GeorgeX21 Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 https://play.google.com/store/apps/details?id=net.igecelabs.android.MissedIt Ευχαριστώ πολύ φίλος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 O Ηells-Core kernel έχει τα χρώματα του stock; Μπορείτε να 'παίξετε' με κάποια εφαρμογή και να αλλάξετε profile/s; Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 νομιζω ειναι συμβατος με την trick Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 O Ηells-Core kernel έχει τα χρώματα του stock; Μπορείτε να 'παίξετε' με κάποια εφαρμογή και να αλλάξετε profile/s; Ναι με το trickster.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 χμ,σα να εχω θεματακια με τις ειδοποιησεις... Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 χμ,σα να εχω θεματακια με τις ειδοποιησεις... άντε παλίιιιιιιιιι, με wifi ή δεδομένα ? με τον 37 ήσουν οκ ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 ναι αλλα δε προλαβα να τη δοκιμασω πολυ,θα δω πως θα παει η 38 κ το πολυ πολυ γυριζω..θα στεναχωρηθω πολυ ομως,γιατι απο μπαταρια πεταει Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 νομιζω ειναι συμβατος με την trick Ναι με το trickster.. Ωραία, σας ευχαριστώ. Πέρασα στο κινητό ενός φίλου τον kernel μαζί και την εφαρμογή, αλλά δεν κατάφερα να περάσω τις ρυθμίσεις τού Γιώργου για τα χρώματα. Μου φάνηκε το μενού με το Gamma Calibration διαφορετικό από αυτό της εφαρμογής του Franco. Αν τις έχετε περάσει και σας είναι εύκολο γράψτε μου τί ακριβώς βάλατε και πού. Σας ευχαριστώ και πάλι. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 hells b-38 και t.c ασυμβατοτητα, έφαγα δύο restart μετά το κατέβασμα του module από b-35. Eπιστροφή λοιπόν στην b-37 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 εβαλες τη σωστη?αοσπ δηλαδη για σενα? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 εβαλες τη σωστη?αοσπ δηλαδη για σενα? Φιλαράκι με προσβάλλεις .....:-) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Αυτό υποθέτω οτι είναι wake lock εξαιτίας του touch control; http://img.tapatalk.com/d/13/09/20/e2e8e2ed.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 λοιπον εκανα unroot..περασα την 4,3 και ξαναεκανα ροοτ...με custom rom..τωρα θελω να επαναφερω τις εφαρμογες μου με το titanioum.. επιλεγω ολες τις εφαρμογες με τα δεδομενα τους?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 λοιπον εκανα unroot..περασα την 4,3 και ξαναεκανα ροοτ...με custom rom..τωρα θελω να επαναφερω τις εφαρμογες μου με το titanioum.. επιλεγω ολες τις εφαρμογες με τα δεδομενα τους?? Ναι ,όλες ολες τις εφαρμογες με τα δεδομενα τους για να έχεις σκορ και προόδους απο παιχνιδια κτλ κτλ Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Αυτό υποθέτω οτι είναι wake lock εξαιτίας του touch control; http://img.tapatalk.com/d/13/09/20/e2e8e2ed.jpg Μπα δε νομίζω.το έβαλα και εγώ τελικά και είχες δίκιο.Έχει μηδαμινή κατανάλωση μπαταρίας,άσε που βολεύει αφάνταστα.σε συνδυασμό με nova prime και screen off έχω να πατήσω το πλαϊνό κουμπί μια εβδομάδα. Ναι ,όλες ολες τις εφαρμογες με τα δεδομενα τους για να έχεις σκορ και προόδους απο παιχνιδια κτλ κτλ Απλά φρόντισε να αλλάξεις το destination path του backup folder και να το βάλεις στο /legacy.Αλλιώς δεν θα γίνει το restore. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 (edited) Μπα δε νομίζω.το έβαλα και εγώ τελικά και είχες δίκιο.Έχει μηδαμινή κατανάλωση μπαταρίας,άσε που βολεύει αφάνταστα.σε συνδυασμό με nova prime και screen off έχω να πατήσω το πλαϊνό κουμπί μια εβδομάδα. Ναι με μπαταρία δεν έχω θέμα. Όμως αυτό "τηλέφωνο", που γράφει, είναι ενεργό 12μισή ώρες! Έβγαλα τώρα το touch control, να κάνω έναν κύκλο φόρτισης, να δω αν θα ξαναφανεί. Αν και υποψιάζομαι πως τη ζημιά την κάνει ο Franco, που είπα να δοκιμάσω πάλι, μετά από πολλούς μήνες. Αχώνευτος ρε παιδί μου. Edited September 20, 2013 by noisex Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Μπα δε νομίζω.το έβαλα και εγώ τελικά και είχες δίκιο.Έχει μηδαμινή κατανάλωση μπαταρίας,άσε που βολεύει αφάνταστα.σε συνδυασμό με nova prime και screen off έχω να πατήσω το πλαϊνό κουμπί μια εβδομάδα. Ναι με μπαταρία δεν έχω θέμα. Όμως αυτό "τηλέφωνο", που γράφει, είναι ενεργό 12μισή ώρες! Έβγαλα τώρα το touch control, να κάνω έναν κύκλο φόρτισης, να δω αν θα ξαναφανεί. Αν και υποψιάζομαι πως τη ζημιά την κάνει ο Franco, που είπα να δοκιμάσω πάλι, μετά από πολλούς μήνες. Αχώνευτος ρε παιδί μου. Δεν φταίει ο Φράνκο.έχω τον 182 απο όταν βγήκε και πραγματικά είναι οτι καλύτερο έχει βγάλει για τη χρηση που κάνω εγώ. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 (edited) Τον 183 έχω, εδώ και μερικές μέρες. Δε ξέρω.. Θέλω να το λύσω αυτό. Με ενοχλεί. Όπως είπα έβγαλα, προς το παρόν, το touch control, περιμένω να φορτίσει, να κάνω reboot, να δω πως θα πάει. Αν δεν.. θα ξαναγυρίσω σε semaphore, που δεν έχω δοκιμάσει και τον τελευταίο. Edit: Από ότι κατάλαβα το θέμα το δημιουργεί ο συνδυασμός Franco με touch control. Επέστρεψα στον καινούργιο semaphore και δε το βλέπω. Χώρια που το scrolling του μου αρέσει περισσότερο. Edited September 20, 2013 by noisex Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikosr Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Είμαι stock με custom cwm recovery και hells core kernel η το ΟΤΑ θα λειτουργη η οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Netrino_SR Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Είμαι στοκ pa 3.99-rc1 , Μου στέλνει κάποιος b37 link για hells core? Μετα θέλει flash κ wipes? Εγώ απο στοκ pa kernel βάζω jwr, Ενώ την επομένη φορά, που θα μαι ήδη σε hell, θα βάλω jss? Ή θα συνεχίσω jrw.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Είμαι stock με custom cwm recovery και hells core kernel η το ΟΤΑ θα λειτουργη η οχι? Οχι πρεπει να περασεις stock kernel Είμαι στοκ pa 3.99-rc1 , Μου στέλνει κάποιος b37 link για hells core? Μετα θέλει flash κ wipes? Εγώ απο στοκ pa kernel βάζω jwr, Ενώ την επομένη φορά, που θα μαι ήδη σε hell, θα βάλω jss? Ή θα συνεχίσω jrw.. Έχει λινκ στις προηγούμενες σελίδες απο μένα,στην pa βάζεις jwr kernels,μπαινεις custom recovery και φλασαρεις το b38-anykernel(αφού το κατεβάσεις) μετα wipe cache -dalvik cache.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Netrino_SR Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 (edited) Ευχαριστώ:) απλα επειδή φιλοι εδώ λένε οτι ο b37 τρέχει καλυτερα απο τον 38..γιαυτό Οκ. Εβαλα τον κολασμενο 38. Αλλά χρωματα..ξεπλεμεντε. Απο τρικστερ που λέτε, έχει κάπου να δω η να κατεβασω profiles έτοιμα με τζιτζι χρωματα? Edit: έβαλα trickster κ έβαλα pa halfbreed profile :) α βε Google σε λέω.. Edited September 20, 2013 by Netrino_SR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 α ρε τι σου ειναι οι σερρες!!! λοιπον σημερα παρολο το κουλο οτι πρωτο σε καταναλωση μπαταριας ηταν το ανδροιδ συστεμ με 7 ωρες και κατι :0 εχω ακομα υπολοιπο 30% με μιαμιση ωρα οθονη και 30 λεπτα κλησεις...ολο κουλα.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 α ρε τι σου ειναι οι σερρες!!! λοιπον σημερα παρολο το κουλο οτι πρωτο σε καταναλωση μπαταριας ηταν το ανδροιδ συστεμ με 7 ωρες και κατι :0 εχω ακομα υπολοιπο 30% με μιαμιση ωρα οθονη και 30 λεπτα κλησεις...ολο κουλα.. Οι Σέρρες καλά θα κάνουν να φτιάξουν την πίστα και να μην κάνουν μπαλώματα :) Δεν κατάλαβα όμως, που κολλάνε οι Σέρρες με τα sot και την κατανάλωση; είσαι εκεί και έχει καλό σήμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Οι Σέρρες καλά θα κάνουν να φτιάξουν την πίστα και να μην κάνουν μπαλώματα :) Δεν κατάλαβα όμως, που κολλάνε οι Σέρρες με τα sot και την κατανάλωση; είσαι εκεί και έχει καλό σήμα; Δε το είδες το "Α Βε Google σε λέω"? Είμαστε πολλοί τελικά.Και οι δύο οι γονείς μου από Πρώτη, μεγάλωσα Σαλονίκη τώρα μένω Σαντορίνη! Ας βγούμε και λίγο off topic για! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts