CaptainMorgan Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Μετά από 5 μέρες με τον τελευταίο Franko και -75 UV ( nominal chip ) χθες βράδυ μου έχασε τη σύνδεση με το δίκτυο κινητής ( WIND ) και επανήλθε μετά από reboot. Να το εκλάβω ως αστάθεια λόγω undervolting ( κουφό μου φαίνεται ) ή κάποια παραξενιά του Πορτογάλου...? Ή κάποια τυχαία αστάθεια της WIND...? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 τώρα που έχω τον franco και λέω να βάλω semaphone χρειάζεται να κάνω wipe στο τέλος ; Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2346265&highlight=cm+halo τα πάντα μου εμφανίζει τώρα, δεν έχω κάτσει να δω ακόμα τις ρυθμίσεις γιατί δεν έχω χρόνο λόγο εξεταστικής :X Ευχαριστώ για το link, αλλά πρόκειται για rom που έχει ενσωματωμένο το halo. Νόμισα πως είναι κάποιο .apk/.zip που μπορεί και τρέχει σε CM rom. Ευχαριστώ και πάλι. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 παιδια υπαρχει τροποσ να εχουνε browsing σε ολη την οθονη?να καλυπτει και τα touch buttons true 4.7 inches browsing Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Ευχαριστώ για το link, αλλά πρόκειται για rom που έχει ενσωματωμένο το halo. Νόμισα πως είναι κάποιο .apk/.zip που μπορεί και τρέχει σε CM rom. Ευχαριστώ και πάλι. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.paranoid.halo&feature=related_apps https://play.google.com/store/apps/details?id=robj.floating.notifications&feature=related_apps#?t=W251bGwsMSwxLDEwOSwicm9iai5mbG9hdGluZy5ub3RpZmljYXRpb25zIl0. Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 παιδια υπαρχει τροποσ να εχουνε browsing σε ολη την οθονη?να καλυπτει και τα touch buttons true 4.7 inches browsing φυσικά, αλλά σε συνδιασμό custom rom (carbon) και chrome browser πχ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Επειδή θέλω να περάσω τον κέρνελ του faux123, λέει στο τόπικ του ότι πρέπει να φλασάρω reset kernel πρώτα αν έρχομαι από franco. Που βρίσκω reset kernel; Ψάχνω και δεν βρίσκω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 τώρα που έχω τον franco και λέω να βάλω semaphone χρειάζεται να κάνω wipe στο τέλος ; για μενα, κανε dirty flash την ρομ που φορας,βαλε semaphore και μετα wipe cache/dalvik παιδια υπαρχει τροποσ να εχουνε browsing σε ολη την οθονη?να καλυπτει και τα touch buttons true 4.7 inches browsing πρεπει να βρεις ρομ με PIE Επειδή θέλω να περάσω τον κέρνελ του faux123, λέει στο τόπικ του ότι πρέπει να φλασάρω reset kernel πρώτα αν έρχομαι από franco. Που βρίσκω reset kernel; Ψάχνω και δεν βρίσκω στο τοπικ του faux το χει... http://faux.androidro.ms/mako/mako_422_reset_kernel.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 για μενα, κανε dirty flash την ρομ που φορας,βαλε semaphore και μετα wipe cache/dalvik τι ειναι το dirty flash ; Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 τι ειναι το dirty flash ; απλα φλασαρεις παλι την ρομ και τα gapps χωρις να κανεις το factory reset που τα σβηνει ολα, παρα μονο κανεις το wipe cache/dalvik. ετσι ξαναπαταει η ρομ σωστα και δεν χανεις τις εφαρμογες σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 απλα φλασαρεις παλι την ρομ και τα gapps χωρις να κανεις το factory reset που τα σβηνει ολα, παρα μονο κανεις το wipe cache/dalvik. ετσι ξαναπαταει η ρομ σωστα και δεν χανεις τις εφαρμογες σου. γιατί να μην φλασαρω απλά τον kernle μόνο και μετά wipe ; η rom που έχω έχει τον franco ml3 από μόνοι τις Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 (edited) γιατί να μην φλασαρω απλά τον kernle μόνο και μετά wipe ; η rom που έχω έχει τον franco ml3 από μόνοι τις ο φρανκο αλλαζει το ramdisk και ειτε θα πρεπει να φλασαρεις το reset kernel ειτε να κανεις dirty flash... εγω ετσι τα κανω ολα,με dirty flash να μαι σιγουρος...εχω διαβασει πολλους να χουν πολλα προβληματα με τους αλλους τροπους:happy: κανε reset kernel Edited July 5, 2013 by alexclone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 ο φρανκο αλλαζει το ramdisk και ειτε θα πρεπει να φλασαρεις το reset kernel ειτε να κανεις dirty flash... εγω ετσι τα κανω ολα,με dirty flash να μαι σιγουρος...εχω διαβασει πολλους να χουν πολλα προβληματα με τους αλλους τροπους:happy: κανε reset kernel Ευχαριστώ για την ενημέρωση !!! Θα δω πως θα πάει μετά από 2-3 φόρτισης και θα πράξω αναλόγως Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 για μενα, κανε dirty flash την ρομ που φορας,βαλε semaphore και μετα wipe cache/dalvik πρεπει να βρεις ρομ με PIE στο τοπικ του faux το χει... http://faux.androidro.ms/mako/mako_422_reset_kernel.zip εχεισ να προτεινεις καμια καλη ρομ με pie? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 εχεισ να προτεινεις καμια καλη ρομ με pie? Carbon 1.7 stable ή βαλε τις nighlties http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2137013&page=567 Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.paranoid.halo&feature=related_apps https://play.google.com/store/apps/details?id=robj.floating.notifications&feature=related_apps#?t=W251bGwsMSwxLDEwOSwicm9iai5mbG9hdGluZy5ub3RpZmljYXRpb25zIl0. Σ' ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Καλησπέρα παιδιά ,νομιζω ήρθε η στιγμη να αρχίσω λίγο το πειραγμα,σαν αρχή λεω να δοκιμασω franco με stock για να δω την διάφορα που λέτε στα χρωματα της οθόνης..Καπού είχα διαβάσει οτι αργούν να έρθουν ειδοποιήσεις μαιλ κτλπ,ισχυει κάτι τέτοιο στην τελευταια έκδοση του;;Έχει κάποιο άλλο μειονέκτημα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Καλησπέρα παιδιά ,νομιζω ήρθε η στιγμη να αρχίσω λίγο το πειραγμα,σαν αρχή λεω να δοκιμασω franco με stock για να δω την διάφορα που λέτε στα χρωματα της οθόνης..Καπού είχα διαβάσει οτι αργούν να έρθουν ειδοποιήσεις μαιλ κτλπ,ισχυει κάτι τέτοιο στην τελευταια έκδοση του;;Έχει κάποιο άλλο μειονέκτημα;; Ακριβώς έτσι το έχω εδώ και 2 μήνεςπου έχω το κινητό. Δεν έχω δει τρελή διαφορά με τις ρυθμίσεις των χρωμάτων, ούτε πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις. Οπότε προσωπικά κανένα μειονέκτημα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsour66 Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Ακριβώς έτσι το έχω εδώ και 2 μήνεςπου έχω το κινητό. Δεν έχω δει τρελή διαφορά με τις ρυθμίσεις των χρωμάτων, ούτε πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις. Οπότε προσωπικά κανένα μειονέκτημα. η μπαταρια καλυτερεύει όντως τοσο πολυ οπως λενε? Με τον ήχο που λενε διορθώνονται τα προβληματακια οταν ακους mp3 (αν υπαρχουν προβληματακια, ετσι? απλως διαβαζω διαφορα γιατι σκεφτομαι να αγορασω Nexus 4 και ενημερώνομαι για δω τι παιζει :happy: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Κάποιος που είναι με Paranoid rom, ας μου πει.. Για να εγκαταστήσεις τη rom είναι υποχρεωτικό να κάνεις update το baseband και τον bootloader, όπως αναφέρει στο 1ο post τής rom, από εδώ; Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Κάποιος που είναι με Paranoid rom, ας μου πει.. Για να εγκαταστήσεις τη rom είναι υποχρεωτικό να κάνεις update το baseband και τον bootloader, όπως αναφέρει στο 1ο post τής rom, από εδώ; Εγώ το είχα κάνει άλλα δεν θυμάμαι αν ήταν απαραίτητο. Κάντο κι αν θες μετα μπορείς να αλλαξεις πάλι baseband. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Κάποιος που είναι με Paranoid rom, ας μου πει.. Για να εγκαταστήσεις τη rom είναι υποχρεωτικό να κάνεις update το baseband και τον bootloader, όπως αναφέρει στο 1ο post τής rom, από εδώ; δεν χρειάζεται να το κάνεις. πρόβλημα δημιουργηθηκε σε όσους είχαν baseband που τελείωνε σε .33 αν έχεις νεότερη έκδοση είσαι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Πέρασα χτες την Xylon και δεν είμαι ευχαριστημένος από το launcher που έχει (trebuchet). Πως μπορώ να γυρίσω στον στοκ launcher; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Πέρασα χτες την Xylon και δεν είμαι ευχαριστημένος από το launcher που έχει (trebuchet). Πως μπορώ να γυρίσω στον στοκ launcher; Βάλε nova launcher που είναι παρόμοιος και πόλυ γρήγορος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos96 Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Ξέρετε πως μπορώ να απενεργοποιήσω τη προειδοποίηση για τον ήχο; Παράθεση Samsung Galaxy S20 FE 5G:) «Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts