leftko Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 (edited) Εγώ εδώ και πολύ καιρό είμαι με την cm11(και τον δικό της κερνελ) και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μην περιμένεις όμως τίποτα σπουδαίες αλλαγές. Αλλά δουλεύει σαν original .δεν θυμάμαι κανένα κόλλημα ούτε τίποτα περίεργο. Εναλλακτικά κρατά το μαμά και βάλε xposed και gravity box. Αλλιώς πειραματισου να δεις τι σου αρέσει. Edited October 7, 2014 by leftko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happydonnut Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Το κακό με gravity/xposed είναι ότι πρέπει να γυρίσεις σε dalvik όμως.. Με art το nexus μας είναι ΠΟΛΥ γρηγορότερο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Το κακό με gravity/xposed είναι ότι πρέπει να γυρίσεις σε dalvik όμως.. Με art το nexus μας είναι ΠΟΛΥ γρηγορότερο.. Αν βάλεις κανένα dalvik+bionic patch το ίδιο γρήγορο είναι το κινητό και σου μένουν και πόσα giga ελεύθερα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happydonnut Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Αν βάλεις κανένα dalvik+bionic patch το ίδιο γρήγορο είναι το κινητό και σου μένουν και πόσα giga ελεύθερα. Κάνουν τέτοια δουλειά τα bionic patches; Για να είμαι ειλικρινής το θέμα χώρου είναι όντως πιο ζόρικο με το ART. Αν με τα bionic patches γίνεται το ίδιο γρήγορο, τότε άνετα πάω σε dalvik για να έχω και xposed.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arte1234566 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Καλησπερα παιδια ξερω οτι σιγουρα εχει απαντηθει αυτο αλλα επειδη ειναι λιγο δυσκολο να διαβαζω ολα τα μηνυματα μαλλον θα το ξαναρωτησω υπαρχει καποιος τροπος να διαβασει το κινητο usb αλλα χωρις να χρειαζετε να δινω ρευμα απο τον υπολογιστη ή απο αλλου; Δηλαδη μονο με τον ανταπτορα το χω δει σε κατι βιντεο και δεν ξερω κατα ποσο γινεται Παράθεση Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Κάνουν τέτοια δουλειά τα bionic patches; Για να είμαι ειλικρινής το θέμα χώρου είναι όντως πιο ζόρικο με το ART. Αν με τα bionic patches γίνεται το ίδιο γρήγορο, τότε άνετα πάω σε dalvik για να έχω και xposed.. Αν όχι στο 100% του Art, τότε μπορούμε να πούμε ότι πλησιάζει στο 90%. Δεν είναι τυχαίο ότι η ίδια συσκευή ανεβάζει 4.000 πόντους στο Antutu μετά τα patches. Και δεν γίνεται με cheat. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Σήμερα έβγαλα σχεδόν 4 ώρες SOT, με υπόλοιπο 10% , με φουλ χρήση Wi-Fi και 20 λεπτά gps. Για 1.5 χρόνο κινητό, μια χαρά την βλέπω την μπαταρία του. Χωρίς Greenify . Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Μιας που το απέσυρα αλλά δεν το έχω πουλήσει ακόμη. Υπάρχει επίσημη l ή είναι αυτή η παλιά backport που είχε κυκλοφορήσει κάποτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Μιας που το απέσυρα αλλά δεν το έχω πουλήσει ακόμη. Υπάρχει επίσημη l ή είναι αυτή η παλιά backport που είχε κυκλοφορήσει κάποτε; Σε λίγες μέρες βγαίνει η επίσημη Λ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylatos Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Εμείς που είμαστε με cyanogen θα μπορέσουμε να την παρουμε η θα πρεπει να γυρίσουμε την Ρομ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Εμείς που είμαστε με cyanogen θα μπορέσουμε να την παρουμε η θα πρεπει να γυρίσουμε την Ρομ; Ο,τι Rom και να έχεις, θέλει full wipe αφού πας σε major OS UPGRADE. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Εμείς που είμαστε με cyanogen θα μπορέσουμε να την παρουμε η θα πρεπει να γυρίσουμε την Ρομ; Όλες οι custom rom θα περάσουν σε L σύντομα αφού δημοσιευθεί ο Source code της L. Οπότε αν περιμένεις θα την πάρεις σε μορφή cyanogenmod. Αν θες στοκ Google θα πρέπει να φλασαρεις factory image L αφού δεν είσαι σε στοκ. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Στο επίσημο site για την παρουσίαση των Nexus 6 & 9, μαζί με τη νέα έκδοση του Android "Lolipop" υπάρχει και το Nexus 5. Άρα να υποθέσω πως η Lolipop δεν θα δοθεί επίσημα σε Nexus 4; Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Στο επίσημο site για την παρουσίαση των Nexus 6 & 9, μαζί με τη νέα έκδοση του Android "Lolipop" υπάρχει και το Nexus 5. Άρα να υποθέσω πως η Lolipop δεν θα δοθεί επίσημα σε Nexus 4; Αναμένουμε.. Λογικά όμως δεν θα δοθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Είναι μέσα στην αναβάθμιση κ το 4, το διόρθωσαν εάν είχε γίνει λάθος, την έχουμε την L δηλαδή κ εμείς ☺☺ http://googleblog.blogspot.gr/2014/10/android-be-together-not-same.html?m=1 Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eurochild Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Android 5.0 Lollipop, which comes on Nexus 6, Nexus 9 and Nexus Player, will also be available on Nexus 4, 5, 7, 10 and Google Play edition devices in the coming weeks. http://googleblog.blogspot.gr/2014/10/android-be-together-not-same.html Παράθεση Nexus 4 / powered by hells-Core kernel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Το Nexus 4 ζει! Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylatos Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Παιδιά θέλω να περάσω την official 4.4.4 θα την κατεβάσω από την Google developer. Η ερώτηση μου είναι θα χρειαστώ και κερνελ; η όπως είναι η ρομ την περνάω και τέλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Παιδιά θέλω να περάσω την official 4.4.4 θα την κατεβάσω από την Google developer. Η ερώτηση μου είναι θα χρειαστώ και κερνελ; η όπως είναι η ρομ την περνάω και τέλος; H official είναι κομπλέ. Δεν χρειάζεται κάτι άλλο. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylatos Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Ευχαριστώ φίλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arte1234566 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Καμία miui που να δουλεύει σωστά υπάρχει; γιατί δεν μου δούλευε η σιμ σε αυτή που δοκίμασα Παράθεση Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylatos Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Κάτι κάνω λάθος και δεν μπορω να την περάσω. Μπαίνω απο το quit boot σε recovery και δεν μου εμφανίζει την Ρομ που έχω ηδη κατεβασμένη. Φυσικά βρίσκεται στο φάκελο download . κάποια βοήθεια ρε παιδιά για να την περάσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Κάτι κάνω λάθος και δεν μπορω να την περάσω. Μπαίνω απο το quit boot σε recovery και δεν μου εμφανίζει την Ρομ που έχω ηδη κατεβασμένη. Φυσικά βρίσκεται στο φάκελο download . κάποια βοήθεια ρε παιδιά για να την περάσω Για να την περάσεις έτσι πρέπει να είναι σε flashable μορφή. Αν την κατεβασες από το site της google μπες στο psybill.blogspot.com και διάβασε προσεκτικά πως θα την περάσεις, είναι πολύ απλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylatos Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 (edited) Οκ.. Θα το προσπαθήσω Edited October 18, 2014 by stylatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Κάτι κάνω λάθος και δεν μπορω να την περάσω. Μπαίνω απο το quit boot σε recovery και δεν μου εμφανίζει την Ρομ που έχω ηδη κατεβασμένη. Φυσικά βρίσκεται στο φάκελο download . κάποια βοήθεια ρε παιδιά για να την περάσω Αγαπητέ φίλε, Σίγουρα έχεις μπερδευτεί. Το μέλος Gialakias έχει κάτσει κι έχει γράψει έναν εξαιρετικό οδηγό. Διάβασε, ακολούθησε και σε ένα τεταρτάκι θα έχεις κάνει τη δουλειά σου και θα έχεις μάθει και τα βασικά. Μόνο προσοχή να κατεβάσεις την factory image για το Nexus 4. Από εκεί και πέρα μέχρι copy paste μπορείς να κάνεις τις εντολές του τερματικού. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=384182 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts