Gialakias Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 μπορει καποιος να βαλει ενα screenshoot απο το stock recovery? Φιλε μου αυτο που δειχνει το βιντεο ειναι η stock recovery. Κρατωντας πατημενο το power και πατωντας volume up μπαινεις στο μενου της. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Kαλως τα δεχτηκαμε. Για να φλασαρουμε. https://wiki.ubuntu.com/Touch/Install?action=show&redirect=TouchInstallProcess https://wiki.ubuntu.com/Touch/Porting Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 έχει full screen αλλά για να τα επαναφέρεις πρέπει να πατήσεις δυνατά , δεν ακούει με την μία....αν θες δοκίμασε το και εσύ. Το free δεν μου δούλεψε Καλα μωρε, δεν ειδες οτι κρυβει και το notification bar? :lol: Τσαμπα το εβαλα. Μια χαρα αποκρινοταν σε μενα. Εφυγε οπως ηρθε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gabroulis1970 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 καλημερα σε ολους. εχω θεμα με το toolkit!!!!!!! μου κολαει η διαδικασια οταν φτασω εκει που λεει enebale usb debugging το κανω enebale και μενει εκει δεν κανει τιποτα εβαλα και εβγαλα το usb το εκανα και σε αλλο pc και ειχα τα ιδια μια βοηθεια θελω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 καλημερα σε ολους. εχω θεμα με το toolkit!!!!!!! μου κολαει η διαδικασια οταν φτασω εκει που λεει enebale usb debugging το κανω enebale και μενει εκει δεν κανει τιποτα εβαλα και εβγαλα το usb το εκανα και σε αλλο pc και ειχα τα ιδια μια βοηθεια θελω. Αυτο γινεται συνηθως γιατι δεν εχουν εγκατασταθει σωστα οι drivers. Βαλε τους drivers και ξαναπροσπαθησε. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gabroulis1970 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 πως τους ξαναβαζω ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 πως τους ξαναβαζω ; Απο το toolkit. Κανε και ενα restart μετα στον υπολογιστη σου. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gabroulis1970 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 τιποτα τα ιδια παλη!!!!!!! ξαναπερασα τους drivers εκανα restart το pc αλλα........................... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 τιποτα τα ιδια παλη!!!!!!! ξαναπερασα τους drivers εκανα restart το pc αλλα........................... Δες μηπως πρεπει να αναβαθμισεις τους adb drivers του toolkit. Διαβασε σχετικα στο αντιστοιχο thread του toolkit Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 τιποτα τα ιδια παλη!!!!!!! ξαναπερασα τους drivers εκανα restart το pc αλλα........................... Σβηστους απο το device manager, εγκατεστησε παλι και μετα συνδεσε το κινητο. Και ελπιζω να εχεις οντως το usb debugging στο κινητο σου ενεργοποιημενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Ένας dev που τον ξέρω λόγω του ότι έφτιαξε την 1η ICS με Sense 4.0 για το Desire, έκανε έναν kernel με τον οποίο μπορείς να έχεις πολύ καλύτερη κάμερα (high profile avc h.264, working on 60fps!). Επειδή προς το παρών είναι test kernel, όποιος ενδιαφέρεται (ίσως πριν από αλλαγή καινούριας rom) να θέλει να το testάρει. link. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djore Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 ερωτηση απο πιθανο αγοραστη: υπαρχει custom rom που να εχει mod και να εμφανιζει/εξαφανιζει τα software κουμπια κατα επιλογη οπως φαινεται στο παρακατω βιντεο στο 2.13" ? Εγώ χρησιμοποιώ το gmd gesture control απο τα καλύτερα apps στο market για αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Εγώ χρησιμοποιώ το gmd gesture control απο τα καλύτερα apps στο market για αυτό... Για δώσε περισσότερες λεπτομέρειες αν θες για τον τρόπο λειτουργίας του Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gabroulis1970 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 ολα καλα βρηκα ακρη με τους drivers . ευχαριστω πολυ. υγ. παιζει τιποτα που να βελτιωνει τον ηχο κατα την εγγραφη στο βιντεο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djore Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Για δώσε περισσότερες λεπτομέρειες αν θες για τον τρόπο λειτουργίας του Κατέβασε την δωρεά έκδοση και δες πως λειτουργεί. Η κανονική έκδοση του προγράμματος σου δίνει την δυνατότητα για custom gestures και εκεί αλλάζει όλος ο τρόπος που αλληλεπιδρας με το Android. Χωρίς back gesture δεν μπορώ... Με gesture εξαφανίζει και εμφανίζει το status bar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 ερωτηση. μπορει καποιος να μλυ δωσει link για root? επισης custom rom πια θεωρειτε καλυτερη?και στο θεμα αυτονομιας. αν και περισσοτερο με ενδιαφερει το root Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 ερωτηση. μπορει καποιος να μλυ δωσει link για root? επισης custom rom πια θεωρειτε καλυτερη?και στο θεμα αυτονομιας. αν και περισσοτερο με ενδιαφερει το root http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1995688 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djore Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Για δώσε περισσότερες λεπτομέρειες αν θες για τον τρόπο λειτουργίας του https://www.youtube.com/watch?v=JltQFAZxwqc&feature=youtube_gdata_player Έχω ανεβάσει πρόχειρα ένα βίντεο πως λειτουργεί στο tablet μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 (edited) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1995688 Μανο ακολουθω τον οδηγο ακριβως οπως στο βιντεο? εχω κατεβασει το αρχειο exe κι αλλο ενα rar adb_fastboot_files_for_4.2.2. στο rar αρχειο κανω κατι? Edited February 22, 2013 by ταξιδιωτης22 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Μανο ακολουθω τον οδηγο ακριβως οπως στο βιντεο? εχω κατεβασει το αρχειο exe κι αλλο ενα rar adb_fastboot_files_for_4.2.2. στο rar αρχειο κανω κατι? Όπως στο βίντεο κάνε εγκατάσταση το tool kit και τρεξτο μετα Και πατά στην επιλογή που τα κανει όλα μαζί Ενεργοποίησε το usb debuging Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Όπως στο βίντεο κάνε εγκατάσταση το tool kit και τρεξτο μετα Και πατά στην επιλογή που τα κανει όλα μαζί Ενεργοποίησε το usb debuging ποια ειναι η επιλογη που τα κανει ολα μαζι? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 ποια ειναι η επιλογη που τα κανει ολα μαζι? Ετρεξες το toolkit ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 ποια ειναι η επιλογη που τα κανει ολα μαζι? Η 8, αλλά θα πρεπει να μπεις USB debugging 2 φορες και 2 φορες fast boot. Όλα τα αλλά τα κανει μονο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Η 8, αλλά θα πρεπει να μπεις USB debugging 2 φορες και 2 φορες fast boot. Όλα τα αλλά τα κανει μονο του. 2 φορές fast boot εννοείς με recovery mode? Αυτόματα πάντως δεν κάνει τίποτα....δοκίμασα κάθε τροπο και τίποτα,δε ξέρω τι παίζει,μόνο unlock bootloader έκανε. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 αν εκανε unlock,γιατι δε περνας μονο ρουτ μετα? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts