blade_ Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 τον βρηκα απο εδω τον διαολεμενο http://www.android-hilfe.de/custom-kernel-fuer-google-nexus-4/410455-kernel-jb-jss15j-jwr66v-hells-core-b37-08-09-2013-a.html credits to taliban Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Όσοι παίζετε με hells kernel δώστε και κανένα antutu χωρίς OC. Έχω ακούσει τα πάει πολύ καλά στα σκορ. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 τον βρηκα απο εδω τον διαολεμενο http://www.android-hilfe.de/custom-kernel-fuer-google-nexus-4/410455-kernel-jb-jss15j-jwr66v-hells-core-b37-08-09-2013-a.html credits to taliban με κάνεις να κοκκινίζω :):):) εγώ απλά βρήκα με λίγο ψάξιμο τα zip αρχεία του Γερμανού μίας και στο xda όπως μου είπες έχουν κλείσει το τοπικ του ( του έχω στείλει Pm για τους λόγους κλεισίματος, ακόμα δεν μου έχει απαντήσει :mad:) Credits και από μένα στον giogio που έριξε την ιδέα για τον ΄΄διάολο΄΄ , τον έχω και εγώ από χτες και μέχρι τώρα θετικότατες εντυπώσεις ( ναι ξέρω γίνομαι κουραστικός ....αλλά το tc δουλευει :lol::lol:) , πιο σαφή αποτελέσματα μετά από ακόμα 2-3 φορτίσεις. Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Για pa αυτός δεν είναι ο σωστός kernel?? hells-Core_b37_4.3_anykernel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Για pa αυτός δεν είναι ο σωστός kernel?? hells-Core_b37_4.3_anykernel η Pa τι έχει jss ή jwr αν έχει jss το zip αρχείο είναι γράφει μετά το b37- AOSP Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 η Pa τι έχει jss ή jwr αν έχει jss το zip αρχείο είναι γράφει μετά το b37- AOSP Ok οποτε τον σωστο κερνελ κατέβασα.. Jwr kernel πέρνει η pa.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 στο 22% με 2.20 ωρες οθονη ,ολη μερα με 3g..συμπαθητικα... Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 στο 22% με 2.20 ωρες οθονη ,ολη μερα με 3g..συμπαθητικα... Και ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες να συμπληρώσω Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Smooth-καλη μπαταρια-ωραια χρωματα(pa contrasty). Χμμμμ σαν να μην με ενδιαφέρει το update της pa για να δουλεύει σωστα ο franco.. Μπραβο στους γερμανούς.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 (edited) εδιτ................. Edited September 18, 2013 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Θα μας τρελάνει ο διαολογερμανός......στοιχεία 1ης ημέρας με χρήση του kernel του και με θερμοκρασίες σταθερά 37 με 40 την στιγμή που με την ίδια χρήση ο franco ήταν στους 47 χαλαρά! [/img] Αντούντου κλπ αρνούμαι να χρησιμοποιήσω άρα και να παραθέσω...πρώτον είναι θέμα αρχής και δεύτερον δεν μου το επιτρέπει και ο g47 :lol: Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Watching you. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 παιδια εχω psx 4.3 ποιον kernel κατεβαζω απο τον γερμανο? b37 aosp , b38aosp η καποιον αλλο??? Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 παιδια εχω psx 4.3 ποιον kernel κατεβαζω απο τον γερμανο? b37 aosp , b38aosp η καποιον αλλο??? B38 any kernel.. Μας ενημερωσες οτι βγηκε και νεα εκδοση κιόλας..:thumbup: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 B38 any kernel.. Μας ενημερωσες οτι βγηκε και νεα εκδοση κιόλας..:thumbup: Εβγαλε την 38 ? Εχουμε καπου το changelog ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 B38 any kernel Ποια η διαφορά με τον b38 aosp; Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 B38 any kernel Ποια η διαφορά με τον b38 aosp; για τα δυο διαφορετικά build αντίστοιχα jwr και jss αντίστοιχα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Εβγαλε την 38 ? Εχουμε καπου το changelog ? Εβγαλε και μολις φλασαρα..changelog δεν εχω βρει ακομα.. B38 any kernel Ποια η διαφορά με τον b38 aosp; Any kernel φλασαρεις αμα η Ρομ σου βασίζεται σε jwr και aosp αν βασίζεται σε jss.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Άρα θα πρέπει να βάλω την b38 aosp αφού στην psx που φοράω πάνω γράφει jss15q Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 (edited) Ας δοκιμάσω κι εγώ αν είναι. Έχω ξεμείνει με ΑΚ εδώ και καιρό και παρόλο που είμαι πολύ ευχαριστημένος με τρώει το χεράκι μου να φλασάρω :p Πολύ ευχαριστημένος και από την PSX μέχρι τώρα. Πολύ καλή δουλειά Edit: supermario αν εχεις την psx v6 θες jwr Edited September 18, 2013 by Antonio27 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Άρα θα πρέπει να βάλω την b38 aosp αφού στην psx που φοράω πάνω γράφει jss15q Βασικά απο όσο είδα στο xda είναι jwy+jss σαν την pa,οπότε any kernel..τουλαχιστον για v6 που εψαξα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Εβγαλε και μολις φλασαρα..changelog δεν εχω βρει ακομα.. Any kernel φλασαρεις αμα η Ρομ σου βασίζεται σε jwr και aosp αν βασίζεται σε jss.. αν έβγαλε όντως εγώ γιατί δεν τον βλέπω ? http://www.android-hilfe.de/custom-kernel-fuer-google-nexus-4/ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikosr Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 που των βρισκουμε αυτον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giogio Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Σημερα επεσε πιο πολυ λιωσιμο ολη μερα ανοιχτο το wifi και το εχω φορτισει απο εχθες το βραδυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 αν έβγαλε όντως εγώ γιατί δεν τον βλέπω ? http://www.android-hilfe.de/custom-kernel-fuer-google-nexus-4/ Είναι φρέσκος λέμε.. http://d-h.st/users/hellsgod/?fld_id=22223#files Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts