prioxxx Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Ειδα οτι το συζητατε ωρα τωρα κατεβασα και εγω το delay fix για να δουμε αν δουλευει τωρα το φλασαρω! Πρεπει να δουλευει νομιζω...με κλειστη οθονη (οχι deep sleep ομως) στελνω στο ΦΒ απο ενα μποτακι μου και χτυπαει 2'' μετα!!! Το θεμα ειναι οτι με deep sleep δεν δουλευει Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Το θεμα ειναι οτι με deep sleep δεν δουλευει Τσεκαρισμενο??Αρα αναγκαστικα περιμενουμε και καινουργιο κερνελ!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Τσεκαρισμενο??Αρα αναγκαστικα περιμενουμε και καινουργιο κερνελ!! Εγώ το τσεκαρα.αλλά δοκίμασε κ συ να μας πεις Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Παιδιά SOS.. Βρήκα δουλειά σαν οδηγός στην Γερμανία και για να μην αγοράσω navi είπα να χρεισιμοποιησω το αγαπημένο μου κινητό. Χρεισιμοποιησα το google maps αλλά τρώει όλα τα MB. Μπορείτε να μου ποσταρετε κανένα link να πάρω δωρεάν το navigon η οποίο πιστεύεται οτι είναι καλό navigation για το nexus 4? Ευχαριστώ. Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekok97 Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 (edited) Παιδιά SOS.. Βρήκα δουλειά σαν οδηγός στην Γερμανία και για να μην αγοράσω navi είπα να χρεισιμοποιησω το αγαπημένο μου κινητό. Χρεισιμοποιησα το google maps αλλά τρώει όλα τα MB. Μπορείτε να μου ποσταρετε κανένα link να πάρω δωρεάν το navigon η οποίο πιστεύεται οτι είναι καλό navigation για το nexus 4? Ευχαριστώ. Βαζω "shortened url" : http://****************** Αν δεν επιτρεπεται ας το διαγραψει καποιος mod. ;( Edited July 18, 2013 by vampyre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 (edited) Βαζω "shortened url" : http://************* Αν δεν επιτρεπεται ας το διαγραψει καποιος mod. ;( ευχαριστώ για το λινκ. Μπαίνω από το κινητό η θέλει λάπτοπ να το κατεβάσω και μετά να το βάλω στο κινητό. Μπορεί να μου πει καποιος την διαδικασία? Απο τον υπολογιστη με βγάζει να κατεβάσω ενα zip και μετα ανάλογη ενα πρόγραμμα για τραγούδια. Edited July 18, 2013 by vampyre Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekok97 Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 (edited) ευχαριστώ για το λινκ. Μπαίνω από το κινητό η θέλει λάπτοπ να το κατεβάσω και μετά να το βάλω στο κινητό. Μπορεί να μου πει καποιος την διαδικασία? Μπορείς και τα δυο... Περαιτέρω οδηγίες έχει. :) =================================== Paranoid 3.65 + stock kernel(της rom) Edited July 18, 2013 by georgekok97 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Κατέβασα το mega στο κινητό και το κατεβάζω. Αύριο θα το χρεισιμοποιησω στην δουλειά. Ευχαριστώ... :) Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 (edited) Τελικά κατέβηκε το navigon στο mega (μια εφαρμογή cloud που μου δίνει 50GB) και μου πείρε 3GB χώρο απο το κινητό. Δεν το βγάζει όμως να το επιλεξω και όταν μπαίνω στο mega και φαίνεται οτι το έχω μέσα και πατήσω για να το επιλεξω μου βγάζει ενα παράθυρο για να το κάνω αποστολή το αρχείο. Τι κάνω εδώ;;; χωρια τα 3G που μου πείρε στο cloud μου πείρε και 3 G στο κινητό. Edited July 19, 2013 by CjGeorgio Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekok97 Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Τελικά κατέβηκε το navigon στο mega (μια εφαρμογή cloud που μου δίνει 50GB) και μου πείρε 3GB χώρο απο το κινητό. Δεν το βγάζει όμως να το επιλεξω και όταν μπαίνω στο mega και φαίνεται οτι το έχω μέσα και πατήσω για να το επιλεξω μου βγάζει ενα παράθυρο για να το κάνω αποστολή το αρχείο. Τι κάνω εδώ;;; χωρια τα 3G που μου πείρε στο cloud μου πείρε και 3 G στο κινητό. Αν κατάλαβα καλά αυτό που πρεπει να.κανεις είναι να κατενασεις το es file manager και να το μετακινήσεις απο τις λήψεις στον κεντρικό φακελο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Ειδα οτι το συζητατε ωρα τωρα κατεβασα και εγω το delay fix για να δουμε αν δουλευει τωρα το φλασαρω! Πρεπει να δουλευει νομιζω...με κλειστη οθονη (οχι deep sleep ομως) στελνω στο ΦΒ απο ενα μποτακι μου και χτυπαει 2'' μετα!!! Σ' εμένα δε δουλεύει. Εχω δίπλα δίπλα το Nexus με το Desire (και στα δύο CM rom) και με κλειστή οθόνη και τα δύο. Έκανε φίλος μου post μέσα σε status μου στο Facebook, ήρθε η ειδοποίηση στο Desire και στο Nexus τίποτα. Μετά από κάνα 5λεπτό, άνοιξα την οθόνη του Nexus και στα πρώτα δευτερόλεπτα ήρθε η ειδοποίηση !!! Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Αν κατάλαβα καλά αυτό που πρεπει να.κανεις είναι να κατενασεις το es file manager και να το μετακινήσεις απο τις λήψεις στον κεντρικό φακελο Κατέβασα το πρόγραμμα. Βρίσκω τώρα τον φάκελο navigon Το παταω και ανοιγη το αρχείο με όνομα mis.Text. παταω επάνω του και με βγαίνουν οι εξείς επιλογές DB text editor,es επεξεργασία κειμένου,firefox,htmlviewer,kingsoftoffice,quickoffice. Επιλέγω οποίο να ειναι και μου ανοιγη ενα άλλο παράθυρο με παρά πολλούς αριθμούς και νούμερα με την επιλογή να Το κάνω save η να βγω. Ένας φίλος μου με είπε επειδή είναι rar να το περάσω στο λάπτοπ μου και να το κάνω extrack και να το ξανά περάσω στο κινητό. Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Κατέβασα το πρόγραμμα. Βρίσκω τώρα τον φάκελο navigon Το παταω και ανοιγη το αρχείο με όνομα mis.Text. παταω επάνω του και με βγαίνουν οι εξείς επιλογές DB text editor,es επεξεργασία κειμένου,firefox,htmlviewer,kingsoftoffice,quickoffice. Επιλέγω οποίο να ειναι και μου ανοιγη ενα άλλο παράθυρο με παρά πολλούς αριθμούς και νούμερα με την επιλογή να Το κάνω save η να βγω. Ένας φίλος μου με είπε επειδή είναι rar να το περάσω στο λάπτοπ μου και να το κάνω extrack και να το ξανά περάσω στο κινητό. Βάλε όλο το ζιπ χύμα στην sd.μετα με τον es το ανοιγεις και εγκαθιστας το navigon europe apk.εχτες το έβαλα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Έβαλα την 4.3.καλη smooTh.χωρίς ροοτ όμως.κάνα νεο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Έβαλα την 4.3.καλη smooTh.χωρίς ροοτ όμως.κάνα νεο; γιατί δεν εβαλες μια ροοταρισμενη 4.3??αν δεν κανω λάθος υπάρχει στο xda έτοιμο zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Βάλε όλο το ζιπ χύμα στην sd.μετα με τον es το ανοιγεις και εγκαθιστας το navigon europe apk.εχτες το έβαλα. Μπορείς να μου πεις πως ακριβως; Μέσο εφαρμογής es μου λέει οτι ο φάκελος navigon είναι ειδη στην SD. Μήπως λες να το κάνω στον υπολογιστή extrack και να το βάλω μετά στο κινητό; Συγνώμη παιδιά αλλά με μισά που τα λέτε δεν μπορώ να καταλάβω. Αν μπορείτε γραψτε ολοκληρωμένα τι πρεπει να κάνω. Ευχαριστώ. Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Μπορείς να μου πεις πως ακριβως; Μέσο εφαρμογής es μου λέει οτι ο φάκελος navigon είναι ειδη στην SD. Μήπως λες να το κάνω στον υπολογιστή extrack και να το βάλω μετά στο κινητό; Συγνώμη παιδιά αλλά με μισά που τα λέτε δεν μπορώ να καταλάβω. Αν μπορείτε γραψτε ολοκληρωμένα τι πρεπει να κάνω. Ευχαριστώ. θα σου πω πως το εβαλα εγω,κατεβασμα απο pc,και μετα αυτο που ειπα στο προηγουμενο μου ποστ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 θα σου πω πως το εβαλα εγω,κατεβασμα απο pc,και μετα αυτο που ειπα στο προηγουμενο μου ποστ. Οκ.. Ευχαριστώ Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 γιατί δεν εβαλες μια ροοταρισμενη 4.3??αν δεν κανω λάθος υπάρχει στο xda έτοιμο zip Παρολαυτα το χανεις μερικες φορες. Έβαλα την 4.3.καλη smooTh.χωρίς ροοτ όμως.κάνα νεο; Φλασαρεις το SuperSU με TWRP και φτιαχνεις τα Superuser permissions. Done. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 (edited) το έφερα χτες σε στοκ κατάσταση για να το πάω για service, έκανα μετά πάλι root (με τον οδηγό του φόρουμ χωρίς Η/Υ) και όλα ηταν ΟΚ.. Πάω να περάσω custom rom, εγκαθιστώ κανονικά carbon και δεν δουλεύει το wifi, δεν πατιέται το home button, το button που αλλάζει το notification bar στα toggles και διάφορα άλλα κουλά. Του κάνω όλα τα reset από recovery 3-4 φορές ξανά flash την rom (την ξανακατέβασα μήπως δεν είχε κατέβει καλά) και πάλι τα ίδια. Κατεβάζω τελευταία rasbeanjelly πάλι wipes κτλ εγκαθιστώ και ξανά τα ίδια συμπτώματα! :wacko: Tι μου έχει ξεφύγει???? edit: και rootbox.. baseband? bootloader? πρέπει να φλασάρω κάτι? Edited July 20, 2013 by equi Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 το έφερα χτες σε στοκ κατάσταση για να το πάω για service, έκανα μετά πάλι root (με τον οδηγό του φόρουμ χωρίς Η/Υ) και όλα ηταν ΟΚ.. Πάω να περάσω custom rom, εγκαθιστώ κανονικά carbon και δεν δουλεύει το wifi, δεν πατιέται το home button, το button που αλλάζει το notification bar στα toggles και διάφορα άλλα κουλά. Του κάνω όλα τα reset από recovery 3-4 φορές ξανά flash την rom (την ξανακατέβασα μήπως δεν είχε κατέβει καλά) και πάλι τα ίδια. Κατεβάζω τελευταία rasbeanjelly πάλι wipes κτλ εγκαθιστώ και ξανά τα ίδια συμπτώματα! :wacko: Tι μου έχει ξεφύγει???? edit: και rootbox.. baseband? bootloader? πρέπει να φλασάρω κάτι? Όχι, δεν χρειάζονται άλλα. Για να περάσεις την ρομ όμως πρέπει να κάνεις από recovery, factory reset και wipe cache και dalvik πριν κάνεις reboot, το έκανες έτσι και συνάντησες προβλήματα; Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 (edited) Όχι, δεν χρειάζονται άλλα. Για να περάσεις την ρομ όμως πρέπει να κάνεις από recovery, factory reset και wipe cache και dalvik πριν κάνεις reboot, το έκανες έτσι και συνάντησες προβλήματα; όλα τα έκανα ξανά και ξανά.. με τα πολλά σε κάποια φάση δεν μπορούσε να μπουτάρει.. τώρα το γύρισα σε στοκ για να το κάνω πάλι root. κάνει κάτι που δεν έκανε ποτέ.. αργεί να κάνει boot και μετά διαλέγω γλώσσα να προχωρήσω και μέχρι να με πάει στην επιλογή δικτύου wifi για 10-15sec δείχνει τη μπάρα να γεμίζει και γράφει just a sec. μετά πάει στα δίκτυα αλλά μένει να λέει turning on wifi και πρέπει να πατήσω skip. όταν ξεκινήσει τελικά το κινητό το switch του wifi είναι γκρι και δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω edit: από ότι είδα πλέον βγάζει στο status στο imei, baseband κτλ unknown.. wtf??? Edited July 20, 2013 by equi Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 (edited) όλα τα έκανα ξανά και ξανά.. με τα πολλά σε κάποια φάση δεν μπορούσε να μπουτάρει.. τώρα το γύρισα σε στοκ για να το κάνω πάλι root. κάνει κάτι που δεν έκανε ποτέ.. αργεί να κάνει boot και μετά διαλέγω γλώσσα να προχωρήσω και μέχρι να με πάει στην επιλογή δικτύου wifi για 10-15sec δείχνει τη μπάρα να γεμίζει και γράφει just a sec. μετά πάει στα δίκτυα αλλά μένει να λέει turning on wifi και πρέπει να πατήσω skip. όταν ξεκινήσει τελικά το κινητό το switch του wifi είναι γκρι και δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω Περίεργο, δοκίμασε από το τερματικό ή με το τουλκιτ. Θα το τσεκάρω. Αν και τα πρώτα βήματα (root, unlock, custom recovery και flash μετα) τα έχω δοκιμάσει ο ίδιος και δεν είχα κανένα θέμα. Edited July 20, 2013 by Gialakias Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuNaTiC-Abuser Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Μετά από καιρό που δεν παρακολουθώ το θέμα θέλω να ρωτήσω 2 πραγματάκια 1) Υπάρχει πλέον τρόπος να παίρνει το κινητό Internet απο την σύνδεση του με υπολογιστή μέσω του USB? 2) Το update του 4.3 θα είναι FTA ή θα πρέπει να το κατεβάσουμε απο κάπου... Still Stock... Ευχαριστώ Παράθεση http://img822.imageshack.us/img822/166/400x90.jpg StarCraft2 Hellenic Community @ http://www.StarCraft2.gr StarCraft 2 Gaming Stream @ http://www.Twitch.tv/Lunaticoldschool Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Παίζει να είναι τούβλο πλέον το κινητό.. Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts