Jump to content

[Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4  

93 members have voted

1. 1. Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4

• Official Google AOSP ROM KitKat
    • SlimKat
    • ParanoidAndroid
    • MAHDI
    • Purity
    • CarbonROM
    • PAC-man
      0
    • VANIR
      0
    • CyanogenMOD
    • other ROM

Recommended Posts

Εγώ εδώ και πολύ καιρό είμαι με την cm11(και τον δικό της κερνελ) και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μην περιμένεις όμως τίποτα σπουδαίες αλλαγές. Αλλά δουλεύει σαν original .δεν θυμάμαι κανένα κόλλημα ούτε τίποτα περίεργο.

Εναλλακτικά κρατά το μαμά και βάλε xposed και gravity box.

Αλλιώς πειραματισου να δεις τι σου αρέσει.

Edited by leftko

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το κακό με gravity/xposed είναι ότι πρέπει να γυρίσεις σε dalvik όμως..

Με art το nexus μας είναι ΠΟΛΥ γρηγορότερο..

Το κακό με gravity/xposed είναι ότι πρέπει να γυρίσεις σε dalvik όμως..

Με art το nexus μας είναι ΠΟΛΥ γρηγορότερο..

Αν βάλεις κανένα dalvik+bionic patch το ίδιο γρήγορο είναι το κινητό και σου μένουν και πόσα giga ελεύθερα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Αν βάλεις κανένα dalvik+bionic patch το ίδιο γρήγορο είναι το κινητό και σου μένουν και πόσα giga ελεύθερα.

Κάνουν τέτοια δουλειά τα bionic patches;

Για να είμαι ειλικρινής το θέμα χώρου είναι όντως πιο ζόρικο με το ART.

Αν με τα bionic patches γίνεται το ίδιο γρήγορο, τότε άνετα πάω σε dalvik για να έχω και xposed..

Καλησπερα παιδια ξερω οτι σιγουρα εχει απαντηθει αυτο αλλα επειδη ειναι λιγο δυσκολο να διαβαζω ολα τα μηνυματα μαλλον θα το ξαναρωτησω υπαρχει καποιος τροπος να διαβασει το κινητο usb αλλα χωρις να χρειαζετε να δινω ρευμα απο τον υπολογιστη ή απο αλλου; Δηλαδη μονο με τον ανταπτορα το χω δει σε κατι βιντεο και δεν ξερω κατα ποσο γινεται
Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2

Κάνουν τέτοια δουλειά τα bionic patches;

Για να είμαι ειλικρινής το θέμα χώρου είναι όντως πιο ζόρικο με το ART.

Αν με τα bionic patches γίνεται το ίδιο γρήγορο, τότε άνετα πάω σε dalvik για να έχω και xposed..

Αν όχι στο 100% του Art, τότε μπορούμε να πούμε ότι πλησιάζει στο 90%.

Δεν είναι τυχαίο ότι η ίδια συσκευή ανεβάζει 4.000 πόντους στο Antutu μετά τα patches.

Και δεν γίνεται με cheat.

Amazon Fire stick 4k max

Σήμερα έβγαλα σχεδόν 4 ώρες SOT, με υπόλοιπο 10% , με φουλ χρήση Wi-Fi και 20 λεπτά gps.

Για 1.5 χρόνο κινητό, μια χαρά την βλέπω την μπαταρία του.

Χωρίς Greenify .

Amazon Fire stick 4k max

Μιας που το απέσυρα αλλά δεν το έχω πουλήσει ακόμη. Υπάρχει επίσημη l ή είναι αυτή η παλιά backport που είχε κυκλοφορήσει κάποτε;

Μιας που το απέσυρα αλλά δεν το έχω πουλήσει ακόμη. Υπάρχει επίσημη l ή είναι αυτή η παλιά backport που είχε κυκλοφορήσει κάποτε;

Σε λίγες μέρες βγαίνει η επίσημη Λ

Εμείς που είμαστε με cyanogen θα μπορέσουμε να την παρουμε η θα πρεπει να γυρίσουμε την Ρομ;

Ο,τι Rom και να έχεις, θέλει full wipe αφού πας σε major OS UPGRADE.

Amazon Fire stick 4k max

Εμείς που είμαστε με cyanogen θα μπορέσουμε να την παρουμε η θα πρεπει να γυρίσουμε την Ρομ;

Όλες οι custom rom θα περάσουν σε L σύντομα αφού δημοσιευθεί ο Source code της L. Οπότε αν περιμένεις θα την πάρεις σε μορφή cyanogenmod. Αν θες στοκ Google θα πρέπει να φλασαρεις factory image L αφού δεν είσαι σε στοκ.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Στο επίσημο site για την παρουσίαση των Nexus 6 & 9, μαζί με τη νέα έκδοση του Android "Lolipop" υπάρχει και το Nexus 5.

Άρα να υποθέσω πως η Lolipop δεν θα δοθεί επίσημα σε Nexus 4;

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Στο επίσημο site για την παρουσίαση των Nexus 6 & 9, μαζί με τη νέα έκδοση του Android "Lolipop" υπάρχει και το Nexus 5.

Άρα να υποθέσω πως η Lolipop δεν θα δοθεί επίσημα σε Nexus 4;

Αναμένουμε.. Λογικά όμως δεν θα δοθεί.

Είναι μέσα στην αναβάθμιση κ το 4, το διόρθωσαν εάν είχε γίνει λάθος, την έχουμε την L δηλαδή κ εμείς ☺☺ http://googleblog.blogspot.gr/2014/10/android-be-together-not-same.html?m=1
sent from my Nexus 4

Android 5.0 Lollipop, which comes on Nexus 6, Nexus 9 and Nexus Player, will also be available on Nexus 4, 5, 7, 10 and Google Play edition devices in the coming weeks.

http://googleblog.blogspot.gr/2014/10/android-be-together-not-same.html

Nexus 4 / powered by hells-Core kernel

Το Nexus 4 ζει!

Amazon Fire stick 4k max

Παιδιά θέλω να περάσω την official 4.4.4 θα την κατεβάσω από την Google developer. Η ερώτηση μου είναι θα χρειαστώ και κερνελ; η όπως είναι η ρομ την περνάω και τέλος;

Παιδιά θέλω να περάσω την official 4.4.4 θα την κατεβάσω από την Google developer. Η ερώτηση μου είναι θα χρειαστώ και κερνελ; η όπως είναι η ρομ την περνάω και τέλος;

H official είναι κομπλέ. Δεν χρειάζεται κάτι άλλο.

Amazon Fire stick 4k max

Καμία miui που να δουλεύει σωστά υπάρχει; γιατί δεν μου δούλευε η σιμ σε αυτή που δοκίμασα
Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2

Κάτι κάνω λάθος και δεν μπορω να την περάσω. Μπαίνω απο το quit boot σε recovery και δεν μου εμφανίζει την Ρομ που έχω ηδη κατεβασμένη. Φυσικά βρίσκεται στο φάκελο download . κάποια βοήθεια ρε παιδιά για να την περάσω

Κάτι κάνω λάθος και δεν μπορω να την περάσω. Μπαίνω απο το quit boot σε recovery και δεν μου εμφανίζει την Ρομ που έχω ηδη κατεβασμένη. Φυσικά βρίσκεται στο φάκελο download . κάποια βοήθεια ρε παιδιά για να την περάσω

Για να την περάσεις έτσι πρέπει να είναι σε flashable μορφή. Αν την κατεβασες από το site της google μπες στο psybill.blogspot.com και διάβασε προσεκτικά πως θα την περάσεις, είναι πολύ απλό.

Αγαπητέ φίλε,

Σίγουρα έχεις μπερδευτεί. Το μέλος Gialakias έχει κάτσει κι έχει γράψει έναν εξαιρετικό οδηγό. Διάβασε, ακολούθησε και σε ένα τεταρτάκι θα έχεις κάνει τη δουλειά σου και θα έχεις μάθει και τα βασικά. Μόνο προσοχή να κατεβάσεις την factory image για το Nexus 4. Από εκεί και πέρα μέχρι copy paste μπορείς να κάνεις τις εντολές του τερματικού.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=384182

• The title was changed to [Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)