Jump to content

[Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4  

93 members have voted

1. 1. Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4

• Official Google AOSP ROM KitKat
    • SlimKat
    • ParanoidAndroid
    • MAHDI
    • Purity
    • CarbonROM
    • PAC-man
      0
    • VANIR
      0
    • CyanogenMOD
    • other ROM

Recommended Posts

Παιδιά να κάνω μια ερώτηση εγώ έβαλα την 4.4 από την pa που είχε βγάλει στην αρχή τότε δεν φλάρασα τίποτα από radio

& έχω tmw recovery 2.6.3.0 για να περάσω κάποια άλλη costum αργότερα πρέπει να κάνω κάτι άλλο που δεν έκανα και κάνατε εσείς με την official ;

Ευχαριστώ.

Digital-Doctor.blogspot.gr

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Λοιπόν έχω ένα θεματάκι.

Πέρασα την 4.4 πάνω από την 4.3 και δεν παίρνει root με τίποτα. Όλα τα άλλα δουλεύουν κανονικά.

Το πέρασα το Su 1.69 μέσω TWRP αλλά δεν παίρνει root. Μάλιστα μετά που μπούταρα δεν ήταν καν εγκατεστημένο στις εφαρμογές το Supersu και πήγα και το εγκατέστησα από Play Store. Αλλά και πάλι τίποτα.

Ξέρω ότι μάλλον φταίει που έκανα dirt install αλλά αν κάποιος έχει κάποια πρόταση για επίλυση του θέματος όπως είναι τώρα θα την εκτιμούσα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Λοιπόν έχω ένα θεματάκι.

Πέρασα την 4.4 πάνω από την 4.3 και δεν παίρνει root με τίποτα. Όλα τα άλλα δουλεύουν κανονικά.

Το πέρασα το Su 1.69 μέσω TWRP αλλά δεν παίρνει root. Μάλιστα μετά που μπούταρα δεν ήταν καν εγκατεστημένο στις εφαρμογές το Supersu και πήγα και το εγκατέστησα από Play Store. Αλλά και πάλι τίποτα.

Ξέρω ότι μάλλον φταίει που έκανα dirt install αλλά αν κάποιος έχει κάποια πρόταση για επίλυση του θέματος όπως είναι τώρα θα την εκτιμούσα.

wipe cache, factory reset, ξαναφλασαρεις την ρομ και μετά ξανα recovery και root.

Λοιπόν έχω ένα θεματάκι.

Clean install το factory image .κ μετά πέρνα το τελευταιο twrp

Δημήτρης

Επιτέλους η Google έδωσε τους kernel sources για την 4.4!! Έβγαλε και ο Franco τον r194 για KitKat! Let the fun begin!

Επιτέλους η Google έδωσε τους kernel sources για την 4.4!! Έβγαλε και ο Franco τον r194 για KitKat! Let the fun begin!

Κ έλεγα να μείνω στοκ λιγο ακόμα αλλά δεν με αφηνετε χαχα

Δημήτρης

Βρε τον Franco... Πότε πρόλαβε πάλι; Ο μόνος λόγος για να τον βάλω είναι το touch control. Αν δεν παίζει προτιμώ στοκ.

Αλήθεια η εφαρμογή του δουλεύει σε art; :lol:

Βρε τον Franco... Πότε πρόλαβε πάλι; Ο μόνος λόγος για να τον βάλω είναι το touch control. Αν δεν παίζει προτιμώ στοκ.

Αλήθεια η εφαρμογή του δουλεύει σε art; :lol:

Από ότι έγραψαν στο xda το t/c δουλεύει με τον 194

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Από ότι έγραψαν στο xda το t/c δουλεύει με τον 194

Αλήθεια; Το είδες; Κι οτι θα πήγαινα να ψάξω τώρα. Ευχαριστώ!

Άρα έχουμε "δουλειές" πάλι. Πέρασμα του S και μετά Franco. Εκτός αν βγει Semaphore :p

Αλήθεια; Το είδες; Κι οτι θα πήγαινα να ψάξω τώρα. Ευχαριστώ!

Άρα έχουμε "δουλειές" πάλι. Πέρασμα του S και μετά Franco. Εκτός αν βγει Semaphore :p

Ναι το είδα, απλά πρέπει να βάλεις το module του 188

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

wipe cache, factory reset, ξαναφλασαρεις την ρομ και μετά ξανα recovery και root.

Δηλαδη προτεινεις να σβησω τα παντα;

Αυτο θελω να αποφυγω.

Amazon Fire stick 4k max

Αυτο θελω να αποφυγω.

Χωρίς τα παραπάνω είδες τα αποτελέσματα.

Αυτο θελω να αποφυγω.

Τι να κάνεις, τα nexus αυτά έχουν...

Πάρε καλό backup και όρμα :)

Το πρόβλημα είναι πολύ συγκεκριμένο.

Δεν παίρνει root. Εφόσον δεν έχω άλλα προβλήματα, δεν βρίσκω τον λόγο να χάσω τα πάντα.

Δοκίμασα wipe cache δεν βοήθησε.

Amazon Fire stick 4k max

βρήκα την λύση για το root.

Παρακάτω ο οδηγός που βρήκα από την σελίδα του chainfire

1) Install SuperSU from Play

(2) Disable Wi-Fi and mobile data (optional, but may help)

(3) Repeat:

(3-a) Go to Settings -> Apps -> SuperSU

(3-b) Use the uninstall updates button, if not availabe, exit this loop

(3-c) Reboot

(4) Enable data again

(5) If you now have an old SuperSU version, install latest from Play again

Amazon Fire stick 4k max

παιδια για την 4.4 εχει βρει καποιος καποιο mod/app για να κρυβονται τα κουμπια της οθονης? η εφαρμογη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gmd.hidesoftkeys δεν υποστηριζεται βλεπω.

παιδια για την 4.4 εχει βρει καποιος καποιο mod/app για να κρυβονται τα κουμπια της οθονης? η εφαρμογη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gmd.hidesoftkeys δεν υποστηριζεται βλεπω.

Αν έπαιζε το xposed framework θα μπορούσε να γίνει.

Touch control έχει βγει;

Edited by junglist

Amazon Fire stick 4k max

Ναι με module Φράνκο 188 παιξε

Ποια έκδοση TC έχεις;

Εμένα μέχρι Franco 178 δείχνει

Amazon Fire stick 4k max

Έτσι όπως έβαλα τον Franco τον έβγαλα. Ωραίο το support στο touch control αλλά το scrolling που έχει ο στοκ, με art, είναι πολύ καλύτερο.

Δεν είδα διαφορά εγώ.

Δημήτρης

Bad news.έφαγα τρία reboot μέσα σε μια ημέρα με Franco 194.μάλιστα το πρώτο ήταν και το πιο hard-core αφού είχα και RLOD, το οποίο κατάλαβα όταν η συσκευή αρνούνταν να ανοίξει.είχε κλείσει τελείως, δεν ήταν απλό reboot.Το άφησα στον φορτιστή για δέκα λεπτά μέχρι να δω να αναβοσβήνει το κόκκινο led και να ανοίξει έπειτα ευτυχώς bootαρωντας κανονικά.σκέφτηκα μήπως έκανα πολύ uv αν και ήμουν _75 μόνο ενώ σε jelly έφτανα και τα μείον 150.άφησα λοιπόν ανέγγιχτο το voltage και καπάκι τρώω reboot ενώ έβγαζα φωτο, με το χαρακτηριστικό κλικ κλικ του ζουμ και μετά freeze, reboot.έστειλα ήδη mail με τα log cat και περιμένω απάντηση.Δε ξέρω μήπως παίζει κάτι με το art αφού στο αντίστοιχο νήμα του 5 στο xda Ο Franco έλεγε να μείνουν σε dalvik.Για πρώτο kernel του τα συγχωρώ τα reboot λόγω προτερου έντιμου βίου πάντως :P

Bad news.έφαγα τρία reboot μέσα σε μια ημέρα με Franco 194.μάλιστα το πρώτο ήταν και το πιο hard-core αφού είχα και RLOD, το οποίο κατάλαβα όταν η συσκευή αρνούνταν να ανοίξει.είχε κλείσει τελείως, δεν ήταν απλό reboot.Το άφησα στον φορτιστή για δέκα λεπτά μέχρι να δω να αναβοσβήνει το κόκκινο led και να ανοίξει έπειτα ευτυχώς bootαρωντας κανονικά.σκέφτηκα μήπως έκανα πολύ uv αν και ήμουν _75 μόνο ενώ σε jelly έφτανα και τα μείον 150.άφησα λοιπόν ανέγγιχτο το voltage και καπάκι τρώω reboot ενώ έβγαζα φωτο, με το χαρακτηριστικό κλικ κλικ του ζουμ και μετά freeze, reboot.έστειλα ήδη mail με τα log cat και περιμένω απάντηση.Δε ξέρω μήπως παίζει κάτι με το art αφού στο αντίστοιχο νήμα του 5 στο xda Ο Franco έλεγε να μείνουν σε dalvik.Για πρώτο kernel του τα συγχωρώ τα reboot λόγω προτερου έντιμου βίου πάντως :P

τα logcat δε βοηθανε για κερνελ, το λεει κι αυτος στο xda. οι κερνελς για 4.4 θελουν δουλεια ακομα απ οτι ειδα κι εγω, απο φρανκο που δοκιμασα για 2 μερες. ξανα σε στοκ μεχρι να σταθεροποιηθουν τα πραγματα. κατι αλλο ρε παιδια, αν απο 4.4 γυρισω σε miui που ειναι 4.2 θα πρεπει να φλασαρω τα παλια radios? λογικα δε θα υπαρχει προβλημα, αλλα δεν εχω ξανακανει "downgrade"

• The title was changed to [Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)