g47 Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Παιδια καταφερα 4g και δουλευει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Χα χΑ χα, επωληθηηηηηηηηη σσσσσσσ:lol: Παιδια καταφερα 4g και δουλευει. ελλαδα στο κατω νευροκοπι ε?:p Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Παιδια καταφερα 4g και δουλευει. καλά ρε George πάλι μετάθεση για Machachutes πήρες ??????? Α ρε ξενιτιά τι κάνεις μές την κρίση...έχεις καταστρέψει όλους τους Ελληνες , αλλά έστω και έτσι κάποιοι κατάφεραν να έχουν 4g στο nexus τους:lol::lol: Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikioc Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Παιδια καταφερα 4g και δουλευει. με δορυφορική σύνδεση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 (edited) αν περάσω την στοκ ρομ https://developers.google.com/android/nexus/images#occam μέσω TWRP θα ξαναγυρίσει στην εργοστασιακή κατάσταση? χρειάζεται να γίνει locked και ο bootloader? και αν ναι, πως γίνεται η διαδικασία? ρωτάω γιατί δεν ξέρω αν θα μπορώ να πάρω OTA με 4.3 deodexed(http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2010887&page=4) Eυχαριστώ Edited October 1, 2013 by vassilis018 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 με δορυφορική σύνδεση? Mε αλλαγη στο band, εβαλα 4 και εχω σηματακι 4g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiorentinos Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Νέος κάτοχος του Nexus 4! Προερχόμενος από Cyanomod έκδοση μου λείπουν κάποια πράγματα! Όπως η καταμέτρηση στις ειδοποιήσεις, το κουμπί εκκαθάρισης όλων των εφαρμογών μαζί και γενικώς η παραμετροποίηση. Έχει δοκιμάσει κανείς την νέα έκδοση της CyanogenMod 10.1 Nightlies για να πει εντυπώσεις; Οι αναβαθμίσεις μετά μπαίνουν OTA; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Mε αλλαγη στο band, εβαλα 4 και εχω σηματακι 4g. Στην Ελλάδα είσαι; Έλεγξε το με ένα internet speed meter και αν θέλεις μας λες το κολπάκι ;-) Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Νέος κάτοχος του Nexus 4! Προερχόμενος από Cyanomod έκδοση μου λείπουν κάποια πράγματα! Όπως η καταμέτρηση στις ειδοποιήσεις, το κουμπί εκκαθάρισης όλων των εφαρμογών μαζί και γενικώς η παραμετροποίηση. Έχει δοκιμάσει κανείς την νέα έκδοση της CyanogenMod 10.1 Nightlies για να πει εντυπώσεις; Οι αναβαθμίσεις μετά μπαίνουν OTA; Αυτά μπορείς να τα βρεις και σε άλλες rom. Ως αναφορά την cyanogen τη χρησιμοποιώ απο την αρχή που έχω το κινητό λόγω dsp manager και ειναι παρά πολύ σταθερή. Δεν είχα κάποιο πρόβλημα και στο μενού έχει υπομενού με τις τελευταίες nightly που τις κατεβαζεις και τις φλασαρεις. Τώρα αν φλασαρει αυτόματα δε ξέρω γιατί εγώ κατεβάζω τις ενημερώσεις απ το site και όχι απ το μενού.. Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Στην Ελλάδα είσαι; Έλεγξε το με ένα internet speed meter και αν θέλεις μας λες το κολπάκι ;-) Έχω την εντύπωση ότι αστειεύεται. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Έχω την εντύπωση ότι αστειεύεται. Ρε παιδιά ο g47 είναι ο μύθος του τοπικ, εκεί που δεν τα καταφέρνει η τεχνολογία ο Γιώργος Έχει έτοιμη την λύση...Έτσι και τώρα :-) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Νέος κάτοχος του Nexus 4! Προερχόμενος από Cyanomod έκδοση μου λείπουν κάποια πράγματα! Όπως η καταμέτρηση στις ειδοποιήσεις, το κουμπί εκκαθάρισης όλων των εφαρμογών μαζί και γενικώς η παραμετροποίηση. Έχει δοκιμάσει κανείς την νέα έκδοση της CyanogenMod 10.1 Nightlies για να πει εντυπώσεις; Οι αναβαθμίσεις μετά μπαίνουν OTA; Κανονικά, κάνεις OTA updates. Κατεβάζει το .zip στο path /cmupdater που δημιουργείται στην sdcard, κάνεις reboot και είσαι έτοιμος. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Ο franco μου φαίνεται δεν ξέρει να μετράει..Έσκασε μύτη σήμερα r188.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Ο franco μου φαίνεται δεν ξέρει να μετράει..Έσκασε μύτη σήμερα r188.. αν θυμάμαι καλά, βγάζει κάποιες test εκδόσεις μερικές φορές και για αυτό βλέπεις αυτή την διαφορά στην αρίθμηση του Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikosr Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Έχω κάποιο πρόβλημα με τον chrome μου κανει κάτι κοληματα 2-3 δευτερολεπτον παγώνει τελείως γιατί?επίσης έχω δει και στο playstore οτάν παταω κάπου να επιλεξω κάτι μένει με την σκιά αυτην την γαλαζια και δεν κανει τίποτα πρεπει να επιλεξω κάτι άλλο και μετα στρώνει..είμαι με στοκ 4.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiorentinos Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Αυτά μπορείς να τα βρεις και σε άλλες rom. Ως αναφορά την cyanogen τη χρησιμοποιώ απο την αρχή που έχω το κινητό λόγω dsp manager και ειναι παρά πολύ σταθερή. Δεν είχα κάποιο πρόβλημα και στο μενού έχει υπομενού με τις τελευταίες nightly που τις κατεβαζεις και τις φλασαρεις. Τώρα αν φλασαρει αυτόματα δε ξέρω γιατί εγώ κατεβάζω τις ενημερώσεις απ το site και όχι απ το μενού.. Σε ποιες άλλες rom υπάρχουν αυτές οι δυνατότητες; Περισσότερο με ενδιαφέρει η καταμέτρηση των ειδοποιήσεων κάθε εφαρμογής!Με την stock δεν μπορεί να γίνει σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 ενα πραμα εχω να πω.τραγικο το helium,τα εχασα σχεδον ολα Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 ενα πραμα εχω να πω.τραγικο το helium,τα εχασα σχεδον ολα Γιατί τι έγινε ρε συ ; Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 πολυ απλα αποφασισε να μη μου επαναφερει σχεδον τις μισες κ παραπανω εφαρμογες.τοσο ομορφα Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiorentinos Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Τελικά έκανα root την συσκευή και θα παραμείνω σε stock προς το παρών! Λέτε να βάλω και franco kernel; Τώρα που είναι root θα παίρνει κανονικά τις αναβαθμίσεις της Google ή αν βγει αναβάθμιση πρέπει να γίνει unroot; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Τελικά έκανα root την συσκευή και θα παραμείνω σε stock προς το παρών! Λέτε να βάλω και franco kernel; Τώρα που είναι root θα παίρνει κανονικά τις αναβαθμίσεις της Google ή αν βγει αναβάθμιση πρέπει να γίνει unroot; Αν δεν βάλεις άλλον κερνελ έχει κανονικά update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiorentinos Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Αν δεν βάλεις άλλον κερνελ έχει κανονικά update Ευχαριστώ!!!Βλέπω ότι ρολάρει πολύ καλά με stock kernel...Θα το ψάξω να δω αν θα αλλάξω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Stock φυσάει το κινητό απλως με αλλες Ρομ εχεις και αλλά καλουδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Θα αφήσω στην άκρη για λίγο την pa και θα δοκιμασω cataclysm..Εντυπώσεις σύντομα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrsiri Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Stock φυσάει το κινητό απλως με αλλες Ρομ εχεις και αλλά καλουδια Για καλούδια xposed installer framework οσοι θέλουν να μείνουν stock Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts