Jump to content

[Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4  

93 members have voted

1. 1. Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4

• Official Google AOSP ROM KitKat
    • SlimKat
    • ParanoidAndroid
    • MAHDI
    • Purity
    • CarbonROM
    • PAC-man
      0
    • VANIR
      0
    • CyanogenMOD
    • other ROM

Recommended Posts

Ναι λόγω του superSU. Πατάς No και όλα καλά

Μήπως πρέπει να πατάω yes; δηλαδή να μην επιτρέψω στην rom να περάσει το stock recovery.

Το λέω γιατί, όταν πέρασα την 4.3 πάτησα no και το cm σβήστηκε. Τώρα πατάω yes και το recovery παραμένει.

Πέρασα πριν λίγο το superSU 1.45, ελπίζω να το διορθώσει κάποια στιγμή.

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μήπως πρέπει να πατάω yes; δηλαδή να μην επιτρέψω στην rom να περάσει το stock recovery.

Το λέω γιατί, όταν πέρασα την 4.3 πάτησα no και το cm σβήστηκε. Τώρα πατάω yes και το recovery παραμένει.

Πέρασα πριν λίγο το superSU 1.45, ελπίζω να το διορθώσει κάποια στιγμή.

Στην αναβάθμιση του συστήματος έπρεπε να πατήσεις yes για να στην κρατήσει. Τώρα επειδή το superSU βασίζεται σε ένα hack του chainfire που χρησιμοποιεί αυτή τη λειτουργία, πρέπει να πατάς no. Η recovery δεν πειράζεται και το root δουλεύει. Αλλιώς λογικά, αν έχω καταλάβει καλά, δεν θα έχεις root αν πατάς yes.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Στην αναβάθμιση του συστήματος έπρεπε να πατήσεις yes για να στην κρατήσει. Τώρα επειδή το superSU βασίζεται σε ένα hack του chainfire που χρησιμοποιεί αυτή τη λειτουργία, πρέπει να πατάς no. Η recovery δεν πειράζεται και το root δουλεύει. Αλλιώς λογικά, αν έχω καταλάβει καλά, δεν θα έχεις root αν πατάς yes.

Τελευταία φορά πάτησα yes και έχω root κανονικά :confused:

Τελευταία φορά πάτησα yes και έχω root κανονικά :confused:

Οκ, εγώ χθές φλάσαρα καινούργια recovery και μετα στο reboot έβαλα yes και το έχασα, αλλά είχα το αρχικό ζιπ του ρουτ, μπορεί να το έφτιαξε ή ήταν τυχαίο. Η ουσία είναι πως αν σου δουλεύει είσαι μια χαρά.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Παιδιά έχω δίλημμα.

Μετά από τόσο στήσιμο που έχω ρίξει στην aokp πίστευε αξίζει να πάω στην επίσημη 4.3? Από την αρχή έλεγα θα περιμένω την aokp 4.3 για να μην χάσω τίποτα αλλά με τρώει συνέχεια το χέρι μου, ειδικά τώρα που έβγαλε και ο Στράτος 4.3semaphore..

Από την εμπειρία σας αργούν οι custom των καινούργιων εκδόσεων?

Εγώ που είμαι ροοτ ακόμα ..αν θελησω να βάλω την Official 4.3 με το toolkit..έχω πάρει backup..οτι είχα κατεβάσει με ροοτ..με το titanium backup..

ερώτηση τώρα.οτι είχα κατεβασμένο με ροοτ απί εφαρμογές εννοώ..(σπασμένες) θα παιζουν στην οfficial??

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Εγώ θα σου πρότεινα να κατεβάσεις από την αρχή τις εφαρμογές και να επαναφέρεις με το Titanium μόνο τα data στις εφαρμογές που σου είναι απαραίτητα όπως τα saves από παιχνίδια.
Nexus 4 > Stock for a little moment

Εγώ θα σου πρότεινα να κατεβάσεις από την αρχή τις εφαρμογές και να επαναφέρεις με το Titanium μόνο τα data στις εφαρμογές που σου είναι απαραίτητα όπως τα saves από παιχνίδια.

αυτο ρωταω αγαπητε μου.. θα μπορεσω μετα να ξαναπερασω σπασμενες εφαρμογες? δεν θυμαμαι καλα..

Παιδιά με το toolkit του mskip, που φαντάζομαι πως έχετε χρησιμοποιήσει oi περισσότεροι, υπάρχει η λύση για να περάσετε την 4.3 χωρίς να χάσετε τα δεδομένα σας

1.Κατεβάστε το factory image της 4.3

2.Τοποθετήστε το στο Google_Nexus_4_ToolKit\put_google_factory_image_here

3.Επιλέξτε την επιλογή 9 (Download,Extract + Flash google factory custom rom)

4.Επιλέξτε την επιλογή 2 (Flash Google image)

Έπειτα θα σας γίνει ερώτηση αν θέλετε να διαγράψετε τα δεδομένα σας ή όχι. Θα πατήσετε όχι και από μόνο του δεν θα φλασάρει το userdata.img

Ελπίζω να βοήθησα :)

Παιδιά με το toolkit του mskip, που φαντάζομαι πως έχετε χρησιμοποιήσει oi περισσότεροι, υπάρχει η λύση για να περάσετε την 4.3 χωρίς να χάσετε τα δεδομένα σας

1.Κατεβάστε το factory image της 4.3

2.Τοποθετήστε το στο Google_Nexus_4_ToolKit\put_google_factory_image_here

3.Επιλέξτε την επιλογή 9 (Download,Extract + Flash google factory custom rom)

4.Επιλέξτε την επιλογή 2 (Flash Google image)

Έπειτα θα σας γίνει ερώτηση αν θέλετε να διαγράψετε τα δεδομένα σας ή όχι. Θα πατήσετε όχι και από μόνο του δεν θα φλασάρει το userdata.img

Ελπίζω να βοήθησα :)

ευγε φιλε..!!και περιμενουμε για να το ξανακανουμε ροοτ??

Edited by STATYSS

ευγε φιλε..!!και περιμενουμε για να το ξανακανουμε ροοτ??

Μετα κατεβασε το ζιπακι απο chain και φλασαρε το απο recovery.Αμα εισαι με TW δεν τρεχει προβλημα.Aμα εισαι με clock μετα το reboot σε ρωταει κατι πατα οχι.Μπορει κ να φτιαχτηκε στη νεα εκδοση δεν γνωριζω ακριβως μαις και εχω TW

Δημήτρης

Μετα κατεβασε το ζιπακι απο chain και φλασαρε το απο recovery.Αμα εισαι με TW δεν τρεχει προβλημα.Aμα εισαι με clock μετα το reboot σε ρωταει κατι πατα οχι.Μπορει κ να φτιαχτηκε στη νεα εκδοση δεν γνωριζω ακριβως μαις και εχω TW

τωρα αν ρωτησω τι ειναι το TW και τι το clock που γραφεις ...θα με βρισετε???

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

τωρα αν ρωτησω τι ειναι το TW και τι το clock που γραφεις ...θα με βρισετε???

Τα 2 ειδη recovery!ο καθένας χρησιμοποιεί οτι θέλει.εγώ έχω το tw

Δημήτρης

Τα 2 ειδη recovery!ο καθένας χρησιμοποιεί οτι θέλει.εγώ έχω το tw

πως βλεπουμε τι εχουμε?

πως βλεπουμε τι εχουμε?

Εξαρτάται τι φλασαρες απο το toolkit. Σε ρωτάει ποιο θες.δεν μιλάμε για στοκ ρικοβερι

Δημήτρης

Εξαρτάται τι φλασαρες απο το toolkit. Σε ρωτάει ποιο θες.δεν μιλάμε για στοκ ρικοβερι

δεν θυμαμαι καθολου..!!οχι δεν εχω στοκ ρομ..!!υπαρχει τροπος να δςω?? η δνε παιζει κ πολυ ρολο?

δεν θυμαμαι καθολου..!!οχι δεν εχω στοκ ρομ..!!υπαρχει τροπος να δςω?? η δνε παιζει κ πολυ ρολο?

Μπες σε recovery mode κ δες τι γραφεί.αμα γράφει clockword έχει καλώς αλλιως εχεις το άλλο

Δημήτρης

Μπες σε recovery mode κ δες τι γραφεί.αμα γράφει clockword έχει καλώς αλλιως εχεις το άλλο

Tw έχω..2.4.4.0...κάτι κάναμε σήμερα..ευχαριστώ!

Παιδιά έχω δίλημμα.

Μετά από τόσο στήσιμο που έχω ρίξει στην aokp πίστευε αξίζει να πάω στην επίσημη 4.3? Από την αρχή έλεγα θα περιμένω την aokp 4.3 για να μην χάσω τίποτα αλλά με τρώει συνέχεια το χέρι μου, ειδικά τώρα που έβγαλε και ο Στράτος 4.3semaphore..

Από την εμπειρία σας αργούν οι custom των καινούργιων εκδόσεων?

Όχι αδερφέ, δεν αξίζει. Θα περιμένεις την AOKP , όπως και εγώ την CM να βγάλουν σε λίγες μέρες την 4.3. Και απ'ότι διαβάζω δεν αργούν.

Προσωπικά απορώ με όλους που από custom rom πάνε σε στοκ 4.3, στήνουν από την αρχή το κινητό και σε λίγο που θα βγουν οι custom με 4.3, θα ξανα φλασαρουν άλλη ρομ και θα ξανα στήσουν το κινητό πάλι από την αρχή.

H χαρά του καινούργιου είναι ρε παιδιά και τίποτα παραπάνω. Το στήσιμο εξάλλου δεν πρέπει να τρώει παραπάνω απο μισή ώρα. Εκτός αν κάποιος έχει φορτώσει πολλά uccw widgets κι έχει φτιάξει homescreens σύμφωνα με τα γούστα του.
Nexus 4 > Stock for a little moment

Όχι αδερφέ, δεν αξίζει. Θα περιμένεις την AOKP , όπως και εγώ την CM να βγάλουν σε λίγες μέρες την 4.3. Και απ'ότι διαβάζω δεν αργούν.

Προσωπικά απορώ με όλους που από custom rom πάνε σε στοκ 4.3, στήνουν από την αρχή το κινητό και σε λίγο που θα βγουν οι custom με 4.3, θα ξανα φλασαρουν άλλη ρομ και θα ξανα στήσουν το κινητό πάλι από την αρχή.

Γιατί απορεις;εσυ μια Ρομ θα βάλεις κ τέλος;αμα ξερεις να χρησιμοποιεις το titanium δεν εχεις θεμα.γιαυτό έχουμε nexus για να αλλάζουμε τα παντα εύκολα κ γρηγορα.

Δημήτρης

Δηλ μπορω να περιμένω κ γω με codefirex που έχω τώρα...για να βάλω την 4.3 χωρίς πολλά πολλά??και την περνάμε παλι με toolkit?

Γιατί απορεις;εσυ μια Ρομ θα βάλεις κ τέλος;αμα ξερεις να χρησιμοποιεις το titanium δεν εχεις θεμα.γιαυτό έχουμε nexus για να αλλάζουμε τα παντα εύκολα κ γρηγορα.

Συμφωνώ σε όλα, εκτός από το πρώτο. Οι περισσότεροι έχουμε δοκιμάσει σχεδόν όλες τις ρομ που υπάρχουν.Και οι περισσότεροι έχουμε κατασταλάξει στην καθημερινή μας ρομ. Γι αυτό πιστεύω πως είναι άσκοπο να περάσουμε μια ρομ που ουσιαστικά δεν έχει να προσφέρει τίποτα το νέο.Όλες οι αλλαγές είναι "under the hood" (όπως λένε).

Άμα ήταν μια ολοκαίνουρια έκδοση πχ η 5.0, θα έλεγα ότι όλοι θα έπρεπε να περάσουμε την στοκ, να δούμε πως θέλει η google το android για καμιά εβδομάδα και μετά να αρχίσουμε πάλι τις customιες.

• The title was changed to [Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)