Jump to content

[Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4  

93 members have voted

1. 1. Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4

• Official Google AOSP ROM KitKat
    • SlimKat
    • ParanoidAndroid
    • MAHDI
    • Purity
    • CarbonROM
    • PAC-man
      0
    • VANIR
      0
    • CyanogenMOD
    • other ROM

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Gravitybox εχουμε στην 4.4;

Κάτι διάβαζα για ότι παίζει να μην είναι συμβατό το Xposed framework.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Gravitybox εχουμε στην 4.4;

Κάτι διάβαζα για ότι παίζει να μην είναι συμβατό το Xposed framework.

O dev της εφαρμογής έχει γράψει πως θα αναβαθμίσει την εφαρμογή για να είναι συμβατή με το KitKat μόλις πάρει στα χέρια του το N5. Απ' όσα έχει γράψει, αύριο θα φύγει το κινητό από την Google, οπότε υπομονή.

Edit: Έκανα λάθος. Τα παραπάνω τα έχει γράψει ο dev του Xposed framework. Το σίγουρο είναι πως από τη στιγμή που δεν παίζει σε KitKat το Xposed framework, δεν μπορεί να παίξει και το GravityBox

Edited by tsiftsism

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Bad news.έφαγα τρία reboot μέσα σε μια ημέρα με Franco 194.μάλιστα το πρώτο ήταν και το πιο hard-core αφού είχα και RLOD, το οποίο κατάλαβα όταν η συσκευή αρνούνταν να ανοίξει.είχε κλείσει τελείως, δεν ήταν απλό reboot.Το άφησα στον φορτιστή για δέκα λεπτά μέχρι να δω να αναβοσβήνει το κόκκινο led και να ανοίξει έπειτα ευτυχώς bootαρωντας κανονικά.σκέφτηκα μήπως έκανα πολύ uv αν και ήμουν _75 μόνο ενώ σε jelly έφτανα και τα μείον 150.άφησα λοιπόν ανέγγιχτο το voltage και καπάκι τρώω reboot ενώ έβγαζα φωτο, με το χαρακτηριστικό κλικ κλικ του ζουμ και μετά freeze, reboot.έστειλα ήδη mail με τα log cat και περιμένω απάντηση.Δε ξέρω μήπως παίζει κάτι με το art αφού στο αντίστοιχο νήμα του 5 στο xda Ο Franco έλεγε να μείνουν σε dalvik.Για πρώτο kernel του τα συγχωρώ τα reboot λόγω προτερου έντιμου βίου πάντως :P

Γιατι ετσι?Τoν περασα και γω με UV -100 και δουλευε αψογα.Ξεχασα οτι εχω και ART.Μαλιστα χτες βραδυ εβγαζα και φωτο σε ενα μαγαζι οπου ημουνα με 3g ανοιχτο και μπαταρια κατω του 30%.Παιζει ναμαι τυχερος που δεν εφαγα reboot :D

Δημήτρης

Γιατι ετσι?Τoν περασα και γω με UV -100 και δουλευε αψογα.Ξεχασα οτι εχω και ART.Μαλιστα χτες βραδυ εβγαζα και φωτο σε ενα μαγαζι οπου ημουνα με 3g ανοιχτο και μπαταρια κατω του 30%.Παιζει ναμαι τυχερος που δεν εφαγα reboot :D

-150 εδω και παιζει μια χαρα

Σκεφτομαι να δοκιμασω και τον 194 plus.

Εχει βρει κανεις συμβατη εκδοση Tsf Shell;

Εμενα οποτε παταω Home μου τον φορτωνει για μερικα δευτερα καθε φορα.

Amazon Fire stick 4k max

Είναι δυνατό να περαστεί custom kernel (πχ. Franco) προκειμένου να σουλουπωθούν τα χρώματα και μετά να αφαιρεθεί αλλά να κρατηθεί το χρωματικό προφίλ;

Ξέρω ότι πολλοί, ειδικά εδώ μέσα, θα διαφωνούν αλλά η πλειοψηφία των προβλημάτων που είχα σε άλλες συσκευές ήταν εξαιτίας του kernel και ομοίως και στο Ν4, ήμουνα για μήνες απλά με PA και είχα την πιο smooth εμπειρία χρήσης. Μόλις πέρασα hell's για να έχω touch control και καλύτερα χρώματα, αρχίσανε κάτι βαριά κρασαρίσματα στα οποία η αφή δε δούλευε καθόλου μέχρι να κάνει reset το τηλ. απο μόνο του. Στις κλήσεις, από το πουθενά ξύπναγε η οθόνη και βρισκόμουνα πάντα σε κάποιο-μενού έκπληξη μόλις το έκλεινα κτλ.

Ειδικά στην 4.4 που είναι φρέσκια δεν έχω όρεξη να γίνω το πειραματόζωο :p (χωρίς παρεξήγηση σε όσους φλασάρουν kernels εννοειται ε!!)

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Είναι δυνατό να περαστεί custom kernel (πχ. Franco) προκειμένου να σουλουπωθούν τα χρώματα και μετά να αφαιρεθεί αλλά να κρατηθεί το χρωματικό προφίλ;

Ξέρω ότι πολλοί, ειδικά εδώ μέσα, θα διαφωνούν αλλά η πλειοψηφία των προβλημάτων που είχα σε άλλες συσκευές ήταν εξαιτίας του kernel και ομοίως και στο Ν4, ήμουνα για μήνες απλά με PA και είχα την πιο smooth εμπειρία χρήσης. Μόλις πέρασα hell's για να έχω touch control και καλύτερα χρώματα, αρχίσανε κάτι βαριά κρασαρίσματα στα οποία η αφή δε δούλευε καθόλου μέχρι να κάνει reset το τηλ. απο μόνο του. Στις κλήσεις, από το πουθενά ξύπναγε η οθόνη και βρισκόμουνα πάντα σε κάποιο-μενού έκπληξη μόλις το έκλεινα κτλ.

Ειδικά στην 4.4 που είναι φρέσκια δεν έχω όρεξη να γίνω το πειραματόζωο :p (χωρίς παρεξήγηση σε όσους φλασάρουν kernels εννοειται ε!!)

αυτό δεν γίνεται που ζητάς.

Δωσε περισσότερα στοιχεία, από ποιον κέρνελ πήγες σε hells, τι ρομ έχεις ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

αυτό δεν γίνεται που ζητάς.

Δωσε περισσότερα στοιχεία, από ποιον κέρνελ πήγες σε hells, τι ρομ έχεις ?

Οκ, είπα μήπως! Γιατί νομίζω ότι κάπου πιο πίσω είχα διαβάσει ότι από τον ένα στον άλλο μπορούν να κρατηθούν τα χρώματα.

Τα θέματα που ανέφερα πιο πριν αφορούσαν την 4.3 μόνο τώρα είμαι απλά με rooted stock 4.4. Τότε λοιπόν είχα PA από 3.60+ μέχρι και 3.99 και δεν είχα αλλάξει ποτέ τον κερνελ με τον οποίο ερχόταν και ήταν από τις πιο απροβλημάτιστες χρήσεις που είχα με android συσκευή. Reboot είχα ξεχάσει τι σήμαινε. Κάποια στιγμή ενέδωσα στον πειρασμό του Slide 2 Wake/Sleep και των πιο σωστών χρωμάτων και πέρασα hell's. Όμως από τότε ξεκινήσανε ανωμαλίες και κολλήματα όπως αυτό που ανέφερα. Δεν λέω ότι ήταν καθημερινό φαινόμενο αλλά μία φορά τις 2-3 εβδομάδες θα εμφανιζόταν κάτι κουλό. Αντίστοιχα θέματα (όχι τα ίδια) είχα και με το GNex και το Nexus S όταν πειραματιζόμουνα με kernels και εγώ αλλά απλά το ανέφερα για να εξηγήσω γιατί δε θέλω να έχω μόνιμα μέσα custom kernel.

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Κανένα πρόβλημα με hell-core, αλλά βέβαια δεν χρησιμοποιώ το touch control.

Το μόνο θέμα, είναι το γνωστό που υπάρχει με οποιοδήποτε JSS kernel που χρησιμοποιείται με KitKat, και δεν είναι άλλο από μια μικρή καθυστέρηση που υπάρχει στο να ανοίξει η οθόνη όταν έχεις εισερχόμενη κλήση (και πάλι όμως δεν το έχουν όλοι).

Με τη διαφορά όμως που έχω στο SOT σε σχέση με τον stock kernel, παραμένω έτσι.

Άλλωστε ο δημιουργός του kernel έχει γράψει πως έχει φτιάξει ήδη kernel με τα καινούρια sources, και τον δοκιμάζει. ;)

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Δεν ξέρω, είναι και λίγο θέμα εμπειρίας και προκατάληψης ίσως. Αν πχ. δοκίμαζες κάποιον kernel ο οποίος σου δημιουργούσε θέματα επειδή έτυχες σε κάποιο προβληματικό build μετά θα τον ξαναδοκίμαζες ακόμα και αν γράφανε όλοι ότι είναι καλός;

Επίσης θέλω και να μέινω με stock kernel για 2-3 εβδομάδες να δω αν είναι γενικά απροβλημάτιστη η 4.4 ή αν έχει τυχόν θεματάκια ώστε να μην τα φορτώσω στον kernel όταν περάσω κάποιον αργότερα.

Πάντως δεύτερη μέρα με Φράνκο παρότι δουλεύει κομπλε χωρίς κρασάρισματα reboots κλπ διαπιστωνω οτι όταν ανοίγω μόα εφαρμογή έχει μια καθυστέρηση lag που δεν το είχα με στοκ κερνελ.
Δημήτρης

Παντως πολλα wakelock βλεπω με την 4.4

Για τσεκαρετε και οι υπολοιποι.

Εχω ενα entriesrefresh με 74%

Amazon Fire stick 4k max

Γυρισα σε dalvik μιας κ πολλές εφαρμογές δεν μου τις επαιζε.Τρομερή διαφορά στην ταχύτητα.Αλλά τι να κάνεις...
Δημήτρης

Παιδιά με 4.4 έχουμε touch control?

Ναι με έκδοση 1.8+ του TC

Amazon Fire stick 4k max

Και κάτι τελευταίο σε ποια διαδρομή πρέπει να βάλω το backup της 4.3 για να το αναγνωρίζει το cwm και να μπορέσω να κάνω restore?

Εννοεις με kernel που υποστηριζει ετσι;;Με stock δεν γινεται τπτ..Δεν εχω χασει επεισοδια,σωστα?

Εννοεις με kernel που υποστηριζει ετσι;;Με stock δεν γινεται τπτ..Δεν εχω χασει επεισοδια,σωστα?

Ναι εγώ με Franko 194 το δουλεύω το TC.

Amazon Fire stick 4k max

Και κάτι τελευταίο σε ποια διαδρομή πρέπει να βάλω το backup της 4.3 για να το αναγνωρίζει το cwm και να μπορέσω να κάνω restore?

με ροοτ εξπλορερ /data/media/clockworkmod/backup ;)

Κι εγώ, πριν λίγα λεπτά, έβαλα cataclysm.

Όμορφη φαίνεται και καλή δουλειά. Το μόνο που παρατήρησα είναι οτι η ένταση του ήχου, σε σχέση με την factory, είναι χαμηλότερη και δε βλέπω να καταλάβω γιατί.

Κι εγώ, πριν λίγα λεπτά, έβαλα cataclysm.

Όμορφη φαίνεται και καλή δουλειά. Το μόνο που παρατήρησα είναι οτι η ένταση του ήχου, σε σχέση με την factory, είναι χαμηλότερη και δε βλέπω να καταλάβω γιατί.

Και κάποιος άλλος είχε την ίδια παρατήρηση στο xda και του απάντησε ο atl4ntis ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα σχετικό με τον ήχο οπότε δεν έχει λογική να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Στην ένταση του ακουστικού ή στο ηχείο αναφέρεσαι ?

Πάντως προσωπικά κι εγώ και τις προηγούμενες μέρες που είχα Cat δεν είδα καμιά διαφορά στον ήχο.

Ξαναδοκίμασα τώρα και το ακουστικό και το ηχείο και το ίδιο με πριν μου φαίνεται...

• The title was changed to [Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)