noisex Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Καταρχήν δεν πρέπει να έχεις ενεργοποιημένο και το touch wake. Επίσης τίποτα ενεργό στις ρυθμίσεις SAI του semaphore manager. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 (edited) Κανενα προβλημα με semaphore και slide μεσω Touch Control. Stock 4.4.1 Πλήρη απογοήτευση πάντως η μπαταρία με τον Semaphore. Μόνο 3.15 ώρες SOT έβγαλα, μόνο με Wi-Fi internet. Αυτά με κομμένους 2 πυρήνες και UV στο Θεό. Με άλλους κερνελ χτυπούσα 4.5 ώρες με ίδια χρήση και όλους τους πυρήνες να τρέχουν. Edited February 27, 2014 by junglist Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Κανενα προβλημα με semaphore και slide μεσω Touch Control. Stock 4.4.1 Πλήρη απογοήτευση πάντως η μπαταρία με τον Semaphore. Μόνο 3.15 ώρες SOT έβγαλα, μόνο με Wi-Fi internet. Αυτά με κομμένους 2 πυρήνες και UV στο Θεό. Με άλλους κερνελ χτυπούσα 4.5 ώρες με ίδια χρήση και όλους τους πυρήνες να τρέχουν. Χμμμ..Δε μου φαίνεται και πολύ λογικό αυτό. Με τί rom και τί εφαρμογές; Εμένα με στοκ και xposed μου δίνει 3 ώρες sot, στο 50%. Με τον kernel στα default settings. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Κανενα προβλημα με semaphore και slide μεσω Touch Control. Stock 4.4.1 Πλήρη απογοήτευση πάντως η μπαταρία με τον Semaphore. Μόνο 3.15 ώρες SOT έβγαλα, μόνο με Wi-Fi internet. Αυτά με κομμένους 2 πυρήνες και UV στο Θεό. Με άλλους κερνελ χτυπούσα 4.5 ώρες με ίδια χρήση και όλους τους πυρήνες να τρέχουν. Εγω την καλυτερη αυτονομια την ειχα με hells αλλα ειχε τα ψιλοκολληματακια του.Ο σεμα παει τρενο.Ισως θα γυρισω σε στοκ κερνελ με touch control Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Χμμμ..Δε μου φαίνεται και πολύ λογικό αυτό. Με τί rom και τί εφαρμογές; Εμένα με στοκ και xposed μου δίνει 3 ώρες sot, στο 50%. Με τον kernel στα default settings. Το ίδιο λέω και εγώ. Δεν είναι νορμάλ. Στοκ 4.4.1 και μόνο tapatalk, Facebook, opera. Ούτε μουσική, ούτε τηλέφωνα. Χάλια μαύρα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Το ίδιο λέω και εγώ. Δεν είναι νορμάλ. Στοκ 4.4.1 και μόνο tapatalk, Facebook, opera. Ούτε μουσική, ούτε τηλέφωνα. Χάλια μαύρα. Γιατι εισαι ακομα με 4.4.1?ετσι απο περιεργεια :) Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Γιατι εισαι ακομα με 4.4.1?ετσι απο περιεργεια :) Θα του ξέφυγε στο keyboard, αντί για 2 :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Θα του ξέφυγε στο keyboard, αντί για 2 :p Στην αρχη αυτο νομιζα,αλλά το χει ξαναγραψει παλιοτερα κ λεω μπας....:D Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Όχι δεν είναι τυπογραφικό. Απλά επειδή δεν πρόσφερε τίποτα παραπάνω από την 4.1, δεν ασχολήθηκα για την αναβάθμιση. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Κανενα προβλημα με semaphore και slide μεσω Touch Control. Stock 4.4.1 Πλήρη απογοήτευση πάντως η μπαταρία με τον Semaphore. Μόνο 3.15 ώρες SOT έβγαλα, μόνο με Wi-Fi internet. Αυτά με κομμένους 2 πυρήνες και UV στο Θεό. Με άλλους κερνελ χτυπούσα 4.5 ώρες με ίδια χρήση και όλους τους πυρήνες να τρέχουν. Εντάξει τι να λέμε... Σήμερα έβαλα πάλι τον Franco kernel plus 203. Μέρα με την νύχτα στην ίδια χρήση. Και οι 4 πυρήνες ενεργοί και με 40% υπόλοιπο, έχω ήδη 3.5 ώρες SOT. Χτες με semaphore με 2 πυρήνες, στις 3.2 ώρες έκλεινα από μπαταρία. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Στον Franco kernel το dt2wake δεν δουλεύει σωστά; Έχω περάσει την τελευταία έκδοση σ' ενός φίλου τη συσκευή, έβαλα και το Trickster αλλά όταν κλείνει η οθόνη, στο double tap δε γίνεται τίποτα και στα επόμενα δευτερόλεπτα αν αγγίξεις την οθόνη αυτή ανοίγει!!! Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostoloskourtis Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Εντάξει τι να λέμε... Σήμερα έβαλα πάλι τον Franco kernel plus 203. Μέρα με την νύχτα στην ίδια χρήση. Και οι 4 πυρήνες ενεργοί και με 40% υπόλοιπο, έχω ήδη 3.5 ώρες SOT. Χτες με semaphore με 2 πυρήνες, στις 3.2 ώρες έκλεινα από μπαταρία. φιλε μου μπορεις να δωσεις ενα λινκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Στον Franco kernel το dt2wake δεν δουλεύει σωστά; Έχω περάσει την τελευταία έκδοση σ' ενός φίλου τη συσκευή, έβαλα και το Trickster αλλά όταν κλείνει η οθόνη, στο double tap δε γίνεται τίποτα και στα επόμενα δευτερόλεπτα αν αγγίξεις την οθόνη αυτή ανοίγει!!! Κατέβασε το touch control καλυτερα. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 φιλε μου μπορεις να δωσεις ενα λινκ; Εδώ είσαι http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2413685 Στον Franco kernel το dt2wake δεν δουλεύει σωστά; Έχω περάσει την τελευταία έκδοση σ' ενός φίλου τη συσκευή, έβαλα και το Trickster αλλά όταν κλείνει η οθόνη, στο double tap δε γίνεται τίποτα και στα επόμενα δευτερόλεπτα αν αγγίξεις την οθόνη αυτή ανοίγει!!! Καλύτερα με Franco, το Franco kernel updater και Touch control. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Και πείτε, ποιο module κατεβάζουμε για τον r203; Το Nighty #165; Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Και πείτε, ποιο module κατεβάζουμε για τον r203; Το Nighty #165; Αμα είναι αυτό το τελευταιο ναι Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Είναι εύκολο να ποστάρει κάποιος κάνα καλο χρωματικό προφίλ για Franco kernel updater? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Και πείτε, ποιο module κατεβάζουμε για τον r203; Το Nighty #165; Αν θυμάμαι καλά το Franco 194 Είναι εύκολο να ποστάρει κάποιος κάνα καλο χρωματικό προφίλ για Franco kernel updater? Του g47 είναι μια καλή επιλογή. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Αμα είναι αυτό το τελευταιο ναι Στη λίστα είναι αυτό που φαίνεται πρώτο, άρα λογικά έχει μπει και τελευταίο. Αλλά μετά πρόσεξα πως γράφει Android 4.2.2, ενώ και πιο κάτω υπάρχει μία που αναφέρει το 'r', αυτή που λέει ο junglist. Έβαλα την r194 και όλα ok. Αν θυμάμαι καλά το Franco 194 Του g47 είναι μια καλή επιλογή. Κι εγώ αυτό το profile έβαλα. Το είχα αποθηκευμένο στο κινητό μου, πέρασα το αρχείο στο κινητό του φίλου μου και το έκανα load από την εφαρμογή του Franco. ;) Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Πατάω στα import preloader profiles και δεν το έχει ρε ****το.Κάνω κάτι λάθος μήπως ρε παιδιά? Πρέπει να το κατεβάσω από κάπου αλλού εκτος εφαρμογής? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostoloskourtis Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Παιδιά έβαλα τον 203 rc2 και έχω τα εξής προβλήματα πρώτα από όλα έχασα το ρουτ και δεύτερον δεν μπορώ να βρω modules για το t/c. Καμία βοήθεια κάνεις; είμαι με mahdi & semaphore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaua13 Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 (edited) Καταρχήν δεν πρέπει να έχεις ενεργοποιημένο και το touch wake. Επίσης τίποτα ενεργό στις ρυθμίσεις SAI του semaphore manager. Απενεργοποιημένο είναι το Sai, και το touch wake, αλλά έχει κολλήματα.. Θέλω να ξαναγυρίσω σε στοκ για να μην έχω αυτά τα κολλήματα στο touch, αλλά θέλω να έχω το double tap , & τα χρώματα οθόνης. Υπάρχει άλλη λύση εκτός από κερνελ ? Edited February 28, 2014 by panaua13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Απενεργοποιημένο είναι το Sai, και το touch wake, αλλά έχει κολλήματα.. Θέλω να ξαναγυρίσω σε στοκ για να μην έχω αυτά τα κολλήματα στο touch, αλλά θέλω να έχω το double tap , & τα χρώματα οθόνης. Υπάρχει άλλη λύση εκτός από κερνελ ? Δυστυχώς όχι. Είναι που μπορεί να το διαχειριστεί custom kernel μόνο. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Παιδιά έβαλα τον 203 rc2 και έχω τα εξής προβλήματα πρώτα από όλα έχασα το ρουτ και δεύτερον δεν μπορώ να βρω modules για το t/c. Καμία βοήθεια κάνεις; είμαι με mahdi & semaphore Ροοτ δεν χάνεις αν αλλάξεις κερνελ. Επίσης μπερδεύτηκα. Είχες semaphore kernel και μετά πέρασες τον Franco 203; Για τα modules του TC τα συζητάμε 2 post πιο πριν ότι βάζεις το Franco 194. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostoloskourtis Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Για το ρουτ κατέβασα το trickster και μου έβγαζε μνμ ότι χρειάζεται rooted συσκευή ή εφαρμογή για να ανοίξει και τα modules του 194 δεν υπάρχουν στην λίστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts