taliban Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Βγήκε νέα Ρομ anime με multi window κ τέτοια. Δοκιμασε κανεις;; που πας και τις βρίσκεις ρε φίλε ???? Εδώ ακόμα δεν έχουμε περάσει την carbon :):) ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τι gapps βαλατε για carbon παιδιά; εγώ δεν μπορω να τα κατεβασω με τπτ από εδώ σύμφωνα με το team της carbon http://www.androidfilehost.com/?a=show&w=files&flid=10238 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 που πας και τις βρίσκεις ρε φίλε ???? Εδώ ακόμα δεν έχουμε περάσει την carbon :):) ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- :lol: Περιμενω να δω με σας αν την περασε κανεις!Να δουμε τι παιζει τελικα με carbon :) Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Εγώ ανάλογα τα κέφια, ίσως απόψε το βράδυ την περάσω Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Εγώ ανάλογα τα κέφια, ίσως απόψε το βράδυ την περάσω Tελικα βρηκα 2 παλια backup τα οποια τα εσβησα και παιρνω ενα καινουριο.Οποτε περναω σε λιγο carbon!Δεν ειχα χωρο πριν και βαριομουν να τα περναω στο pc. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Την περασα και την ξαναεβγαλα. Αν και αρχη η carbon δειχνει πολυ γρηγορη αλλά λειπουν αρκετα features της.Ουτε χρωμα στο navi bar μπορω να αλλαξω.Οταν βγαλει με το καλο την πρωτη stable τοτε θα την περασω παλι.Παντως ειναι σε πολυ καλο δρομο αλλά αργει ακομα.Για καποιον που δεν θελει να πειραξει τπτ ειναι μια χαρα ολα δουλευουν. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Την περασα και την ξαναεβγαλα. Αν και αρχη η carbon δειχνει πολυ γρηγορη αλλά λειπουν αρκετα features της.Ουτε χρωμα στο navi bar μπορω να αλλαξω.Οταν βγαλει με το καλο την πρωτη stable τοτε θα την περασω παλι.Παντως ειναι σε πολυ καλο δρομο αλλά αργει ακομα.Για καποιον που δεν θελει να πειραξει τπτ ειναι μια χαρα ολα δουλευουν. stable και carbon είναι 2 αντίθετες έννοιες :) Οπότε θα περιμένω για καμιά εβδομάδα ακόμα να την περάσω Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 έχει αρκετό ενδιαφέρον...... το βάζω εδώ μιας και το πειραματόζωο είναι το N4 http://www.greeceandroid.gr/dev/1114-dalvik-vs-art-test Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 (edited) στο μενού του wifi υπάρχει αυτή η ένδειξη που νομίζω ότι προ 4.4 δεν υπήρχε. Ερώτηση προς του ΄΄ψαγμένους΄΄, το τικάρισμα εμπεριέχει ενδεχόμενο αύξησης της κατανάλωσης λόγω του συνεχούς σκαναρίσματος ? Edited February 3, 2014 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Εγώ το έχω πάντα τικαρισμενο. Οι ώρες που βγάζω με WiFi είναι παρεμφερείς με το πλήθος,οπότε δεν νομίζω να παιζει ρολο. Ας μιλήσει κ κανείς ειδικός.. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Εγώ το έχω πάντα τικαρισμενο. Οι ώρες που βγάζω με WiFi είναι παρεμφερείς με το πλήθος,οπότε δεν νομίζω να παιζει ρολο. Ας μιλήσει κ κανείς ειδικός.. για κάνε το πενηνταράκια ..... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Υπήρχε και από 4.2.2 η επιλογή.Και ναι παίζει ρόλο ακόμα και αν έχεις κλειστό το WiFi γιατί το χρησιμοποιεί για να βρίσκει την τοποθεσία σου μέσω WiFi.ξε τικαρετε το αλλιώς επηρεάζει κατανάλωση ειδικά εάν έχετε location reporting on. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Υπήρχε και από 4.2.2 η επιλογή.Και ναι παίζει ρόλο ακόμα και αν έχεις κλειστό το WiFi γιατί το χρησιμοποιεί για να βρίσκει την τοποθεσία σου μέσω WiFi.ξε τικαρετε το αλλιώς επηρεάζει κατανάλωση ειδικά εάν έχετε location reporting on. Αυτο που λες δεν είναι το "σαρωση παντα διαθεσιμη" ; για κάνε το πενηνταράκια ..... Εννοω βγάζω τόσες ώρες όσες βγαζετε οι περισσότεροι. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Ε ναι.Αφού αυτό δείχνει με το βελάκι στο screenshot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Ε ναι.Αφού αυτό δείχνει με το βελάκι στο screenshot. Καλά τυφλωθηκα λέμε :eek:! Εγώ είδα τικαρισμενο στο βελτιστοποίηση πιο κάτω. Λέω κ γω κάτι λάθος γίνεται. Σαφως κ εχεις δίκιο. Κ γω ξετικαρισμενο το χω. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Omni ή paranoid 4 έχει δοκιμάσει κανείς; Παράθεση Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsip Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Omni ή paranoid 4 έχει δοκιμάσει κανείς; Tην εχω δοκιμασει την paranoid 4. Ειναι σταθερη κ γρηγορη αλλα δεν εχει σχεδον κανενα feature ακομα περασμενο. Εινσι σαν official AOSP. Δεν εχει κ πολυ ενδιαφερον, ακομα. Παράθεση LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Tην εχω δοκιμασει την paranoid 4. Ειναι σταθερη κ γρηγορη αλλα δεν εχει σχεδον κανενα feature ακομα περασμενο. Εινσι σαν official AOSP. Δεν εχει κ πολυ ενδιαφερον, ακομα. Ναι όντως είναι αρχή ακόμα, αλλά μου αρέσουν τα quick toggles που έχουν βάλει. Πάντως έχω την αίσθηση ότι την cyanogenmod δεν την φτάνει καμία σε ταχύτητα, και τώρα και πιο πριν με 4.3..... Παράθεση Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Κάτι πολύ περίεργο παρατήρησα σήμερα με την mahdi και το νεο build. Το χα δει κ παλιότερα αλλά δεν έδωσα σημασία. Τα στατιστικά της μπαταρίας έχουν θέμα μετα το 50% κ προς τα κάτω. Είχα 48% και πήγα να παίξω 2 αγώνες real racing και αφού τελειωσα όπως βγαινω εμφανίστηκε pop up χαμηλή μπαταρία κ έφτασε το 15%! Λέω δεν παίζει τέτοια διαφορά κ κάνω reboot. Κ επανήλθε στο 32% που είναι αποδεκτό! Ορίστε κ screenshot http://img.tapatalk.com/d/14/02/04/y9y8avuv.jpg Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 @prioxxx τι κερνελ εχεις;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 @prioxxx τι κερνελ εχεις;; Semaphore . η γραμμή η κάθετη που φαίνεται σαν κενό είναι το φλασαρισμα της Ρομ που έκανα το πρωί. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Semaphore . η γραμμή η κάθετη που φαίνεται σαν κενό είναι το φλασαρισμα της Ρομ που έκανα το πρωί. Πιστεύω με μια πληρη φόρτιση,αποφόρτιση θα στρώσει..Έχεις δει κάποιο πρόβλημα στην νέα mahdi??Γύρισε στο στοκ τα volume buttons??(να μην είναι ανάποδα σε landscape?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gleft Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Omni ή paranoid 4 έχει δοκιμάσει κανείς; omni εχω τωρα. η παρανοιντ ειναι οντως πολυ "λιγη" ακομα. omni & semaphore και ολα πανε ρολοϊ. μεχρι να βρω μια αλλη ρομ να βαλω! πλεον η ομνι εχει και root απ την αρχη, οχι οπως τα πρωτα builds Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 omni εχω τωρα. η παρανοιντ ειναι οντως πολυ "λιγη" ακομα. omni & semaphore και ολα πανε ρολοϊ. μεχρι να βρω μια αλλη ρομ να βαλω! πλεον η ομνι εχει και root απ την αρχη, οχι οπως τα πρωτα builds Τελικά εγώ λέω να μείνω με paranoid λόγω των quick toggles και ότι στο μέλλον θα ενσωματωθούν και άλλα πράγματα....και επειδή βαριέμαι να αλλάζω πάλι. Πάντα έτσι λέω βέβαια :p Παράθεση Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gleft Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 εγω μενω με ομνι ακομα γιατι κανει μονη της τα updates. τωρα με την εξεταστικη δε φλασαρω και πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Semaphore . η γραμμή η κάθετη που φαίνεται σαν κενό είναι το φλασαρισμα της Ρομ που έκανα το πρωί. Έπαθα το ίδιο και εγώ προχθές.στοκ ρομ με semaphore. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts