andrewk Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Φράνκο βαλε.Πολυ γρήγορος. Και εγώ Φράνκο θέλω αλλά στην pa 3.99.1 έχει θςματακια..Δεν μπορείς να πεις στο stotage κα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Εγώ δεν μπορω με το toolkit να κάνω unroot απο την 4.2 ..για να βάλω την 4.3...ενω μου φορτώνει το toolkit.. Όταν παει να την περάσει μου βγάζει σφάλμα οτι πρεπει να τσεκαρω τον Ελέν ο σφαλμάτων usb...ενω τον έχω τικαρισμενο...!! Μπορεί κανεις να με βοηθήσει να το αναβαθμισω??? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Εγώ δεν μπορω με το toolkit να κάνω unroot απο την 4.2 ..για να βάλω την 4.3...ενω μου φορτώνει το toolkit.. Όταν παει να την περάσει μου βγάζει σφάλμα οτι πρεπει να τσεκαρω τον Ελέν ο σφαλμάτων usb...ενω τον έχω τικαρισμενο...!! Μπορεί κανεις να με βοηθήσει να το αναβαθμισω??? Είσαι 4.2 μαμά και έχεις system update ή θες από 4.2 να πας σε 4.3; Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Όχι..έχω 4.2 codefire x..tw recovery..kernel franco.....και θέλω να βάλω 4.3 root στοκ και να αλλάξω μονο κερνελ....για βοηθά με Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Όχι..έχω 4.2 codefire x..tw recovery..kernel franco.....και θέλω να βάλω 4.3 root στοκ και να αλλάξω μονο κερνελ....για βοηθά με Οπότε τα βήματα είναι επιστροφή σε στοκ, φλασάρισμα recovery και root και μετά μέσω recovery πέρασμα kernel. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Αυτό θέλω να με το toolkit tou huang..και δεν γίνετε...(γραφω πανω τον λογο(κάποιος μου είπε οτι θέλει τους drivers στο pc?? Δεν το κατάλαβα όμως.. Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Και εγώ Φράνκο θέλω αλλά στην pa 3.99.1 έχει θςματακια..Δεν μπορείς να πεις στο stotage κα πως δε μπορεις.απλα σου απενεργοποιει παλι το usb debugging.οποτε πας και το τσεκαρεις Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Η αγορασμένη έκδοση του Franko updater έχει μέσα και έτοιμα προφίλ. Αν βάλεις πχ του g47 θα δεις πόση διαφορά έχει και πώς ζωηρεύουν τα χρώματα. για βελτειωση της οθονης δεν υπαρχη κατη free ρε παιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 ειναι κανα καλοπαιδο μεσα να με βοηθησει να κανω -----επιστροφή σε στοκ, φλασάρισμα recovery και root .....?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 για βελτειωση της οθονης δεν υπαρχη κατη free ρε παιδια Δες στο xda έχει free το nexus 4 display control Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 ειναι κανα καλοπαιδο μεσα να με βοηθησει να κανω -----επιστροφή σε στοκ, φλασάρισμα recovery και root .....?? Αναγνωρίζεται με το USB debugging ανοιχτό; Σε fastboot mode επίσης αναγνωρίζεται; Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Αυτό θέλω να με το toolkit tou huang..και δεν γίνετε...(γραφω πανω τον λογο(κάποιος μου είπε οτι θέλει τους drivers στο pc?? Δεν το κατάλαβα όμως.. Συγγνωμη αλλα πως περασες custom Rom μεσω toolkit αν δεν εχεις τους καταλληλους drivers στο pc? Του Wug, παντως το toolkit τα κανει πολυ ευκολα ολα οπως και την επαναφορα σε στοκ. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Συγγνωμη αλλα πως περασες custom Rom μεσω toolkit αν δεν εχεις τους καταλληλους drivers στο pc? Του Wug, παντως το toolkit τα κανει πολυ ευκολα ολα οπως και την επαναφορα σε στοκ. Αυτό είναι κ το δικο μου θέμα.. Όταν συνδεω το κινητό με το pc το αναγνωρίζει μια χαρά.. Υπάρχει κάποιος τροπος να ξαναβρω- ξανά περάσω drivers? Το toolkit..το αναγνωρίζει..κ στην επαναφορά σε στοκ.. Λίγο πριν την ολοκλήρωση του μου βγάζει σφάλμα να τικαρο των ελενχο σφαλμάτων..ενω τον έχω τικαρισμενο....κ ακυρωνετε η εφαρμογή..δεν μπορεί να συνεχισει..... Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Για δοκίμασε να γυρίσεις το usb debugging από mass storage σε φωτογραφική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Αυτό είναι κ το δικο μου θέμα.. Όταν συνδεω το κινητό με το pc το αναγνωρίζει μια χαρά.. Υπάρχει κάποιος τροπος να ξαναβρω- ξανά περάσω drivers? Το toolkit..το αναγνωρίζει..κ στην επαναφορά σε στοκ.. Λίγο πριν την ολοκλήρωση του μου βγάζει σφάλμα να τικαρο των ελενχο σφαλμάτων..ενω τον έχω τικαρισμενο....κ ακυρωνετε η εφαρμογή..δεν μπορεί να συνεχισει..... Ακολούθησε τον χειροκίνητο τρόπο. Γραμμή εντολών εννοώ. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giogio Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 (edited) Δοκιμαστε και hell kernel, ειμαι στοκ 4.3 και root πολυ καλη διαχειριση μπαταριας και πολυ smooth. Edited September 17, 2013 by giogio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 ωραιος..το τοπικ του ομως γιατι το εκλεισαν? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Ακολούθησε τον χειροκίνητο τρόπο. Γραμμή εντολών εννοώ. Δεν τον ξέρω.. Μπορείς να μου πεις τα βήματα??? Εχεις κάποιον οδηγό??? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 ωραιος..το τοπικ του ομως γιατι το εκλεισαν? το αυτό !!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Δεν τον ξέρω.. Μπορείς να μου πεις τα βήματα??? Εχεις κάποιον οδηγό??? Έχει εδώ στο myphone οδηγό, δεν το έψαξες; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=366717 Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει root χωρίς να χαθούν τα δεδομένα; Το Framaroot που δοκίμασα, προφανώς δεν είναι συμβατό με 4.3. Με το Root Toolkit, μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο μέσω backup/restore; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει root χωρίς να χαθούν τα δεδομένα; Το Framaroot που δοκίμασα, προφανώς δεν είναι συμβατό με 4.3. Με το Root Toolkit, μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο μέσω backup/restore; Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά στο XDA είπαν ότι γίνεται. Κατεβάζεις custom recovery και ξεκλειδώνεις bootloader ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ REBOOT. Φλασαρεις αμέσως την custom recovery κάνεις wipe cache και μετά reboot. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει root χωρίς να χαθούν τα δεδομένα; Το Framaroot που δοκίμασα, προφανώς δεν είναι συμβατό με 4.3. Με το Root Toolkit, μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο μέσω backup/restore; Με το toolkit γίνεται αυτό που θες να κανείς..Εγώ το είχα κάνει με το toolkit που είχε αγγλικά-Γερμανικα.δεν θυμάμαι πως λέγεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Με το toolkit γίνεται αυτό που θες να κανείς..Εγώ το είχα κάνει με το toolkit που είχε αγγλικά-Γερμανικα.δεν θυμάμαι πως λέγεται.. N-Cry toolkit νομίζω. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Δοκιμαστε και hell kernel, ειμαι στοκ 4.3 και root πολυ καλη διαχειριση μπαταριας και πολυ smooth. μονο για τις φωτος νομιζω πρεπει να το κανω ροοτ... :) πανω απο 3 ωρες οθονη δε βλεπω ποτε...με στοκ 4.3 Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts