firekostas Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 για οποιον εχει paranoid android rom, βγηκε νεα ρομ pa_mako-3.56- 22 MAY 2013 και νεα gapps pa_gapps-full-4.2-2013 05 22 :D Την έβαλα για δοκιμή εχθές.Δεν άντεξε ούτε δύο ώρες.πλην του halo δεν έχει τίποτα παραπάνω από την carbon.ίσα ίσα που έχει και λιγότερα.ξαναγύρισα στο nandroid της carbon 1,6 και όλα καλά.Και τελικά ο καλύτερος Franco για μένα είναι ο 134.έπειτα από αλλεπάλληλες δοκιμές όλο εκεί ξαναγυρναω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Εμένα γιατί λέει ότι έχω 3.60 Και σε μένα 3.60 λέει..!! Οποτε δεν πείρα ζούμε κάτι άλλο ε?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Την έβαλα για δοκιμή εχθές.Δεν άντεξε ούτε δύο ώρες.πλην του halo δεν έχει τίποτα παραπάνω από την carbon.ίσα ίσα που έχει και λιγότερα.ξαναγύρισα στο nandroid της carbon 1,6 και όλα καλά.Και τελικά ο καλύτερος Franco για μένα είναι ο 134.έπειτα από αλλεπάλληλες δοκιμές όλο εκεί ξαναγυρναω. Εχω τον 140 απο χτες και μετα την προταση σου πιστευω και αυτος ειναι παρα πολυ καλος.Ειδικα σε θεμα μπαταριας και σε 3g που μπαινω συνεχεια τα παει πολυ καλα. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Αυτό το εκανα ρε παιδιά αλλά με αλλη Ρομ..!! Με την codefirex που είχα κ με Φράνκο 140.. Πήρα backup πρωτα και μετα πέρασα την νέα Ρομ..!! Οποτε οποτε θέλω μπορω με restore να ξαναβαλω την codefirex και μια χαρά όλα..!! Σωστα.? Αν κάνω κάτι λάθος διορθωστε με... Οπως το ειπες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Μολις κατεβασα τον fauxγια δοκιμη....αγορασα και το fauxclock.χρησιμοποιησα τα settings απο τον dev...εχει και στο xda ενα app για τον συγκεκριμενο κερνελ που λεγεται ecotoggle το οποιο οταν ειναι on το μετατρεπει σε διπυρηνο ενω οταν ειναι off χρησιμοποιει και τους τεσσερις πυρηνες υπερχρονισμενο στα 1.85!!! Αυτην την στιγμη το εχω στο off και παιδια παει κομματια....και απο μπαταρια ειναι καλα...θαβτο αφησω κανα διημερο στο off για να δω...ααα ειμαι με stock rom και κανοντας ενα τεστ στο antutu εχω 12235 στο on και 17643στο off Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Μολις κατεβασα τον fauxγια δοκιμη....αγορασα και το fauxclock.χρησιμοποιησα τα settings απο τον dev...εχει και στο xda ενα app για τον συγκεκριμενο κερνελ που λεγεται ecotoggle το οποιο οταν ειναι on το μετατρεπει σε διπυρηνο ενω οταν ειναι off χρησιμοποιει και τους τεσσερις πυρηνες υπερχρονισμενο στα 1.85!!! Αυτην την στιγμη το εχω στο off και παιδια παει κομματια....και απο μπαταρια ειναι καλα...θαβτο αφησω κανα διημερο στο off για να δω...ααα ειμαι με stock rom και κανοντας ενα τεστ στο antutu εχω 12235 στο on και 17643στο off 1.85??? Θα τα καψεις ολα...χαχα Απο θερμοκρασια τι λεει ομως??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 (edited) 1.85??? Θα τα καψεις ολα...χαχα Απο θερμοκρασια τι λεει ομως??? Αν σου πω οτι ειναι μια χαρα θα το πιστεψεις;;;; Ασεπαει μεχρι και 1,9.....:lol::lol: Εχει και settings o dev για battery παντως...πολλα φορουμ λενε οτι ειναι πολυ καλος για μπαταρια....πολλοι λενε ο top.... Παντωςμε τον airkernel δουλεουν οι 2 πυρηνες;;;;;; Edited May 24, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Αν σου πω οτι ειναι μια χαρα θα το πιστεψεις;;;; Ασεπαει μεχρι και 1,9.....:lol::lol: Μεχρι 1.75 το χω παει εγω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Μεχρι 1.75 το χω παει εγω... Εγω δεν πειραξα τιποτα,,,,μονος του μαμα ο κερνελειναι τοσο για perfomance;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Παντωςμε τον airkernel δουλεουν οι 2 πυρηνες;;;;;; Με governor wheatley εβλεπα τους 2 να δουλευουν και οταν το απιτουσε καποια εφαρμογη αναβανε και οι 4...κατι τετοιο ειχα δει Εγω δεν πειραξα τιποτα,,,,μονος του μαμα ο κερνελειναι τοσο για perfomance;) Ειναι τοσο τουμπανο? Απο μπαταρια ομως τι λεει?? Μηπως αυτο το performance την ρουφαει ολη??:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 (edited) Με governor wheatley εβλεπα τους 2 να δουλευουν και οταν το απιτουσε καποια εφαρμογη αναβανε και οι 4...κατι τετοιο ειχα δει Ειναι τοσο τουμπανο? Απο μπαταρια ομως τι λεει?? Μηπως αυτο το performance την ρουφαει ολη??:D Δυο ωρες τον εχω και βλεπω max clock 1836 και min 162....μπαταρια δεν μπορω να σου πω ακομα παντως πεφτει μεχρι τωρα οπως ο stock....αλλα να δεις πως ανοιγουν οι εφαρμογες και οταν κανω multitasking!!!! Παιζω το real racing....πολυ πιο smooth χωρις κανενα απολυτως lag!!!!!προς το παρον ειμαι κατενθουσιασμενος με faux!!!!! :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή την Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited May 24, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Παιδιά καλησπέρα. Είμαι με CM για να βάλω Φράνκο θα κατεβασω/αγοράσω την εφαρμογή του Φράνκο και αφού έχω κάνει backup πριν θα διάλεξω απλά την έκδοση που θέλω και θα πατήσω install . τόσο απλά...; Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Παιδιά καλησπέρα. Είμαι με CM για να βάλω Φράνκο θα κατεβασω/αγοράσω την εφαρμογή του Φράνκο και αφού έχω κάνει backup πριν θα διάλεξω απλά την έκδοση που θέλω και θα πατήσω install . τόσο απλά...; Έχει και free έκδοση αν θες τα βαΣικά Όπως κατέβασμα των nightly εκδόσεων του kernel Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Τι είναι το IO scheduler με απλά λόγια και τι κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Τι είναι το IO scheduler με απλά λόγια και τι κάνει; Q. "What purposes does an i/o scheduler serve?" A. Minimize hard disk seek latency. Prioritize I/O requests from processes. Allocate disk bandwidth for running processes. Guarantee that certain requests will be served before a deadline. So in the simplest of simplest form: Kernel controls the disk access using I/O Scheduler. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1369817 Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Το android 4.3 έρχεται..!! Το Android 4.3 Jelly Bean πρόκειται πολύ σύντομα να ανακοινωθεί επίσημα και σήμερα έχουμε τις πρώτες του φωτογραφίες και video που το δείχνουν να τρέχει σε ένα LG Nexus 4.Η μόνη εμφανής αλλαγή που φαίνεται στο video αφορά την εφαρμογή της κάμερας που περιλαμβάνει νέα εικονίδια για τα HDR, contrast, rotation κλπ. Το video προέρχεται από δύο μέλη των XDA Developers (“challeen” και “innocent36″) που βρέθηκαν στην Mobile Expo 2013 της Ταϊλάνδης Όλα πρωτα σε νεξους γίνονται..!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Το android 4.3 έρχεται..!! Το Android 4.3 Jelly Bean πρόκειται πολύ σύντομα να ανακοινωθεί επίσημα και σήμερα έχουμε τις πρώτες του φωτογραφίες και video που το δείχνουν να τρέχει σε ένα LG Nexus 4.Η μόνη εμφανής αλλαγή που φαίνεται στο video αφορά την εφαρμογή της κάμερας που περιλαμβάνει νέα εικονίδια για τα HDR, contrast, rotation κλπ. Το video προέρχεται από δύο μέλη των XDA Developers (“challeen” και “innocent36″) που βρέθηκαν στην Mobile Expo 2013 της Ταϊλάνδης Όλα πρωτα σε νεξους γίνονται..!! Το διαβαζω απο το πρωι..αν η μοναδικη αλλαγη ειναι η καμερα ειδικα τωρα που ερχεται ενα εντελως νεο iOS θα μεινω απογοητευμενος!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Τα εικονίδια άλλαξαν μονο;την ποιότητα και το μικρόφωνο της δεν θα το ρυθμίσουν λίγο καλυτερα;; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Λοιπον να πω εντυπώσεις μου..με παράνοια κ με air η μπαταρία είναι χάλια...την έχω 3 μέρες με χρηση wifi δεδομένα...το βράδυ το βάζω σε airmode.. 3.30.. Ώρες..βία βία με βγάζει... Ενω με την codefirex που είχα 3-4 μήνες κ Φράνκο κερνελ με την ίδια χρηση κ χωρίς να το έβαζα το βράδυ σε airmode μου έβγαζε πανω απο 4.30 ......μάλλον θα ξανά γυρίσω σε codefire.....εκτος κ αν αλλάξω κερνελ..!!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonis78 Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Ερώτηση: αν πάρω backup με το titanium και περάσω μετά την carbon, αν κάνω επαναφορά θα έχω πρόβλημα; Θα πρέπει να περάσω τις εφαρμογές από την αρχή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Ερώτηση: αν πάρω backup με το titanium και περάσω μετά την carbon, αν κάνω επαναφορά θα έχω πρόβλημα; Θα πρέπει να περάσω τις εφαρμογές από την αρχή; Λογικά δεν θα έχεις θέμα, πάρε μόνο τις user apps και αν δεν σου κάτσουν βάλτες από play store και κάνε restore data μόνο. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Λοιπον να πω εντυπώσεις μου..με παράνοια κ με air η μπαταρία είναι χάλια...την έχω 3 μέρες με χρηση wifi δεδομένα...το βράδυ το βάζω σε airmode.. 3.30.. Ώρες..βία βία με βγάζει... Ενω με την codefirex που είχα 3-4 μήνες κ Φράνκο κερνελ με την ίδια χρηση κ χωρίς να το έβαζα το βράδυ σε airmode μου έβγαζε πανω απο 4.30 ......μάλλον θα ξανά γυρίσω σε codefire.....εκτος κ αν αλλάξω κερνελ..!!! Με στοκ rom και franco μου έβγαζε 4 ώρες οθόνη... Με paranoid και franco με το ζόρι 2:30 ώρες με τα ίδια ανοικτά. Έβαλα greenify στο auto να δω μήπως βελτίωση τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Μου φαινετε κ γω θα γυρίσω στην codefirex... Δεν ξέρω αν την δοκίμασε κανεις αλλά αξίζει τον κόπο...!!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Τελικα μεγαλο ζορι το nexus...με το huawei που ειχα το μονο που ειχα να φλασαρω ηταν της rom που εγω εκανα..τωρα εχει παρα πολλες...τη να πρωτοβαλεις...ερχεται και ο αλλος σε λεει εγω δεν γουσταρω franco γουσταρω air...και χωνεις και την air...βραδυατικα!! :Ρ Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Τελικα μεγαλο ζορι το nexus...με το huawei που ειχα το μονο που ειχα να φλασαρω ηταν της rom που εγω εκανα..τωρα εχει παρα πολλες...τη να πρωτοβαλεις...ερχεται και ο αλλος σε λεει εγω δεν γουσταρω franco γουσταρω air...και χωνεις και την air...βραδυατικα!! :Ρ This is the magic... :D και εμενα απο χθες το setup μου,(aokp+semaphore) μου κανει νερα στη μπαταρια και θα κοιταξω πρωτα για battery drain και μετα να δοκιμασω και greenify αλλιως θα παω για πρωτη φορα σε franco που γινεται τοσος ντορος να δω τι χανω :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts