vino_89 Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Ή να βρεις κάποιο mod και να το φλασάρεις, μέσω recovery ή να πας σε xposed κλπ. Σε κάθε περίπτωση, πριν πειραματιστείς πάρε back up. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1574401 Αυτό είναι που μου λες να βάλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1574401 Αυτό είναι που μου λες να βάλω? Ναι κάνε εγκατάσταση το xposed και μετα κατέβασε κάποιο module,πχ gravitybox που έχει αρκετές επιλογές.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vino_89 Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Ναι κάνε εγκατάσταση το xposed και μετα κατέβασε κάποιο module,πχ gravitybox που έχει αρκετές επιλογές.. Και κάτι τελευταίο. Το xposed δουλεύει με art? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Δουλεύει τέλεια πραγματικά. Προς το παρόν έχω βάλει στην άκρη το touch control. Μόνο που μερικές φορές, μετά από κλήση, μαυρίζει η οθόνη και δυσκολεύομαι να κλείσω τη γραμμή. Ακόμα το δουλεύει όμως ο Στράτος. για να κλεισεις την γραμμη ο πιο ευκολος και γρηγορος τροπος γενικοτερα ειναι να επιλεξεις να γινεται με το power button που ειναι και αμεσο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Και κάτι τελευταίο. Το xposed δουλεύει με art? Όχι. Εδώ είναι το σημείο που πρέπει να επιλέξεις. για να κλεισεις την γραμμη ο πιο ευκολος και γρηγορος τροπος γενικοτερα ειναι να επιλεξεις να γινεται με το power button που ειναι και αμεσο... Ναι. Ευχαριστώ. Θα το δω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Όχι. Εδώ είναι το σημείο που πρέπει να επιλέξεις. Ναι. Ευχαριστώ. Θα το δω. σε περιπτωση που δεν το εχει παρει το ματι σου ειναι : settings > accessibility > power button ends call > τικαρισμα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 (edited) Όντως. Δε το είχε πάρει το μάτι μου. Ευχαριστώ πολύ :thumbup: Βέβαια κατ'ουσίαν δε με ενδιαφέρει να κλείνει η γραμμή, διότι έτσι κι αλλιώς κλείνει, μετά από λίγο. Με ενδιαφέρει να δουλεύει η οθόνη σωστά. Edited January 27, 2014 by noisex Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Δουλεύει τέλεια πραγματικά. Προς το παρόν έχω βάλει στην άκρη το touch control. Μόνο που μερικές φορές, μετά από κλήση, μαυρίζει η οθόνη και δυσκολεύομαι να κλείσω τη γραμμή. Ακόμα το δουλεύει όμως ο Στράτος. Αυτό με την μαύρη οθόνη μετά από το τέλος μίας κλήσης το κάνει με τον Hells-core. Αργεί τόσο να ανοίξει, που πολλές φορές δεν χρειάζεται να πατήσω το κόκκινο button τερματισμού κλήσης, έχει ήδη τερματιστεί η κλήση από μόνη της. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Αυτό είναι πρόβλημα σε πολλά nexus. Εγώ έχω αλλάξει πολλές Ρομ και κερνελς και η οθόνη 7 στις 10 φορές δεν επανέρχεται. Αύριο θα το πάω στο σερβίς αλλά μου ειπαν οτι θα το κρατήσουν γιατί χρειαζεται ενδελεχή έλεγχο... Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Αυτό ακριβώς. Όπως το είπες. Έχει τερματιστεί από μόνη της. Καμιά φορά έχω και κάποια flickerings στην οθόνη, τα οποία όμως είναι για ελάχιστα δεύτερα. Να δούμε στην επόμενη έκδοση πως θα είναι (semaphore), ή οποία λογικά δεν αργεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Λοιπόν παιδιά μάλλον βρήκα τι έφταιγε.διάβασα λίγο το thread του Στράτου και κάποιος γράφει ότι αν ακουμπήσεις το χέρι επάνω στην οθόνη για αρκετά δευτερόλεπτα τότε σταματάει να δουλεύει το touch & to double tap. Όταν μου συνέβαινε αυτό, το άνοιγα να δω την ώρα και μετά το έβαζα στην τσέπη με ανοιχτή οθόνη οπότε λογικά δούλευε το touch συνέχεια και κόλλαγε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Εντάξει. Μεταξύ μας δεν έχεις λόγο να το βάλεις στη τσέπη με ανοιχτή οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Εντάξει. Μεταξύ μας δεν έχεις λόγο να το βάλεις στη τσέπη με ανοιχτή οθόνη. Βαριόμουν και το άφηνα να κλειδώσει μόνο του :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Πως γίνεται με 430 mb ελεύθερο χώρο ,όταν πάω να κάνω ενημέρωση εφαρμογής να μου λέει οτι δεν έχω επαρκή αποθηκευτικό χώρο;;πρωτη φορά τέτοιο κουλο Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Πως γίνεται με 430 mb ελεύθερο χώρο ,όταν πάω να κάνω ενημέρωση εφαρμογής να μου λέει οτι δεν έχω επαρκή αποθηκευτικό χώρο;;πρωτη φορά τέτοιο κουλο Βάλε και την cache.Καιρο ειχα να σας δω,μου λειψατε :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Βάλε και την cache.Καιρο ειχα να σας δω,μου λειψατε :lol: Που είσαι ρε παιδι με το τουμπανο;;μας ξεχασες :p Ναι όντως ίσως λόγω κ του art να είναι αρκετά πιο μικρή. Βέβαια θα ηθελα να μας το έδειχνε πόση έχουμε ακριβως σε θέματα μνήμης. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vino_89 Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Πως απενεργοποιω το gravity box και το xposed? Απλό unistall? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Με το τελευταίο test kernel semaphore 2.04, όσες κλήσεις έχω κάνει, δεν έχει κλείσει η οθόνη. Για δείτε το κι εσείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Με το τελευταίο test kernel semaphore 2.04, όσες κλήσεις έχω κάνει, δεν έχει κλείσει η οθόνη. Για δείτε το κι εσείς. Μέχρι το απόγευμα που είχα τον 2.0.2 δούλευε χωρίς πρόβλημα κανένα. Δεν έβαλα τον τελευταίο τεστ. Περιμένω την επόμενη κανονική έκδοση. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Μέχρι το απόγευμα που είχα τον 2.0.2 δούλευε χωρίς πρόβλημα κανένα. Δεν έβαλα τον τελευταίο τεστ. Περιμένω την επόμενη κανονική έκδοση. Δεν είχες το παραμικρό ε; Με τί rom είσαι; Αν και δε νομίζω οτι παίζει ρόλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Δεν είχες το παραμικρό ε; Με τί rom είσαι; Αν και δε νομίζω οτι παίζει ρόλο... Στοκ ένα χρόνο τώρα... Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vino_89 Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Μηπως φταει και το twrp recover που δεν μπαίνει στο Αrt? Μόλις έκανα επαναφορά και πάλι τα ίδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Τί σχέση έχει το recovery με το art; Τί προσπαθείς να κάνεις γιατί ειλικρινά αρχίζω να μην καταλαβαίνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vino_89 Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Τί σχέση έχει το recovery με το art; Τί προσπαθείς να κάνεις γιατί ειλικρινά αρχίζω να μην καταλαβαίνω. Προσπαθώ να γυρίσω απο dalvik σε αrt.και δεν γυρνάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Όπως σου είπαν και τα παιδιά δεν πρόκειται να σου γυρίσει όσο έχεις xposed. Βρες τρόπο να κάνεις πλήρη απεγκατάσταση ή φλάσαρε εξ αρχής factory image, ή κάποια άλλη rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts