Jump to content

[Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4  

93 members have voted

1. 1. Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4

• Official Google AOSP ROM KitKat
    • SlimKat
    • ParanoidAndroid
    • MAHDI
    • Purity
    • CarbonROM
    • PAC-man
      0
    • VANIR
      0
    • CyanogenMOD
    • other ROM

Recommended Posts

για όσους έχουν πρόβλημα με το wifi , μάλλον βρέθηκε fix .....

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2300873

μετά από κάθε φλασάρισμα kernel ή ρομ θέλει πάλι φλασάρισμα το zip αυτό

edit

αααα και μην ξεχάσω....rebbot το router μετά το πέρασμα του fix

Edited by taliban

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Και πώς ακριβώς θα το έφτιαχνε;;

Θα έβαζε.. υδρόψυξη;; :-)

Αμα γυρισεις πολυ πισω ελεγε πως θα το κανει.Αλλα εξαφανιστηκε..Ουτε θυμαμαι ποιος ειναι

Δημήτρης

Αμα γυρισεις πολυ πισω ελεγε πως θα το κανει.Αλλα εξαφανιστηκε..Ουτε θυμαμαι ποιος ειναι

ένας είναι ο μεγάλος ΄΄παίκτης΄΄ εδώ μέσα, αλλά δεν λέω ποιος είναι γιατί θα ανοίξει πάλι κανένας off διάλογος .........:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αλλος ενας εδωσε fix για το wifi https://www.dropbox.com/s/6ayzs8khxbj13ah/Shakyv0.4WIFIFINALLYFIXED.zip .Εγω δεν δοκιμαζω παντως.Θα περιμενω 6 μερουλες ακομα χαχα
Δημήτρης

ρε μην μασάτε και περάστε το λέμε, υπάρχουν μόνο θετικά σχόλια και λίγα ουδέτερα ( δεν είδαν καμιά διαφορά ) αρνητικά δεν έχει!

19-6 δεν είναι η ελευσή ? Πότε έγινε 10 ?

ρε μην μασάτε και περάστε το λέμε, υπάρχουν μόνο θετικά σχόλια και λίγα ουδέτερα ( δεν είδαν καμιά διαφορά ) αρνητικά δεν έχει!

19-6 δεν είναι η ελευσή ? Πότε έγινε 10 ?

Θα πρότεινα να είσαι πιο προσεκτικός στις προτροπές σου.

Υπήρχαν χρήστες που δήλωσαν προβλήματα πχ ότι το κινητό έγινε πιο αργό, ενώ κάποιος αναφέρθηκε και σε μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας.

Όπως και να έχει, θα πρότεινα ένα backup πρώτα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Θα πρότεινα να είσαι πιο προσεκτικός στις προτροπές σου.

Υπήρχαν χρήστες που δήλωσαν προβλήματα πχ ότι το κινητό έγινε πιο αργό, ενώ κάποιος αναφέρθηκε και σε μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας.

Όπως και να έχει, θα πρότεινα ένα backup πρώτα.

Ouπς....εάν πράγματι έχει ποσταριστεί τέτοιο θέμα, πάω πάσο......δεν το πρόσεξα αν και νομίζω ότι τα διάβασα όλα ! Πάντως έχει και zip με τις default ρυθμίσεις στην 1η σελίδα σε περίπτωση που δεν δουλέψει σωστά

στο poll 85% είδαν διαφορά από ίσως μέχρι σίγουρα και 15% δεν είδαν

Edited by taliban

Με το wifi έχω το εξής αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι είναι το ίδιο με το πρόβλημα που αναφέρουν άλλοι χρήστες: Ενώ το browsing δουλεύει άψογα, όταν ανοίγω το TuneIn radio τις μισές φορές έχω διακοπές διάρκειας 5-10 δευτερολέπτων παρόλο που έχω σήμα 2-3 γραμμές. Την ώρα της διακοπής βέβαια το wi-fi μοιάζει να αποσυνδέεται εντελώς και να ξανασυνδέεται. Δεν είναι θέμα σήματος γιατί όπως είχα ξαναγράψει, με το συγκεκριμένο κινητό έχω σήμα σε σημεία που όλα τα προηγούμενα κινητά μου δεν επιαναν καθόλου αλλά μάλλον συμπεριφοράς του wifi radio.

Λέτε αξίζει να δοκιμάσω το παραπάνω patch-ακι ή να μην μπλέξω καλύτερα....

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Στο κάνει σε άλλα;δηλαδή μήπως είναι συγκεκριμένα οί σταθμοί γιατί και εγώ έχω μόνο στο tune in αυτό το πρόβλημα.νομίζω ότι είναι πρόβλημα συγκεκριμένων σταθμοί

Matr1x v9 με usb OTG(!!!) is out!!! Αν δοκιμασει καποιος ας μας πει εντυπωσεις,εγω σιγουρα αυριο!

Χωρίς εξωτερική τροφοδοσία;

Δημήτρης

Χωρίς εξωτερική τροφοδοσία;

Με εξωτερική τροφοδοσία.Τώρα το είδα και εγώ γιατί με έπιασε η περιέργεια.

Στο κάνει σε άλλα;δηλαδή μήπως είναι συγκεκριμένα οί σταθμοί γιατί και εγώ έχω μόνο στο tune in αυτό το πρόβλημα.νομίζω ότι είναι πρόβλημα συγκεκριμένων σταθμοί

Αυτή την εντύπωση έχω γιατί όπως είπα την ίδια στιγμή το browsing και οι υπόλοιπες εφαρμογές internet δουλεύουν αέρας και γιαυτό δεν το χα ψάξει περισσότερο. Άρα μάλλον δεν φταίει το τηλέφωνο οπότε το αφήνω στην ησυχία του!

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Όχι φίλε το tune in κάνει τις διακοπές...βασικά οι ελληνικοί σταθμοί.βασικά χτες άκουσα star fm,βλέπεις ειμαι από Χαλκιδική,και ΜΟΥ έσπασε τα νεύρα με τις διακοπές...Μετά έκανα τεστ με αμερικάνικο σταθμό και ούτε μία διακοπή....

Με νεο radio ,148 κερνελ και carbon 1.7, όλο το βράδυ δεν έχασα ουτε 1% σήμερα.

Πολύ όμορφα... Τί είχες ανοιχτό?

Vamos Aris

Πολύ όμορφα... Τί είχες ανοιχτό?

Οι συγχρονισμοι είναι παντα on και σήμα 2g.στα recents κανονικά οτι υπήρχε δεν έκλεισα κάτι για να τα βρω το πρωί.το οτι δεν καίει στην αναμονή είναι σημαντικό.

Δημήτρης

πολυ..εμενα μου τρωει δεκα για πλακα.πρεπει να βρω τι ειναι αυτο το rilj

Το σήμα είναι

Δημήτρης

στανταρ?οτι εχω θεμα με τη wind εχω...

ξαναγυρισα σε φρανκο,μακραν οτι πιο smooth ειχα.

και εκει θα μεινω:happy:

Vamos Aris

στανταρ?οτι εχω θεμα με τη wind εχω...

ξαναγυρισα σε φρανκο,μακραν οτι πιο smooth ειχα.

και εκει θα μεινω:happy:

Δες και εδώ : http://forum.xda-developers.com/wiki/Wakelocks

Επίσης φλασαρε το 48 radio που είναι το official, μπορεί να μη συνεργάζεται σωστά με το υπόλοιπο σύστημα.

Edited by Gialakias

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Επίσης υπάρχει ένα εργαλείο στο play που ελέγχει αυτό αλλά δεν είμαι σίγουρος αν δουλεύει σε μας, γράφει για preliminary support, αν θες ρίξε μια ματιά https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sibbor.getril

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

• The title was changed to [Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)