junglist Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Κάτι διαβάζω για αλλαγή στον gpu governor με τον Franco 183. Έχει ασχοληθεί κανείς με αυτό; Κερδίζεις κάτι σημαντικό σε επιδόσεις; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Τεταρτη παραλαμβανω και θελω να μου προτεινετε καποια ρομ,με καλη αποδοση και διαχειρηση μπαταριας.Κερνελ? Σκεφτομαι να το κανω ρουτ με το nexus 4 toolkit και να περασω pa3.99+franco kernel. Ασε στοκ Ρομ αμα δεν θέλεις καλουδια ,ή να πειραζεις status k navigation bars.κ άλλαξε μονο κέρνελ τ Φράνκο. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Θελω να βαλω custom για να προσθεσω στο nav bar+για να ρυθμισω νυχτερινη λειτουργεια.Προς paranoid ειμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Βγήκε καινούρια PA Περιμένω και PSX για JWR. Θέλω πολύ να την δοκιμάσω. Παντού διαβάζω τα καλύτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Βγήκε καινούρια PA Περιμένω και PSX για JWR. Θέλω πολύ να την δοκιμάσω. Παντού διαβάζω τα καλύτερα Περιμένω PSX? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Τελικά πόσο αξίζει να παίξω με τα χρώματα της οθόνης; βρήκα την εφαρμογή nexus 4 display control του Franco αλλά δεν ξέρω τι διαφορά θα δω. Επίσης αν την αγοράσω ποςυ μπορώ να βρω έτοιμα προφίλ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Τελικά πόσο αξίζει να παίξω με τα χρώματα της οθόνης; βρήκα την εφαρμογή nexus 4 display control του Franco αλλά δεν ξέρω τι διαφορά θα δω. Επίσης αν την αγοράσω ποςυ μπορώ να βρω έτοιμα προφίλ; Η αγορασμένη έκδοση του Franko updater έχει μέσα και έτοιμα προφίλ. Αν βάλεις πχ του g47 θα δεις πόση διαφορά έχει και πώς ζωηρεύουν τα χρώματα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 ισως εχει ξανασυζητηθει εδω,αλλα τωρα το διαβασα γιατι λεω,δν μπορει καπως καποιος θα καταφερε να κανει το otg usb να δουλεψει.και ναι τα καταφερε εδω. τουλαχιστον ετσι γραφει, βεβαια θελει κερνελ,ενα zip,ενα καλωδιο otg Y-cable και ενα battery bank. τωρα αν οντως δουλευει απροβληματιστα κτλ δεν ξερω,. το βαζω στις τροποποιησεις λογο του οτι θελει ροοτ και kernel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Η αγορασμένη έκδοση του Franko updater έχει μέσα και έτοιμα προφίλ. Αν βάλεις πχ του g47 θα δεις πόση διαφορά έχει και πώς ζωηρεύουν τα χρώματα. Άντε θα την κάνω την αγορά. Ένας καφές λιγότερος :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Άντε θα την κάνω την αγορά. Ένας καφές λιγότερος :p Αν θες το δίνει και δωρεάν μόνο για τα χρώματα : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2424467 Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Έχει δοκιμάσει κανείς την καινούργια ρα? Διαβάζω ότι έχει προβλήματα αν βάλεις άλλους kernel και μάλλον θα περιμένω την επόμενη έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Περιμένω PSX? Ναι. Βγήκε η PSX για jwr. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Έχει δοκιμάσει κανείς την καινούργια ρα? Διαβάζω ότι έχει προβλήματα αν βάλεις άλλους kernel και μάλλον θα περιμένω την επόμενη έκδοση. Κάποιο θέμα έχει με Franco. Δε διάβασα για άλλο. Σούπερ είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Κάποιο θέμα έχει με Franco. Δε διάβασα για άλλο. Σούπερ είναι. Και με semaphore διάβασα.Οκ ίσως δοκιμάσω με τον στοκ kernel της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Με semaphore είμαι χωρίς κανένα θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Με semaphore είμαι χωρίς κανένα θέμα. Καλά που μου το είπες.πάω να την περάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros_92 Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Με semaphore είμαι χωρίς κανένα θέμα. Εισαι σιγουρος; Αυτονομια, σταθεροτητα; Να προχωρησω και εγω αν ειναι. Παράθεση "Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Ναι. Βγήκε η PSX για jwr. Τόσο καλή η psx? Θέλω να αλλάξω rom γιατί βαρέθηκα λίγο την pa αλλά δεν ξέρω που να παώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Εισαι σιγουρος; Αυτονομια, σταθεροτητα; Να προχωρησω και εγω αν ειναι. Η αυτονομία είναι κάτι πολύ υποκειμενικό. Εσύ θα το κρίνεις. Για σταθερότητα δε το συζητώ. Δεν πιστεύω ότι από custom roms σε 4.3 υπάρχει κάποια πιο σταθερή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gleft Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Και με semaphore διάβασα.Οκ ίσως δοκιμάσω με τον στοκ kernel της. με semaphore ειχε κατι περιεργα lagαρισματα αλλα κατα ταλλα δουλευε. μου φανηκε ομως μικροτερη η αυτονομια και εβαλα παλι στοκ να δω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 ανοιξε για μερικες μερες τοπικ με τον hells kernel που ακουγοντουσαν καλα λογια δεξια αριστερα,αλλα ξαφνικα εκλεισε.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Τόσο καλή η psx? Θέλω να αλλάξω rom γιατί βαρέθηκα λίγο την pa αλλά δεν ξέρω που να παώ! Χτες την πέρασα κι εγώ οπότε στην δοκιμή είμαι ακόμα. Έχει ελάχιστο customization πάντως. Από pa ήρθα κι εγώ και μέχρι τώρα όλα είναι οκ. Δεν βλέπω κάποια διαφορά. Σταθερή και smooth. Θα φλασαρω και τον AK να δω τι λέει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Στην καινούργια pa δουλεύει σωστα ο faux??Έχετε να προτείνεται κάππιον άλλον;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Στην καινούργια pa δουλεύει σωστα ο faux??Έχετε να προτείνεται κάππιον άλλον;; Φράνκο βαλε.Πολυ γρήγορος. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Εγώ έχω το εξής αλλά δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα της pa. όταν ανοίγω ένα λινκ πάντα με ρωτάει με ποιο πρόγραμμα να το ανοίξω.πατάω απομνημόνευση και μόλις πάω να ανοίξω άλλο λινκ πάλι τα ίδια.είμαι με στοκ browser.το έχει κανείς άλλος αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts