alexclone Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Ο Franco κυκλοφόρησε beta με δυνατότητα ρυθμίσεων του kernel ανά εφαρμογή. Προς το παρόν μένω με faux, χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Ίσως με βολεύει περισσότερο η εφαρμογή του. Με τον harsh είχα πολλά lag και έτσι τον προσπέρασα. Ο AK, είναι ο air kernel; υπάρχει εφαρμογή που να τον υποστηρίζει αυτόν; Εγω το εχω διαγραψει απο το μυαλο μου τον φρανκο εδω και καιρο... Ουτε ο faux μου αρεσε... Harsh πολυ καλος.... ΑΚ δεν ειναι ο airkernel...παιζει με trickstermod Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Στον ak ρε παιδιά δουλεύει το touch control; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Βρήκα λίγο χρόνο σήμερα και λέω να παίξω με κανένα Kernel, αλλά με ενδιαφέρει μόνο το UV, έχετε να προτείνετε κάτι? Τόσο σε Kernel όσο και σε εφαρμογή ρύθμισης του ( ο Harsh πχ ξέρω ότι δεν έχει δικιά του εφαρμογή ) Επαναλαμβάνω ότι δε με ενδιαφέρει να πειράξω χρώματα ή ήχο ( τουλάχιστον προς το παρόν ) παρά μόνο UV και αυτό κυρίως λίγο για θερμοκρασίες, όχι για μπαταρία. Αν και είμαι με Nominal chip, και δεν έχω και πολλές ελπίδες για τρελά πράγματα, πιστεύω ότι ένα -50 θα το πετύχω. Καμιά ιδέα λοιπόν ? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Βρήκα λίγο χρόνο σήμερα και λέω να παίξω με κανένα Kernel, αλλά με ενδιαφέρει μόνο το UV, έχετε να προτείνετε κάτι? Τόσο σε Kernel όσο και σε εφαρμογή ρύθμισης του ( ο Harsh πχ ξέρω ότι δεν έχει δικιά του εφαρμογή ) Επαναλαμβάνω ότι δε με ενδιαφέρει να πειράξω χρώματα ή ήχο ( τουλάχιστον προς το παρόν ) παρά μόνο UV και αυτό κυρίως λίγο για θερμοκρασίες, όχι για μπαταρία. Αν και είμαι με Nominal chip, και δεν έχω και πολλές ελπίδες για τρελά πράγματα, πιστεύω ότι ένα -50 θα το πετύχω. Καμιά ιδέα λοιπόν ? :) Εγώ με το ίδιο τσιπ το βάζω απο -75 έως και -100 συνήθως.Δεν μου έχει κολλήσει καμμία φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Εγώ ξαναγύρισα Franco πάντως.. Με harsh μου έκανε τρία reboot σε μια μέρα .. έχω nomimal αλλά μου φαίνεται δυστυχώς δεν σηκώνει το κινητό μου 100uv και η μακακια είναι ότι με trickster mod άμα θέλεις να το ανεβασεις μια κλίμακα δίνει +125!!! Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 (edited) O trinity δινει -100 μονος τους και το app του εχει ξεχωριστα καθε hz!! Εχει κανεις ενα flashable cm10.1 μονο την καμερα του...εχω την Purity και εχει μια στοκ καμερα χωρις photospear και χωρις πολλες ρυθμισεις και χωρις photospear!! Edited June 24, 2013 by Pikachukaki Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Εγώ με στοκ κατεληξα στον motley για μπαταρία.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Εγώ με στοκ κατεληξα στον motley για μπαταρία.... Στον montley η σε αυτον που συνεχιζει την δουλεια του montley?? Μαρεσε και μενα του montley οταν τον ειχα βαλει καποτε. Για βαλε λινκ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Του motley http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2021437 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Του motley http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2021437 Αυτον δεν τον εβαλα...ειχα βαλει του αλλου dev :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Είμαι με στοκ ρομ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Τι λετε για μενα?? Δεν ειναι πολυ αντιπροσωπευτικο αλλα θα θελα να μου πειτε πως βλεπετε τα πραγματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Τι λετε για μενα?? Δεν ειναι πολυ αντιπροσωπευτικο αλλα θα θελα να μου πειτε πως βλεπετε τα πραγματα... Δεν έχει κάτι άξιο αναφοράς. Κανονικό. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Ρε παιδια αν το SOT ειναι πανω απο 3ωρες με κλεισεις τοτε ανεβαστετο...τωρα 4-5+ωρες χωρις ουτε μια κληση..τη να το κανουμε..τοσο παει φυσιολογικο ειναι...αλλα το θεμα ειναι με κλήσης! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 οι κλησεις παντως δε νομιζω οτι τρωνε πολυ..το δικτυο και η ποιοτητα του ναι.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 οι κλησεις παντως δε νομιζω οτι τρωνε πολυ..το δικτυο και η ποιοτητα του ναι.. Ακριβως! :thumbup: Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Καλησπέρα παιδιά, Μόλις χθες αποφάσισα και αγόρασα το touch control. Όλα καλά όμως κατά τη διάρκεια κλήσης φαίνεται να απενεργοποιεί τους σένσορες. Δηλαδή όταν βγάζω το κινητό από το αυτί μου δεν ανοίγει η οθόνη. Υπάρχει τρόπος να το παρακάμψουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 (edited) Καλησπέρα παιδιά, Μόλις χθες αποφάσισα και αγόρασα το touch control. Όλα καλά όμως κατά τη διάρκεια κλήσης φαίνεται να απενεργοποιεί τους σένσορες. Δηλαδή όταν βγάζω το κινητό από το αυτί μου δεν ανοίγει η οθόνη. Υπάρχει τρόπος να το παρακάμψουμε; δεν νομίζω να μπορείς, έχει παρουσιάσει κάποια κουλα η εφαρμογή με kernel όπως ο franco, μου το είχε κάνει και εμένα, όπως και το να το έχεις σε τσέπη και μετά δεν άνοιγε η οθόνη !!!! Με harsh όμως λύθηκε το θέμα. Μία ερώτηση στο νημα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2101488 ίσως να σου έδινε απάντηση Edited June 25, 2013 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Μα με harsh είμαι! Δηλαδή εσένα σου ανοίγει η οθόνη όταν το βγάζεις από το αυτί σου, κατά τη διάρκεια κλήσης; Γιατί σε εμένα πρέπει να κάνω το gensture για να ενεργοποιηθεί. Πάλι πεταμένα λεφτά έδωσα μου φαίνεται :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Μα με harsh είμαι! Δηλαδή εσένα σου ανοίγει η οθόνη όταν το βγάζεις από το αυτί σου, κατά τη διάρκεια κλήσης; Γιατί σε εμένα πρέπει να κάνω το gensture για να ενεργοποιηθεί. Πάλι πεταμένα λεφτά έδωσα μου φαίνεται :( με φράνκο πότε το έκανε και πότε όχι, ή μάλλον ελάχιστες φορές ΄΄κολλαγε΄΄, με harsh ούτε μία ! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Άκυρο. Ώρες-ώρες τη "πατάω" με τα πιο απλά. Είχα ξεχάσει να κάνω restart. Είναι μια χαρά τώρα. Ουφ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Άκυρο. Ώρες-ώρες τη "πατάω" με τα πιο απλά. Είχα ξεχάσει να κάνω restart. Είναι μια χαρά τώρα. Ουφ. έλα ρε φίλε και με αναστάτωσες :lol::lol: Αφού είπαμε ότι ο Ινδός είναι κορύφή !!!!!! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 (edited) Μπα. Τελικά δουλεύει οπότε κάνει κέφι. Δηλαδή ποτέ. Πάρα πολλά τα 2.40€ για την εφαρμογή. Edit: Τελικώς δεν του αρέσει να είναι ενεργοποιημένο το touch to wake. Edited June 25, 2013 by noisex Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Μπα. Τελικά δουλεύει οπότε κάνει κέφι. Δηλαδή ποτέ. Πάρα πολλά τα 2.40€ για την εφαρμογή. Edit: Τελικώς δεν του αρέσει να είναι ενεργοποιημένο το touch to wake. θα σου πρότεινα να δουλέψεις το slide 2wake και το slide2lock, τίποτα άλλο. Δοκίμασε και πες μας Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigri444 Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 θα σου πρότεινα να δουλέψεις το slide 2wake και το slide2lock, τίποτα άλλο. Δοκίμασε και πες μας Το slide2lock δεν πολυχρειάζεται. Όλες οι custom Rom εκτός της paranoid, έχουν τρόπο να σβήνεις την οθόνη χωρίς το power button. Στην cm που έχω τώρα, μπορείς να αναθέσεις σε ένα από τα 3 targets του navigation ring το screen off. Σε άλλες Rom, όπως η xylon, έχει επιλογή για long press των navigation bar buttons, σε ένα από τα οποία μπορείς να αναθέσεις το screen off. Πάντως, η εφαρμογή δεν μου έχει εμφανίσει ποτέ πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts