Jump to content

[Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4  

93 members have voted

1. 1. Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4

• Official Google AOSP ROM KitKat
    • SlimKat
    • ParanoidAndroid
    • MAHDI
    • Purity
    • CarbonROM
    • PAC-man
      0
    • VANIR
      0
    • CyanogenMOD
    • other ROM

Recommended Posts

είστε τεράστιοι πάντως!! :lol:

δώσε τα και αυτά μπας και..

πάντως έκανα και την διαδικασία μέσω adb και fastboot και μάλιστα πριν την προχωρήσω έδωσα τα παρακάτω:

fastboot erase boot

> fastboot erase cache

> fastboot erase recovery

> fastboot erase system

>fastboot format system

> fastboot erase userdata

Και στο τερματικό σου έβγαλε όλα οκ οκ οκ κτλ;

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Και στο τερματικό σου έβγαλε όλα οκ οκ οκ κτλ;

ναι.. και στο τέλος στο flash-all πάλι τα πέρασε όλα ΟΚ

όπως είπα έχει θέμα και με την μνήμη. ανοίγοντας την κάμερα, πετάει μήνυμα ότι δεν υπάρχει external storage. το ίδιο κάνει και άμα πάω να τραβήξω screenshot..

προφανώς το μόνο που λείπει είναι ο επικήδειος..

Edited by equi
s21 ultra 256

Yπαρχει μεγαλη περιπτωση για bad sector, ειναι αρκετα σπανιο. Και αφου ειναι hardware δεν υπαρχει επιστροφη. Κριμα. ΕΝημερωσε μας για το τι εγινε και πες τους να σε ενημερωσουν για τη βλαβη (αν δε φτιαξουν ολα σαν θαυμα με απλη αντικατασταση των αρχειων οπως ειπαμε).

ναι.. και στο τέλος στο flash-all πάλι τα πέρασε όλα ΟΚ

όπως είπα έχει θέμα και με την μνήμη. ανοίγοντας την κάμερα, πετάει μήνυμα ότι δεν υπάρχει external storage. το ίδιο κάνει και άμα πάω να τραβήξω screenshot..

προφανώς το μόνο που λείπει είναι ο επικήδειος..

Δεν είσαι ο μόνος... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2201604

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

σωστός! δικός μου είναι και αυτός.. :lol:

s21 ultra 256

Γιατί δεν περνάς από την αρχή την Rom με το toolkit?

(μόνο που θα σβηστούν όλα στο κινητό)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1995688

έχουν σβηστεί τα πάντα εδώ και ώρα.. αυτό που προτείνεις ήταν στα πολύ αρχικά στάδια, μετά και τα τελευταία που έκανα με προτροπή των παιδιων (g47, Gialakias) στα τελευταία posts δεν υπάρχει κάτι πιο δραστικό να κάνω. ευχαριστώ πάντως

s21 ultra 256

έχουν σβηστεί τα πάντα εδώ και ώρα.. αυτό που προτείνεις ήταν στα πολύ αρχικά στάδια, μετά και τα τελευταία που έκανα με προτροπή των παιδιων (g47, Gialakias) στα τελευταία posts δεν υπάρχει κάτι πιο δραστικό να κάνω. ευχαριστώ πάντως

Mιας και δε μπορω να επεμβω σε καμια ρομ θα σου προτινα να περιμενεις για λυση απο τον δημιουργο της ρομ. Αν ειναι software (που με τις περιορισμενες γνωσεις που εχω δε μπορω να καταλαβω τι ειναι, παροτι το προφανες ειναι software γιατι δε φτιαχνει οταν τα διαγραφεις ολα) σιγουρα θα φτιαχτει. Κι εγω θα ηθελα να ειναι φτιαγμενο χθες..υπομονη.

Παντως την αντικατασταση με τα αρχεια του γυαλακια καντην να δουμε μηπως γινει τιποτα.

Mιας και δε μπορω να επεμβω σε καμια ρομ θα σου προτινα να περιμενεις για λυση απο τον δημιουργο της ρομ. Αν ειναι software (που με τις περιορισμενες γνωσεις που εχω δε μπορω να καταλαβω τι ειναι, παροτι το προφανες ειναι software γιατι δε φτιαχνει οταν τα διαγραφεις ολα) σιγουρα θα φτιαχτει. Κι εγω θα ηθελα να ειναι φτιαγμενο χθες..υπομονη.

Παντως την αντικατασταση με τα αρχεια του γυαλακια καντην να δουμε μηπως γινει τιποτα.

Μα από την στιγμή που δεν διορθώνεται σε στοκ κατάσταση μετά από ολικό wipe, τι μπορεί να το σώσει?? Τι εννοείς "ο δημιουργός της rom"? Αφού μιλάμε για official

s21 ultra 256

Μα από την στιγμή που δεν διορθώνεται σε στοκ κατάσταση μετά από ολικό wipe, τι μπορεί να το σώσει?? Τι εννοείς "ο δημιουργός της rom"? Αφού μιλάμε για official

Σωστό, κάτι "χτύπησε" μάλλον. Κάτσε να ρίξω μια ματιά ακόμα.

EDIT: Μετά από λίγη έρευνα από εδώ και από εκεί βρήκα ένα τρόπο που μπορεί να δουλέψει. Γίνεται με εργαλείο της LG που φλασάρει όλη τη NAND image και όχι μόνο τα κομμάτια του της factory image.Αναφέρονται εδώ (στην υπογραφή του σε zip έχει όλα τα εργαλεία με το service manual σε pdf) και έχει τις tot factory images εδώ. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει έναν ξεκάθαρο οδηγό για το πώς θα γίνει ή εγώ δεν το καταλαβαίνω... Στην περίπτωσή σου θα το έκανα stock θα κλείδωνα τον bootloader και θα το πήγαινα στο service δείχνοντας το πρόβλημα με το storage. Η δουλειά σου θα γίνει πολύ πιο εύκολα και αναίμακτα...

Edited by Gialakias

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Tης custom.

Να υποθεσω αντικατσταση των αρχειων δεν κανατε τελικα?

Gialakia πας αλλου, το qpst δεν ειναι ευκολο, εως καθολου. Το εχω δουλεψει αλλα πρεπει να διαβασεις πολυ, περισσοτερο απο οσο θα χρειαστει για να φτιαχτει το κινητο ισως.

Ολα οσα θα χρειαστεις μαζι με οδηγιες υπαρχουν εδω https://mega.co.nz/#!NQ0hkKxI!Ywo4DBI-MwnkCsNnwPKCDj5IKt1DDLHPzK83FMD2bE4

Tης custom.

Να υποθεσω αντικατσταση των αρχειων δεν κανατε τελικα?

Gialakia πας αλλου, το qpst δεν ειναι ευκολο, εως καθολου. Το εχω δουλεψει αλλα πρεπει να διαβασεις πολυ, περισσοτερο απο οσο θα χρειαστει για να φτιαχτει το κινητο ισως.

Ολα οσα θα χρειαστεις μαζι με οδηγιες υπαρχουν εδω https://mega.co.nz/#!NQ0hkKxI!Ywo4DBI-MwnkCsNnwPKCDj5IKt1DDLHPzK83FMD2bE4

Το ξερω, τα εχω κατεβασει απο χθες το βραδυ και τα διαβαζω. Γι'αυτο και εγραψα να το στειλει στο service στοκ να του το κανουν αυτοι. Προσπαθησα να παρω και τα αρχεια αλλα δεν μπορεσα. Μεσω τερματικου να το κάνω ή απο το τηλ? Απο το τηλ τα εκανα copy και zip αλλα δεν εμφανιζονται.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Το ξερω, τα εχω κατεβασει απο χθες το βραδυ και τα διαβαζω. Γι'αυτο και εγραψα να το στειλει στο service στοκ να του το κανουν αυτοι. Προσπαθησα να παρω και τα αρχεια αλλα δεν μπορεσα. Μεσω τερματικου να το κάνω ή απο το τηλ? Απο το τηλ τα εκανα copy και zip αλλα δεν εμφανιζονται.

Υπαρχει μεγαλη περιπτωση να μη ξερουν τιποτα για αυτα και να του αντικαταστησουν μητρικη.

Με εναν file manager μπορεις να τα κανεις copy στην /sd και απο εκει να τα παρεις συνδεοντας το κινητο σου με το pc.

Εδώ είναι http://db.tt/v6QBUt49. Ο χαζός έκανα τη διαδικασία με το zarchiver και δεν μου εμφάνιζε τίποτα... Όσο για την αντικατασταση της μητρικής, μάλλον έτσι θα γίνει αλλά το αποτέλεσμα θα είναι αυτό που θέλει. ΓΓενικότερα από ότι διάβασα πάντως καλό είναι να μην κάνουμε διαγραφή άλλων partitions εκτός system και cache. Αυτά είναι τα πιο ασφαλή και αυτά που χρειάζονται βασικά. Η επιστροφή σε stock άλλωστε το κάνει αυτό μέσω της αυτοματοποιημένης διαδικασίας της ,είτε από τερματικό είτε από toolkit που στην ουσία είναι frontend τηε γραμμής εντολών). Edited by Gialakias

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Λοιπόν, το άλλο που βρήκα και θα προσπαθήσω γιατί έχει και αναλυτικό οδηγό, είναι αυτό: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2347060
s21 ultra 256

Λοιπόν, το άλλο που βρήκα και θα προσπαθήσω γιατί έχει και αναλυτικό οδηγό, είναι αυτό: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2347060

Αυτό έλεγα πρίν με τον g47 απλά μου ξέφυγε αυτός ο οδηγός. Αν όλα δουλέψουν, λογικά θα είσαι εντάξει. Αλλιώς από αύριο service.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Αυτό έλεγα πρίν με τον g47 απλά μου ξέφυγε αυτός ο οδηγός. Αν όλα δουλέψουν, λογικά θα είσαι εντάξει. Αλλιώς από αύριο service.

Το είδα και το δικό σου.. Θα ενημερώσω! Πολλά ευχαριστώ και πάλι

s21 ultra 256

Καιρό είχα να διαβάσω τόσο σημαντικά ποστ.αναμένουμε αποτελέσματα απο πςριεργεια ..
Δημήτρης

Το nexus επανήλθε.. Ο τύπος με τον οδηγό έχει κάνει εξαιρετική δουλειά! Ευχαριστώ τα παιδιά που βοήθησαν..

Από την στιγμή που πλέον διορθώθηκε το θέμα, σπάω το μυαλό μου να καταλάβω τι το προκάλεσε από τη στιγμή που είμαι 100% σίγουρος ότι δεν φλάσαρα λογισμικό που προοριζόταν για άλλη συσκευή.. Μετά από άπειρα φλασαρίσματα, λάθη, bootloops κτλ τα τελευταία χρόνια, ήταν η πρώτη φορά που πίστεψα ότι θα πάω με κατεβασμένο το κεφάλι στο service και θα τους πω το αμίμητο "δεν ξέρω τι έπαθε!!".. :p

Edited by equi
s21 ultra 256

Εγώ πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν έχει βρεθεί ένας , βρε ένας να το μπρικαρει 100%, μα τόσο άχρηστοι είσαστε :-) :-)

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το nexus επανήλθε.. Ο τύπος με τον οδηγό έχει κάνει εξαιρετική δουλειά! Ευχαριστώ τα παιδιά που βοήθησαν..

Από την στιγμή που πλέον διορθώθηκε το θέμα, σπάω το μυαλό μου να καταλάβω τι το προκάλεσε από τη στιγμή που είμαι 100% σίγουρος ότι δεν φλάσαρα λογισμικό που προοριζόταν για άλλη συσκευή.. Μετά από άπειρα φλασαρίσματα, λάθη, bootloops κτλ τα τελευταία χρόνια, ήταν η πρώτη φορά που πίστεψα ότι θα πάω με κατεβασμένο το κεφάλι στο service και θα τους πω το αμίμητο "δεν ξέρω τι έπαθε!!".. :p

Συγχαρητήρια και τον κρατάμε για όποιον χρειαστεί. Αν δεν το έφτιαχνε και το nand flash τότε πήγαινες για faulty motherboard οπωσδήποτε. Συγχαρητήρια και πάλι και ευχαριστούμε για τον οδηγό που κοινοποίησες.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Χαζή απορία

Άλλαξα τη γλώσσα της συσκευής από ελληνικά σε αγγλικά. Αρχικά είδα ότι τα εικονίδια στις homescreen δεν άλλαξαν αλλά με απλή διαγραφή και πέρασμα ξανά έφτιαξαν. Στο κεντρικό μενού όμως αντί να γράφει apps, γράφει εφαρμογές ακόμα. Έκανα reboot, έκανα restart τον launcher (τον nova χρησιμοποιώ) αλλά και πάλι τα ίδια.

Καμιά ιδέα;

Παιδια σημερα πηγα να ανοιξω bluetooth ενω ειχα ανοιχτα δεδομενα και δεν ανοιγε...Κλεινω δεδομενα αλλα τπτ...Μετα απο ρεσταρτ εστρωσε..Τι λετε να φταιει??Χρησιμοποιω Battery guru..Λετε να φταιει αυτο??

Γνωστό πρόβλημα είναι αυτό. Συμβαίνει σε πολλούς.

Το εφτιαξα αυτό που ειπα και επανερχομαι με αλλη απορία. Τσεκαρα λίγο σε τι συχνότητες δουλεύει ο επεξεργαστής μου και είδα οτι συχνότητες από 600 μέχρι 1500 δεν τις αγγιζει σχεδόν ποτε. Η θα δουλεύει με το κατωτερο ή με το ψηλότερο.

Είναι νορμαλ αυτό; Δεν έκανα ιδιαίτερη χρηση τώρα που το παρατήρησα και είχα γύρω στο μισαωρο να δουλεύει στα 1512 MHz, κανα 50λεπτο στα 192 και 10 λεπτα σκορπιαμενα στα υπολοιπα.

Παιδια σημερα πηγα να ανοιξω bluetooth ενω ειχα ανοιχτα δεδομενα και δεν ανοιγε...Κλεινω δεδομενα αλλα τπτ...Μετα απο ρεσταρτ εστρωσε..Τι λετε να φταιει??Χρησιμοποιω Battery guru..Λετε να φταιει αυτο??

Γνωστό κόλλημα .Μόνο με restart φτιάχνει.

Άσχετα με battery guru που πχ εγώ δεν έχω.

Γνωστό πρόβλημα είναι αυτό. Συμβαίνει σε πολλούς.

Το εφτιαξα αυτό που ειπα και επανερχομαι με αλλη απορία. Τσεκαρα λίγο σε τι συχνότητες δουλεύει ο επεξεργαστής μου και είδα οτι συχνότητες από 600 μέχρι 1500 δεν τις αγγιζει σχεδόν ποτε. Η θα δουλεύει με το κατωτερο ή με το ψηλότερο.

Είναι νορμαλ αυτό; Δεν έκανα ιδιαίτερη χρηση τώρα που το παρατήρησα και είχα γύρω στο μισαωρο να δουλεύει στα 1512 MHz, κανα 50λεπτο στα 192 και 10 λεπτα σκορπιαμενα στα υπολοιπα.

Έτσι είναι το νορμάλ.

Σπάνια ανεβάζει το ρολόι, εκτός αν χρειάζεται λόγω απαιτητικών εφαρμογών όπως 3d games, Επεξεργασία video κλπ.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• The title was changed to [Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)