dimitrisOS Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Ρε παιδιά πόσο smooth είναι ο faux; Έχω πάθει πλάκα! Παλευα ποσο καιρό με Franco και trinity. Είδα το φως μου! Ελπίζω να είναι καλός και στην μπαταρία. ενα link για download :) Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos96 Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Μήπως ξέρει κάποιος γιατί το antutu μου βγάζει αποτελεσματα περιπου 14000 ενω δείχνει οτι γενικότερα το nexus βγάζει απο 18000-20000. Φυσικά το nexus είναι απείραχτο, ουτε ροοτ δεν έχω κανει http://www.myphone.gr/forum/newreply.php?do=postreply&t=351464#editpost Παράθεση Samsung Galaxy S20 FE 5G:) «Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Μήπως ξέρει κάποιος γιατί το antutu μου βγάζει αποτελεσματα περιπου 14000 ενω δείχνει οτι γενικότερα το nexus βγάζει απο 18000-20000. Φυσικά το nexus είναι απείραχτο, ουτε ροοτ δεν έχω κανει http://www.myphone.gr/forum/newreply.php?do=postreply&t=351464#editpost Το Nexus απείραχτο βγάζει γύρω στις 15000-16000. Παραπάνω βγάζει μόνο με custom rom. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos96 Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Ναι αλλά το θέμα είναι πως εγώ σε καμία περίπτωση δεν φτανω τα 15000 Αυτό είναι το θέμα Παράθεση Samsung Galaxy S20 FE 5G:) «Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Χαλασμενο, στειλτο πισω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Kαινουρια PA 3.65 εδω........http://goo.im/devs/paranoidandroid/roms/mako/pa_mako-3.65-20130706.zip PAGapps εδω........http://goo.im/devs/paranoidandroid/roms/gapps/pa_gapps-full-4.2-20130702-signed.zip Ο αγαπημενος μου modded Xperia Launcher (Ναι,τρεχει στο Νexus κανονικα - μη ρωτησετε..) εδω........http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2103403 Φιλέ ο launcher απλα τα σπάει,σε ευχαριστώ που το μοιραστικες μάζι μας..Άραγε να υπάρχει και ο launcher του optimus g για μας;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos96 Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Τι χαλασμενο; Αμέσως το έβγαλε χαλασμένο; Μια χαρά είναι το μηχανημα, απιστευτο Παράθεση Samsung Galaxy S20 FE 5G:) «Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Τι χαλασμενο; Αμέσως το έβγαλε χαλασμένο; Μια χαρά είναι το μηχανημα, απιστευτο δοκίμασε και μια φορά όταν θα είναι κρυο,θα δεις διαφορά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Ναι αλλά το θέμα είναι πως εγώ σε καμία περίπτωση δεν φτανω τα 15000 Αυτό είναι το θέμα Και εγώ δεν εβγαζα με τίποτα 15k..ετρεξα εβα τωρα που ηταν κρύο και εβγαλα 15600 οποτε μην ανχωνεσαι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Χαλασμενο, στειλτο πισω. :lol: πλακα πλακα μονο faux και ak δεν εχω δοκιμασει..βρε λες? :p Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Φιλέ ο launcher απλα τα σπάει,σε ευχαριστώ που το μοιραστικες μάζι μας..Άραγε να υπάρχει και ο launcher του optimus g για μας;; τι ειναι ρε παιδια κατεβασα ενα αλλα δεν ξερω τι ειναι τι κανει και πως το χρησημοποιούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Ναι αλλά το θέμα είναι πως εγώ σε καμία περίπτωση δεν φτανω τα 15000 Αυτό είναι το θέμα Σιγουρέψου πως η μνήμη είναι όσο άδεια γίνεται επίσης. Εγώ αν θυμάμαι καλά έβγαλα κοντά στα 15.600 μόνο με kernel περασμένο και Perfomance στο Governor που το τσιτώνει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 τι ειναι ρε παιδια κατεβασα ενα αλλα δεν ξερω τι ειναι τι κανει και πως το χρησημοποιούμε Ο Launcher αν δουλεύεις windows είναι η αντίστοιχη επιφάνεια εργασίας(desktop) σε αυτό μπορείς να τοποθετήσεις όλων των ειδών συντομεύσεις που κάνουν την ζωή σου εύκολη! Κανεις μια εγκατάσταση του launcher και πατάς το μεσαίο κουμπί που πηγαινει στην αρκικη οθόνη και επιλεγεις xperia launcher.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Μπορούν να μου πουν όσοι είναι με CM, αν έχουν το ίδιο πρόβλημα μ' εμένα; Κάθε φορά που ανοίγω τον stock web browser, μου ζητάει να κάνω login με τον λογαριασμό μου στο Google. Παλιότερα έκανες login την 1η φορά, και από εκεί και πέρα θυμόταν το account σου και δε σε ξαναρωτούσε. Πλέον, στις τελευταίες εκδόσεις, κάθε φορά που τον ανοίγω, μου ζητάει να κάνω login. Δεν αποθηκεύει, όπως γινόταν πάντα, το account μου !! Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Λοιπόν κατέληξε σε cm unofficial με mako και kernel matr1x 10 cm gpu!!! Ότι πρόβλημα είχα με τους τώρα δεν υπάρχουν! Και πολύ ωραία χρώματα! Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 ενα link για download :) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2008222 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lavramid Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Μπορούν να μου πουν όσοι είναι με CM, αν έχουν το ίδιο πρόβλημα μ' εμένα; Κάθε φορά που ανοίγω τον stock web browser, μου ζητάει να κάνω login με τον λογαριασμό μου στο Google. Παλιότερα έκανες login την 1η φορά, και από εκεί και πέρα θυμόταν το account σου και δε σε ξαναρωτούσε. Πλέον, στις τελευταίες εκδόσεις, κάθε φορά που τον ανοίγω, μου ζητάει να κάνω login. Δεν αποθηκεύει, όπως γινόταν πάντα, το account μου !! Μη ξαναχρησιμοποιήσεις στοκ browser, μια χαρά είναι οι dolphin, chrome, one!! ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orion79 Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Φιλέ ο launcher απλα τα σπάει,σε ευχαριστώ που το μοιραστικες μάζι μας..Άραγε να υπάρχει και ο launcher του optimus g για μας;; Να σαι καλά φιλαρακι! Αυτον τον launcher τον ξέρω πολύ καιρό,τον χρησιμοποιουσα απο πριν,που είχα Xperia. Είναι καλαίσθητος και πολυ παραμετροποιησιμος,απ τους πιο ωραίους που έχω δουλέψει και τυχαία τον δοκιμασα στο Nexus και έτρεχε τέλεια. Σε συνδυασμό με Paranoid/Pie,μου άλλαξε όλο το τηλέφωνο! 4,7 ιντσες,ολες δικες μου! Εχω καλομαθει τωρα και αν βλεπω navigation keys ξενερωνω! Α..και κάτι άλλο.. Ο νεος υβριδικός Faux-Αk kernel είναι ολά τα λεφτά!! Καταπληκτικός! Δεν χανετε τιποτα να τον δοκιμασετε! Συμβατος με TricksterMod. ;) Παράθεση OmniRom 4.4.2 - ΑΚ KO v.242 - TWRP 2.6.3.3 @Dalvik_Must_Die@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Ο Launcher αν δουλεύεις windows είναι η αντίστοιχη επιφάνεια εργασίας(desktop) σε αυτό μπορείς να τοποθετήσεις όλων των ειδών συντομεύσεις που κάνουν την ζωή σου εύκολη! Κανεις μια εγκατάσταση του launcher και πατάς το μεσαίο κουμπί που πηγαινει στην αρκικη οθόνη και επιλεγεις xperia launcher..ευχαριστω φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Μπορούν να μου πουν όσοι είναι με CM, αν έχουν το ίδιο πρόβλημα μ' εμένα; Κάθε φορά που ανοίγω τον stock web browser, μου ζητάει να κάνω login με τον λογαριασμό μου στο Google. Παλιότερα έκανες login την 1η φορά, και από εκεί και πέρα θυμόταν το account σου και δε σε ξαναρωτούσε. Πλέον, στις τελευταίες εκδόσεις, κάθε φορά που τον ανοίγω, μου ζητάει να κάνω login. Δεν αποθηκεύει, όπως γινόταν πάντα, το account μου !! Το κανει οντος...ζηταει συνεχεια login Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Παιδιά ενα link flash player από xda για να μπορώ να βλέπω online ταινίες;;; Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Παιδιά ενα link flash player από xda για να μπορώ να βλέπω online ταινίες;;; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2042464 Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Να σαι καλά φιλαρακι! Αυτον τον launcher τον ξέρω πολύ καιρό,τον χρησιμοποιουσα απο πριν,που είχα Xperia. Είναι καλαίσθητος και πολυ παραμετροποιησιμος,απ τους πιο ωραίους που έχω δουλέψει και τυχαία τον δοκιμασα στο Nexus και έτρεχε τέλεια. Σε συνδυασμό με Paranoid/Pie,μου άλλαξε όλο το τηλέφωνο! 4,7 ιντσες,ολες δικες μου! Εχω καλομαθει τωρα και αν βλεπω navigation keys ξενερωνω! Α..και κάτι άλλο.. Ο νεος υβριδικός Faux-Αk kernel είναι ολά τα λεφτά!! Καταπληκτικός! Δεν χανετε τιποτα να τον δοκιμασετε! Συμβατος με TricksterMod. ;) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2342175 αυτον λες?εντυπωσεις? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 (edited) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2042464 Firefox... Edited July 9, 2013 by CjGeorgio Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Τι χαλασμενο; Αμέσως το έβγαλε χαλασμένο; Μια χαρά είναι το μηχανημα, απιστευτο Aφου δε γκαζωνει να 'ουμ, στειλτο να παρεις ενα που πιανει τα benchmarks. Μη σε κοροιδευουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts