Jump to content

[Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4  

93 members have voted

1. 1. Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4

• Official Google AOSP ROM KitKat
    • SlimKat
    • ParanoidAndroid
    • MAHDI
    • Purity
    • CarbonROM
    • PAC-man
      0
    • VANIR
      0
    • CyanogenMOD
    • other ROM

Recommended Posts

Το factory image κατέβασε κ φλασαρε το με toolkit.αν διαβάσεις πιο πίσω δίνουν λύσεις για το πως..

μπορεισ να με βοηθησεις λιγο παραπανω? να μου υποδειξεις καποιον οδηγο?

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

μπορεισ να με βοηθησεις λιγο παραπανω? να μου υποδειξεις καποιον οδηγο?

Διάβασε το ποστ 3885

Δημήτρης

Γιατί όλα από την αρχή; ας μπει recovery και με adb push NAMEOFZIP.zip /sdcard/ να στείλει τον franco στην εσωτερική μνήμη και μετά να το φλασαρει από τη recovery κανονικά. Πρέπει να βάλει το zip στον φάκελο με το adb και να ανοίξει παράθυρο εντολών εκεί.

φιλε μου δυστυχως δεν υπαρχει πουθενα το ζιπ μεσα στην sd για να το κανω εγκατασταση. μηπως να χρησιμοποιησω το wugfresh toolkit και να το επαναφερο στιν 4,2,2 δεν την παλευω αλλο

φιλε μου δυστυχως δεν υπαρχει πουθενα το ζιπ μεσα στην sd για να το κανω εγκατασταση. μηπως να χρησιμοποιησω το wugfresh toolkit και να το επαναφερο στιν 4,2,2 δεν την παλευω αλλο

Μα σου λέει να το βάλεις εσύ στην sd..

Μα σου λέει να το βάλεις εσύ στην sd..
αυτο προσπαθω να κανω εδω και ποση ωρα αλλα δεν το καταφερνω να το στειλω στην καρτα

Εννοείται πως ναι. Στοκ για να ησυχάσεις. Εξάλλου δουλεύει μια χαρά στοκ. Και μετά πρώτα διάβασε και όταν είσαι έτοιμος πείραξε. Μην κάνεις το αντίθετο και εγκλωβίζεσαι.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Αφού ο Φράνκο στο xda λέει πως οι κερνελ τρέχουν με οποιαδήποτε ρομ

δεν έχει ανανεώσει ακόμη το αρχικό post γιατί είναι σε διακοπές." (Last edited by franciscofranco; 22nd July 2013 at 08:03 PM."

αφού σαν νεότερη αναφέρει την 165!!!!

Εννοείται πως ναι. Στοκ για να ησυχάσεις. Εξάλλου δουλεύει μια χαρά στοκ. Και μετά πρώτα διάβασε και όταν είσαι έτοιμος πείραξε. Μην κάνεις το αντίθετο και εγκλωβίζεσαι.
τωρα αν σου ζητησω να μου πεις επιγραμματικα πως θα το πετυχω με το wugfresh αυτο για να μην κανω καμια ακομη στραβη με την αγνοια μου λογικα θα με κραξεις....

τωρα αν σου ζητησω να μου πεις επιγραμματικα πως θα το πετυχω με το wugfresh αυτο για να μην κανω καμια ακομη στραβη με την αγνοια μου λογικα θα με κραξεις....

Το τουλκιτ έχει κουμπάκια που λένε τι κάνει το καθένα. Επιλέγουμε τι θέλουμε και προχωράμε. Δεν μπορώ να βοηθήσω παραπάνω γιατί δουλεύω μόνο από γραμμή εντολών.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Το τουλκιτ έχει κουμπάκια που λένε τι κάνει το καθένα. Επιλέγουμε τι θέλουμε και προχωράμε. Δεν μπορώ να βοηθήσω παραπάνω γιατί δουλεύω μόνο από γραμμή εντολών.
επελεξα το flash stock and unroot ελπιζω να ειναι το σωστο

δεν με αφηνει το συστημα να στειλω πμ ειμαι στο ξαπλωμενο ρομποτ

Eιμαστε πολλοι!! :lol:

Έβαλα για δοκιμή CM μετά την εγκατάσταση δεν μου κατέβασε τις εφαρμογές όπως συνήθως και μου έχασε και τις ρυθμίσεις ασυρμάτων δικτύων...

Μετά δοκιμασα μια άλλη 4.3 ξανά το ίδιο...

Επίσεις κάνω επαναφορά με titanium όλα καλά εκτός από viber και 3g watchdog...

Τι κάνουμε???

Καλημερα στην παρεα, μια ερωτησουλα εχω. Αν κανω factory reset μεσα απο τις ρυθμισεις μιας custom rom...χανω το root? Θελω να καθαρισω εντελως την sd card και δεν εχω ορεξη να κανω clean install με καποιο toolkit και ξανα απο την αρχη.

καλως ηρθε και η νεα paranoid...επισης ενδιαφερουσα φαινεται η cataclysm,αλλα ο τυπος δεν εχει το κινητο στην κατοχη του..
Vamos Aris

Καλημερα στην παρεα, μια ερωτησουλα εχω. Αν κανω factory reset μεσα απο τις ρυθμισεις μιας custom rom...χανω το root? Θελω να καθαρισω εντελως την sd card και δεν εχω ορεξη να κανω clean install με καποιο toolkit και ξανα απο την αρχη.

Factory reset αν κανεις με custom θα φας bootloop.Σβησε απλα ο,τι δεν χρειαζεσαι.

Δεν χάνεις το ρουτ αλλά αν δεν έχει επιλογή για το σβήσιμο της sd τότε δεν σβήνει και πρέπει να το κάνεις από recovery. Bootloop πρώτη φορά ακούω σε factory reset @firekostas

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Ρε παιδιά τι κόλπα είναι αυτά;

Χωρίς να έχω επιλέξω κάτι, κατέβηκε με το ζόρι το update της 4.3 και λέει ότι περιμένει να εγκατασταθεί μόλις μπει το κινητό στο ρεύμα.

Εγώ δεν το θέλω το update, γιατί βαριέμαι να ξαναροοταρω και να περνάω ρυθμίσεις κλπ ξανά.

Τι κάνω τώρα;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Δεν χάνεις το ρουτ αλλά αν δεν έχει επιλογή για το σβήσιμο της sd τότε δεν σβήνει και πρέπει να το κάνεις από recovery. Bootloop πρώτη φορά ακούω σε factory reset @firekostas

Δεν θα διαφωνησω αλλα μιλαμε για custom rom.Σε stock rom εννοειται οτι δεν θα εχει θεμα.Εγω προσωπικα κανα δυο φορες που εκανα factory reset σε custom rom ειτε στο nexus ειτε σε παλαιοτερα Xperia που ειχα ολο bootloops ειχα.

@junglist μολις το περασα και εγω γιατι δεν αντεχα αλλο.Εχει επιλογη που σου δινει 10 δευτερα πριν την εγκαταστησει για να το ακυρωσεις.

μηπως τα bootloops προηλθαν υστερα απο factory reset,ΜΕΣΑ απο τη ρομ και οχι απο τη recovery?

Αυτο εννοω,αυτο λεω και αυτο ρωταει και το παιδι!Εγραψε ''αν κανω factory reset μεσα απο το μενου μιας custom rom'' οχι αν κανει factory reset απο recovery.

Καλησπέρα σε όλους!

Είχα κάνει root τη συσκευή μέσω του framaroot, και σήμερα το πρωί που ξύπνησα, είχε κατέβει αυτόματα η ενημέρωση και αφηρημένος πάτησα να εγκατασταθεί.

Η ενημέρωση περάστηκε κανονικά και χωρίς πρόβλημα, ωστόσο για κάποιο λόγο έχει μείνει εγκατεστημένο σαν system app το SuperSU. Ακόμα και με system reset δεν έφυγε.

Καμμία ιδέα για το πως μπορώ να απεγκαταστήσω;

Αυτο εννοω,αυτο λεω και αυτο ρωταει και το παιδι!Εγραψε ''αν κανω factory reset μεσα απο το μενου μιας custom rom'' οχι αν κανει factory reset απο recovery.

σωστα.τοτε ναι,ειναι πολυ πιθανο το bootloop

Vamos Aris

• The title was changed to [Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)