Jump to content

[Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4  

93 members have voted

1. 1. Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4

• Official Google AOSP ROM KitKat
    • SlimKat
    • ParanoidAndroid
    • MAHDI
    • Purity
    • CarbonROM
    • PAC-man
      0
    • VANIR
      0
    • CyanogenMOD
    • other ROM

Recommended Posts

Στο defy ειχα την καρτα sd οπου αποθηκευονταν ολα τα δεδομενα(φωτο,βιντεο,titanium backup,nandroid backup) μακρια απο τα wipes κλπ!τωρα δηλαδη δεν υπαρχει κανενας τετοιος χωρος(νομιζα οτι ο καταλογοσ \sd\ ηταν γι'αυτο τον σκοπο!οποτε και το titanium και το nandroid πρεπει να το αντιγραφουμε στο pc πριν περασουμε καινουργια rom ε;και τοτε τις (μισες,οχι ολες) εφαρμογες που ειχα πριν γιατι τις κρατησε;;;μπερδευτηκα τωρα!:confused:

ε δεν εχει και κατι συγκλονιστικο απ'οτι ειδα σε επιλογες,τον governor αλλαξα μονο κι αυτον κρινοντας απο το ονομα του!δεν υπαρχουν καπου ενα τροπον τινα manual για να δω με τι μπορω να παιξω;;;τις επιλογες στα χρωματα ας πουμε τις αλλαξα και δεν ειδα καμια διαφορα!:wacko:

Sorry για τις πολλες ερωτησεις αλλα πρωτη φορα εχω τοσες επιλογες κι εχω χαθει!!!:happy:

O φακελος sd ειναι η εσωτερικη μνημη οπως λογικα το defy ειχε εσωτερικη μνημη και sdcard!Μην φοβασε ομως στο factory reset και wipes cache kai dalvik δεν παιζει να χασεις αυτα που θα εχεις εκει οποτε δεν χρειαζεται να τα μεταφερεις στο pc πριν το flasharisma...

Επισης και φιλικα στο λεο θες πολυ διαβασμα ακομα γιατι δεν θα σου καταληξει καλα αυτο που κανεις και κριμα ειναι να το διαλύσεις το nexus!

Βαριόμουν πάλι σήμερα και έκατσα και έφτιαξα χρώματα για pie control.όποιος θέλει να τα δοκιμάσει ας μου πει να γράψω ρυθμίσεις.

[MOD][THEME][22 May]PA Colors Preset for Hybrid Properties[PA3.56] http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2290983

Το ξεκινησε εδω και μερες αυτος/αυτη ο/η Γερμαναρας ανεβασα και εγω οσα app ειχα αν θες χωστα εκει να τα μαζεψουμε σε ενα αρχειο!

Edited by Pikachukaki
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έβαλα Semaphore N4 1.1.0 δεν ξέρω σε ταχύτητα, άλλα σε θέμα μπαταρίας καμία σχέσει με Franco,

πολύ καλύτερα με Semaphore N4 1.1.0

Semaphore Semaphore N4 1.1.0 και PA 3.56

Έβαλα Semaphore N4 1.1.0 δεν ξέρω σε ταχύτητα, άλλα σε θέμα μπαταρίας καμία σχέσει με Franco,

αν μας το εξηγησεις κιολας,ακομη καλυτερα

ποσο καιρο την εχεις?:)

Vamos Aris

αν μας το εξηγησεις κιολας,ακομη καλυτερα

ποσο καιρο την εχεις?:)

Ποτέ δεν είχα τόση μικρή κατανάλωση... hifi, 3g,ανοικτά και φωτεινότητα στο auto.

Εβαλα και γω τον semaphore για δοκιμη,αλλα εχω ενα θεμα με την εφαρμογη του.

Ενω του δινω δικαιωματα,βγαζει σφαλμα

Edit

Ηθελε το busybox...

Edited by alexclone

Ποτέ δεν είχα τόση μικρή κατανάλωση... hifi, 3g,ανοικτά και φωτεινότητα στο auto.

Δηλαδή αν τα κλείσεις όλα και το αφήσεις στο standby τι καίει;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

το θεμα ειναι τι εκανες αυτες τις ωρες που φαινεται..και αν εισαι σε χωρο που εχει wifi το 3g "κλεινει"
Vamos Aris

O φακελος sd ειναι η εσωτερικη μνημη οπως λογικα το defy ειχε εσωτερικη μνημη και sdcard!Μην φοβασε ομως στο factory reset και wipes cache kai dalvik δεν παιζει να χασεις αυτα που θα εχεις εκει οποτε δεν χρειαζεται να τα μεταφερεις στο pc πριν το flasharisma...

Επισης και φιλικα στο λεο θες πολυ διαβασμα ακομα γιατι δεν θα σου καταληξει καλα αυτο που κανεις και κριμα ειναι να το διαλύσεις το nexus!

Ξέρουμε ακριβώς ποιοι κατάλογοι επηρεάζονται απο το factory reset και ποιοι όχι;:confused:

και μην αγχωνεσαι πειράζω τα μηχανήματα μου απο τότε που έκανα overclocking τον pentium mmx στα 133;) ,το ξέρω οτι χρειάζομαι διάβασμα,άλλωστε ούτε μήνα δεν έχει κλείσει το κινητό στα χέρια μου,απλώς θέλω να παίξω λίγο μέχρι να έρθει η 4.3!:D

Ξέρουμε ακριβώς ποιοι κατάλογοι επηρεάζονται απο το factory reset και ποιοι όχι;:confused:

και μην αγχωνεσαι πειράζω τα μηχανήματα μου απο τότε που έκανα overclocking τον pentium mmx στα 133;) ,το ξέρω οτι χρειάζομαι διάβασμα,άλλωστε ούτε μήνα δεν έχει κλείσει το κινητό στα χέρια μου,απλώς θέλω να παίξω λίγο μέχρι να έρθει η 4.3!:D

/data, /system, /data/dalvik, /cache.

Your phone your choices....

Πρέπει να έχεις δίκιο σε ότι αφορά στη μπαταρία. Φαίνεται να έχει αισθητή διαφορά. Με όλους τους συγχρονισμούς ανοιχτούς, δε το έχω αφήσει σε ησυχία, από το πρωί, έτυχε να παίξω και κάποια παιχνίδια αρκετά, τώρα, μετά από 8 μισή ώρες, είναι στο 52%, με 2 ώρες και 20 λεπτά sot.

τον εβαλα κ γω.. κ μεσα σε 30 λεπτα το κινητο μου κολλησε 3 φορες..!! ( codefirex) franko και ξανα franko..!!

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

2 φορες μου κόλλησε στο ξεκλειδωμα ενω ηταν κλειδωμένο...μόλις πατησα το power για να ξεκλειδωσω το τηλ έμεινε παγωμένο εκεί..!! Κρατησα πατημενα κ τα 3 πλήκτρα κ έκανε επανεκκίνηση..

Κ μια φορά ενω μιλούσα με whatsup έκανε επανεκκίνηση το τηλέφωνο απο μονο του.. Πρωτη φορά..κ μετα που έβαλα αυτον τον κερνελ..!!αυτα

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

2 φορες μου κόλλησε στο ξεκλειδωμα ενω ηταν κλειδωμένο...μόλις πατησα το power για να ξεκλειδωσω το τηλ έμεινε παγωμένο εκεί..!! Κρατησα πατημενα κ τα 3 πλήκτρα κ έκανε επανεκκίνηση..

Κ μια φορά ενω μιλούσα με whatsup έκανε επανεκκίνηση το τηλέφωνο απο μονο του.. Πρωτη φορά..κ μετα που έβαλα αυτον τον κερνελ..!!αυτα

Και εγω μια απο τα ιδια!!!!τον ειχα βαλει στην προηγουμενη εκδοση αλλα ηταν χειροτερα....οχι μονο δεν ανοιγε αν και τα καταφερα μετα με factory reset ,δεν ειχα καθολου wifi:pοποτε ξανα απο την αρχη το λογισμικο και μια μια τις εφαρμογες....

παιδες τον matrix kernel τον εχει δοκιμασει κανενας ;

Ναι! Είναι μια χαρά και με καλη αυτονομία.

Αυτον είχα πριν καταληξω σε airkernel.

Δεν χάνεις κάτι να τον δοκιμασεις.

OmniRom 4.4.2 - ΑΚ KO v.242 - TWRP 2.6.3.3 @Dalvik_Must_Die@

Παιδιά παίζει καμία ασυμβατότητα μεταξύ τελευταίου Franco 143 και Touch control?

Δεν δουλεύει το κλείδωμα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Παιδιά παίζει καμία ασυμβατότητα μεταξύ τελευταίου Franco 143 και Touch control?

Δεν δουλεύει το κλείδωμα.

Παίζει όντως, περιμένουμε update

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Για εσάς που παραπονιέστε για κολλήματα με τον semaphore ενώ είχατε franco πιο πριν, κάντε dirty flash τη rom και μετά βάλτε semaphore. Ο franco kernel πειράζει και άλλα αρχεία κατά την εγκατάστασή του γι'αυτό και έχετε προβλήματα όταν βάζετε άλλο kernel από πάνω. Χρησιμοποιώ semaphore εδώ και πολύ καιρό και δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα, άψογος kernel.

Για εσάς που παραπονιέστε για κολλήματα με τον semaphore ενώ είχατε franco πιο πριν, κάντε dirty flash τη rom και μετά βάλτε semaphore. Ο franco kernel πειράζει και άλλα αρχεία κατά την εγκατάστασή του γι'αυτό και έχετε προβλήματα όταν βάζετε άλλο kernel από πάνω. Χρησιμοποιώ semaphore εδώ και πολύ καιρό και δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα, άψογος kernel.

Ο franco απλα αλλαζει το ramdisk του kernel δεν αλλαζει αλλα αρχειακια και ο λογος που θες reset kernel πριν φυγεις απο φρανκο ειναι γιατι ο faux πχ φλασαρει τον κερνελ με Patch και οχι σαν boot.img..anyway...

Παίδες ποια paranoid κατεβάζουμε; Τι έχουμε να χάσουμε με τα wipe κλπ; Τα πάντα;

Γενικά αξίζει η paranoid ή η CΜ;

Παίδες ποια paranoid κατεβάζουμε; Τι έχουμε να χάσουμε με τα wipe κλπ; Τα πάντα;

Γενικά αξίζει η paranoid ή η CΜ;

Πολυ κακο για το τπτ..μονο το per-app-color...το halo λιγο σπαστικο, γενικα δεν μπορω να υπαρχουν ασχετα notification και εικονιδια απο εδω και απο εκει θελω ταξη, και το pie να το εχω δουλεψει και μια φορα στη ζωη μου...

Τωρα CM,PA,AOKP προτιμάω AOKP για δυο λογους Navbar μεγεθος και center clock που δεν υπαρχουν στην CM...

Τεσταρε χωρις να τεσταρεις δεν θα βρεις τη σ'αρεσει!

Τωρα ειμαι με XenonHD που ειναι AOKP Based αλλα γουσταρω γιατι εχει build.prop tweaks!!

Τι διαφορά έχουν οι AOSP απο τις AOKP;

Θα χάσω ΟΛΑ τα δεδομένα μου με την εγκατάσταση;

Επίσης, ο τελευταίος franko, είναι οκ;

• The title was changed to [Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)