taliban Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Ποια είναι η σωστή διαδικασία; Την αναφέρω στην προηγούμενη σελίδα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 τελικα κατεληξα σε κερνελ!!!!matrix σταθεροτατος,γρηγορος και οτι καλυτερο απο μπαταρια!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 τελικα κατεληξα σε κερνελ!!!!matrix σταθεροτατος,γρηγορος και οτι καλυτερο απο μπαταρια!!!!! είμαι με PA 3.56 ποια από της παρακάτω να χρησιμοποιήσω ...? γιατί τα αγγλικά μου δεν είναι και πολύ καλά... CFS: http://goo.gl/gUXIJ CFS (CyanogenMod): http://goo.gl/E1l5F CFS - GPU OC: http://goo.gl/SCEms CFS (CyanogenMod) - GPU OC http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2007231 ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Matr1x-cfs_v8.0-cm-gpuoc.zip File size: 6.33 MB md5: 357b7bb8e31c5cef332eec91eed81a4e Date Uploaded: March 21 2013 Μιλάς για αυτον εδώ η κάποιον άλλον?? Αν είναι να τον δόκιμασούμε κ αυτον.. Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 δε ξερω για σας,εγω ψηθηκα ασχημα για σεμα.ενας φιλος πριν ανεφερε οτι επεφτε η μπαταρια μια μοναδα καθε 10-15 λεπτα..θελω να το δω αυτο.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 είμαι με PA 3.56 ποια από της παρακάτω να χρησιμοποιήσω ...? γιατί τα αγγλικά μου δεν είναι και πολύ καλά... CFS: http://goo.gl/gUXIJ CFS (CyanogenMod): http://goo.gl/E1l5F CFS - GPU OC: http://goo.gl/SCEms CFS (CyanogenMod) - GPU OC http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2007231 ευχαριστώ. επειδη νομιζω οτι ηparanoid βασιζεται σε cyanogen βαζεις τις εκδοσεις που γραφουν μεσα στην παρενθεση cyanogen!εγω εβαλα παντως με gpu oc!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Matr1x-cfs_v8.0-cm-gpuoc.zip File size: 6.33 MB md5: 357b7bb8e31c5cef332eec91eed81a4e Date Uploaded: March 21 2013 Μιλάς για αυτον εδώ η κάποιον άλλον?? Αν είναι να τον δόκιμασούμε κ αυτον.. oxi η εκδοση ειναι η 8.5!!!! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2007231 εγω εβαλα με gpu oc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 και ενα βιντεακι!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 (edited) τελικα κατεληξα σε κερνελ!!!!matrix σταθεροτατος,γρηγορος και οτι καλυτερο απο μπαταρια!!!!! Εχω την carbon 1.6Μπορω να περασω τον matrix και αν ναι,μπαταρια θα κραταει περισσοτερο.Αξιζει τον κοπο,η η διαφορα ειναι μικρη? Edited May 31, 2013 by gfilip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Τι να σου πω φίλε...Εγώ είμαι με στοκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 2 μερες που ειμαι με φρανκο 143 απο μπαταρια τα παει εξαιρετικα.Εχω υπολοιπο 60% και εχω ηδη 2 ωρες οθονη με wifi συνεχως και λιγο 3g.Aλλα τρωει κατι σκαλωματα ωρες ωρες οπως με το να κολλαει η αφη να εχει μια καθυστερηση δηλ οπως και το scrolling στο tapatalk, fb και browser να ειναι λιγο αργο Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Θα χαθεί όμως το root και πρέπει να περαστεί ξανά με το toolkit, σωστά; Αν έχεις cwm δεν το χάνεις και δεν χρειάζεται να κάνεις καμιά άλλη διαδικασία. Αλλά στη χειρότερη ξαναφλασαρεις το superuser zip και καθάρισες. Είναι μεγάλη δουλειά η custom recovery. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 2 μερες που ειμαι με φρανκο 143 απο μπαταρια τα παει εξαιρετικα.Εχω υπολοιπο 60% και εχω ηδη 2 ωρες οθονη με wifi συνεχως και λιγο 3g.Aλλα τρωει κατι σκαλωματα ωρες ωρες οπως με το να κολλαει η αφη να εχει μια καθυστερηση δηλ οπως και το scrolling στο tapatalk, fb και browser να ειναι λιγο αργο Με το scrolling στο Tapatalk έχω κι εγώ θέμα, αλλά το έχω ΜΟΝΟ εκεί, νόμιζα ότι είναι πρόβλημα της εφαρμογής. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 2 μερες που ειμαι με φρανκο 143 απο μπαταρια τα παει εξαιρετικα.Εχω υπολοιπο 60% και εχω ηδη 2 ωρες οθονη με wifi συνεχως και λιγο 3g.Aλλα τρωει κατι σκαλωματα ωρες ωρες οπως με το να κολλαει η αφη να εχει μια καθυστερηση δηλ οπως και το scrolling στο tapatalk, fb και browser να ειναι λιγο αργο Γιαυτο τον λογο εφυγα απο φρανκο...εκει που παει ναφτιαξει κατι χαλαει κατι αλλο...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Με το scrolling στο Tapatalk έχω κι εγώ θέμα, αλλά το έχω ΜΟΝΟ εκεί, νόμιζα ότι είναι πρόβλημα της εφαρμογής. Κανένα θέμα εδώ με τον 143 και το tapatalk. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Ούτε εγώ με Ματριξ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=42051540&postcount=151 Port miuiv5 απο ενα παλικαρι στο xda αν θελει να τη τεσταρει κανενας!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=42051540&postcount=151 Port miuiv5 απο ενα παλικαρι στο xda αν θελει να τη τεσταρει κανενας!! Tην κατεβασα αλλα θα την δοκιμασω μεσα στο Σ/Κ .Να δουμε κανεις αλλος θα την βαλει να μας πει αν εχει προβληματα. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 (edited) Tην κατεβασα αλλα θα την δοκιμασω μεσα στο Σ/Κ .Να δουμε κανεις αλλος θα την βαλει να μας πει αν εχει προβληματα. Και εγω με τη σκεψη ειμαι τωρα να τη βαλω η οχι δεν ξερω θα ενημερώσω για bugs αν την περασω! Thanks for your porting! I have flashed this rom and notice some issues: 1.dail and contact not work 2.long press home/recent apps buttom would cause system ui reloading 3.phone dead after screen lock 4.root manager not work So, at least we have miui. Thank you again Μπα δεν την περναω....!!! Edited May 31, 2013 by Pikachukaki Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Και εγω με τη σκεψη ειμαι τωρα να τη βαλω η οχι δεν ξερω θα ενημερώσω για bugs αν την περασω! Thanks for your porting! I have flashed this rom and notice some issues: 1.dail and contact not work 2.long press home/recent apps buttom would cause system ui reloading 3.phone dead after screen lock 4.root manager not work So, at least we have miui. Thank you again Μπα δεν την περναω....!!! Ευτυχως..Ασε να βγει επισημα και την περναμε αφοβα! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Ευτυχως..Ασε να βγει επισημα και την περναμε αφοβα! Καπως ετσι ενταξη ειδα πορτ δεν υπολογισα οτι δεν θα δουλευε τιποτα...αφου βγηκε official για nexus ε λαου λαου θα βγει και για το 4αρι! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Έβαλα σεμα τελικά, όλα καλά φαίνονται μέχρι στιγμής, εντυπώσεις για μπαταρία σύντομα...βλέπω έχει ρύθμιση να ανάβει το κόκκινο λεντ όταν προφανώς ζεσταίνεται... Σχετικά συχνά μου ανάβει αχνά και χάνεται... Τόσο υψηλή θερμοκρασία έχει? Έβαλα και την εφαρμογή του δε φαίνεται κάπου πόσο είναι.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 (edited) Έβαλα σεμα τελικά, όλα καλά φαίνονται μέχρι στιγμής, εντυπώσεις για μπαταρία σύντομα...βλέπω έχει ρύθμιση να ανάβει το κόκκινο λεντ όταν προφανώς ζεσταίνεται... Σχετικά συχνά μου ανάβει αχνά και χάνεται... Τόσο υψηλή θερμοκρασία έχει? Έβαλα και την εφαρμογή του δε φαίνεται κάπου πόσο είναι.. Προδότη.....κοίτα μην και δεν υποστηρίξεις τον συντοπίτη σου. Σοβαρά τώρα με τον σεμά έχω διαπιστώσει πολύ υψηλότερες θερμοκρασίες κατά την διάρκεια της κλήσης σε σχέση με Φράνκο, δεν έχω μετρήσει αλλά ως αίσθηση το λέω Edited May 31, 2013 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Αφού είναι σαλλλονικιος σε λέω! Δε ξέρω ακόμα, μια ώρα έχω, θα δείξει :) Απλά ήμουν περίεργος Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Αφού είναι σαλλλονικιος σε λέω! Δε ξέρω ακόμα, μια ώρα έχω, θα δείξει :) Απλά ήμουν περίεργος O βασιλιάς του φλας μου έχεις γίνει ! Να έβγαζες και την μαμά μεμβράνη που έχει γίνει σαν σακούλα πεταμενη στην παραλία από πέρισυ το καλοκαίρι...... Μετά από μιάμιση ημέρα χρήσης τολμώ να πω ότι η μπαταρία του έχει εντυπωσιακή διαφορά....(προς το καλύτερο) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts