Jump to content

[Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4  

93 members have voted

1. 1. Καθημερινη ROM που εχετε στο NEXUS4

• Official Google AOSP ROM KitKat
    • SlimKat
    • ParanoidAndroid
    • MAHDI
    • Purity
    • CarbonROM
    • PAC-man
      0
    • VANIR
      0
    • CyanogenMOD
    • other ROM

Recommended Posts

Τώρα βγάζω την μέρα άνετα και αυτό μετράει στην τελική.

Αυτο ακριβως εχει σημασια και για μενα :)

Απλα ειχα σκαλωσει και γω στις 8 ωρες που ειπες :p

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλησπερα αν και παρακολουθω πολλα χρονια την εξεληξη του android τωρα και μεχρι στιγμης με το nexus ειμαι πολυ ευχαριστημενος ,τωρα στην ερωτηση

ποιο στυσημο προτινεται σαν καλο για τωρα σαν rom ,kernel κτλπ

υγ ειχα franko αλλα τρελαθηκα στις αναναθμοισεις ασε που κολουσαν κιολας

ειμαι root φυσικα περιμενω προτασεις ευχαριστω εκ των προτερων

καλησπερα αν και παρακολουθω πολλα χρονια την εξεληξη του android τωρα και μεχρι στιγμης με το nexus ειμαι πολυ ευχαριστημενος ,τωρα στην ερωτηση

Δες την υπογραφη μου.Πολυ καλος συνδυασμος για μενα.

Δημήτρης

Εγώ είμαι με pa εδώ και τρεις μήνες και δε σκοπεύω να αλλάξω. Είναι πάντα ενα βήμα μπροστά. Και απο κερνελ τις τελευταίες μέρες trinity μετα από πολύ καιρό που είχα Franco. Απόδοση καλύτερη ο trinity αλλά και καλύτερη μπαταρία. Προσωπική γνώμη και χρήση. Αν δε δοκιμασεις δε θα βγαλεις άκρη. (Δεν αντεξα όμως και φλασαρα μόλις τον M3!!!)

Edited by GeorgeX21

φιλε georgex21 δεν εχεις κι αδικο θα δοκιμασω την trinity και βλεπουμε για την προταση του φιλου prioxxx

ευχαριστω για την αμεση απαντηση

παιδια βοηθειαα!!!! δεν μπορω να λειτουργησω το νεξους! εβαλα μια ρομ cyanogen nightlies και μολις παει να μπει μεσα γραφει unfortunately system ui has stopped! to usb debbuging δεν μπορω να το κανω enable για να βαλω αλλη ρομ η τη μανισια!! με το nexus toolkit ολες οι λειτουργιες θελουν usb debugging!! τι κανω τωρα!!! παιδευομαι 2 ωρες

και τιποτα!!! βοηθεια παρακαλωωωωωωωω! δεν μου το βλεπει ουτε σαν usb mass storage για βα βαλω zip rom!!

παιδια βοηθειαα!!!! δεν μπορω να λειτουργησω το νεξους! εβαλα μια ρομ cyanogen nightlies και μολις παει να μπει μεσα γραφει unfortunately system ui has stopped! to usb debbuging δεν μπορω να το κανω enable για να βαλω αλλη ρομ η τη μανισια!! με το nexus toolkit ολες οι λειτουργιες θελουν usb debugging!! τι κανω τωρα!!! παιδευομαι 2 ωρες

και τιποτα!!! βοηθεια παρακαλωωωωωωωω! δεν μου το βλεπει ουτε σαν usb mass storage για βα βαλω zip rom!!

λοιπον φιλε την πατησα κι εγω με την σημερινη 4/7 cm nightly...και δεν το βλεπει σαν εξωτερικη μνημη

ακου τι εκανα...

ειχα twrp recovery, με το n-cry toolkit περασα το cwm recovery...

με το nexus 4 toolkit (αλλο εργαλειο ειναι αυτο απο xda) πατησα στην επιλογη που γραφει install zip sideload

θα δεις οτι και στο cwm εχει μια τετοια επιλογη sideload...

θα εχεις ηδη κατεβασει την cm nightly 3/7 και θα την εχεις περασει στον φακελο C:\Google_Nexus_4_ToolKit\put_zip_file_to_sideload_here

μετα θα σου λεει διαφορα,θα πατησεις no ωστε να γινει η δουλεια απο fastboot

στα λεω πολυ χοντρα τωρα γιατι και γω με την ιδια αγωνια και αγχος τα κανα

καλη επιτυχια και εδω ειμαι

και κατι αλλο που βρηκα μολις τωρα :p

0. Do not panic,freak out. Relax and follow all the steps here or ask a fellow member.

1. Download the nightly from 3rd June.(from get.cm)

2. Connect your phone to your PC. Your phone should be in recovery mode.

3. Your PC should recognise your device.(if it shows an error etc in device manager then double click it and select update driver,then choose the option browse my computer and then choose the second option in the dialog box that appears ,then choose Android and then choose Android ADB Interface.)

4. Open up ADB(if it doesn't start then open up Run,type cmd and then enter. cd to the path of adb.Alternatively you can also go to the folder containing adb and right click anywhere and choose open up command prompt)

5. Type adb devices to check if your device is attached.(it show a serial number or something). This is a very important step as adb sideload won't work without it.

6. Your phone should be in recovery mode now and you should go into advanced options and select adb sideload and start it.

7. Place the downloaded nightly in the path of the adb folder on ur computer.

8. Type adb sideload filename.zip

9. Wait for it to finish. The above command flashes the nightly zip so no need to flash it again. If you use another kernel you will need to flash it again after adb sideload.

Edited by alexclone

μήπως έβαλες gapps ;

δοκίμασε να φλασάρης την ρομ χωρίς gapps

κανε factory reset και install rom

Digital-Doctor.blogspot.gr

μήπως έβαλες gapps ;

δοκίμασε να φλασάρης την ρομ χωρίς gapps

κανε factory reset και install rom

και γω την επαθα οποτε απανταω για μενα:D

gapps ναι παλι εβαλα,οπως καθε φορα.

δοκιμασα μονο την ρομ, δεν εγινε κατι.

factory reset δεν ηθελα να κανω:)

και γω την επαθα οποτε απανταω για μενα:D

gapps ναι παλι εβαλα,οπως καθε φορα.

δοκιμασα μονο την ρομ, δεν εγινε κατι.

factory reset δεν ηθελα να κανω:)

δοκίμασε σκέτο την rom

και factory κάνουμε πάντα όταν αλλάζουμε ρομ

δοκίμασε σκέτο την rom

και factory κάνουμε πάντα όταν αλλάζουμε ρομ

δοκιμασα σκετη ρομ και παλι δεν δουλεψε...

κατι δεν καταλαβες:wacko:...απο 27/6 φλασαρω καθε μερα οτι nighlty βγαινει....οποτε factory reset δεν χρειαζεται

λοιπον φιλε την πατησα κι εγω με την σημερινη 4/7 cm nightly...και δεν το βλεπει σαν εξωτερικη μνημη

ακου τι εκανα...

ειχα twrp recovery, με το n-cry toolkit περασα το cwm recovery...

με το nexus 4 toolkit (αλλο εργαλειο ειναι αυτο απο xda) πατησα στην επιλογη που γραφει install zip sideload

θα δεις οτι και στο cwm εχει μια τετοια επιλογη sideload...

θα εχεις ηδη κατεβασει την cm nightly 3/7 και θα την εχεις περασει στον φακελο C:\Google_Nexus_4_ToolKit\put_zip_file_to_sideload_here

μετα θα σου λεει διαφορα,θα πατησεις no ωστε να γινει η δουλεια απο fastboot

στα λεω πολυ χοντρα τωρα γιατι και γω με την ιδια αγωνια και αγχος τα κανα

καλη επιτυχια και εδω ειμαι

και κατι αλλο που βρηκα μολις τωρα :p

0. Do not panic,freak out. Relax and follow all the steps here or ask a fellow member.

1. Download the nightly from 3rd June.(from get.cm)

2. Connect your phone to your PC. Your phone should be in recovery mode.

3. Your PC should recognise your device.(if it shows an error etc in device manager then double click it and select update driver,then choose the option browse my computer and then choose the second option in the dialog box that appears ,then choose Android and then choose Android ADB Interface.)

4. Open up ADB(if it doesn't start then open up Run,type cmd and then enter. cd to the path of adb.Alternatively you can also go to the folder containing adb and right click anywhere and choose open up command prompt)

5. Type adb devices to check if your device is attached.(it show a serial number or something). This is a very important step as adb sideload won't work without it.

6. Your phone should be in recovery mode now and you should go into advanced options and select adb sideload and start it.

7. Place the downloaded nightly in the path of the adb folder on ur computer.

8. Type adb sideload filename.zip

9. Wait for it to finish. The above command flashes the nightly zip so no need to flash it again. If you use another kernel you will need to flash it again after adb sideload.

φιλαρακο αυτο με to sideload το δοκιμασα αλλα κολλησε στο waiting device γιατι ελεγε να κανω enable usb debugging ενω ηταν αδυνατο!δεν χερω εσυ ετσι το εκανες?τωρα θα δοκιμασω το αλλο που γραφεισ στα αγγλικα αλλα μου φενεται βουνο! αυτη τη μαμημενh nightlie 4/7 εβαλα και τα διελυσε ολα!!

ξανα γυρισα σε φρανκο απο τον ινδο,να δουμε πως τα παει..προς το παρον τα ιδια απο μπαταρια,λιγο ταχυτερο το κινητο στο μενου..
Vamos Aris

8 ώρες δεν είναι η οθόνη ανοιχτή, αλλά πριν δεν υπήρχε περίπτωση να βγάλω το 8ωρο της δουλειάς και να μην το βάλω στην φόρτιση.

Τώρα βγάζω την μέρα άνετα και αυτό μετράει στην τελική.

Kαι 8 να μην ηταν ανοιχτη, full σημαινει οτι το χρησιμοποιεις συνεχεια. Ουτε αυτο ισχυει. Τη μερα την βγαζουμε οι περισσοτεροι ετσι κι αλλιως.

Kι εγώ τα ίδια.

Έκανα για 2η φορά από τότε που έχω τη συσευή update μέσα από το About του κινητού (ΠΑΝΤΑ κάνω full wipe και βάζω τη rom μέσω CWM) και όταν μου ζήτησε PIN άρχισε να μου πετάει FC στο SystemUI και σε διάφορες άλλες εφαρμογές.

Όπως αποδείχτηκε ήταν πρόβλημα της nightly, και ευτυχώς δεν χρειάστηκε να κάνω full wipe (δεν είχα και πρόσφατο backup από data των εφαρμογών μου και sms). Eίχα κρατημένο το .zip. της nightly τής υπογραφής μου και την πέρασα μέσω CWM.

Μάλλον θα σταματήσω εδώ με τα flash μέχρι την 4.3.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Φοράω την τελευταία AOKP. Όταν κάνω εκκαθάριση στις πρόσφατες εφαρμογές μου εμφανίζει και τον launcher που τρέχω με αποτέλεσμα να τον κλείνω στη βιασύνη μου και να ξεκινάει πάλι από την αρχή. Έψαξα στις ρυθμίσεις της AOKP αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό.

Φοράω την τελευταία AOKP. Όταν κάνω εκκαθάριση στις πρόσφατες εφαρμογές μου εμφανίζει και τον launcher που τρέχω με αποτέλεσμα να τον κλείνω στη βιασύνη μου και να ξεκινάει πάλι από την αρχή. Έψαξα στις ρυθμίσεις της AOKP αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό.

Θα τα πεις με ποιο πολλες λεπτομεριες...εγω δεν καταλαβα τι θες ακριβως:eek:

Συμβουλή απλή. Μην κάνεις εκκαθάριση, ότι και να γίνει η μνήμη δεν πέφτει κάτω από 900mb να χοντρικά. Οπότε είναι άχρηστο ουσιαστικά. Χώρια που έρχονται και οι εφαρμογές γρηγορότερα όταν τις ξανανοίξεις.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Συμβουλή απλή. Μην κάνεις εκκαθάριση, ότι και να γίνει η μνήμη δεν πέφτει κάτω από 900mb να χοντρικά. Οπότε είναι άχρηστο ουσιαστικά. Χώρια που έρχονται και οι εφαρμογές γρηγορότερα όταν τις ξανανοίξεις.

Όχι και δεν πέφτει πιο κάτω.

Έχω δει και 500+

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Τελικά έβαλα CM10.1 unofficial + Halo + franco ml3

και το κινητό τα πάει πολύ καλά !!!!!

Μπορείς να δώσεις κάποιο link για το halo, να το δοκιμάσω;

Και αν σου είναι εύκολο: έχει ρυθμίσεις για το ποιες ειδοποιήσεις θα σου εμφανίζει ή απλά εμφανίζει τα πάντα;

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Μπορείς να δώσεις κάποιο link για το halo, να το δοκιμάσω;

Και αν σου είναι εύκολο: έχει ρυθμίσεις για το ποιες ειδοποιήσεις θα σου εμφανίζει ή απλά εμφανίζει τα πάντα;

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2346265&highlight=cm+halo

τα πάντα μου εμφανίζει τώρα, δεν έχω κάτσει να δω ακόμα τις ρυθμίσεις γιατί δεν έχω χρόνο λόγο εξεταστικής :X

Όχι και δεν πέφτει πιο κάτω.

Έχω δει και 500+

Σίγουρα, γιαυτό είπα χονδρικά. Ανάλογα τι έχει φορτωμένο. Αλλά δύσκολα έρχεται σε δύσκολη θέση λόγω μνήμης, αυτό είναι το σημαντικό.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

• The title was changed to [Nexus 4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)