Jump to content

[Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4  

93 members have voted

1. 1. Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4

• Official Google AOSP ROM KitKat
    • SlimKat
    • ParanoidAndroid
    • MAHDI
    • Purity
    • CarbonROM
    • PAC-man
      0
    • VANIR
      0
    • CyanogenMOD
    • other ROM

Recommended Posts

Μετά από 5 μέρες με τον τελευταίο Franko και -75 UV ( nominal chip ) χθες βράδυ μου έχασε τη σύνδεση με το

δίκτυο κινητής ( WIND ) και επανήλθε μετά από reboot.

Να το εκλάβω ως αστάθεια λόγω undervolting ( κουφό μου φαίνεται ) ή κάποια παραξενιά του Πορτογάλου...?

Ή κάποια τυχαία αστάθεια της WIND...? :confused:

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2346265&highlight=cm+halo

τα πάντα μου εμφανίζει τώρα, δεν έχω κάτσει να δω ακόμα τις ρυθμίσεις γιατί δεν έχω χρόνο λόγο εξεταστικής :X

Ευχαριστώ για το link, αλλά πρόκειται για rom που έχει ενσωματωμένο το halo.

Νόμισα πως είναι κάποιο .apk/.zip που μπορεί και τρέχει σε CM rom.

Ευχαριστώ και πάλι.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Ευχαριστώ για το link, αλλά πρόκειται για rom που έχει ενσωματωμένο το halo.

Νόμισα πως είναι κάποιο .apk/.zip που μπορεί και τρέχει σε CM rom.

Ευχαριστώ και πάλι.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.paranoid.halo&feature=related_apps

https://play.google.com/store/apps/details?id=robj.floating.notifications&feature=related_apps#?t=W251bGwsMSwxLDEwOSwicm9iai5mbG9hdGluZy5ub3RpZmljYXRpb25zIl0.

παιδια υπαρχει τροποσ να εχουνε browsing σε ολη την οθονη?να καλυπτει και τα touch buttons true 4.7 inches browsing

φυσικά, αλλά σε συνδιασμό custom rom (carbon) και chrome browser πχ

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Επειδή θέλω να περάσω τον κέρνελ του faux123, λέει στο τόπικ του ότι πρέπει να φλασάρω reset kernel πρώτα αν έρχομαι από franco. Που βρίσκω reset kernel; Ψάχνω και δεν βρίσκω

τώρα που έχω τον franco και λέω να βάλω semaphone χρειάζεται να κάνω wipe στο τέλος ;

για μενα, κανε dirty flash την ρομ που φορας,βαλε semaphore και μετα wipe cache/dalvik

παιδια υπαρχει τροποσ να εχουνε browsing σε ολη την οθονη?να καλυπτει και τα touch buttons true 4.7 inches browsing

πρεπει να βρεις ρομ με PIE

Επειδή θέλω να περάσω τον κέρνελ του faux123, λέει στο τόπικ του ότι πρέπει να φλασάρω reset kernel πρώτα αν έρχομαι από franco. Που βρίσκω reset kernel; Ψάχνω και δεν βρίσκω

στο τοπικ του faux το χει...

http://faux.androidro.ms/mako/mako_422_reset_kernel.zip

τι ειναι το dirty flash ;

απλα φλασαρεις παλι την ρομ και τα gapps χωρις να κανεις το factory reset που τα σβηνει ολα, παρα μονο κανεις το wipe cache/dalvik.

ετσι ξαναπαταει η ρομ σωστα και δεν χανεις τις εφαρμογες σου.

απλα φλασαρεις παλι την ρομ και τα gapps χωρις να κανεις το factory reset που τα σβηνει ολα, παρα μονο κανεις το wipe cache/dalvik.

ετσι ξαναπαταει η ρομ σωστα και δεν χανεις τις εφαρμογες σου.

γιατί να μην φλασαρω απλά τον kernle μόνο και μετά wipe ;

η rom που έχω έχει τον franco ml3 από μόνοι τις

Digital-Doctor.blogspot.gr

γιατί να μην φλασαρω απλά τον kernle μόνο και μετά wipe ;

η rom που έχω έχει τον franco ml3 από μόνοι τις

ο φρανκο αλλαζει το ramdisk και ειτε θα πρεπει να φλασαρεις το reset kernel ειτε να κανεις dirty flash...

εγω ετσι τα κανω ολα,με dirty flash να μαι σιγουρος...εχω διαβασει πολλους να χουν πολλα προβληματα με τους αλλους τροπους:happy:

κανε reset kernel

Edited by alexclone

ο φρανκο αλλαζει το ramdisk και ειτε θα πρεπει να φλασαρεις το reset kernel ειτε να κανεις dirty flash...

εγω ετσι τα κανω ολα,με dirty flash να μαι σιγουρος...εχω διαβασει πολλους να χουν πολλα προβληματα με τους αλλους τροπους:happy:

κανε reset kernel

Ευχαριστώ για την ενημέρωση !!!

Θα δω πως θα πάει μετά από 2-3 φόρτισης και θα πράξω αναλόγως

Digital-Doctor.blogspot.gr

για μενα, κανε dirty flash την ρομ που φορας,βαλε semaphore και μετα wipe cache/dalvik

πρεπει να βρεις ρομ με PIE

στο τοπικ του faux το χει...

http://faux.androidro.ms/mako/mako_422_reset_kernel.zip

εχεισ να προτεινεις καμια καλη ρομ με pie?

εχεισ να προτεινεις καμια καλη ρομ με pie?

Carbon 1.7 stable ή βαλε τις nighlties http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2137013&page=567

Δημήτρης

Καλησπέρα παιδιά ,νομιζω ήρθε η στιγμη να αρχίσω λίγο το πειραγμα,σαν αρχή λεω να δοκιμασω franco με stock για να δω την διάφορα που λέτε στα χρωματα της οθόνης..Καπού είχα διαβάσει οτι αργούν να έρθουν ειδοποιήσεις μαιλ κτλπ,ισχυει κάτι τέτοιο στην τελευταια έκδοση του;;Έχει κάποιο άλλο μειονέκτημα;;

Καλησπέρα παιδιά ,νομιζω ήρθε η στιγμη να αρχίσω λίγο το πειραγμα,σαν αρχή λεω να δοκιμασω franco με stock για να δω την διάφορα που λέτε στα χρωματα της οθόνης..Καπού είχα διαβάσει οτι αργούν να έρθουν ειδοποιήσεις μαιλ κτλπ,ισχυει κάτι τέτοιο στην τελευταια έκδοση του;;Έχει κάποιο άλλο μειονέκτημα;;

Ακριβώς έτσι το έχω εδώ και 2 μήνεςπου έχω το κινητό.

Δεν έχω δει τρελή διαφορά με τις ρυθμίσεις των χρωμάτων, ούτε πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις. Οπότε προσωπικά κανένα μειονέκτημα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ακριβώς έτσι το έχω εδώ και 2 μήνεςπου έχω το κινητό.

Δεν έχω δει τρελή διαφορά με τις ρυθμίσεις των χρωμάτων, ούτε πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις. Οπότε προσωπικά κανένα μειονέκτημα.

η μπαταρια καλυτερεύει όντως τοσο πολυ οπως λενε? Με τον ήχο που λενε διορθώνονται τα προβληματακια οταν ακους mp3 (αν υπαρχουν προβληματακια, ετσι? απλως διαβαζω διαφορα γιατι σκεφτομαι να αγορασω Nexus 4 και ενημερώνομαι για δω τι παιζει :happy: )

Κάποιος που είναι με Paranoid rom, ας μου πει..

Για να εγκαταστήσεις τη rom είναι υποχρεωτικό να κάνεις update το baseband και τον bootloader, όπως αναφέρει στο 1ο post τής rom, από εδώ;

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Για να εγκαταστήσεις τη rom είναι υποχρεωτικό να κάνεις update το baseband και τον bootloader, όπως αναφέρει στο 1ο post τής rom, από εδώ;

Εγώ το είχα κάνει άλλα δεν θυμάμαι αν ήταν απαραίτητο. Κάντο κι αν θες μετα μπορείς να αλλαξεις πάλι baseband.

δεν χρειάζεται να το κάνεις. πρόβλημα δημιουργηθηκε σε όσους είχαν baseband που τελείωνε σε .33

αν έχεις νεότερη έκδοση είσαι οκ

Πέρασα χτες την Xylon και δεν είμαι ευχαριστημένος από το launcher που έχει (trebuchet). Πως μπορώ να γυρίσω στον στοκ launcher;

Πέρασα χτες την Xylon και δεν είμαι ευχαριστημένος από το launcher που έχει (trebuchet). Πως μπορώ να γυρίσω στον στοκ launcher;

Βάλε nova launcher που είναι παρόμοιος και πόλυ γρήγορος..

Ξέρετε πως μπορώ να απενεργοποιήσω τη προειδοποίηση για τον ήχο;

Samsung Galaxy S20 FE 5G:)

«Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri

• The title was changed to [Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)