g47 Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 (edited) Aυτο που ειδες τρελο drain ειναι απλα δυο app (15 megs). Δεν υπαρχει drain εκει. Οντως το σημα ηταν κακο γιατι ημουν στο δρομο 5 ωρες περιπου. Παντα 3g αλλα το tune in ειναι και με wifi. Edited June 20, 2013 by g47 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Aυτο που ειδες τρελο drain ειναι απλα ενα app. Δεν υπαρχει drain εκει. Οντως το σημα ηταν κακο γιατι ημουν στο δρομο 5 ωρες περιπου. Παντα 3g αλλα το tune in ειναι και με wifi. 36% το gmarket!τεσπα φαινετε και απο τη χρηση σου παντως το σημα σε χαλασε! Ενταξη πιστευω καλα ειμαι σημερα! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 36% το gmarket!τεσπα φαινετε και απο τη χρηση σου παντως το σημα σε χαλασε! Ενταξη πιστευω καλα ειμαι σημερα! Γιατι κολλας στο ποσοστο? Αν ειχα μονο αυτο over cells θα ηταν 100%, δε λεει κατι. Btw δε ψαχνω να βρω τι φταιει, ειναι εμφανες, απλα ηθελα να κανω το point οτι η μπαταρια δεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 ειπαμε..οτι κανουμε για τη μπαταρια,placebo ειναι καποια στιγμη το ανδροιδ πρεπει να λυσει αυτο το θεμα,οι μπαταριες γινονται τερατα και τρωγονται γρηγοροτερα... Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 ειπαμε..οτι κανουμε για τη μπαταρια,placebo ειναι καποια στιγμη το ανδροιδ πρεπει να λυσει αυτο το θεμα,οι μπαταριες γινονται τερατα και τρωγονται γρηγοροτερα... Ασύστολα!!Ας ελπισουμε για την επομενη εκδοση..παντως καπου διαβασα οτι η 5.0 θα ειναι πολυ optimized..θα τρεχει και σε 512MB κινητα... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 το ανεκδοτο με τον γλαρο ,το ξερεις? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 το ανεκδοτο με τον γλαρο ,το ξερεις? Αν θελει να καυχιεται οτι εχει ενα πολυ καλο λειτουργικο πρεπει να χτυπησει το iOS εκει που ποναει...Ram,multitask και μπαταρια!Αν οχι τοτε ας βαλει 2FPS στα animation και ας το αφησει οπως ειναι!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Αν θελει να καυχιεται οτι εχει ενα πολυ καλο λειτουργικο πρεπει να χτυπησει το iOS εκει που ποναει...Ram,multitask και μπαταρια!Αν οχι τοτε ας βαλει 2FPS στα animation και ας το αφησει οπως ειναι!! Για την ραμ συμφωνώ...Για την μπαταρία και το multitasking ποια είναι η διαφορά με το ios?Εγώ ξέρω ότι η μπαταρία του iphone εκτός του 4 είναι μέτρια ως κακή.το multitasking του δε είναι σαν του Android....αααα όχι είναι κάθετο τώρα και στο Android οριζόντιο...Και στο ios 7ξέρεις τι πέτυχαν;να γίνει το ios πιο Android...Κάτι καινούργιο που έχει το 7και δεν το έχει το Android δεν βρήκα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Πως σας φαίνονται;Είμαι στοκ ρομ με motley kernel ,όλα στο on εκτός τα locations Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Πανω σε ποια βουνα ειστε και εχετε τοσο χαλια σημα! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Χαλκιδική Κασσάνδρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Χαλκιδική Κασσάνδρα Με τη θαλασσα στο πιατο χαλαλι το χαλια σημα! :Ρ Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Δοκιμάζω τον 156 του Franco, ο οποίος φαίνεται πολύ καλός. Το πρόβλημα που έχω είναι στο uv. Στην εφαρμογή του Franco, πως μπορώ να δω ποιες τιμές είχε στην αρχή και να το γυρίσω εκεί όποτε θέλω; Σε μερικά πράγματα η εφαρμογή του Faust μου φαίνεται καλύτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Δοκιμάζω τον 156 του Franco, ο οποίος φαίνεται πολύ καλός. Το πρόβλημα που έχω είναι στο uv. Στην εφαρμογή του Franco, πως μπορώ να δω ποιες τιμές είχε στην αρχή και να το γυρίσω εκεί όποτε θέλω; Σε μερικά πράγματα η εφαρμογή του Faust μου φαίνεται καλύτερη. Κάνε clear data στην εφαρμογή και μετά reboot Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Ο faust που λετε, ποιος κερνελ ειναι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Faux όχι Faust Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Faux όχι Faust Αααα πες ετσι...το βλεπω faust εδω και 2-3 μερες και ειπα μηπως ειχα χασει επεισοδια :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Αααα πες ετσι...το βλεπω faust εδω και 2-3 μερες και ειπα μηπως ειχα χασει επεισοδια :p Βαριέμαι να προσθέσω το "faux" στο πληκτρολόγιο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Βαριέμαι να προσθέσω το "faux" στο πληκτρολόγιο :p Μαμημενο swipe....έχεις καταστρέψει κόσμο και κοσμάκη :-) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Πανω σε ποια βουνα ειστε και εχετε τοσο χαλια σημα! Coventry προς Hemel και τουμπαλιν. Θα βαλω και screens τωρα που εχω και 4g στο Λονδινο. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Κατάλαβα. 3 ώρες μπαταρία, μισή οθόνη :p Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 εδώ και 2 εβδομάδες με το nexus 4... προερχόμενος απο 2 συσκευές που είχαν δοκιμάσει τα πάντα (HTC magic και nexus S) έκανα root to 4. Απο αυτά που λέτε κατέληξα να δοκιμάσω carbon και paranoid στην πρώτη δεν λειτουργεί το link και στην δεύτερη δεν το βρίσκω :( απο kernel έχω κατεβάσει franko και martix (μου άρεσε και στο S) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Πανω σε ποια βουνα ειστε και εχετε τοσο χαλια σημα! Αυτό από πού φαίνεται; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Από τις πράσινες γραμμές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 ρε παιδιά παρατηρώ στις τελευταίες rom που έχω περάσει ότι έχει αλλάξει ο τρόπος που διαχειρίζεται τα sms.. Τα κόβει νωρίς και αν ξεπεράσεις κάποιο όριο τα γυρνάει σε mms. Επίσης παλιότερα ακόμα και αν έγραφες κανα σεντόνι σου έδειχνε ότι ουσιαστικά θα χρεωθεί σαν 3-4 μηνύματα αλλά το έστελνε μαζεμένο όλο σε ένα, τώρα το σπάει και το στέλνει σε ξεχωριστά μηνύματα.. Τι παίζει? Προσπάθησα να παίξω και από τις ρυθμίσεις αλλά τις έχουν αλλάξει και δεν βγάζω άκρη Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts