Antonio27 Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Γεια σας Είμαι καινούριος σε όλη τη διαδικασία και θέλω να φλασαρω ρομ και κερνελ να δω κι εγώ γενικά τι παιζει. Αν μπορείτε πείτε μου κάποιους καλούς συνδυασμούς που δουλεύουν σε εσάς. Με ενδιαφέρει κυρίως καλύτερη μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Γεια σας Είμαι καινούριος σε όλη τη διαδικασία και θέλω να φλασαρω ρομ και κερνελ να δω κι εγώ γενικά τι παιζει. Αν μπορείτε πείτε μου κάποιους καλούς συνδυασμούς που δουλεύουν σε εσάς. Με ενδιαφέρει κυρίως καλύτερη μπαταρια. Φιλέ μην περιμένεις στάνταρ απάντηση σε αυτό, όλοι έχουν τον δικό τους τρόπο χρήσης του τηλεφώνου και δεν είναι απαραίτητο να ταιριάζει σε σένα. Πρέπει να δοκιμάσεις μόνος σου και να βρεις τον συνδιασμό που σου αρέσει. Με το toolkit είναι παιχνιδάκι και μπορείς να δοκιμάσεις τα πάντα. Κράτησε ένα backup τα αρχεία που έχεις και προχώρα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Γεια σας Είμαι καινούριος σε όλη τη διαδικασία και θέλω να φλασαρω ρομ και κερνελ να δω κι εγώ γενικά τι παιζει. Αν μπορείτε πείτε μου κάποιους καλούς συνδυασμούς που δουλεύουν σε εσάς. Με ενδιαφέρει κυρίως καλύτερη μπαταρια. Οπως λεει και ο αποπανω μην περιμενεις απαντηση...μονο με δοκιμες θα βρεις ακρη.. Στατιστικα εδω ολοι παιζουν με paranoid rom,carbon,xylon και απο κερνελς franco,harsh,matrix,semaphore. Φλασαρεις,δοκιμαζεις και κρατας οτι σε καλυπτει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Οπως λεει και ο αποπανω μην περιμενεις απαντηση...μονο με δοκιμες θα βρεις ακρη.. Στατιστικα εδω ολοι παιζουν με paranoid rom,carbon,xylon και απο κερνελς franco,harsh,matrix,semaphore. Φλασαρεις,δοκιμαζεις και κρατας οτι σε καλυπτει... Ξέχασες τον faux kernel lol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Ξέχασες τον faux kernel lol Ναι σωστα...απλα ειπα μερικους ενδεικτικα.σαφως υπαρχουν κι αλλοι...trinity,ak,airkernel.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 δε ξερω αν εχει να κανει με τον harsh αλλα ωρες ωρες οι ειδοποιησεις αργουν πολυ(wifi) ...μεχρι κ 40λεπτο Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 δε ξερω αν εχει να κανει με τον harsh αλλα ωρες ωρες οι ειδοποιησεις αργουν πολυ(wifi) ...μεχρι κ 40λεπτο Δεν έχω αντιμετωπίσει τέτοιο πρόβλημα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 10 ωρες στη μπαταρια..με 2.30ωρες SOT 1:50ομιλια 2G με trinity....στα 1024 και πεταει...τετεια μπαταρια και σε τοσο χαμηλη ταχυτητα χωρις λαγκ δεν εχω βρει!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lavramid Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 δε ξερω αν εχει να κανει με τον harsh αλλα ωρες ωρες οι ειδοποιησεις αργουν πολυ(wifi) ...μεχρι κ 40λεπτο εχω τον harsh τοσο καιρο και δεν εχω κανενα θεμα!μονο λιγο με swipe 2 lock και το swipe 2 unlock που οποτε το ενεργοποιω μετα απο λιγο crashαρει το κινητο!τρομερη μπαταρια παντως! Ασχετο αλλα εχει κανεις θεμα με τον dolphin?αφου εκανα ενεργοποιησα τον flash με τον beta δε μου δουλευει μερικες φορες το android mode,με τρανο παραδειγμα το myphone.gr!!ειναι κουραστικα μερικα site σε desktop mode!ξερει κανεις τιποτα;;; Οπως λεει και ο αποπανω μην περιμενεις απαντηση...μονο με δοκιμες θα βρεις ακρη.. Στατιστικα εδω ολοι παιζουν με paranoid rom,carbon,xylon και απο κερνελς franco,harsh,matrix,semaphore. Φλασαρεις,δοκιμαζεις και κρατας οτι σε καλυπτει... ρε παιδια δεν βαζει κανεις την cm???νιωθω μοναξια!ας μου συμπαραστεθει καποιος!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 εχω τον harsh τοσο καιρο και δεν εχω κανενα θεμα!μονο λιγο με swipe 2 lock και το swipe 2 unlock που οποτε το ενεργοποιω μετα απο λιγο crashαρει το κινητο!τρομερη μπαταρια παντως! Ασχετο αλλα εχει κανεις θεμα με τον dolphin?αφου εκανα ενεργοποιησα τον flash με τον beta δε μου δουλευει μερικες φορες το android mode,με τρανο παραδειγμα το myphone.gr!!ειναι κουραστικα μερικα site σε desktop mode!ξερει κανεις τιποτα;;; ρε παιδια δεν βαζει κανεις την cm???νιωθω μοναξια!ας μου συμπαραστεθει καποιος!:lol: H cm ειναι κορυφη...αλλα πολυ σκεταδουρα ρε γμτ...ουτε να αλλαξεις το μεγεθος του navbar εχει!!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lavramid Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 H cm ειναι κορυφη...αλλα πολυ σκεταδουρα ρε γμτ...ουτε να αλλαξεις το μεγεθος του navbar εχει!!! αφου τα εχει ολα τελεια!τι αλλο σου λειπει;;;;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 αφου τα εχει ολα τελεια!τι αλλο σου λειπει;;;;) Απο cm... 1)Navbar height 2)Center clock Σε σχεση με AOKP τωρα για dpi-per-app κλαιν...αλλαζω στο build.prop και ολα καλα...αλλα αυτη τη τιτανοτεραστια navbar δεν μπορω να τη βλεπω και ουτε μπορω σε καθε nightly να editaro το framework για να αλλαζω navbar height!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lavramid Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Οπότε προφανώς είμαι ο μόνος καουμπόη που την χρησιμοποιεί ε;; :-P λες γι'αυτό να μην μου παίζει το android mode στον dolphin?? Πάντως από σταθερότητα σκίζει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigri444 Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 H cm ειναι κορυφη...αλλα πολυ σκεταδουρα ρε γμτ...ουτε να αλλαξεις το μεγεθος του navbar εχει!!! Δοκίμασε αυτό. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2270198 Οπότε προφανώς είμαι ο μόνος καουμπόη που την χρησιμοποιεί ε;; :-P λες γι'αυτό να μην μου παίζει το android mode στον dolphin?? Πάντως από σταθερότητα σκίζει!! όχι αδερφέ. Δεν είσαι μόνος. Cm και ξερό ψωμί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Τελικά πέρασα paranoid android και franco για αρχή! :P Τρεις ερωτήσεις: 1)Για να αλλάξω κερνελ ή/και ρομ απλα φλασαρω ή πρεπει να κάνω και κάτι άλλο; Βλέπω κάτι για wipe που γράφετε γι'αυτο ρωταω 2)Πως γυριζουμε στα εργοστασιακά; Δηλαδή, να περάσω τον κερνελ και την ρομ που είχε το κινητό, unroot, re-lock. Υπάρχει κάπου κάποιος οδηγός; 3)Με τα gapps τι παιζει; Γιατι έπρεπε να τα φλασαρω; Και τωρα που τα φλασαρα κάνω update κανονικά μέσω playstore; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Ρε παιδιά ή καινούργια έκδοση cm είναι στις 24 ή στις 26 του μήνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Και γω την cm 10.1 έχω.Δεν έχω βάλει την nightly.Αξίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Για την stable Εγώ σκέφτομαι...Δεν ξέρω τις ουσιαστικές διαφορές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 εχω τον harsh τοσο καιρο και δεν εχω κανενα θεμα!μονο λιγο με swipe 2 lock και το swipe 2 unlock που οποτε το ενεργοποιω μετα απο λιγο crashαρει το κινητο!τρομερη μπαταρια παντως! Ασχετο αλλα εχει κανεις θεμα με τον dolphin?αφου εκανα ενεργοποιησα τον flash με τον beta δε μου δουλευει μερικες φορες το android mode,με τρανο παραδειγμα το myphone.gr!!ειναι κουραστικα μερικα site σε desktop mode!ξερει κανεις τιποτα;;; εγω κολληματα δεν εχω κανενα,ευτυχως αλλα το θεμα με το whatsapp με εχει κουρασει μου θυμιζει εποχες wp7 Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Εγώ πάντως με harsh δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα με το what's up Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Δοκίμασε αυτό. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2270198 όχι αδερφέ. Δεν είσαι μόνος. Cm και ξερό ψωμί To ειχα δοκιμασει οταν προσπαθησα παλι να βαλω cm για να εχω το κεφαλι μου ήσυχο..αλλα το navbar του ειναι overlay και πεφτει πανω απο το dock του Launcher και σε ολα τα app... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Εγώ πάντως με harsh δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα με το what's up αν αναφερεσαι στο WhatsApp με wifi σου ερχονται στην ωρα τους οι ειδοποιησεις? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Ναι κανονικά...τι ρομ φοράς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lavramid Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 αν αναφερεσαι στο WhatsApp με wifi σου ερχονται στην ωρα τους οι ειδοποιησεις? κι εμενα μου ερχονται κανονικοτα με cm και harsh! Ρε παιδιά ή καινούργια έκδοση cm είναι στις 24 ή στις 26 του μήνα; προχθες μου εβγαλε την stable και την εβαλα!δε βλεπω καμιια οθσιωδη διαφορα απο την rc5! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Οποτε μενω για αρχή rc5 και βλέπουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts