Jump to content

[Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4  

93 members have voted

1. 1. Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4

• Official Google AOSP ROM KitKat
    • SlimKat
    • ParanoidAndroid
    • MAHDI
    • Purity
    • CarbonROM
    • PAC-man
      0
    • VANIR
      0
    • CyanogenMOD
    • other ROM

Recommended Posts

εβαλα την τελευταια παρανοιντ,απο cm 10.2 unofficial,τα πραματα φαινονται καλυτερα..νομιζω οτι επιτελους εχω ειδοποιησεις!!και το χαλο,δε φαινεται τοσο ασχημο...
Vamos Aris

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ευχαριστω για την γρηγορη ανταποκριση πατισα volume down+power μου εβγαλε το μενου πηγα να τρεξω recovery και μου βγαζη το ανθρωπακι με ενα κοκκινο τρυγωνο και απο κατω καμια εντολη θα ψαξω για αυτο που μου γραφεις

Αυτο που επαθες λυνεται. Οποτε ολα καλα.

Μαθε να κανεις sideload. Κατεβασε τη σωστη rom και εδω ειμαστε.

Εναλλακτικα toolkit αλλα ετσι δε μαθαινεις τι κανεις.

παιδες αντιμετοπιζω το εξις προβλημα ειχα την pa me trinyty ειπα να δοκιμασω την 4.3

αναθεμαμε πηγα σε stock με τον οδηγο χωρις υπολογιστη μερχι εδω ολα καλα

πηγα να κανω αναβαθμηση μεσα απο τις ρυθμισεις του κινητου αφου κατεβασε το αρχιο

εβγαλε τον μιστερandroid με ενα πολυγωνο μετα απο καποια λεπτα κανει επανεκινυση μου βγαζει το τετραχρωμο χ και μενη εκει μεχρι και 30 λεπτα το αφησα ετσι αλλα τιποτα

δεν ανοιγη τι κανω παιδες βοηθειααααααααααα

Παιδιά, την επιστροφή σε στοκ χωρίς υπολογιστή την έγραψα σαν λύση ανάγκης αν κάτι δεν δουλεύει να πάει για σερβις στοκ. Δεν την έχω δοκιμάσει αν και λογικά θα δουλεύει. Το bootloop ίσως λύνεται με wipe cache ή/και factory reset μέσα από τη στοκ recovery αφού βγεις στο κόκκινο τρίγωνο. Εκεί πατάς power και volume + και επιλέγεις από το μενού που σου βγάζει. Αλλιώς μέσω γραμμής εντολών όπως αναφέρω στον άλλο οδηγό ή toolkit για αυτοματισμό περνάς; να την factory image, χωρίς όμως να καταλαβαίνεις τι γίνεται όπως είπε ο g47.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Βγήκε και η πρώτη official CM 10.2 Nightly.

Δουλεύουν μια χαρά οι ειδοποιήσεις με την unofficial που έχω τώρα, που φοβάμαι να την περάσω. :p

http://get.cm/get/jenkins/38034/cm-10.2-20130814-NIGHTLY-mako.zip

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Δουλεύουν μια χαρά οι ειδοποιήσεις με την unofficial που έχω τώρα, που φοβάμαι να την περάσω. :p

Ωραία νέα..Άντε καλη αρχή!

Και carbon βγήκε αλλά είναι unstable ακόμα και δεν έχει σχεδόν τίποτα ακόμα.Ούτε halo ούτε pie.Εγώ γλυκοκοιταζω την crdroid η οποία μέχρι στιγμής φαίνεται να τα έχει όλα αλλά με ανησυχεί που βασίζεται μόνο σε cyanogen και θα έχει θέματα με deadlocks.οπότε περιμένουμε :)

θα κάνω dirty flash με την καινούργια paranoid 3.96 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2020336

και θέλω να αλλάξω kernel γιατί δεν με ενθουσιάζει οι επιδόσεις τις μπαταρίας μπορώ να βάλω όποιον θέλω ;

σκέφτομαι για matr1x ή AK

Digital-Doctor.blogspot.gr

θα κάνω dirty flash με την καινούργια paranoid 3.96 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2020336

και θέλω να αλλάξω kernel γιατί δεν με ενθουσιάζει οι επιδόσεις τις μπαταρίας μπορώ να βάλω όποιον θέλω ;

σκέφτομαι για matr1x ή AK

Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις αυτόν που έχει η rom. Τα πάει πολύ καλά. Αν παρόλα αυτά θες να αλλάξεις φόρεσε κάποιον JWR. Οι JSS δεν είναι συμβατοί.

Επίσης αλλάζοντας υπάρχει περίπτωση να σου χαλάσει το root οπότε να είσαι έτοιμος να φλασάρεις και super su μετά.

υπάρχει link στο xda ;

και τι gapps βάζουμε ;

Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις αυτόν που έχει η rom. Τα πάει πολύ καλά. Αν παρόλα αυτά θες να αλλάξεις φόρεσε κάποιον JWR. Οι JSS δεν είναι συμβατοί.

Επίσης αλλάζοντας υπάρχει περίπτωση να σου χαλάσει το root οπότε να είσαι έτοιμος να φλασάρεις και super su μετά.

μάλλον θα ξανά πάω σε cm :cool:

Edited by dimitrisOS

Εγώ δοκίμασα rasbean jelly + trinity και δεν έμεινα καθόλου ευχαρστημένος. Το κινητό όταν φόρτιζε έκαιγε κυριολεκτικά στο πίσω μέρος, είχα τουλάχιστον 5-6 deadlocks μέσα σε 2 μέρες ενώ το ένα βράδυ που έπεσα για ύπνο με μπαταρία 28%, ξύπνησα και το κινητό είχε κλείσει. Επίσης, 2 φορές ακόμα κόλλησε και δεν άνοιγε με το power button και χρειάστηκε να το ξεκινήσω σε fastboot mode.

Τώρα με paranoid 3.96 όλα δείχνουν μια χαρά. Πολύ καλή διαχείριση μπαταρίας και μηδέν κολλήματα

Χάχα ο γκαντέμης! Μόλις πέρασα pa βγήκε η official cm 10. 2 Χάχα!

Μάλλον τυχερός. Μείνε με pa. Τουλάχιστον προς το παρόν, γιατί η cm έχει προβλήματα ακόμα.

Μάλλον τυχερός. Μείνε με pa. Τουλάχιστον προς το παρόν, γιατί η cm έχει προβλήματα ακόμα.

Έχουμε κάποια λίστα με bugs της cm10.2????

όντως δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένως και πήγα σε carbon :D

Έχουμε κάποια λίστα με bugs της cm10.2????

Αν ρίξεις μια ματιά στο thread της στο xda θα διαβάσεις διάφορα. Όπως fcs του launcher, εξαφανίζονται εικονίδια εφαρμογών κλπ.

Το σημαντικότερο όμως είναι τα "παγώματα" της οθόνης. Το link του fireillusion πιο πάνω είναι πολύ κατατοπιστικό.

Μέχρι στιγμής η πιο σταθερή custom Rom είναι η pa, γιατί έχει καταφέρει να νικήσει το πιο σοβαρό bug της JSS.

Να ρωτήσω κάτι ακόμα που μόλις είδα που έχει σχέση με ένα προηγούμενο ποστ, στην pa μπορώ να βάλω μόνο JSS kernel γιατί στο τίτλο λέει JSS & JWR combined

Να ρωτήσω κάτι ακόμα που μόλις είδα που έχει σχέση με ένα προηγούμενο ποστ, στην pa μπορώ να βάλω μόνο JSS kernel γιατί στο τίτλο λέει JSS & JWR combined

οχι πλέον απο την 3.96 και μετά φοράει jwr κερνελ.οποτε μονο τέτοιους μπορείς να βάλεις

παιδες σας ευχαριστω ολους οσους απαντησαν στην απελπισμενη εκλιση για βοηθεια τελικα βρηκα που ηταν το προβλημα ειχα κλειδωση τον BOOTLOADER ολα καλα να εισαι καλα Gialakias με τους οδηγους σου εμαθα να δουλευω και τις γραμμες εντολων ξανα

μου θυμησατε παλιες δοξες του spectrum

παιδες σας ευχαριστω ολους οσους απαντησαν στην απελπισμενη εκλιση για βοηθεια τελικα βρηκα που ηταν το προβλημα ειχα κλειδωση τον BOOTLOADER ολα καλα να εισαι καλα Gialakias με τους οδηγους σου εμαθα να δουλευω και τις γραμμες εντολων ξανα

μου θυμησατε παλιες δοξες του spectrum

Να είναι καλά ο Γιάννης δύο φορές και από μένα. Το παλικάρι απλά δεν παίζεται.

οχι πλέον απο την 3.96 και μετά φοράει jwr κερνελ.οποτε μονο τέτοιους μπορείς να βάλεις

και jwr ή μόνο jwr ;

να ρωτήσω και κάτι άλλο βρήκα μετά από καιρό που έβλεπα αυτό το AOSPA

τι ακριβώς είναι αλλά gapps ;

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2397942

και jwr ή μόνο jwr ;

να ρωτήσω και κάτι άλλο βρήκα μετά από καιρό που έβλεπα αυτό το AOSPA

τι ακριβώς είναι αλλά gapps ;

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2397942

Gapps = Google apps..

Play store,gmail κτλπ...

Gapps = Google apps..

Play store,gmail κτλπ...

ναι ξέρω τι είναι το gapps απλά εκεί το βρήκα

τι ακριβώς είναι το AOSPA ;

να το φλασάρω να δω ;

αν ναι σε ποιο σημείο κατά το πέρασμα την carbon ;

υπάρχει link στο xda ;

και τι gapps βάζουμε ;

μάλλον θα ξανά πάω σε cm :cool:

Αν και άργησα να απαντήσω λόγω του ότι ήμουν στη θάλασσα, το link στο xda υπάρχει στο 1ο post του thread της CM.

Και carbon βγήκε αλλά είναι unstable ακόμα και δεν έχει σχεδόν τίποτα ακόμα.Ούτε halo ούτε pie.Εγώ γλυκοκοιταζω την crdroid η οποία μέχρι στιγμής φαίνεται να τα έχει όλα αλλά με ανησυχεί που βασίζεται μόνο σε cyanogen και θα έχει θέματα με deadlocks.οπότε περιμένουμε :)

Μπορείς να μου εξηγήσεις σε παρακαλώ τί ακριβώς σημαίνει/είναι το deadlocks που διαβάζω, αλλά είτε δεν μου έχει τύχει εμένα ή μου πέρασε απαρατήρητο;

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

• The title was changed to [Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)