Gialakias Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 είστε τεράστιοι πάντως!! :lol: δώσε τα και αυτά μπας και.. πάντως έκανα και την διαδικασία μέσω adb και fastboot και μάλιστα πριν την προχωρήσω έδωσα τα παρακάτω: fastboot erase boot > fastboot erase cache > fastboot erase recovery > fastboot erase system >fastboot format system > fastboot erase userdata Και στο τερματικό σου έβγαλε όλα οκ οκ οκ κτλ; Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 (edited) Και στο τερματικό σου έβγαλε όλα οκ οκ οκ κτλ; ναι.. και στο τέλος στο flash-all πάλι τα πέρασε όλα ΟΚ όπως είπα έχει θέμα και με την μνήμη. ανοίγοντας την κάμερα, πετάει μήνυμα ότι δεν υπάρχει external storage. το ίδιο κάνει και άμα πάω να τραβήξω screenshot.. προφανώς το μόνο που λείπει είναι ο επικήδειος.. Edited July 20, 2013 by equi Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Yπαρχει μεγαλη περιπτωση για bad sector, ειναι αρκετα σπανιο. Και αφου ειναι hardware δεν υπαρχει επιστροφη. Κριμα. ΕΝημερωσε μας για το τι εγινε και πες τους να σε ενημερωσουν για τη βλαβη (αν δε φτιαξουν ολα σαν θαυμα με απλη αντικατασταση των αρχειων οπως ειπαμε). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 ναι.. και στο τέλος στο flash-all πάλι τα πέρασε όλα ΟΚ όπως είπα έχει θέμα και με την μνήμη. ανοίγοντας την κάμερα, πετάει μήνυμα ότι δεν υπάρχει external storage. το ίδιο κάνει και άμα πάω να τραβήξω screenshot.. προφανώς το μόνο που λείπει είναι ο επικήδειος.. Δεν είσαι ο μόνος... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2201604 Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Γιατί δεν περνάς από την αρχή την Rom με το toolkit? (μόνο που θα σβηστούν όλα στο κινητό) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1995688 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Δεν είσαι ο μόνος... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2201604 σωστός! δικός μου είναι και αυτός.. :lol: Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Γιατί δεν περνάς από την αρχή την Rom με το toolkit? (μόνο που θα σβηστούν όλα στο κινητό) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1995688 έχουν σβηστεί τα πάντα εδώ και ώρα.. αυτό που προτείνεις ήταν στα πολύ αρχικά στάδια, μετά και τα τελευταία που έκανα με προτροπή των παιδιων (g47, Gialakias) στα τελευταία posts δεν υπάρχει κάτι πιο δραστικό να κάνω. ευχαριστώ πάντως Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 έχουν σβηστεί τα πάντα εδώ και ώρα.. αυτό που προτείνεις ήταν στα πολύ αρχικά στάδια, μετά και τα τελευταία που έκανα με προτροπή των παιδιων (g47, Gialakias) στα τελευταία posts δεν υπάρχει κάτι πιο δραστικό να κάνω. ευχαριστώ πάντως Mιας και δε μπορω να επεμβω σε καμια ρομ θα σου προτινα να περιμενεις για λυση απο τον δημιουργο της ρομ. Αν ειναι software (που με τις περιορισμενες γνωσεις που εχω δε μπορω να καταλαβω τι ειναι, παροτι το προφανες ειναι software γιατι δε φτιαχνει οταν τα διαγραφεις ολα) σιγουρα θα φτιαχτει. Κι εγω θα ηθελα να ειναι φτιαγμενο χθες..υπομονη. Παντως την αντικατασταση με τα αρχεια του γυαλακια καντην να δουμε μηπως γινει τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Mιας και δε μπορω να επεμβω σε καμια ρομ θα σου προτινα να περιμενεις για λυση απο τον δημιουργο της ρομ. Αν ειναι software (που με τις περιορισμενες γνωσεις που εχω δε μπορω να καταλαβω τι ειναι, παροτι το προφανες ειναι software γιατι δε φτιαχνει οταν τα διαγραφεις ολα) σιγουρα θα φτιαχτει. Κι εγω θα ηθελα να ειναι φτιαγμενο χθες..υπομονη. Παντως την αντικατασταση με τα αρχεια του γυαλακια καντην να δουμε μηπως γινει τιποτα. Μα από την στιγμή που δεν διορθώνεται σε στοκ κατάσταση μετά από ολικό wipe, τι μπορεί να το σώσει?? Τι εννοείς "ο δημιουργός της rom"? Αφού μιλάμε για official Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 (edited) Μα από την στιγμή που δεν διορθώνεται σε στοκ κατάσταση μετά από ολικό wipe, τι μπορεί να το σώσει?? Τι εννοείς "ο δημιουργός της rom"? Αφού μιλάμε για official Σωστό, κάτι "χτύπησε" μάλλον. Κάτσε να ρίξω μια ματιά ακόμα. EDIT: Μετά από λίγη έρευνα από εδώ και από εκεί βρήκα ένα τρόπο που μπορεί να δουλέψει. Γίνεται με εργαλείο της LG που φλασάρει όλη τη NAND image και όχι μόνο τα κομμάτια του της factory image.Αναφέρονται εδώ (στην υπογραφή του σε zip έχει όλα τα εργαλεία με το service manual σε pdf) και έχει τις tot factory images εδώ. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει έναν ξεκάθαρο οδηγό για το πώς θα γίνει ή εγώ δεν το καταλαβαίνω... Στην περίπτωσή σου θα το έκανα stock θα κλείδωνα τον bootloader και θα το πήγαινα στο service δείχνοντας το πρόβλημα με το storage. Η δουλειά σου θα γίνει πολύ πιο εύκολα και αναίμακτα... Edited July 21, 2013 by Gialakias Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Μα από την στιγμή που δεν διορθώνεται σε στοκ κατάσταση μετά από ολικό wipe, τι μπορεί να το σώσει?? Τι εννοείς "ο δημιουργός της rom"? Αφού μιλάμε για official Tης custom. Να υποθεσω αντικατσταση των αρχειων δεν κανατε τελικα? Gialakia πας αλλου, το qpst δεν ειναι ευκολο, εως καθολου. Το εχω δουλεψει αλλα πρεπει να διαβασεις πολυ, περισσοτερο απο οσο θα χρειαστει για να φτιαχτει το κινητο ισως. Ολα οσα θα χρειαστεις μαζι με οδηγιες υπαρχουν εδω https://mega.co.nz/#!NQ0hkKxI!Ywo4DBI-MwnkCsNnwPKCDj5IKt1DDLHPzK83FMD2bE4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Tης custom. Να υποθεσω αντικατσταση των αρχειων δεν κανατε τελικα? Gialakia πας αλλου, το qpst δεν ειναι ευκολο, εως καθολου. Το εχω δουλεψει αλλα πρεπει να διαβασεις πολυ, περισσοτερο απο οσο θα χρειαστει για να φτιαχτει το κινητο ισως. Ολα οσα θα χρειαστεις μαζι με οδηγιες υπαρχουν εδω https://mega.co.nz/#!NQ0hkKxI!Ywo4DBI-MwnkCsNnwPKCDj5IKt1DDLHPzK83FMD2bE4 Το ξερω, τα εχω κατεβασει απο χθες το βραδυ και τα διαβαζω. Γι'αυτο και εγραψα να το στειλει στο service στοκ να του το κανουν αυτοι. Προσπαθησα να παρω και τα αρχεια αλλα δεν μπορεσα. Μεσω τερματικου να το κάνω ή απο το τηλ? Απο το τηλ τα εκανα copy και zip αλλα δεν εμφανιζονται. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Το ξερω, τα εχω κατεβασει απο χθες το βραδυ και τα διαβαζω. Γι'αυτο και εγραψα να το στειλει στο service στοκ να του το κανουν αυτοι. Προσπαθησα να παρω και τα αρχεια αλλα δεν μπορεσα. Μεσω τερματικου να το κάνω ή απο το τηλ? Απο το τηλ τα εκανα copy και zip αλλα δεν εμφανιζονται. Υπαρχει μεγαλη περιπτωση να μη ξερουν τιποτα για αυτα και να του αντικαταστησουν μητρικη. Με εναν file manager μπορεις να τα κανεις copy στην /sd και απο εκει να τα παρεις συνδεοντας το κινητο σου με το pc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 (edited) Εδώ είναι http://db.tt/v6QBUt49. Ο χαζός έκανα τη διαδικασία με το zarchiver και δεν μου εμφάνιζε τίποτα... Όσο για την αντικατασταση της μητρικής, μάλλον έτσι θα γίνει αλλά το αποτέλεσμα θα είναι αυτό που θέλει. ΓΓενικότερα από ότι διάβασα πάντως καλό είναι να μην κάνουμε διαγραφή άλλων partitions εκτός system και cache. Αυτά είναι τα πιο ασφαλή και αυτά που χρειάζονται βασικά. Η επιστροφή σε stock άλλωστε το κάνει αυτό μέσω της αυτοματοποιημένης διαδικασίας της ,είτε από τερματικό είτε από toolkit που στην ουσία είναι frontend τηε γραμμής εντολών). Edited July 21, 2013 by Gialakias Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Λοιπόν, το άλλο που βρήκα και θα προσπαθήσω γιατί έχει και αναλυτικό οδηγό, είναι αυτό: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2347060 Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Λοιπόν, το άλλο που βρήκα και θα προσπαθήσω γιατί έχει και αναλυτικό οδηγό, είναι αυτό: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2347060 Αυτό έλεγα πρίν με τον g47 απλά μου ξέφυγε αυτός ο οδηγός. Αν όλα δουλέψουν, λογικά θα είσαι εντάξει. Αλλιώς από αύριο service. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Αυτό έλεγα πρίν με τον g47 απλά μου ξέφυγε αυτός ο οδηγός. Αν όλα δουλέψουν, λογικά θα είσαι εντάξει. Αλλιώς από αύριο service. Το είδα και το δικό σου.. Θα ενημερώσω! Πολλά ευχαριστώ και πάλι Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Καιρό είχα να διαβάσω τόσο σημαντικά ποστ.αναμένουμε αποτελέσματα απο πςριεργεια .. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 (edited) Το nexus επανήλθε.. Ο τύπος με τον οδηγό έχει κάνει εξαιρετική δουλειά! Ευχαριστώ τα παιδιά που βοήθησαν.. Από την στιγμή που πλέον διορθώθηκε το θέμα, σπάω το μυαλό μου να καταλάβω τι το προκάλεσε από τη στιγμή που είμαι 100% σίγουρος ότι δεν φλάσαρα λογισμικό που προοριζόταν για άλλη συσκευή.. Μετά από άπειρα φλασαρίσματα, λάθη, bootloops κτλ τα τελευταία χρόνια, ήταν η πρώτη φορά που πίστεψα ότι θα πάω με κατεβασμένο το κεφάλι στο service και θα τους πω το αμίμητο "δεν ξέρω τι έπαθε!!".. :p Edited July 21, 2013 by equi Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Εγώ πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν έχει βρεθεί ένας , βρε ένας να το μπρικαρει 100%, μα τόσο άχρηστοι είσαστε :-) :-) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Το nexus επανήλθε.. Ο τύπος με τον οδηγό έχει κάνει εξαιρετική δουλειά! Ευχαριστώ τα παιδιά που βοήθησαν.. Από την στιγμή που πλέον διορθώθηκε το θέμα, σπάω το μυαλό μου να καταλάβω τι το προκάλεσε από τη στιγμή που είμαι 100% σίγουρος ότι δεν φλάσαρα λογισμικό που προοριζόταν για άλλη συσκευή.. Μετά από άπειρα φλασαρίσματα, λάθη, bootloops κτλ τα τελευταία χρόνια, ήταν η πρώτη φορά που πίστεψα ότι θα πάω με κατεβασμένο το κεφάλι στο service και θα τους πω το αμίμητο "δεν ξέρω τι έπαθε!!".. :p Συγχαρητήρια και τον κρατάμε για όποιον χρειαστεί. Αν δεν το έφτιαχνε και το nand flash τότε πήγαινες για faulty motherboard οπωσδήποτε. Συγχαρητήρια και πάλι και ευχαριστούμε για τον οδηγό που κοινοποίησες. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Χαζή απορία Άλλαξα τη γλώσσα της συσκευής από ελληνικά σε αγγλικά. Αρχικά είδα ότι τα εικονίδια στις homescreen δεν άλλαξαν αλλά με απλή διαγραφή και πέρασμα ξανά έφτιαξαν. Στο κεντρικό μενού όμως αντί να γράφει apps, γράφει εφαρμογές ακόμα. Έκανα reboot, έκανα restart τον launcher (τον nova χρησιμοποιώ) αλλά και πάλι τα ίδια. Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Παιδια σημερα πηγα να ανοιξω bluetooth ενω ειχα ανοιχτα δεδομενα και δεν ανοιγε...Κλεινω δεδομενα αλλα τπτ...Μετα απο ρεσταρτ εστρωσε..Τι λετε να φταιει??Χρησιμοποιω Battery guru..Λετε να φταιει αυτο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Γνωστό πρόβλημα είναι αυτό. Συμβαίνει σε πολλούς. Το εφτιαξα αυτό που ειπα και επανερχομαι με αλλη απορία. Τσεκαρα λίγο σε τι συχνότητες δουλεύει ο επεξεργαστής μου και είδα οτι συχνότητες από 600 μέχρι 1500 δεν τις αγγιζει σχεδόν ποτε. Η θα δουλεύει με το κατωτερο ή με το ψηλότερο. Είναι νορμαλ αυτό; Δεν έκανα ιδιαίτερη χρηση τώρα που το παρατήρησα και είχα γύρω στο μισαωρο να δουλεύει στα 1512 MHz, κανα 50λεπτο στα 192 και 10 λεπτα σκορπιαμενα στα υπολοιπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Παιδια σημερα πηγα να ανοιξω bluetooth ενω ειχα ανοιχτα δεδομενα και δεν ανοιγε...Κλεινω δεδομενα αλλα τπτ...Μετα απο ρεσταρτ εστρωσε..Τι λετε να φταιει??Χρησιμοποιω Battery guru..Λετε να φταιει αυτο?? Γνωστό κόλλημα .Μόνο με restart φτιάχνει. Άσχετα με battery guru που πχ εγώ δεν έχω. Γνωστό πρόβλημα είναι αυτό. Συμβαίνει σε πολλούς. Το εφτιαξα αυτό που ειπα και επανερχομαι με αλλη απορία. Τσεκαρα λίγο σε τι συχνότητες δουλεύει ο επεξεργαστής μου και είδα οτι συχνότητες από 600 μέχρι 1500 δεν τις αγγιζει σχεδόν ποτε. Η θα δουλεύει με το κατωτερο ή με το ψηλότερο. Είναι νορμαλ αυτό; Δεν έκανα ιδιαίτερη χρηση τώρα που το παρατήρησα και είχα γύρω στο μισαωρο να δουλεύει στα 1512 MHz, κανα 50λεπτο στα 192 και 10 λεπτα σκορπιαμενα στα υπολοιπα. Έτσι είναι το νορμάλ. Σπάνια ανεβάζει το ρολόι, εκτός αν χρειάζεται λόγω απαιτητικών εφαρμογών όπως 3d games, Επεξεργασία video κλπ. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts