτα και σβησει παλι η οθονη απο μονη της δεν δουλευει το λεντ ειδοποιησης κατω παρολου που το εχω ενεργοποιημενο κανονικα Edited February 23, 2013 by supermario Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 ο λογος που θελω να κανω αναβαθμιση στη ρομ και λεω μηπως διορθωθει το θεμα ειναι οτι οταν η οθονη ειναι σβηστη δεν μου ερχονται οι ειδοποιησεις... εχει καποιος αλλος το ιδιο θεμα με εμενα? υπαρχει καποια ρυθμιση που μπορω να κανω ή κάτι άλλο...??? επισης αν ανοιξω την οθονη πατησω power αλλα δεν την ξεκλειδωσω τοτε ερχονται π.χ. τα μαιλ και αν δεν κανω τιποτα και σβησει παλι η οθονη απο μονη της δεν δουλευει το λεντ ειδοποιησης κατω παρολου που το εχω ενεργοποιημενο κανονικα Δεν εχω τη ρομ αλλα ολα αυτα μου λενε οτι πρεπει να τη κανεις install απο το μηδεν Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount54432 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 πιστεύω μια ψηφοφορία μεταξύ μερικών κορυφαίων kernels και Roms θα ήταν μεγάλη διευκόλυνση για όλους,ειδικά αν μπορεί να αλλάζει κανείς την ψήφο του μετά από νέες εκδόσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Δεν εχω κανει τις πρωτες φορτισεις της συσκευης μιας και σημερα το πηρα. Πειραζει αν το ρουταρω και περασω αλλον κερνελ και μετα κανω τις 4-5 φορτισεις εκφορτησεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 ο λογος που θελω να κανω αναβαθμιση στη ρομ και λεω μηπως διορθωθει το θεμα ειναι οτι οταν η οθονη ειναι σβηστη δεν μου ερχονται οι ειδοποιησεις... εχει καποιος αλλος το ιδιο θεμα με εμενα? υπαρχει καποια ρυθμιση που μπορω να κανω ή κάτι άλλο...??? επισης αν ανοιξω την οθονη πατησω power αλλα δεν την ξεκλειδωσω τοτε ερχονται π.χ. τα μαιλ και αν δεν κανω τιποτα και σβησει παλι η οθονη απο μονη της δεν δουλευει το λεντ ειδοποιησης κατω παρολου που το εχω ενεργοποιημενο κανονικα Το έχω κι εγώ με διαφορετική rom, αλλά και άλλοι πολλοί το πρόβλημα. Κάποιοι μάλιστα λένε ότι είναι γενικό πρόβλημα του Android, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο στέκει γιατί δεν το έχουν όλοι. :confused: Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 (edited) Kανενας με UV και franco 83 και πανω? Θα ειναι ενδιαφερον να δουμε σταθερα undervoltings γιατι με κατω απο -100 mV οι φωτο μου και τα βιντεο δεν βλεπονταν. Το έχω κι εγώ με διαφορετική rom, αλλά και άλλοι πολλοί το πρόβλημα. Κάποιοι μάλιστα λένε ότι είναι γενικό πρόβλημα του Android, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο στέκει γιατί δεν το έχουν όλοι. :confused: Περιεργο...μου ερχονται κανονικα. Εχετε καποιο app τυπου light flow? Oλες οι ρυθμισεις ειναι ελεγμενες οτι ειναι οκ? Mηπως δεν γινεται οταν η οθονη ειναι σβηστη αλλα οταν μπαινει σε sleep mode? Γιατι εκει παμε αλλου. Edited February 23, 2013 by g47 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Προσθετω: Μηπως χρησιμοποιειτε wifi? Μηπως μεσω δικτυου κινητης ερχονται ακομα και αν ειναι screen off? Μπορει ναναι πολυ απλο εως πολυ συνθετο το θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Eξαιρετικη. Εγω με franco δεν εχω πιασει ποτε πανω απο 2ωρο. Ποτε ομως. Με codefirex end Franco r85 είμαι 6+ οθόνη σε 18-24 ώρες από πλήρη φόρτιση... Εννοείται μόνο wifi... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Kαι αυτο δειχνει....? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 μεσω wifi ειναι το προβλημα.μεσω data,ερχονται κανονικα Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Με codefirex end Franco r85 είμαι 6+ οθόνη σε 18-24 ώρες από πλήρη φόρτιση... Εννοείται μόνο wifi... Κανε και ενα screen shot την αλλη φορά. 6 ώρες μπαταρία δεν παίζει... ;-) Εδω για να φτασω πεντε ώρες ήθελα 2 φορτισματα χαχα [ATTACH]30420[/ATTACH][ATTACH]30421[/ATTACH] Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Kανενας με UV και franco 83 και πανω? Θα ειναι ενδιαφερον να δουμε σταθερα undervoltings γιατι με κατω απο -100 mV οι φωτο μου και τα βιντεο δεν βλεπονταν. Εχω - 50 παντού. Τι πρόβλημα έχεις με τις φωτογραφίες;; Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Τι σου γράφει; Μπες boot loader με το ρομποτακι ξάπλα και τα γραναζια στην κοιλιά, αφού πρωτα εχεις ενεργοποίηση παλι το USB debugging. Εκεί προχωρά με το επόμενο βήμα. Λες να το κάνω έτσι?αν και το χω ξαναστησει,δεν θα κάνω τίποτα άλλο,θα το βάλω οπως ειναι boot loader κι ελπίζω να πετύχει. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Εμένα το πρόβλημα ξεκίνησε απο την 2η 3η μέρα που πήρα το κινητό.όταν έμενε σε αδράνεια για πολύ ώρα δεν μου έρχονταν οι ειδοποιήσεις. Με 4.2.2 το ίδιο πράμα. Όλα αυτά που λέω είναι με data και όχι WiFi. Πέρασα την PA 3 με Φράνκο κερνελ πάλι τα ίδια. Τώρα είμαι codefirex και τον δικό της κερνελ και είμαι στην 3η μερα. Μέχρι τώρα όλα καλά.. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Έχω κρατήσει αυτό με τον r83 Facebook viber watts up tatatalk browser τα χρεισιμοποιω καθημερινά και συνέχεια... Εδώ φαίνεται στο 48% τις μπαταρίας η οθόνη που είναι είδη 3+ ενεργή... Με τον 85 έχω ακόμα καλύτερα ποσοστά και είμαι στην δεύτερη πλήρη φόρτιση... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 βαγγελη ειχα την εντυπωση πως με PA3 ησουν καλα...κριμα Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 βαγγελη ειχα την εντυπωση πως με PA3 ησουν καλα...κριμα Μπα. Μετά απο 1-2 μέρες το έκανε. Περιμένω να δω με την codefirex.. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Μπα. Μετά απο 1-2 μέρες το έκανε. Περιμένω να δω με την codefirex.. Σε εμένα που το δοκίμασα με data δεν είχε θέμα.. Στην ίδια ρομ με τον r83... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Σε εμένα που το δοκίμασα με data δεν είχε θέμα.. Στην ίδια ρομ με τον r83... Την έχεις μέρες; Μέχρι τώρα είμαι καλά. Το κομβικό σημείο μέχρι τώρα είναι οι 2 μέρες. Ελπίζω να αλλάξει κάτι γιατί έχω βαρεθεί με αυτό το θέμα. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 ναι βαγγο να ειδοποιησεις.. :) και φιλος με cm το ιδιο προβλημα..τουλαχιστον εγω με το data ενεργο δεν εχω προβλημα.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Την έχεις μέρες; Μέχρι τώρα είμαι καλά. Το κομβικό σημείο μέχρι τώρα είναι οι 2 μέρες. Ελπίζω να αλλάξει κάτι γιατί έχω βαρεθεί με αυτό το θέμα. Την ρομ πάνω από μια εβδομάδα... Τους κερνελ του Φράνκο αλλάζω συχνά... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts