Jump to content

[Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4  

93 members have voted

1. 1. Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4

• Official Google AOSP ROM KitKat
    • SlimKat
    • ParanoidAndroid
    • MAHDI
    • Purity
    • CarbonROM
    • PAC-man
      0
    • VANIR
      0
    • CyanogenMOD
    • other ROM

Recommended Posts

μπαινει στο fastboot...

sorry που δε το ανεφερα πριν

λοιπον στο fastboot γραφει

fastboo mode (kokkino)

product name - mako

variant - mako 16gb

hw version- rev11

bootloader version - makoz30d

baseband vesion- m9615A-cerwmazm-2.0.1700.98

carrier info - none

serial number

-signing - production

secure boot - enabled (prasino)

lock state - unlocked (kokkino)

Edited by panaua13

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

μπαινει στο fastboot...

sorry που δε το ανεφερα πριν

με τα volume + - δεν γίνεται τίποτα ? Δοκίμασες σε αυτή την κατάσταση να το συνδέσεις μέσω κάποιου toolkit ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ειτε με το vol- + power, ειτε με το vol- (+) vol+ (+) power, μπαινει στο fastboot.

τι ειναι το toolkit?

αν πατήσω start περιμένω αρκετα με μαυρη οθονη

restart bootloader, με γυρναει πάλι στο fastboot

recovery mode, με βαζει μεσα ( δοκιμασα format και απο εκει καθως και την επιλογή να με βάλει στο bootloader, αλλα τπτ

power off, σβηνει

ειτε με το vol- + power, ειτε με το vol- (+) vol+ (+) power, μπαινει στο fastboot.

τι ειναι το toolkit?

recovery mode, με βαζει μεσα ( δοκιμασα format και απο εκει καθως και την επιλογή να με βάλει στο bootloader, αλλα τπτ

power off, σβηνει

Καλά ρε μαν, πέρασες kernel για 4.3 σε 4.4.2?? Πως το έκανες αυτό? Αφού σε βάζει στη οθόνη με τα info κατέβασε ένα toolkit από το xda και flashαρε την official Rom.

τι ειναι το toolkit?

power off, σβηνει

για ψάξε λίγο για το nexus root toolkit V1.8 by Wug Fresh

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ευχαριστώ ΠΑΡΑ πολύ παιδια!!!

μπορειτε σας παρακαλώ να μου προτείνετε καποιο κερνελ ωστε να μπορέσω να ενεργοποιήσω το knock2 wake up, να βελτιώσω λιγο τα χρώματα και γενικά να το βελτιώσω χωρις να ξεζουμίσω την μπαταρία?

νομίζω οτι στα δικά μας δικτυα δεν ενεργοποιείται το 4g σωστά?

Σας ευχαριστώ και πάλι για τις άμεσες απαντήσεις σας

Το εφτιαξες τελικά? Όλα οκ?

Για κερνελ μπορείς να δεις franko,semaphore ,και τους hells που συζητάνε απο πανω. Αν θες μονο για touch control μπορείς να βάλεις την εφαρμογή,και μέσα απο αυτή θα κατεβάσει αυτόματα τον τροποποιημένο στοκ κερνελ,που δουλεύει το touch.

Όχι δεν πιανουμε 4g.νομιζω μονο σε κάποια μέρη του Καναδά πιάνει.

Φίλε νέξους πήρες, δεν μπορείς να το χαλάσεις :-)

Παιδιά δώστε μια ευκαιρία στην τελευταία paranoid. Μέχρι στιγμής φαίνεται σταθερότατη, σε art, με semaphore, dt2w κλπ.

Τα νέα quick tiles που έχουν ενσωματώσει είναι πάρα πολύ όμορφα και λειτουργικότατα.

ναι bootαρε τελικα με το toolkit V1.8 by Wug Fresh!

Η εφαρμογή αυτή δεν ειναι επι πληρωμή?

Έχει και δωρεάν εκδοση,αλλά πρεπει να το ενεργοποιεις σε κάθε εκκινηση(δεν είναι τιποτα ,ενα τικ είναι) και έχει επιλογή μόνο για slide2wake. Αλλιως βάζεις κάποιον hell που νομιζω έχει τέτοια λειτουργια δωρεάν (δεν το έχω ψάξει,κοιτά το όμως)

Καλησπερα παιδια μηπως ξερετε αν το (Red light death) το παθαινουν ολα τα nexus 4 η συγκεκριμενες εκδοσης???Θα μπορουσαμε να δουμε ποιες συσκευες το παθαινουν με την βοηθεια ολων!!! (Παρακαλω οποιος θελει να βοηθεισει να αναφερει το S/N=(ημερομινια κατασκευης ) της συσκευης του) αρχιζω με μενα 301Κ το εχει κανει...

Φίλε νέξους πήρες, δεν μπορείς να το χαλάσεις :-)

hehehe, ναι δεν πιστευα οτι χαλασε απλα ψιλοαγχώθηκα και τσαντίστηκα με τον ευατό μου που δεν εκανα backup πριν.

Στο θέμα μας τώρα. το modding!! :lol:

1)περασα το gravitybox, και εκανα τις απαραίτητες προσθήκες. μερικές ερωτήσεις για αυτό, η 3η επιλογή, γραμμή πλοήγησης και η 3η το pie controls τι ειναι?

2) υπάρχει περίπτωση τις ειδοποιήσεις (μνμ κυρίως) να αναβει η οθόνη? δοκίμασα το lightflow αλλα δε μου αρεσε που εμενε στις ειδοποιήσεις...

3)το πληκτρολόγιο ειναι πολύ καλό απλα με χαλάει που δεν ειναι επεκταμένο ωστε να πατάς πχ ενα γράμμα και να εμφανίζει σύμβολο...

εχετε κανενα καλό κατα νου?

και 4ον) υπαρχει δυνατότηα, οταν ανοιγουμε το κεντρικο μενου με τις εφαρμογές να προσθέσουμε μια αναζήτηση γιατι δεν μπορούμε ουτε να τα ομαδοποιήσουμε.. ή να ομαδοποιούνται κατα βούληση σε διαφορες σελίδες πχ...

ευχαριστώ παίδες

1) το ενεργοποιεις και στις τελευταίες επιλογές ρυθμιζεις το υψος των τριων κουμπιών.(ενα βασικός λογος που έχω το gravity) επίσης έχω κανει τικ και στα " εμφάνιση πλήκτρο μενού"&"εκκίνησης".το ενα είναι οι 3 τελιτσες και το άλλο σου βάζει ενα ακόμα κουμπί που βάζεις εφαρμογές. Τα άλλα είναι χρωματα στα πλήκτρα, δεν τα έχω πειραξει. Το pie control είναι αυτά τα πλήκτρα να εμφανίζοντα με slide,αλλά εμένα δεν με βολευει ή δεν δουλεύει σωστα.

2)το έχω και εγώ απορία αλλά δεν το έχω ψάξει.αν βρεις κάτι πες το.

3)βάλε swiftkey/ swype και θα ξεχάσεις όλα τα άλλα.για αρχή βάλε τις free εκδόσεις.θα σου βγάλουν 2 μηνες.μην τα βάλεις ταυτόχρονα και λήξει το trial.

Παιδιά δώστε μια ευκαιρία στην τελευταία paranoid. Μέχρι στιγμής φαίνεται σταθερότατη, σε art, με semaphore, dt2w κλπ.

Τα νέα quick tiles που έχουν ενσωματώσει είναι πάρα πολύ όμορφα και λειτουργικότατα.

για χάρη της παλιάς δόξας την πέρασα να δω πως είναι.μια χαρά την βλέπω απλά λείπουν πολλά ακόμη.

Εντάξει. Beta είναι ακόμη. Αν όμως θες κάτι κοντά σε στοκ και σταθερό είναι η καλύτερη επιλογή.

Πάντως η υλοποίηση των quick tiles είναι λατρεία. Θεωρώ πανέξυπνη ιδέα την διπλή λειτουργία.

Εντάξει. Beta είναι ακόμη. Αν όμως θες κάτι κοντά σε στοκ και σταθερό είναι η καλύτερη επιλογή.

Πάντως η υλοποίηση των quick tiles είναι λατρεία. Θεωρώ πανέξυπνη ιδέα την διπλή λειτουργία.

Αν θέλεις κάτι σε στοκ και σταθερό με λειτουργίες gravity box βάζεις purity

Όχι, βασίζεται σε faux gamma όπως και ο hells-core, οπότε θα κάνεις δουλειά με Faux123 Kernel Enhancement Pro ή Advanced Color & Gamma Control.

Eίτε βάζεις την 1η για να έχεις 2in1 εφαρμογή (kernel tweaks και gamma) ή τη 2η σε συνδιασμό με Trickster Mod.

Λοιπόν έβαλα το trickster donate.

Είναι καμία ρύθμιση που κάνει την διαφορά για την μπαταρία;

Προσπαθώ να ενεργοποιήσω το Mpdecision, μόλις όμως πατήσω Apply, πάει στο Off. Αυτό δεν είναι το hotplug; Δεν πρέπει να το έχω Οn;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

οχι το mpdecision δεν ειναι το hotplug..το hotplug παιρνει την θεση του mpdecision,αποφασιζει δηλαδη πως και πότε θα δουλευουν οι πυρηνες!πρεπει να εχει πανω απο τα volt settings ρυθμιση για το hotplug,εκει που εχει και τις ρυθμισεις για τα led,sound κλπ..

οχι το mpdecision δεν ειναι το hotplug..το hotplug παιρνει την θεση του mpdecision,αποφασιζει δηλαδη πως και πότε θα δουλευουν οι πυρηνες!πρεπει να εχει πανω απο τα volt settings ρυθμιση για το hotplug,εκει που εχει και τις ρυθμισεις για τα led,sound κλπ..

Σε αυτή την ενότητα είμαι και δεν έχει κάτι άλλο.

Μόνο το mpdecision, το fsync, voltage, gpu governor και κάτι άσχετα.

Κάτω πάντως από το mpdecision γράφει: Qualcomm hotplug

Amazon Fire stick 4k max

Σε αυτή την ενότητα είμαι και δεν έχει κάτι άλλο.

Μόνο το mpdecision, το fsync, voltage, gpu governor και κάτι άσχετα.

Κάτω πάντως από το mpdecision γράφει: Qualcomm hotplug

Mpdecision ουσιαστικά είναι ο stock hotplug της Google.Ο αλγόριθμος δηλαδή που Είναι υπεύθυνος για την λειτουργία του kernel.Δεν μπορείς να τον απενεργοποιήσεις γιατί πρέπει να βάλεις custom kernel ο οποίος να έχει δικό του hotplug.

Mpdecision ουσιαστικά είναι ο stock hotplug της Google.Ο αλγόριθμος δηλαδή που Είναι υπεύθυνος για την λειτουργία του kernel.Δεν μπορείς να τον απενεργοποιήσεις γιατί πρέπει να βάλεις custom kernel ο οποίος να έχει δικό του hotplug.

Έχω βάλει τον helldoctor αλλά δεν βρίσκω καμία επιλογή στον trickster για hotplug, εκτός το mpdecision που δεν μπαίνει On με τίποτα.

Amazon Fire stick 4k max

Έχω βάλει τον helldoctor αλλά δεν βρίσκω καμία επιλογή στον trickster για hotplug, εκτός το mpdecision που δεν μπαίνει On με τίποτα.

Μα δεν πρόκειται να μπει on γιατί ο kernel που φοράς τον έχει απενεργοποιήσει για να χρησιμοποιήσει τον δικό του hotplug.Το ότι δεν έχει επιλογή για mod πάει να πει ότι ο developer δεν επιτρέπει αλλαγές.Η επιτρέπει μέσω της εφαρμογής του Π.Χ. fku ή semaphore manager ανάλογα.

Αν θέλεις κάτι σε στοκ και σταθερό με λειτουργίες gravity box βάζεις purity

Είναι αξιόλογη και την είχα δοκιμάσει παλιότερα. Δεν έχει όμως 2g/3g toggle.

• The title was changed to [Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)