tsiftsism Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Δοκίμασα 4,4 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2507021 και είναι τέλειο!! Πάρα πολύ γρήγορο, ειδικά και με το ART, πολύ χαμηλή κατανάλωση ram...σκεφτείτε ότι ξεκινάει με 260 κάτι γεμάτα!!! Και όντως έχεις την ψευδαίσθηση της μεγαλύτερης οθόνης λόγω της διαφάνειας!!! Κάπου έχω διαβάσει (λογικά στο xda ή στο G+) ότι με το ART υπάρχει πρόβλημα με συγκεκριμένες εφαρμογές (πχ. what's up) στη συσκευή μας, λόγω έλλειψης του source code. Εγώ το έχω αφήσει στο Dalvik. δώσε και στοιχεία για την κατανάλωση όταν και εφόσον.... Έχω εγκατεστημένη την N5 port από τη Δευτέρα και μου βγάζει 18 ώρες on battery, με 3 ώρες SOT. Κατά πολύ χειρότερα από τον συνδιασμό CM 10.2 + hells core b39 που είχα, αλλά λογικά μόλις θα έχουμε το .img για τη δική μας συσκευή και βγουν και οι γνωστοί kernel τα πράγματα θα πάνε προς το καλύτερο. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 και γω δεν ειχα τρελαθει..περιμενω καποια καλη καστομ για να ξαναδοκιμασω πχ slimkat or paranoid Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 drop test nexus 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Γιατί δεν μπορω να κάνω διάφανη τα navigation button με το gravity box??Έχει να προτείνει κανένας κάποιον άλλον τροπο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Γιατί δεν μπορω να κάνω διάφανη τα navigation button με το gravity box??Έχει να προτείνει κανένας κάποιον άλλον τροπο;; μπορεις.πηγαινε navigation bar tweaks>Transparency management και ανεβάζεις το ποσοστό εκεί που θές. Στην αρχη νομιζα και εγω οτι δεν γινοταν διαφανης,αλλα τελικα εφταιγε η ταπετσαρια που ειναι μαυρη στη κατω μερια.Παντως προσωπικα δεν μου αρεσει πολυ διαφανης.λιγο ναι αλλα οχι πολυ. και για την statusbar Πας statusbar tweaks>transparency και βαζεις τα ποσοστα που θες. εννοειτε οτι αλλαζουν μονο στην αρχικη και στην lockscreen.και αυτος ειναι και ο λογος που δεν μου αρεσει τελειως διαφανες,διοτι οτι ανοιξεις τον app drawer κανει μια περιεργη "λαμψη" που δεν ειναι αρμονικη με το υπολοιπο χρωματισμπο(τουλαχιστον με τη ταπετσαρια που εχω). ελπιζω να εχει διορθωθεί στην 4.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Να πω οτι για όποιον θέλει να πάρει γεύση στοκ 4.4 το port του Έλληνα είναι πολύ καλό. Το φορούσα μέρες χωρίς κανένα πρόβλημα. Μέχρι πριν λίγο. Τώρα έβαλα slim Kat, πέρασα και semaphore, touch control και σούπερ. Όταν βγει το δικό μας factory image βλέπουμε. Το αστείο είναι οτι μετά το τεράστιο display του N5 port τα 268 dpi της slim μου φάνηκαν ψείρες. Άλλαξα το build prop σε 300 κι όλα μια χαρά. Δοκιμάζω και τα λέμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 @leftko ναι το εκανα αυτό αλλά δεν αλλάζει κάτι.. Στην status bar ολά οκ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 @Andrewk ,δεν ξερω τοτε,σε εμενα δουλευει κανονικα παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Να πω οτι για όποιον θέλει να πάρει γεύση στοκ 4.4 το port του Έλληνα είναι πολύ καλό. Το φορούσα μέρες χωρίς κανένα πρόβλημα. Μέχρι πριν λίγο. Τώρα έβαλα slim Kat, πέρασα και semaphore, touch control και σούπερ. Όταν βγει το δικό μας factory image βλέπουμε. Το αστείο είναι οτι μετά το τεράστιο display του N5 port τα 268 dpi της slim μου φάνηκαν ψείρες. Άλλαξα το build prop σε 300 κι όλα μια χαρά. Δοκιμάζω και τα λέμε. δεν εχει κανενα feature ακομα απο της slimbean,σωστα? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 μας δουλευουνε σημερα βαλανε την επιλογη να βαζεις το ρολοι στη μεση.παντως δουλευει αψογα ανεβαζω βιντεο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 ενας γειτονας ανεβασε αυτο Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Όχι. Δεν έχει ακόμα customization. Alpha είναι. Ίσως να έχει και το dark ui αλλά δεν παίζει με τον καινούργιο launcher. Ίσως γι'αυτό έχει και τον nova. Πάντως τρέχει θαυμάσια και δεν έχει bloatware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 (edited) cm 11 unofficial για οποιον θελει να δοκιμασει ενα build απο εναν απλο user http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2516389 επομενο build το σαββατο η τελευταία slim kat alpha 6\11 από λάθος το βίντεο είναι χωρισμένο σε 2 κομμάτια το λινκ για το 2ο είναι στο βίντεο. Edited November 14, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 @Andrewk ,δεν ξερω τοτε,σε εμενα δουλευει κανονικα παντως. Να φανταστώ εχεις βάλει nova launcher,σωστα;;(η κάποιον αλλον,γιατί μάλλον στον μαμά δεν γίνεται απο οτι είδα στο xda..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 kit kat launcher Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 kit kat launcher φλασάρουμε κανονικά ? Και αν θέλουμε να το βγάλουμε (δεν μας αρέσει ) ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 τον launcher τον διαγραφεις από τις ρυθμίσεις εφαρμογές το velvet απλά κατάργηση ενημερωσης και τις υπηρεσίες Google play επειδή δεν μπαίνει σαν κανόνικο app πρέπει να κρατήσεις ένα backup από το παλιό και να το κανείς επικόλληση στο system app με τα σωστά permissions.. μπορείς και να μη το βάλεις παλι δουλεύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Είναι τροποποιημένος;;; Γιατί είχα βάλει ενα απο xda και τα εικονίδια ηταν τεραστια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Πως αλλάζουμε το dpi στην slimkat; Είναι πολύ μικρά τα πάντα μέχρι τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Πως αλλάζουμε το dpi στην slimkat; Είναι πολύ μικρά τα πάντα μέχρι τώρα Εγώ το άλλαξα πολύ εύκολα με es file explorer. Άνοιξε το build prop, πάτα edit, βρες τη γραμμή του dpi, το έχει στα 280, κάνε το 300, πάτα back, θα σε ρωτήσει αν θες να το κάνεις save, reboot κι έτοιμος. Θεωρώ δεδομένο ότι είσαι root κι έχεις δώσει δικαιώματα σε αλλαγή του system. Δοκίμασε τι σου αρέσει καλύτερα. 300 ή 320. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 (edited) Πως αλλάζουμε το dpi στην slimkat; Είναι πολύ μικρά τα πάντα μέχρι τώρα βαλε αυτό. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.texdroider.texdroider_dpi&hl=el Είναι τροποποιημένος;;; Γιατί είχα βάλει ενα απο xda και τα εικονίδια ηταν τεραστια.. νομίζω αν και έχω μικρότερο DPI 268 και στα 268 κρατάει το home button στη μέση προσοχή!!! αν κάποιος είναι σε slim Kat μην δοκιμάσετε να ενεργοποιησετε το art στις ρυθμίσεις-επιλογές για προγραμματιστές το κινητό θα σας ζητήσει να κάνει επανεκκίνηση και δεν θα ανοίγει. κάντε το μόνο αν έχετε backup. αυτή η ρύθμιση που λέω ενεργοποιεί αυτό http://www.androidpolice.com/2013/11/06/meet-art-part-1-the-new-super-fast-android-runtime-google-has-been-working-on-in-secret-for-over-2-years-debuts-in-kitkat/ Edited November 14, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Μόλις σου απάντησα πάνω σε αυτό στους xda. Αν θέλετε να δοκιμάσετε το art θα δουλέψει μόνο σε odexed roms. Μπορείτε να το δείτε στο nexus 5 port του δικού μας. Εκεί παίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Να φανταστώ εχεις βάλει nova launcher,σωστα;;(η κάποιον αλλον,γιατί μάλλον στον μαμά δεν γίνεται απο οτι είδα στο xda..) ναι,συγνωμη που δεν το ανεφερα πιο πριν,δεν φανταστηκα οτι θα παιζει ρολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Μόλις σου απάντησα πάνω σε αυτό στους xda. Αν θέλετε να δοκιμάσετε το art θα δουλέψει μόνο σε odexed roms. Μπορείτε να το δείτε στο nexus 5 port του δικού μας. Εκεί παίζει. ναι το είδα τα είχα γράψει μαζί. έχεις το λινκ για αυτή τη συγκεκριμένη που λες ότι δουλεύει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Ναι. Γι'αυτήν μιλάω. [/ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2507021 ] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts