junglist Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Μα δεν πρόκειται να μπει on γιατί ο kernel που φοράς τον έχει απενεργοποιήσει για να χρησιμοποιήσει τον δικό του hotplug.Το ότι δεν έχει επιλογή για mod πάει να πει ότι ο developer δεν επιτρέπει αλλαγές.Η επιτρέπει μέσω της εφαρμογής του Π.Χ. fku ή semaphore manager ανάλογα. Ωραία. Τον δικό του hotplug από πού τον πειράζω μέσα στο trickster; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Είναι αξιόλογη και την είχα δοκιμάσει παλιότερα. Δεν έχει όμως 2g/3g toggle. Έχει 2g/3g toggle..Εκτός αν έννοιες κάτι σαν smart radio και όχι στην καρτέλα που κατεβαίνει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 (edited) Α ναι; Γιατί στο OP του γράφει ότι δεν έχει. Δεν θα το έχει ανανεώσει οκ. Να σας ρωτήσω κάτι άλλο. Παρατήρησα ότι έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά usb sticks otg. Δοκίμασε κάποιος να μας πει εντυπώσεις; Το "ψήνω" πολύ. (Οκ. Ίσως έπρεπε να το γράψω στην ενότητα των αξεσουάρ, απλώς επειδή το θεωρώ αρκετά προχωρημένο το άφησα εδώ.) Edited January 21, 2014 by noisex Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 έχει κανείς άλλος θέμα με το gps ? Τις τελευταίες ημέρες μου κάνει κάτι κουλά και μου αργεί πολύ στο να κλειδώσει θέση ακόμα και με τα δεδομένα ανοιχτά , δεν το κάνει συνέχεια αλλά δεν λειτουργεί και τέλεια όπως μέχρι πριν λίγες ημέρες. Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Α ναι; Γιατί στο OP του γράφει ότι δεν έχει. Δεν θα το έχει ανανεώσει οκ. Να σας ρωτήσω κάτι άλλο. Παρατήρησα ότι έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά usb sticks otg. Δοκίμασε κάποιος να μας πει εντυπώσεις; Το "ψήνω" πολύ. (Οκ. Ίσως έπρεπε να το γράψω στην ενότητα των αξεσουάρ, απλώς επειδή το θεωρώ αρκετά προχωρημένο το άφησα εδώ.) Αυτό δουλεύει μόνο με εξωτερική τροφοδοσία και κατάλληλο kernel. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Είναι αξιόλογη και την είχα δοκιμάσει παλιότερα. Δεν έχει όμως 2g/3g toggle. έχει βγάλει πολλές νέες εκδόσεις και μπορείς πλέον να κάνεις σχεδόν τα πάντα που κάνεις με το gravity box.Και φυσικά περιέχει και 2g/3g toggle. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Δεν μιλάω για την κλασσική περίπτωση που έχει αναφερθεί πολλάκις εδώ. Μιλάω για καινούργια γενιά usb sticks που μπαίνουν απ'ευθείας στην συσκευή. Μάλιστα είναι και διπλής όψεως. Από τη μια στο κινητό κι από την άλλη στο pc. Πιστεύεις οτι δε θα έχει αλλάξει κάτι; Θα εξακολουθεί να υπάρχει το θέμα της τροφοδοσίας δηλαδή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Αυτό δουλεύει μόνο με εξωτερική τροφοδοσία και κατάλληλο kernel. Σωστα,αφου παρεις το καταλληλο καλωδιακι συνδεεις απο την μια το usb και απο την αλλη κατι με ρευμα πχ power bank Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Απο όσο ξέρω,το κινητό δεν δίνει ρεύμα στο stick για να δουλέψει, γιαυτό θέλει πηγή τροφοδοσίας. Τώρα,μπορεί να κάνω και λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Α ναι; Γιατί στο OP του γράφει ότι δεν έχει. Δεν θα το έχει ανανεώσει οκ. Να σας ρωτήσω κάτι άλλο. Παρατήρησα ότι έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά usb sticks otg. Δοκίμασε κάποιος να μας πει εντυπώσεις; Το "ψήνω" πολύ. (Οκ. Ίσως έπρεπε να το γράψω στην ενότητα των αξεσουάρ, απλώς επειδή το θεωρώ αρκετά προχωρημένο το άφησα εδώ.) Αυτό δουλεύει μόνο με εξωτερική τροφοδοσία και κατάλληλο kernel. Όπως ακριβώς σου έγραψε ο Gialakias. Χρειάζεσαι έναν kernel που να έχει otg support και ένα otg Y-cable για να συνδέσεις το stick που έχεις, και να του δώσεις τροφοδοσία από το καλώδιο φόρτισης του κινητού. Εγώ περιμένω μέσα στη βδομάδα το Y-cable και θα δοκιμάσω τον τροποποιημένο hells-core kernel. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Οκ παιδιά δεν με καταλάβατε. Μιλάω για καινούργια στικάκια που σίγουρα δεν χρειάζονται το otg καλώδιο για να παίξουν, διότι είναι διπλής όψεως. Το ζήτημα είναι αν είναι σε θέση να παρακάμψουν το θέμα της τροφοδοσίας. Ας μην το "κουράσουμε" άλλο. Ίσως πάρω ένα κάποια στιγμή και μάθουμε. Αν δεν δουλέψει στο κινητό θα δουλέψει στην ταμπλέτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Οκ παιδιά δεν με καταλάβατε. Μιλάω για καινούργια στικάκια που σίγουρα δεν χρειάζονται το otg καλώδιο για να παίξουν, διότι είναι διπλής όψεως. Το ζήτημα είναι αν είναι σε θέση να παρακάμψουν το θέμα της τροφοδοσίας. Ας μην το "κουράσουμε" άλλο. Ίσως πάρω ένα κάποια στιγμή και μάθουμε. Αν δεν δουλέψει στο κινητό θα δουλέψει στην ταμπλέτα. Ναι, κατάλαβα ποια εννοείς, απλά είδα το post αφού έστειλα την απάντησή μου. Έχει τέτοιο stickάκι φίλος μου, και όπως έγραψε ο leftko, το κινητό μας δεν τους δίνει την απαραίτητη τροφοδοσία και δεν τα διαβάζει. Μόνη λύση, η γνωστή με την εξωτερική τροφοδοσία και τον ανάλογο kernel. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Οκ παιδιά δεν με καταλάβατε. Μιλάω για καινούργια στικάκια που σίγουρα δεν χρειάζονται το otg καλώδιο για να παίξουν, διότι είναι διπλής όψεως. Το ζήτημα είναι αν είναι σε θέση να παρακάμψουν το θέμα της τροφοδοσίας. Ας μην το "κουράσουμε" άλλο. Ίσως πάρω ένα κάποια στιγμή και μάθουμε. Αν δεν δουλέψει στο κινητό θα δουλέψει στην ταμπλέτα. Σε καταλάβαμε μια χαρά. Και τα καινούρια στικάκια το ίδιο είναι, απλά αντί για καλώδιο χρησιμοποιείς το ίδιο. Το ίδιο ακριβώς πράγμα. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Εντάξει παιδιά. Το ξεκαθαρίσαμε. Είχα μια μικρή ελπίδα μήπως μπορούσε να παρακάμψει το θέμα της τροφοδοσίας. Αλλά και πάλι πώς; Έχετε δίκιο. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tziminhio Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 έχει κανείς άλλος θέμα με το gps ? Τις τελευταίες ημέρες μου κάνει κάτι κουλά και μου αργεί πολύ στο να κλειδώσει θέση ακόμα και με τα δεδομένα ανοιχτά , δεν το κάνει συνέχεια αλλά δεν λειτουργεί και τέλεια όπως μέχρι πριν λίγες ημέρες. Το κάνει και σ εμένα. Αργεί πάρα πολυ να κλειδώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Το κάνει και σ εμένα. Αργεί πάρα πολυ να κλειδώσει. και τι κουφό είναι αυτό τώρα? Εμένα δεν μου το έκανε μέχρι πρότεινός και η πλάκα είναι ότι γενικά δεν βρίσκω αναφορές για τέτοιο θεμα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Κανένα πρόβλημα και σε τεστ με sygic πριν 30 λεπτά με αμάξι. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Κι εμένα με Sygic, πριν από λίγο κλείδωσε απευθείας χωρίς data ανοιχτά, μέσα στο σπίτι. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 καλησπερα παιδια... Μολις πηρα το κινητο στα ερια μου... ποια θεωρειτε την καλτυερη ROM σε θεμα ταχυτητας & ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ? με νοιαζει πολυ η καλη αυτονομια της ROM... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 καλησπερα παιδια... Μολις πηρα το κινητο στα ερια μου... ποια θεωρειτε την καλτυερη ROM σε θεμα ταχυτητας & ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ? με νοιαζει πολυ η καλη αυτονομια της ROM... Δοκίμασε στοκ + matrix ή hells. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostoloskourtis Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Επίσης στοκ και semaphore πάει σφαίρα και πολύ καλή αυτονομία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotcarver1 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 (edited) Απο franco πρεπει να φλασαριστεί στοκ κερνελ παλι και μετά hells η semaphore? Edited January 22, 2014 by hotcarver1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Σίγουρα και δε ξέρω μήπως πρέπει να φλασάρεις και system, γιατί απ'ότι ξέρω το πειράζει ο Franco. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Παντως με helldoctor που εβαλα 2 μερες τωρα, δεν βλεπω διαφορα στην διαρκεια. Εκτος αν μου διαφευγει καμια ρυθμιση. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Απο franco πρεπει να φλασαριστεί στοκ κερνελ παλι και μετά hells η semaphore? Πρεπει να φλασαρεις και system.img Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts